TX TXPSU300C2 2xIDE + 2xSATA PowerMAX 300W Güç Kaynağı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Güç Seçenekleri 300 W
PFC Yok
Verimlilik Yok

TX TXPSU300C2 2xIDE + 2xSATA PowerMAX 300W Güç Kaynağı

 

Uygun Fiyatlı ve Güvenilir Güç Kaynağı Arayanların Tercihi!




300W TX PowerMAX ile Bilgisayarınızı Güçlendirin!
TX bilgisayarınızdan tam performans almanızı sağlayacak, stabilite ve kalitenin yeni adı PowerMAX Serisi 300W güç kaynağını tasarladı. TX PowerMAX 300W; stabil 12V kanalı, güçlendirilmiş simsiyah kasa yapısı, 2 x SATA, 2 x IDE, 1 x 4Pin CPU ve FDD  güç çıkışı, 12cm fanı ve gerçek değerli çıkış gücü ile yüksek performanslı ve kaliteli PSU ihtiyacınız için ideal çözümü sunar.



Bilgisayarınızı Enerjiye Doyuracak Gerçek 300W Güç Değeri
TX PowerMAX 300W güç kaynağı +3.3V, +5V ve +12V güç çıkışlarından verebildiği toplam 300W değeri ile rakiplerinden ayrılır. Maksimum yükte dahi stabil kalabilen gerilim kanalları, kanal başı yüksek akım değerleri ve gerçek gücü gösteren kombine güç tablosu ile bir güç kaynağından beklenenin daha fazlası TX PowerMAX Serisi'nde!

Eski PC'nizin Bozulan Güç Kaynağını Yenilemek İçin İdeal Seçim!
Artık uygun fiyata aldığınız kasalar içinde gelen, kalitesiz, çabuk bozulan güç kaynakları yerine tercih edebileceğiniz ekonomik, kararlı çalışan bir seçeneğiniz var. TX 300W güç kaynağı 20+4pin anakart bağlantısı ile eski ve yeni sistemler ile %100 uyumlu komple bir yenileme çözümüdür. Eskiyen ve sisteminizi yavaşlatabilen PSU'lar yerine kullanacağınız güçlü 12V kanalına sahip TX 300W; sisteminizin en iyi çalışma durumuna gelmesine yardımcı olacaktır. Kutu içeriğinde gelen güç kablosu ile ayrıca masraf yapmanıza gerek kalmaz.



2X SATA ve 2X IDE Güç Çıkışı
TX PowerMAX güç kaynağı üzerinde bulunan 2X SATA ve 2X IDE güç çıkışı sayesinde birden fazla SATA diski ve optik sürücüyü sisteminize dahil edebilirsiniz.



Sınıfında Güçlü 12V Kanalı
TX PowerMAX 300W, sınıfındaki güç kaynakları arasından günümüz bilgisayarlarının ihtiyaç duyduğu 12V kanal değeri ile ayrılır. Dengeli 12V kanal yapısına sahip TX PowerMAX güç kaynağı, bilgisayarınızı bir araya getiren donanımların kararlı ve hızlı çalışmasını sağlar.  Güç kaynağı almadan önce mutlaka etiket değerlerini karşılaştırın, TX PowerMAX'un farkını görün!



Etkili Soğutma ile Daha Stabil
TX PowerMAX serisi güç kaynakları sessizliğe önem veren kullanıcıları unutmadı ve sessizliği bir adım öteye taşıdı. Yüksek hava akış gücüne sahip 12 cm kırmızı renkli fan, size ultra sessiz PC deneyimi sağlar.

Açma-Kapama Anahtarı
TX PowerMAX serisi güç kaynakları istenmeyen durumlarda akımı hızlıca kesebilmeniz için arka panelde açma - kapama anahtarına sahiptir.



Yeni Nesil Intel Coffe Lake ve AMD Ryzen İşlemcileri ile Uyumlu
TX PowerMAX Serisi 300W güç kaynağı, Intel'in geliştirilmiş yeni nesil teknolojiye sahip Coffe Lake işlemcileri ile sorunsuz bir şekilde çalışmaktadır. AMD'nin Ryzen, FX, dahili 3D grafik çipsetine sahip A serisi işlemcileri ile de uyumludur. 



Toplam 7 Güç Çıkışı ile Tüm Bileşenlerinize Yeter!
TX PowerMAX 300W, günümüz bilgisayarlarının ihtiyaçları göz önüne alınarak 2 x SATA , 2 x IDE, FDD ve 4pin işlemci güç bağlantısı(ATX 12V) ile donatılmıştır. Üstelik anakart bağlantısı yüksek uyumluluk için 20+4 pin olarak tasarlanmıştır. TX PowerMAX serisi 300W ile tüm donanımlarınız her zaman tam performans çalışacak!

4Pin CPU Bağlantı Noktası
PowerMAX serisi 300W giriş ve orta seviye birçok güç kaynağında bulunmayan 4 Pin işlemci güç çıkışına da sahiptir. Yeni nesil işlemcilerin ihtiyaç duyduğu bu bağlantı noktası güncel anakartların ana ihtiyaçlarından biridir. TX PowerMAX'un 4Pin işlemci bağlantı noktası ile güncel donanımları da dize getirin!




 

 

Özellikler: 

 

Marka TX
Model PowerMAX
Güç 300W
İşlevi Power Supply
Ürün Kodu TXPSU300C2
Açıklama 2xIDE + 2xSATA

 

Güç Seçenekleri 300 W
PFC Yok
Verimlilik Yok

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll