WD 3.5" RED PRO 2TB 7200RPM 64MB SATA3 NAS HDD WD2002FFSX (7/24)

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 2 TB
Önbellek 64 MB
Dönüş Hızı 7200 RPM
Bağlantı Tipi Sata 3

WD Red Pro 2TB Intellipower 3.5" Sata3 64MB Cache WD2002FFSX 7/24 Nas Disk

Marka WD
Boyut 3.5
Model RED PRO
Kapasite 2TB
RPM Bilgisi 7200RPM
CACHE 64MB
Ara Birim SATA3
Kullanım Yeri NAS HDD
Ürün Kodu WD2002FFSX
Açıklama (7/24)

 

WD RED PRO

 

Profesyonel çözümler

 

Özellikle SMB müşterileri düşünülerek tasarlanan WD Red Pro, 16 yuvaya kadar orta ve geniş ölçekli NAS ortamları için mevcuttur. WD Red Pro, artan iş yükünüze destek olmak için tasarlanmış.

Büyük İşletmeler için NAS

 

16 yuvaya kadar NAS sisteminiz için üretilmiş olan WD Red Pro sabit sürücülerle işletmelerinizin etkinliğini ve verimliliğini arttırın. WD Red Pro, mevcut ağ alt yapınızla sorunsuz entegrasyon sağlayan sistem uyumluluğunu artıran NASware 3.0 ile birlikte temin edilir. WD Red Pro NAS sabit sürücülerle, çalışanlarınıza dosyalarını hızlıca paylaşma ve klasörlerini güvenli bir şekilde NAS çözümlerine yedekleme imkanı vererek işletmenize değer katın.

 

Özel NASware 3.0 teknolojisi

 

Özel gelişmiş ürün yazılım teknolojimiz NASware 3.0, sorunsuz entegrasyon, sağlam veri koruması ve zorlu iş yükü altında çalışan NAS sistemleri için ideal performans sağlar.

 

Optimum NAS uyumluluğu için geliştirilmiştir

 

Masaüstü sürücüler, NAS için özel olarak üretilmemişlerdir. Ancak NASware'e sahip WD Red Pro sürücüler bunun için tasarlanmıştır. Özel teknolojimiz, sürücü seçimindeki tahmin yapmayı ortadan kaldırır, NAS ve RAID ortamlarındaki performans ile güvenilirliği dengeler. Kısacası WD Red Pro, orta ila büyük ölçekli NAS muhafazaları için mevcut olan en uyumlu sürücülerdir. Ama bunun için bizim sözümüze güvenmenize gerek yok. WD Red Pro, piyasada mevcut olan NAS ortak uyumluluk testi listesinin en geniş çaplı yansımasıdır.

 

*Mart 2016 itibariyle yayınlanan uyumluluk listesi

 

Daha Büyük NAS Yuvası Darbe Koruması

 

WD Red Pro, küçük darbeleri otomatik algılayan çok eksenli sensör teknolojisi ve verileri telafi etmek ve korumak için her okuma-yazma işlevini ayarlayan dinamik uçuş yüksekliği teknolojisi ile donatılmıştır. Bu teknoloji birlikteliği, daha büyük 1 ila 16 yuvalı NAS ortamlarındaki sürücüleri korur ve sürücü güvenilirliğini artırılmasına yardımcı olur.

 

Yardımcı Disk Programları ve Veri Taşıma Araçları

 

Acronis True Image WD Edition, sürücüleri kopyalar, işletim sisteminizi, uygulamalarınızı, ayarlarınızı ve tüm verilerinizi yedeklemenin yanı sıra artık ihtiyacınız olmayan tüm gizli verileri güvenli bir şekilde silme özelliğine de sahiptir. PC veya dizüstü bilgisayarınıza yeni bir sabit sürücü takıp hızlı ve kolay bir şekilde işletim sisteminizi, uygulamalarınızı ve fotoğraflar, müzik dosyaları ile belgeler de dahil olmak üzere tüm önemli verilerinizi aktarabilirsiniz.

 

3D Active Balance Plus

İyileştirilmiş çift düzlemli denge kontrol teknolojimiz, genel sürücü performansını ve güvenilirliğini önemli ölçüde geliştirir. Uygun biçimde dengelenmeyen sabit sürücüler, çok sürücülü sistemlerde aşırı titreşime ve gürültüye, sabit sürücünün ömrünün azalmasına ve zaman içinde performansın düşmesine sebep olabilir.

 

İlave Sürücü Testi

16 adete kadar yuvası olan bir NAS ortamı ilave titreşim, ısı ve diğer faktörlere maruz kalan bir sabit sürücü için çok zorlayıcıdır. WD Red Pro sürücünün, her sürücünün daha güvenilir çalışmasını sağlayan uzatılmış termal döngü burn-in testi uygulanmış olarak sevk edilmesinin nedeni budur.

 

Titreşim Koruması

3D Active Balance™ Plus ile birlikte WD Red Pro ayrıca gerçek zamanlı olarak hem lineer hem de dönüşsel titreşimi izleyen donanım titreşim telafi teknolojisi içerir ve bu da sürücü güvenilirliğini daha da artırır.

 

Hata Düzeltme Önleme

RAID ve NAS ortamları için özel olarak üretilen WD Red Pro sürücüler, NASware 3.0'ın bir parçası olarak hata düzeltme kontrolleri ile birlikte gelir ve bunlar, sürücünün RAID uygulamalarında geri kalmamasını sağlar.

 

Şunlar için idealdir:

16 adete kadar yuvaya sahip orta ve büyük işletme NAS uygulamaları için özel olarak tasarlanmış ve test edilmiştir.

8 yuvadan azını kullanan sistemler için lütfen WD Red sabit sürücülerini deneyin.*

 

Kapasite 2 TB
Önbellek 64 MB
Dönüş Hızı 7200 RPM
Bağlantı Tipi Sata 3

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll