WD 3.5 Caviar Black 2TB 7200 RPM 64MB SATA3 6Gb/s Desktop HDD WD2003FZEX

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 2 TB
Dönüş Hızı 7200 RPM
Arabirim Sata 3
Ön Bellek 64 MB

WD 3.5 Caviar Black 2TB 7200 RPM 64MB SATA3 6Gb/s Desktop HDD WD2003FZEX

 

WD BLACK

 

Etkileyici Performans, Üstün Kapasite

WD Black sabit sürücüler, masaüstü PC'ler ve performans gereksinimi olan yoğun kullanıcılar için tasarlanmıştır.

Yaratıcı Zihinler ve Tutkunlar için

 

İster fotoğrafçı, video editörü, dijital sanatçı olun, ister kendi sisteminizi kurmak isteyin; WD Black ihtiyacınız olan her türlü çözümü sağlar. WD Black sürücüler, fotoğraf, video ve uygulamalar içeren büyük multimedya dosyalarını saklamak için en iyi performansı sunar.

Oyuncular İçin

 

Yüksek performans için geliştirilen ve oyun oynamak için mükemmel olan WD Black sürücüler, giderek büyüyen oyun kütüphanenizi depolamanız için yeterli kapasiteler sunar. Ekstra indirilebilir oyun içerikleri için yeterli alanı göz önünde bulundurarak oyun PC'nizin geleceğini garanti altına alın ve maksimum PC performansı için SSD ile birlikte kullanın.

Endüstri Lideri Garanti

Standart sabit sürücülerle karşılaştırıldığında WD Black sabit sürücüler, çok daha uzun süre, çok daha yorucu ve agresif iç kontrollerden geçiriliyorlar.

İlave Özellikler

 

Artırılmış Önbellek Boyutları: 5 TB ve 6 TB modellerdeki 128 MB önbellek ile daha hızlı bir okuma performansı ve yüksek aktarım hızları elde edin. WD'nin Dinamik Önbellek Teknolojisi, okuma ve yazmalar arasında önbelleği ayırmak ve optimize etmek için performansı gerçek zamanlı olarak iyileştirir.

 

Çift Çekirdekli İşlemci: Çift çekirdekli işlemcisi ile WD Black sürücüsü, özellikle oyun ve büyük multimedya dosyalarını yüklemek için sürücü performansını en üst seviyeye çıkarmak adına standart tek çekirdekli işlemcilerden iki kat daha yüksek bir işlem kapasitesi sağlar.

 

Arttırılmış Güvenilirlik: WD Black sürücüler, StableTrac Teknolojisiyle donatılmıştır (2 TB ve daha yüksek kapasiteli modellerde). Bu teknoloji sayesinde, sabit sürücünün içerisindeki motor şaftının güvenilirliğinin artırılması sağlanır ve diğer bileşenlerden gelen sistem kaynaklı titreşimlerden ötürü oluşan etkiler azaltılır. İçerisindeki plakaları dengeleyen WD Black sürücüleri, bu sayede sadece belirli bir sektörde okuma ve yazma işlemlerinde daha hassas takip sağlamakla kalmaz, aynı zamanda performans ile güvenilirliği de iyileştirir.

 

 

 

Yardımcı Disk Programları ve Veri Taşıma Araçları

 

Acronis True Image WD Edition, sürücüleri kopyalar, işletim sisteminizi, uygulamalarınızı, ayarlarınızı ve tüm verilerinizi yedeklemenin yanı sıra artık ihtiyacınız olmayan tüm gizli verileri güvenli bir şekilde silme özelliğine de sahiptir. PC veya dizüstü bilgisayarınıza yeni bir sabit sürücü takıp hızlı ve kolay bir şekilde işletim sisteminizi, uygulamalarınızı ve fotoğraflarınız, müzik dosyalarınız ve belgeleriniz de dahil olmak üzere tüm önemli verilerinizi aktarabilirsiniz.

 

 

EAN Numarası: 210158288

Kapasite 2 TB
Dönüş Hızı 7200 RPM
Arabirim Sata 3
Ön Bellek 64 MB

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll