WD Blue 2.5" 1 TB WD10SPZX 128MB SATA3 5400RPM Notebook Hdd

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 1 TB
Disk Boyutu 2.5 inç
Cache Bellek 128 MB
Bağlantı Tipi Sata 3
Dönüş Hızı 5400 RPM

WD Blue 2.5" 1 TB WD10SPZX 128MB SATA3 5400RPM Notebook Hdd  

Güvenilir tasarım

WD'nin yüksek standartlı kalitesi ve güvenilirliğiyle üretilen WD Blue, bilgi işlem ihtiyacınız için ideal olan özellikler ve başlangıç düzeyi kapasiteleri sunar. WD Blue test edilmiş, onaylanmış, günlük depolama çözümünden bekleyeceğiniz kaliteyle ve güvendiğiniz marka tarafından tasarlanmıştır.

Modern ve klasik

WD Blue depolama, WD'nin ödüllü masaüstü ve taşınabilir sabit sürücülerinde bulunan teknolojiyle tasarlanmış ve üretilmiştir. WD Blue, WD'nin kalitesini ve güvenilirliğini altıdan fazla nesilde başarıyla sürdürürken, önceki nesillerde sürekli olarak gelişen performans alarak temelini günlük depolama üzerine kurar. Fark, nesilden nesle renklerimizin değişmeyeceğidir.

Seçiminizin gücü

WD Blue'nun, geniş başlangıç düzeyi kapasiteleri, ön bellek boyutları, form faktörleri ve ara yüz yelpazesi mevcuttur, böylece sisteminize son derece uygun olan bir sürücünün varlığından emin olabilirsiniz. Ancak, bütün sabit sürücüler aynı şekilde ve daha fazlasını isteyen uygulamalarınıza uygun olarak üretilmese bile, WD size seçim gücü verir.

Güvenli Sürücü

Müşterilerimize sürücülerimizin sistemlerinde en iyi uyumla çalışacağına dair güvence vermek üzere, FIT Lab'da yüzlerce sistem, yapılandırma ve çok sayıda platform üzerinde testler gerçekleştiriyoruz. WD Blue, NoTouch Meyil Yükleme teknolojisi gibi kanıtlanmış ve günlük kullanım için güvenilir olan depolama konusundaki gelişimlerimizi bilerek sürücülerimizi güvenle kullanmanızı sağlar.

WD avantajı

WD herhangi bir ürün lansmanı öncesi ürünlerimizi kapsamlı İşlevsel Bütünlük Testi'ne (F.I.T - Functional Integrity Testing) tabi tutar. Bu test, ürünlerimizin devamlı WD markasının güvenilirlik ile en yüksek kalite standartlarını karşılamasını sağlar. WD; ayrıca yararlı yazılım ve yardımcı program kadar, 1.000'i aşkın yararlı makalenin de bulunduğu detaylı bir Bilgi Tabanı'na sahiptir. Müşteri destek hatlarımız, ihtiyacınız olan yardımı ihtiyacınız olan anda almanızı sağlamak için daha fazla saat çalışıyor. Yardım almak için ücretsiz müşteri destek hatlarımızla irtibata geçebilir veya ek detaylar için WD Destek sitesine girebilirsiniz.

Önerilen kullanım

WD Blue depolama, dizüstü bilgisayarlar, harici kasalar ve belli başlı endüstriyel uygulamalar için test edildi ve bularda kullanılması önerilir.

Yardımcı Disk Programları ve Veri Taşıma Araçları

Acronis True Image WD Edition, sürücüleri kopyalar, işletim sisteminizi, uygulamalarınızı, ayarlarınızı ve tüm verilerinizi yedeklemenin yanı sıra artık ihtiyacınız olmayan tüm gizli verileri güvenli bir şekilde silme özelliğine de sahiptir. PC veya dizüstü bilgisayarınıza yeni bir sabit sürücü takıp hızlı ve kolay bir şekilde işletim sisteminizi, uygulamalarınızı ve fotoğraflarınız, müzik dosyalarınız ve belgeleriniz de dahil olmak üzere tüm önemli verilerinizi aktarabilirsiniz.

 

Teknik Özellikler
Uyumlu Platform    Notebook 2.5'' İnç
Kapasite    1 Tb
Arabirim    Sata 3
Dönüş Hızı    5400 RPM
Önbellek    128Mb
HDD Tipi    Harddisk
Diğer Özellikler
Stok Kodu    WD10SPZX
Marka    WD
Stok Durumu    Var
Garanti (Yıl)    2

 

EAN Numarası: 0718037845319

Kapasite 1 TB
Disk Boyutu 2.5 inç
Cache Bellek 128 MB
Bağlantı Tipi Sata 3
Dönüş Hızı 5400 RPM
Satış Temsilcisi 5.11.2018
Kargo ücreti 8.85 TL olarak hesaplanmıştır.
Mahmut Saltaş 18.7.2018
Kargo ücreti ne kadar?
Değiştir.
  • 5
  • 5 Yıldız

    %100

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll