Zyxel Zywall USG-40 UTM Firewall+1Yıl Lisans

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Zyxel Zywall USG-40 UTM Firewall+1Yıl Lisans

 

ZyWALL USG / 40 küçük ölçekli işletmeler için kötü amaçlı yazılımlardan ve yetkisiz uygulamalardan rakipsiz koruma sağlar.

 

Güvenlikle Barışın

ZyWALL USG Serisi, yüksek fiyat etiketleri olmadan kurumsal düzeyde UTM Güvenlik Duvarı güvenliği sağlar.

Güvenlik duvarı, Anti-Virüs, Anti-Spam, İçerik Filtreleme, IDP ve Uygulama Devriyesi gibi anti-kötü amaçlı yazılım koruma mekanizmalarıyla Facebook, Google Apps ve Netflix gibi Web uygulamalarının derin ve kapsamlı bir şekilde korunmasını ve etkin denetimini sağlar.

Yeni eklenen İçerik Filtreleme 2.0, algılama oranlarını güçten gçlendirmeye yardımcı olmak için Geo IP Engellemeyi desteklemektedir. Artık küçük işletmelerin, üretkenliği azaltan tehditler, spam veya sosyal ağ siteleri hakkında endişelenmeleri gerekmiyor.

Peace of mind security

 

Basitleştirilmiş yönetim prosedürü

Karmaşık yapılandırma ayarlarını yönetmek kafa karıştırıcı ve zaman alıcı olabilir. ZyWALL USG Serisi, giriş seviyesi ve SOHO kullanıcıları için GUI'de “kolay mod” ayarı sağlar. Kolay mod, cihazı yönetmeyi ve izlemeyi kolaylaştırmak için simge tabanlı bir özellik seti ve çekici bir gösterge paneli sunar. Uygulama ve işlev ayarlarının ayrıca kullanıcı dostu kurulum için entegre sihirbazları vardır. ZyWALL USG Serisi kolay modu, giriş seviyesi kullanıcılara ve SOHO kullanıcılarına yüksek hızda ve güvenli ağ bağlantısından kolayca faydalanabilmelerini sağlar.

 

Swift and secure firmware upgrades
 

Hızlı ve güvenli ürün yazılımı yükseltmeleri

Ürün yazılımı güncellemelerini bulma - aygıtınız için doğru sürümleri belirleme ve yüklemelerini yönetme konusundan söz etmemek - karmaşık ve kafa karıştırıcı bir sıkıntı olabilir.

ZyWALL USG Serisi bunu yeni Cloud Helper servisi ile çözdü. Bulut Yardımcısı, güncel ürün bilgisi bilgilerini aramak için basit bir adım sağlar. Orijinal yazılımımızın özgünlüğünü ve güvenilirliğini sağlamak için yeni firmware derhal piyasaya sürülmüştür.

 

EAN Numarası: 4718937579006

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll