ASUS İntel ROG STRIX Z390-F GAMING 1151P DDR4 SES GLAN HDMI/DP ATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Yok
HDMI Çıkışı Var

ASUS İntel ROG STRIX Z390-F GAMING 1151P DDR4 SES GLAN HDMI/DP ATX Anakart

 

 

ROG STRIX Z390-F GAMING
Intel Z390 LGA 1151 ATX oyuncu anakartı, Aura Sync, DDR4 4266 MHz+ desteği, çift M.2, SATA 6Gbps, HDMI ve USB 3.1 Gen 2 ile

  • 9./8. Nesil Intel® Core™ masaüstü işlemciler için LGA1151 soket
  • Aura Sync RGB: LED aydınlatmayı, aralarında programlanabilir RGB şeritlerinin de olduğu uyumlu PC aksesuarlarının geniş portföyüyle senkronize edin
  • Kapsamlı soğutma: Dahili çift M.2 ısı bloğu, sıvı pompası çıkışı ve fan genişletme çıkışı
  • 5 Yönlü Optimizasyon: Sistem bütününde otomatik ayar sayesinde Yapay Zekalı hız aşırtma ve sisteminize özel üretilmiş soğutma profilleri
  • Oyun için bağlantılar: Çift M.2 ve USB 3.1 Gen 2 Tip-A ve Tip-C bağlantılar
  • Oyun için ağ: Intel Gigabit Ethernet, LANGuard ve GameFirst
  • Oyun için ses: SupremeFX S1220A size aksiyonun derinliklerine çeken bir ses yüzeyi yaratmak için Sonic Studio III ile buluşuyor.
  • Kolay DIY: Hazır monteli Giriş/Çıkış kalkanı, ASUS SafeSlot ve maksimum dayanıklılık için yüksek kaliteli parçalar
  • Arttırılmış bellek desteği sayesinde 128GB' a kadar ram destekler
Product Image

ROG Strix Z390-F Gaming, Intel'in en yeni işlemcilerine sağlanan gücü yükseltir ve kapsamlı soğutma seçenekleri sağlar. İçerisinde tek tıkla optimizasyon, en yeni bağlantılar ve dahili aydınlatmalı fütüristik tarzın dahil olduğu birçok iyileştirmeyle ROG Strix Z390-E Gaming, daha yükseğe ve öteye geçen ATX oyun sistemleri için muhteşem bir temel niteliği taşır.

Product Image

TEKNİK ÖZELLİKLERE GENEL BAKIŞ

mars

mars

OYUN VE DAHASI İÇİN GÜÇLÜ DONANIM ÖZELLİKLERİ

İşlemcileri daha fazla çekirdek, buna ek olarak daha hızlı bellek ve depolama desteği sağlamak için kapsamlı soğutma seçenekleri ve yükseltilmiş güç aktarımı ile ROG Strix Z390-F Gaming, birinci sınıf oyun performansı için sisteminizdeki parçaların tüm potansiyelini elde etmenizi sağlayan tüm gerekenlere sahiptir.

mars

Güç Tasarımı

Dijital güç kontrolü ve bir dizi DrMOS güç aşaması, ROG Strix Z390 Gaming serisinin Intel'in en yeni işlemcilerini kontrol edebilecek güce sahip olmasını garantiler.

mars
mars

ProCool Güç Konektörü

Geleneksel güç girişleriyle karşılaştırıldığında, ProCool soketler, PSU güç hatlarıyla tam teması garantilemek için sıkı özelliklerle üretilmişlerdir. Bu da empedansı düşürerek, sıcak noktaların ve konektör hatalarının olmasını engeller.


Tasarımdan Serin

ROG Strix Z390 Gaming serisi, Fan Xpert 4 veya UEFI BIOS ile ayarlanabilen en kapsamlı soğutma seçeneklerini barındırır

CPU fan çıkışı
İşlemci soğutucuları için bir çift özel PWM/DC fan çıkışı.

AIO pompa fan çıkışı
Kapalı devre sıvı soğutma kurulumları için özel bir PWM/DC çıkışı.

Sıvı Pompa Çıkışı
Yüksek performanslı PWM veya DC sıvı pompalarına 3A'nın üzerinde güç sağlayabilen özel bir çıkış.

M.2 Isı Bloğu
TDev bir soğutma yüzeyi ile M.2 ısı bloğu, yerleştirilen M.2 SSD'yi mükemmel şekilde soğutur. Böylece tutarlı performans ve güvenilirlik sağlar.

M.2 Fan
Özel bir M.2 fan çıkışı, gelişmiş performans ve uzun ömürlülük için sıcaklıkları düşük tutar.

4-pin PWM/DC Fan Çıkışı
Her dahili çıkış, PWM veya DC fanların otomatik tespitini destekler.

Fan Genişletme Çıkışı
Fan genişletme kartını kullanarak üç ek DC veya PWM fan çıkışına, ayrıca üç termal prob çıkışına sahip olun.

VRM Isı Bloğu & Termal Pad
Yerleşik bir Giriş/Çıkış kalkanı ve VRM ısı bloğu, benzersiz verimlilikte bir soğutma sistemi sunmak için Strix Z390-I mini-ITX kartın üçte birini kullanır. Endüstride bir ilk olan bu düzen, işlemci güç kaynağındaki ısıyı ısı bloğuna aktarır, sıkışık mini-ITX kasalardaki sıcaklıkları bile kontrol altında tutmaya yarar.


Çift PCIe 3.0 M.2

ROG Strix Z390-F Gaming çift M.2 yuvası barındırır. Bir yuva hem SATA hem de PCIe 3.0 x4 modunu desteklerken, diğeri ise NVMe için PCIe 3.0 destekler. Birlikte size en hızlı ve esnek M.2 arayüzünü sunmaktadır.

mars

DDR4 OC 4266MHz+

Intel'in en yeni işlemcilerine kısıtlanmamış bellek bant genişliği sağlamak için, anakartın rotalaması, ROG Strix Z390-F Gaming ile yeniden tasarlandı. Dahili OptiMem II teknolojisi, bellek sinyal yollarını PCB katmanları arasında dikkatli bir şekilde haritalandırarak uzunlukları kısaltır, aynı zamanda kalkanlı bölgeler ekleyerek bozulmaları da engeller. Tam dolu bellek konfigürasyonlarında hız aşırtma potansiyelini artırmak için de özelleştirilmiş bir T-Topolojili düzen, zamanla eşleşmiş sinyalleme sunar.

mars

Intel Gigabit Ethernet

ROG Strix Z390-F Gaming, Intel Ethernet (I219-V) barındırır, böylece ağınız ve dış dünya arasındaki veri iletişiminin hızlı ve akıcı olması garantilenir. Intel LAN, işlemci kullanımını düşürür ve TCP/UDP akışını hızlandırır, böylece oyun için daha fazla işlem gücü sağlar.

mars

LANGuard

Gelişmiş sinyal çiftleme teknolojisi ve yüksek toleranslı parçalar barındıran LANGuard, kararlı Ethernet performansı ile statik elektrik ve güç yükselmelerine karşı daha iyi koruma sağlar.

mars

SupremeFX

Kendinizi sesin içinde SupremeFX ses teknoloji ile kaybedin. S1220A kodeki kullanan SupremeFX, nötr ve detaylı bir ses imzası sunmak için düz bir frekans tepkisi sağlamak için üretilmiştir. Bu saf imzayı korumak için de ön panel çıkışı çift op amfi ile desteklenir, böylece oyuncu kulaklığınızda sanal dünyalar oluşturmak için gereken güçlü sesi sağlar.

mars

TASARIM, ÖZELLEŞTİRME VE KURULUM

Benzersiz siber yazılı kaplamanın da bulunduğu bir grup tasarım dokunuşu, buna ek olarak özelleştirme seçenekleri, kapsamlı doğrulama listesi ve endüstrideki en farklı parça ekosistemiyle ROG Strix Z390-F Gaming sayesinde oyuncu sisteminizi kurmak ve kişiselleştirme çok kolay.

mars

Siber Görünüm

Doğal bir parlaklığa sahip aydınlatılmış ROG logosu ve fütüristik yazılı kaplamaya sahip I/O aydınlatma, ROG Strix Z390-F Gaming'e benzersiz bir tasarım sağlıyor. Siber görünüm PCB'ye ve ısı bloklarına kadar yer alırken, gizli kaplamalar da bu yüksek kaliteli görünüm ve hissiyata destek oluyor.

mars

Sertifikalı Uyumluluk

Makinenize girecek parçaları seçme özgürlüğü, PC DIY'in kalbinde yer almaktadır. Bu yüzden ROG Strix Gaming Serisi, ciddi ve kapsamlı bir sertifikasyon programına dahildir, böylece en fazla parça ve cihazlar uyumluluk açısından en iyisini sunar. Giderek büyümekte olan garantili uyumluluğa sahip parça listemiz ve bellekler için QVL listesi ile sorunsuz sistem kurabilirsiniz.

mars

ROG Strix Ekosistemi Karşınızda

Grafik kartından monitöre, fareden klavyeye kadar ROG Strix parçalarla donanın, oyununuzu estetik, kontrol ve uyumlulukla iyileştirin. ROG Strix ekosistemi, diğer rakip markalardan daha geniştir, böylece sisteminizin genişledikçe daha fazla seçiminiz olur.

mars

SİSTEMİNİZİ İSTEDİĞİNİZ GİBİ AYARLAYIN

ROG Strix Z390-F Gaming anakart, tüm yetenek seviyeleri için tasarlanmış donanım yazılımı kontrolü ve yazılım araçlarını barındırır, böylece kurulum, ayar ve sistem bakımı basitleşir. Hız aşırtma ve soğutma seçeneklerinden ağ performansını yönetmek ve ses karakteristiklerine kadar ROG Strix Gaming sisteminizi istediğiniz şekilde ayarlayabilirsiniz.

mars

AI HIZ AŞIRTMA

ASUS AI Overclocking otomatik ayarları daha önce hiç olmadığı kadar hızlı ve akıllı hale getiriyor. Windows veya doğrudan UEFI üzerinden kullanılan özellik, işlemci ve soğutma sisteminin profilini çıkararak her sistem için en uygun yapılandırmayı belirliyor.

mars

5-YÖNLÜ OPTİMİZASYON

Karmaşık ayarları sadece tek bir tıklamayla halledin. ASUS 5 Yönlü Optimizasyon, işlemciye hız aşırtma uygulayan ve soğutma ile gürültü düzeyi arasında en iyi dengeyi kurmayı sağlamak için fan hızlarını ayarlayan, sistem geneline yönelik bir düzenleme sistemidir. 5 Yönlü Optimizasyonun otomatik işlemci ayarı özelliği AI Hız Aşırtma ile aynı dahili zekadan yararlanır fakat Prime95 tabanlı bir stres testi de uygulayarak en başından itibaren en iyi ayarın yapılmasını sağlar.

TPU ANALİZİ
TurboV İşlem Birimi (TPU); voltaja otomatik ince ayar yapılması, sistem verilerinin izlenmesi ve hız aşırtma ayarlarının düzenlenmesi için gereken zekayı AI Suite 3'e sağlar. Farklı ayarlarla deney yaparken daha fazla analiz elde etmek isteyen kullanıcılar için bu aracı güncelledik.

EPU Kılavuzu
Enerji İşlem Birimi (EPU), sistem genelinde güç verimliliği sağlar ve enerji tasarrufunu en üst seviyeye çekmek için güç tüketimini otomatik olarak en uygun hale getirir. Bu araç şimdi işlemci sıcaklıklarına göre CPU frekansını ayarlayan sıcaklık denetimi de yapıyor. Kullanıcılar sıcaklık ve performansı dengelemek için bir üst sınır belirleyebiliyor.

Fan Xpert 4
ROG Strix Z390-E GAMING anakart ile Fan Expert 4 veya ödüllü UEFI üzerinden fanlar, su pompaları ve hatta hepsi-bir-arada (AIO) soğutucular üzerinde kapsamlı kontrole sahipsiniz.

Dijital Güç Kontrolü
Digi+ voltaj regülatör modülü (VRM), frekansı ve güç verimliliği ayarlarını değiştirerek voltaj düşmesine karşı gerçek zamanlı kontrol sunar ve üstün kararlılık ve performans için CPU voltajına ince ayar yapmanızı sağlar.

Turbo APP
Intel işlemcilerinde her çekirdeğe ayrı ayar yapılabiliyor. ASUS Turbo uygulaması bu özellikten faydalanarak uygulamaları belli işlemci çekirdeklerine atamanızı sağlar ve işlem gücünü öncelikle en çok gereken yere aktarır.


UEFI BIOS

Ünlü ROG UEFI (BIOS), sisteminizi yapılandırmak ve ayarlamak için gereken her şeyi sunar. Kendi sistemini kendisi toplamaya ilk kez başlayanlar için akıllı şekilde basitleştirilmiş seçenekler sunmasının yanı sıra tecrübeli kullanıcılara da kapsamlı özellikler sağlar.

GELİŞMİŞ MOD
Sisteminizin yapılandırmasını derinlemesine incelemeye hazır olduğunuzda UEFI'nin Gelişmiş moduna geçip tüm kontrolü elinize alabilirsiniz. Her bölümü kolayca kullanılacak şekilde organize edilen bu modda ihityacınız olan seçenekleri arama özelliği sayesinde kolayca bulabilirsiniz. Gelişmiş işlevler, ayarlarınıza uyum sağlayan zeka ile kodlandı. Yönetimi elinize almaya hazır olduğunuzda parametreler tam da istediğiniz performansı size sunacak.

EZ MODU
Kurulumu basitleştirmek için tasarlanan EZ modu, tek bir sayfada tüm önemli ayarları ve istatistikleri sunar. Kılavuzlar, sürükle-bırak işlevi ve önemli ayarların tek tıkla uygulanması gibi özellikler sayesinde sisteminiz anında çalışmaya hazır olacak.


Sonic Studio III

Sonic Studio, VR başlıkları için HRTF tabanlı sanal surround destekler, böylece sizi aksiyonun ortasına koyan bir ses dünyası oluşturur. Sezgisel Sonic Studio arayüzü, bir grup EQ ayarı ve tek tık ön ayarlar sunarak, sesi kişisel tercihlerinize ya da kulaklığınızın karakteristiğine göre ayarlamanızı sağlar.

mars

Sonic Radar III

Sonic Radar III, sesleri olduğundan daha hassas bir şekilde işleyerek, etrafınızda olup bitenin farkında olmanızı garantileyecek bir şekilde gelişmiş bir ses motoruyla, tamamen yenilendi. Yepyeni ekran üzeri okla birlikte, düşmanlarınızın pozisyonlarını da anında belirleyebileceksiniz. Buna ek olarak yeni Audio Boost özelliği, en düşük sesleri bile duymanızı sağlayan filtreler barındırıyor, böylece av değil avcı olacaksınız!

mars

GAMEFİRST V

ROG'ye özgü GameFirst V aracı, internet üzerinden daha hızlı ve gecikmesiz oyun oynamak için ağ trafiğini optimize ediyor. Ağ geçitlerinizi bir araya getirin, bant genişliği harcayan uygulamaları takip edin ve anında ayar yapın.

mars

YEPYENİ DURUM ARAYÜZÜ

Oyun sırasında, oynanışı aksatmadan ağ ayarlarını izleyin veya ayarlayın.

mars

ROG FIRST

mars

RAMCACHE III

RAMCache milisaniyeleri mikrosaniyeler haline getirerek oyun yükleme sürelerini hızlandırıyor. En yeni NVM Express depolama seçenekleriyle tamamen uyumlu olan bu özellikteki benzersiz akıllı teknoloji, bir depolama cihazının tamamını ön belleğe alarak favori oyunların ve uygulamaların olağanüstü hızlarla açılmasını sağlıyor.

mars

ARMOURY CRATE

Tamamen yeni Armoury Crate portalı en yeni sürücü ve BIOS sürümleri hakkında size güncel bilgiler sunuyor. Kullanımı kolay arayüzü; güvenlik güncellemeleri, hata düzeltme yamaları, en son ROG haberleri, oyun etkinlikleri ve özel teklifler gibi çeşitli bilgileri gösterecek şekilde ayarlamak mümkün.

mars

Overwolf

Overwolf, internete, e-postalarınıza, özel mesajlarınıza bakmanızı ve oyununuzu yayınlamaya veya kaydetmenize imkân tanıyan akıllı ve rahatsızlık vermeyen bir arayüzdür – hem de siz oyun oynarken. Sizi elit bir grubun üyesi haline getirecek uyumlu renklere sahip ROG görünümünüz, Overwolf uygulama mağazasından indirebilirsiniz.

mars

VR READY ÖTESİNDE

ASUS Beyond VR Ready işareti, ROG Strix Gaming serisinin tonlarca sınıfının lideri parça ile test edilip, üretkenlik, oyun ve eğlence ihtiyaçlarınızın maksimum performansa göre ayarlandığını garantilediği anlamına gelir. ASUS Beyond VR Ready, rüya sisteminizi tam güvenle ayarlayıp kurmanız için yeni bir yol sağlar.

mars

TEKNİK ÖZELLİKLER

Model ROG STRIX Z390-F GAMING
PN 90MB0YG0-M0EAY0
EAN 4718017051767
İşlemci Desteği "Intel Socket 1151, 
En Yeni Intel 9. ve 8. nesil Core i7/ i5/ i3 işlemciler
Pentium ve Celeron işlemciler"
Çipset Intel Z390
Ram Bellek "4 adet ram yuvası, Maksimum 64GB DDR4 (Dual channel) 4133(O.C.)/4000(O.C.)/3866(O.C.)/3733(O.C.)/3600(O.C.)/3466(O.C.)/3400(O.C.)/3333(O.C.)
/3300(O.C.)/3200(O.C.)/2800(O.C.)/2666/2400/2133 MHz ram bellek hızlarını destekler."
Genişleme Yuvaları "2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 yada çift x8) 
1 x PCIe 3.0/2.0 x16 (maks at x4 mod) 
3 x PCIe 3.0/2.0 x1"
Görüntü Çıkışları 1 x HDMI + 1 x DP
Depolama Bağlantıları 6 Adet SATA 6Gb/s
LAN Gb Intel
Kablosuz Ağ Yok
AURA RGB Aydınlatma Var
RGB Başlık 3(2 * RGB header, 1 * Addressable header)
USB Bağlantıları "1 adet USB 3.1 Gen 1, ön panel bağlantı noktası
4 adet USB 3.1 Gen 2 portu (3 adet Tip A, 1 adet Tip C)
4 adet USB 3.1 Gen 1 portu (2 adet arka panelde, Type-A, 2 adet anakart üzerinde bağlantı konnektörü)
6 adet USB 2.0/1.1 portu (2 adet arka panelde, 4 adet anakart üzerinde bağlantı noktası) "
Arka Panel Bağlantılar "1 adet PS/2 klavye/mouse bağlantı noktası
1 adet DisplayPort
1 adet HDMI
4 adet USB 3.1 Gen 2 
2 adet USB 3.1 Gen 1
2 adet USB 2.0
1 adet Optik S/PDIF çıkış
1 adet LAN (RJ45) Bağlantısı 
5 adet ses çıkışı"
Anakart Dahili Bağlantılar "2 adet Aura RGB Şerit Başlığı 
1 adet Aura Adreslenebilir Şerit Başlığı
1 adet USB 3.1 Gen 1(5Gbps'e kadar) konnektörü, 2 adet USB 3.1 Gen 1 portu daha sağlar
2 adet USB 2.0 konnektörü, 4 adet daha USB 2.0 portu sağlar
1 adet M.2 Soket 3, tip 2242/2260/2280 depolama cihazı desteği ile (SATA & PCIE 3.0 x 4 modu)
1 adet M.2 Socket 3, tip 2242/2260/2280/22110 depolama cihazı desteği ile (PCIE 3.0 x 4 modu)
6 adet SATA 6Gb/s konnektörü
1 adet CPU Fan konnektörü (1 x 4 -pin)
1 adet CPU OPT Fan konnektörü (1 x 4 -pin)
2 adet Chassis Fan konnektörü (3 x 4 -pin)
1 adet AIO_PUMP konnektörü (1 x 4 -pin)
1 adet W_PUMP+ konnektörü (1 x 4 -pin)
1 adet EXT_FAN başlığı
1 adet Thermal sensör konnektörü
2 adet M.2 FAN konnektörü
1 adet 24-pin EATX Güç konnektörü
1 adet 8-pin EATX 12V Güç konnektörü
1 adet Ön panel ses konnektörü (AAFP)
1 adet MemOK! II düğmesi
1 adet COM Port bağlantı noktası
1 adet Sistem panel konnektörü
1 adet Node bağlantı konnektörü
1 adet Clear CMOS bağlantısı
1 adet COM port bağlantı noktası
1 adet TPM bağlantı noktası"
Form Faktörü ATX 30.5cm*24.4cm

 

 

 

EAN Numarası: 4718017051767

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Yok
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll