ASUS Geforce GTX1650 4GB DDR5 128BIT 2xHDMI/2xDP (ROG-STRIX-GTX1650-A4G-GAMING) Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset NVIDIA GeForce GTX 1650
Bellek Kapasitesi 4 GB
Bit Değeri 128 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

ASUS Geforce GTX1650 4GB DDR5 128BIT 2xHDMI/2xDP (ROG-STRIX-GTX1650-A4G-GAMING) Ekran Kartı

 

ROG STRIX GTX1650 A4G GAMING
ROG Strix GeForce® GTX 1650 Advanced edition 4GB GDDR5, PC oyunları dünyasına adım atmanızı sağlıyor.
- Ödüllü NVIDIA Turing™ mimarisiyle üretilen ROG Strix GeForce® GTX 1650 en sevdiğiniz oyunlara güç veriyor.
- GeForce GTX 950’den iki kat, GTX 1050’den ise %70 daha hızlı performansla oyunlara hazır olun.
- GeForce Experience ile videolar ve ekran görüntüleri çekin, canlı yayınlar yapın ve bunları arkadaşlarınızla paylaşın. Ayrıca GeForce sürücülerini güncelleyebilir, oyun içi ayarlarınızı en uygun hale getirebilirsiniz.
- Wing-blade fan tasarımında her kanadın ucunda yer alan eğik kısım sayesinde hava direnci azalıyor.
- 0 dB Teknolojisi yüksek performans gerektirmeyen oyunları sessiz bir şekilde oynamanızı sağlıyor.
- DirectCU II, daha iyi soğutma için işlemciye doğrudan temas eden bakır ısı borularından yararlanıyor.
- IP5X standardında toz geçirmezlik ile parçacık girmesi engelleniyor ve daha yüksek dayanıklılık elde ediliyor.
- Auto-Extreme Teknolojisi, güvenilirliği artırmak için otomasyondan yararlanıyor.
- Super Alloy Power II, üst düzey alaşımlı bobinler, katı polimer kapasitörler ve bir dizi yüksek akımlı güç aşaması içeriyor.
- GPU Tweak II, kullanışlı performans ayarları, termal kontroller ve sistem takibi sunuyor.
Product Image

Uçuşa Geçin 
ROG Strix ekran kartları performans ve estetik görünüm üzerinde size tam kontrol veriyor. Gelişmiş Wing-blade fan tasarımı kartı serin tutarken, GPU Tweak yazılımı ise her alanda ince ayar yapma imkanı veriyor. Eski kartınızı yenilemek veya ilk oyun sisteminizi kurmak istiyorsanız, ROG Strix GeForce® GTX 1650 sizi yeni nesil grafik performansıyla tanıştırıyor.
Product Image
Product Image

Wing-blade Fan Tasarımı 
Çok havalılar 
Patentli Wing-blade fan tasarımında her kanadın ucunda yer alan eğik kısım sayesinde hava direnci azalıyor.

0dB Teknolojisi 
Sessiz zeka 
GPU çekirdek sıcaklığı 55 derecenin altına düştüğünde gelişmiş dahili kontrolcü fanları durdurur. Böylece oyun keyfini sessiz bir ortamda yaşayabilirsiniz. Sıcaklık belirli eşiği geçtiğinde fanlar otomatik olarak çalışmaya başlar.

DirectCU II 
İlk temas 
Bakır ısı boruları işlemciyle doğrudan temas ederek daha fazla ısı aktarımı sağlıyor.

IP5X Standardında Toz Geçirmezlik 
Kartınızı temiz tutun 
Fanların bir numaralı düşmanı tozdur. Kanatları temizlemek kolay olsa da içeri giren tozu almak için fanı yerinden çıkarmak basit bir iş değildir. IP5X sertifikalı sistem zararlı parçacıkları dışarıda tutar, böylece derinlemesine temizlik yapmak zorunda kalmazsınız.

Auto-Extreme Teknolojisi 
Hassas Otomatik Üretim 
Auto-Extreme Teknolojisi, endüstride yeni standartlar belirleyen ve tüm lehim işlemlerinin tek seferde yapılmasını sağlayan bir otomatik üretim sürecidir. Bu süreç, bileşenler üzerindeki termal zorlanmayı azaltıyor ve güçlü temizlik kimyasallarının kullanılmasını önlüyor. Sonuçta doğaya daha az etki eden, üretimde güç tüketimini azaltan, daha güvenilir bir ürün ortaya çıkıyor.
 

Super Alloy Power II 
Üst düzey güç bileşenleri 
Turing™ mimarisi değişen oyun ve uygulama iş yükleriyle başa çıkmak için hızı anında değiştirebiliyor. Bu da hız arttığında oluşan akımın üstesinden gelebilen bir güç dağıtım devresine ihtiyaç doğuruyor. Bir dizi birinci sınıf kapasitör, MOSFET ve alaşım çekirdekli bobinlerle donatılan Strix ekran kartları, performansı en üst seviyeye taşıyor.
mars

Koruyucu Arka Plaka 
Tamamen metal! 
PCB, yapısal sağlamlık katan bir alüminyum arka plakayla güçlendirildi. Bu plaka; PCB'nin bükülmesini önlüyor, bileşenleri ve iletken hatları hasara karşı koruyor.
mars

GPU Tweak II 
Takip Et ve Ayarla 
ASUS GPU Tweak II aracı, ekran kartı performans ayarını bir üst seviyeye taşıyor. Bu araç; GPU çekirdek saat hızları, bellek frekansı, voltaj ayarları gibi birçok kritik ayarı yapmanızı ve özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden her şeyi gerçek zamanlı olarak takip etmenizi mümkün kılıyor. Kartınızdan en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olacak çok sayıda özellik arasında gelişmiş fan kontrolü de bulunuyor.

Quantum Cloud 
GPU'nun gücüyle kâr edin 
Quantumcloud boşta duran GPU'nuzu çalıştırarak zahmetsizce ekstra para kazanmanızı sağlayan basit ve güvenli bir hizmettir. Kullanımı kolay bir uygulamayla bilgisayarınız bulut tabanlı uygulamaların çalışmasına yardımcı olur, bu süreçte de para kazandırır. Kazandıklarınız otomatik olarak WeChat veya PayPal hesabınıza aktarılır ve Quantumcloud internette hiçbir kişisel verinizi saklamadığından gizliliğiniz de bozulmaz. Şimdi para kazanmaya başlayın!

XSplit Gamecaster 
Üst Düzey Yayıncılık 
XSplit; oyun içi not ekleme ve diğer gelişmiş özelliklerle üst düzey bir yayıncılık deneyimi sunuyor. Belirli ASUS ekran kartlarını satın alınca verilen ücretsiz lisansın tadını çıkarın. İnternette görüşürüz!

wtfast 
Gecikmesiz oyun keyfi 
Gecikme, bekleme ve kayıp paketlerin olmadığı bir oyun deneyimi yaşamanıza yardımcı olmak içn wtfast ile iş birliği yaptık. 6 aylık wtfast Gamers Private Network üyeliğiyle daha akıcı bir çevrim içi oyun deneyimi için düşük ping'lerin keyfini sürün. Bir ASUS ekran kartı satın alın ve beklemekten kurtulun!

Aura Sync 
Rakipleri gölgede bırakın 
ROG Strix GeForce® GTX 1650'de Aura RGB aydınlatma bulunur. Tamamen özelleştirilmiş bir oyun sistemi için Aura Sync yazılımını kullanarak uyumlu ürünlere bağlanın. Işıkları müziğe göre senkronize edebilir, sıcaklığa göre renk değiştirmelerini sağlayabilir veya çeşitli desen ve sabit yanma seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Sisteminiz için parça toplarken Aura Sync logosunu aramayı unutmayın.

Gizli mod 
Siz de bir ninja olun 
Bazen tüm ışıkları kapatmak istersiniz... İşte bu yüzden ekran kartınıza kullanışlı bir gizli mod düğmesi ekledik. Tek bir tuşa basarak, renk dünyasının efendisiyken gizli bir ninjaya dönüşebilirsiniz.

ASUS FanConnect II 
Daha akılı fan hızı 
ASUS FanConnect II'de, daha uygun bir sistem soğutması için hem PWM hem de DC sistemlerine bağlanabilen, hibrit kontrollü bir 4-pin başlık yer alıyor. Bağlanan fanlar GPU ve CPU sıcaklıklarına tepki veriyor. Böylece siz ne yaparsanız yapın, sisteminiz en uygun şekilde soğutuluyor. Kapsamlı bir grup ayar seçeneği sayesinde fan hızlarını kendi tercih ettiğiniz soğutma ve gürültü dengesine göre belirleyebilirsiniz.

NVIDIA® G-SYNC™ Teknolojisi 
Akıcı çalışma 
Bu ekran kartı, süper akıcı değişken yenileme hızı deneyimi sunmak için NVIDIA® G-SYNC™ ekran teknolojisini destekliyor. AAA oyunları ekran yırtılması veya takılma olmadan oynayın.

TURING GÖLGELENDİRİCİLERİ 
Kayar nokta ve tam sayı işlemlerini aynı anda yapma, uyarlanabilir gölgelendirme teknolojisi ve bir önceki sürüme göre iki kat daha fazla ön belleğe sahip yeni birleşik bellek mimarisi gibi özelliklere sahip olan NVIDIA Turing™ gölgelendiricileri günümüzün oyunlarında olağanüstü performans artışı sağlıyor.

OLAĞANÜSTÜ PERFORMANS 
Bilgisayarınızı kolayca geliştirin ve GeForce GTX 950'den iki kat, GTX 1050'den ise %70 daha hızlı performansla en son oyunlara hazır olun.

GEFORCE EXPERIENCE 
GeForce Experience™, GeForce ekran kartınızın en büyük yardımcısıdır. Videolar ve ekran görüntüleri çekin, canlı yayınlar yapın ve bunları arkadaşlarınızla paylaşın. Ayrıca GeForce sürücülerini güncelleyebilir, oyun içi ayarlarınızı en uygun hale getirebilirsiniz.

NVIDIA ANSEL 
Bu güçlü araç sayesinde oyunlarda profesyonel düzey ekran görüntüleri alabilirsiniz. En etkileyici oyun deneyimlerinizi süper çözünürlükte, 360 derecelik, HDR ve stereoskopik modlarla kaydedin ve paylaşın.

DAHA FAZLA YARATICILIK, DAHA AZ BEKLEME 
Özel GPU, her gün kullandığınız tasarım uygulamalarını hızlandırır. NVIDIA Creator Ready Sürücüler ile gelen ekstra performans ve güvenilirlik sayesinde yaratıcılığınızın önünde engel kalmayacak.

asus-tr-garanti-logo ASUS Türkiye Garantili Ürün 
Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır. 
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. 

Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır. 

Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Teknik Özellikler

Model ROG STRIX GTX1650 A4G GAMING
PN 90YV0CX0-M0NA00
EAN 4718017309615
Grafik İşlemci NVIDIA® GeForce GTX 1650
Bus Veri Standardı PCI Express 3.0
OpenGL OpenGL®4.5
Video Belleği GDDR5 4GB
Saat Hızı OC Mode - GPU Boost Clock : 1710 MHz , GPU Base Clock : 1485 MHz
Gaming Mode (Default) - GPU Boost Clock : 1680 MHz , GPU Base Clock : 1485 MHz
CUDA Çekirdeği 896
Bellek Hızı 8002 MHz
Bellek Arayüzü 128-bit
Çözünürlük Dijital Maks. Çözünürlük:7680x4320
Arayüz HDMI Çıkışı : Var x 2 (HDMI 2.0b)
Display Port : Var x 2 (DisplayPort 1.4)
HDCP Desteği : Var
Maximum Görüntü Çıkış Desteği 4
NVlink/ Crossfire Desteği Hayır
Tavsiye Edilen PSU 300W
Güç Bağlantıları 1 x 6-pin
Aksesuarlar 1 adet ROG Velcro Hook & Loop
1 adet CD
1 adet Başlangıç Kılavuzu
Yazılım ASUS GPU Tweak II & Driver
Boyutlar 9.52 " x 5 " x 1.51 " İnç
24.2 x 12.7 x3.84 cm
Slot 2 Slot

 

Chipset NVIDIA GeForce GTX 1650
Bellek Kapasitesi 4 GB
Bit Değeri 128 Bit
Bellek Tipi GDDR5
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll