ASUS İntel ROG MAXIMUS XI EXTREME LGA1151 Z390 DDR4 SES GLAN EATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü EATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

ASUS İntel ROG MAXIMUS XI EXTREME LGA1151 Z390 DDR4 SES GLAN EATX Anakart

 

ROG MAXIMUS XI EXTREME
802.11ac W-Fi, ROG DIMM.2 çift M.2 genişleme kartı, Aura Sync RGB LED, DDR4 4400MHz, dört adet M.2, SATA 6Gbps, HDMI ve USB 3.1 Gen 2'ye sahip Intel Z390 EATX oyuncu anakartı

  • LGA1151 soket: 9./8. nesil Intel® Core™ masaüstü işlemcilerine hazır
  • ROG Ekosistemi: Hem standart hem de adreslenebilir RGB şeritleri için başlıkların da dahil olduğu ASUS’a özgü Aura Sync RGB aydınlatma
  • Mükemmel soğutma: Özel su soğutma alanları, M.2 soğutma bloğu ve esnek fan kontrolleri
  • ROG DIMM.2: Dik olarak yerleştirilen çift M.2 genişleme kartı en güçlü soğutma ve performans için bir soğutma bloğuna sahip.
  • 5-Yönlü Optimizasyon: Bilgisayarınız için özel olarak belirlenmiş AI hız aşırtma ve soğutma profilleriyle sistem genelinde otomatik ayar imkanı.
  • Oyunlar için bağlantı seçenekleri: Aquantia 5G LAN ve dahili Intel Gigabit Ethernet, dört adet M.2, USB 3.1 Gen 2, MU-MIMO destekli Intel 2x2 802.11ac Wi-Fi, LANGuard ve GameFirst
  • Oyunlar için ses: SupremeFX ve Sonic Studio III ile sizi hareketin daha da içine çeken gerçekçi sesler
  • Oyunlar için dayanıklılık: Maksimum dayanıklılık için önceden monte edilmiş patentli ROG giriş çıkış kalkanı, ASUS SafeSlot ve üst düzey bileşenler
  • Arttırılmış bellek desteği sayesinde 128GB' a kadar ram destekler
Product Image

HAYALİNİZDEKİ MAKİNEYİ OLUŞTURUN

Maximus XI Extreme, en iyi oyun deneyimleri için en yeni Intel Z390 platformunun gücünü açığa çıkarıyor. Optimize edilmiş hız aşırtma, yüksek hızlı bellek desteği ve kapsamlı su ve fan soğutma kontrolleriyle Maximus XI Extreme, en üstün performansı verimli ve güvenilir bir şekilde sunuyor. Siyah rengin hakim olduğu estetik tasarım ve Aura Sync RGB aydınlatma, sahip olduğu gücü yansıtan görünümde bir oyun sistemi için etkileyici ve kişiselleştirilebilir tarz seçenekleri sağlıyor.

Product Image

TEKNİK ÖZELLİKLERE GENEL BAKIŞ

mars
mars
mars


mars

NEFES KESEN PERFORMANS

En yüksek performansı etkili soğutma ile birlikte sunan üst düzey oyun sistemlerinin temelini oluşturmak için Maximus XI Extreme'i her açıdan yeniden değerlendirip iyileştirdik. Birinci sınıf bileşenlere, birden fazla fan başlığına, dört adet M.2 yuvasına, yüksek hızlı bellek desteğine ve dahili 5G Ethernet'e sahip olan Maximus XI Extreme, oyun deneyiminizi yeni boyutlara taşımaya hazır.

mars

HIZ AŞIRTMA İÇİN ÜRETİLDİ

Coffee Lake'in ana veri yolu frekansları aynı referans saat hızından türetiliyor. Bu da platformun gerçek hız aşırtma potansiyelinden yararlanmak için gereken kontrol ve esnekliği kısıtlıyor. ROG Maximus XI Extreme'de bulunan dahili özel saat hızı oluşturucusu, CPU çekirdekleri ve ana alt alanlara dinamik olarak referans saat hızları sağlıyor. Böylece sistemin sunabileceği her bir MHz'den yararlanma özgürlüğüne kavuşuyorsunuz.

mars

DDR4 4400MHZ+

İster yüksek bellek frekansı arayın ister en düşük gecikme için zamanlama ayarı yapın, ROG Maximus XI Extreme size Coffee Lake mimarisinin tüm potansiyelini değerlendirmeniz için gereken araçları sunuyor. Dikkatle düzenlenen iletken hatları sinyal bütünlüğünü koruyor, ödüllü ROG aygıt yazılımı bellek performansını en üst düzeye taşırken sistem kararlılığını korumak için gereken ayarları sunuyor. Aynı anda çok sayıda işlem yapmak için yüksek yoğunluklu bir bellek takın veya en sevdiğiniz oyunlar ve uygulamaların ihtiyaç duyduğu bant genişliğini sunmaya odaklanan bir sistem kurun. Siz ne isterseniz Extreme onun için hazır.

mars

OPTİMEM II

Intel'in en son işlemcilerinin bellek bant genişliğine sınırsız bir şekilde erişebilmesi için anakarttaki iletken hatlarının düzenini tamamen baştan tasarladık. OptiMem II teknolojimiz, geçişleri azaltmak için bellek sinyal hatlarını dikkatlice farklı PCB katmanlarına yerleştiriyor. Ayrıca, paraziti büyük oranda azaltmak için koruma bölgeleri de ekliyor. Tam dolu bellek yapılandırmalarında hız aşırtma potansiyelini daha da artırmak için zaman ayarlı sinyal gönderen özelleştirilmiş bir T-Topology dizilimi kullandık.

mars

DAHİLİ 5G ETHERNET

Sınırları zorlayan uzman kullanıcıların ve içerik oluşturucuların yüksek taleplerini karşılamak için tasarlanan dahili 5Gbps Ethernet sizi yeni nesil ev ağ bağlantısıyla tanıştıracak. Standart gigabit Ethernet'ten 5 kat daha fazla bant genişliği sayesinde sıkıştırılmamış 4K UHD videoların keyfini çıkaracak, daha önce hiç olmadığı kadar hızlı bir şekilde yedekleme ve dosya aktarımı yapabileceksiniz. Ayrıca en üst düzey esneklik için orta seviye 2,5 Gbps bağlantısına verilen destek ile daha hızlı ağlara adım atabileceksiniz. İhtiyaçlarınızı karşılayan bant genişliğini seçin ve tüm hızlarda ultra düşük gecikme sürelerinin keyfini çıkarın.

mars

INTEL ETHERNET

DÜŞÜK CPU İŞ YÜKÜ, YÜKSEK TCP VE UDP ÇIKIŞI

ROG Maximus XI Extreme, daha hızlı ve akıcı oyun deneyimi için en yeni Intel® Ethernet (I219-V) ile donatıldı. Intel Ethernet kontrolcüleri, işlemcileri ve yonga setleriyle doğal bir uyum halinde çalışır. Böylece işlemciye ek yük azalır ve olağanüstü düzeyde yüksek TCP ve UDP çıkışı sağlanır. Sonuç olarak oyunlar ve diğer görevler için çok daha fazla güç elde edilir.

mars

SİSTEMİNİZİ KONTROL EDİN

Maximus XI Extreme, aradığınız performans ve özellikleri sunmak için sisteminizi her açıdan kişiselleştirebilmenize olanak veren kullanışlı ve esnek araçlarla dolu. Akıllı otomatik hız aşırtma için 5-Yönlü Optimizasyondan yararlanın veya kapsamlı BIOS ayarlarıyla tüm kontrolü elinize alın. Kişiselleştirilebilir ses profilleri ve depolama ile ağ performansını optimize etmeye yarayan araçlarla birlikte Maximus XI Extreme, size çok az çabayla mükemmel olarak ayarlanmış bir makine oluşturma fırsatı verir.

mars

AI HIZ AŞIRTMA

Otomatik hız aşırtma için dahili zekayı kullanan bu özellik, manuel ayar yapmak isteyen tecrübeli kullanıcılar için de hedef frekans ve voltaj tahminleri sunuyor.

mars

5-YÖNLÜ OPTİMİZASYON

Karmaşık ayarları sadece tek bir tıklamayla halledin. ASUS 5 Yönlü Optimizasyon, işlemciye hız aşırtma uygulayan ve soğutma ile gürültü düzeyi arasında en iyi dengeyi kurmayı sağlamak için fan hızlarını ayarlayan, sistem geneline yönelik bir düzenleme sistemidir. 5 Yönlü Optimizasyonun otomatik işlemci ayarı özelliği AI Hız Aşırtma ile aynı dahili zekadan yararlanır fakat Prime95 tabanlı bir stres testi de uygulayarak en başından itibaren en iyi ayarın yapılmasını sağlar.

TPU ANALİZİ
TurboV İşlem Birimi (TPU); voltaja otomatik ince ayar yapılması, sistem verilerinin izlenmesi ve hız aşırtma ayarlarının düzenlenmesi için gereken zekayı AI Suite 3'e sağlar. Farklı ayarlarla deney yaparken daha fazla analiz elde etmek isteyen kullanıcılar için bu aracı güncelledik.

EPU Kılavuzu
Enerji İşlem Birimi (EPU), sistem genelinde güç verimliliği sağlar ve enerji tasarrufunu en üst seviyeye çekmek için güç tüketimini otomatik olarak en uygun hale getirir. Bu araç şimdi işlemci sıcaklıklarına göre CPU frekansını ayarlayan sıcaklık denetimi de yapıyor. Kullanıcılar sıcaklık ve performansı dengelemek için bir üst sınır belirleyebiliyor.

Fan Xpert 4
ROG Maximus XI Hero ile Fan Expert 4 veya ödüllü UEFI üzerinden fanlar, su pompaları ve hatta hepsi-bir-arada (AIO) soğutucular üzerinde kapsamlı kontrole sahipsiniz. İster hava ister suyla soğutma yapın Auto-Tuning modu tüm paramatreleri tek bir tıklamayla akıllı bir şekilde yapılandırır. Tüm fan hızlarını varsayılan en düşük seviyenin de altına taşıyan Aşırı Sessiz modu ise hafif görevlerle ilgilenirken sisteminizin fısıltı düzeyinde ses çıkarmasını sağlar.

Dijital Güç Kontrolü
Digi+ voltaj regülatör modülü (VRM), frekansı ve güç verimliliği ayarlarını değiştirerek voltaj düşmesine karşı gerçek zamanlı kontrol sunar ve üstün kararlılık ve performans için CPU voltajına ince ayar yapmanızı sağlar.

Turbo APP
Intel işlemcilerinde her çekirdeğe ayrı ayar yapılabiliyor. ASUS Turbo uygulaması bu özellikten faydalanarak uygulamaları belli işlemci çekirdeklerine atamanızı sağlar ve işlem gücünü öncelikle en çok gereken yere aktarır.


UEFI BIOS

Ünlü ROG UEFI (BIOS), sisteminizi yapılandırmak ve ayarlamak için gereken her şeyi sunar. Kendi sistemini kendisi toplamaya ilk kez başlayanlar için akıllı şekilde basitleştirilmiş seçenekler sunmasının yanı sıra tecrübeli kullanıcılara da kapsamlı özellikler sağlar.

Dijital Güç Kontrolü
Sisteminizin yapılandırmasını derinlemesine incelemeye hazır olduğunuzda UEFI'nin Gelişmiş moduna geçip tüm kontrolü elinize alabilirsiniz. Her bölümü kolayca kullanılacak şekilde organize edilen bu modda ihityacınız olan seçenekleri arama özelliği sayesinde kolayca bulabilirsiniz. Gelişmiş işlevler, ayarlarınıza uyum sağlayan zeka ile kodlandı. Yönetimi elinize almaya hazır olduğunuzda parametreler tam da istediğiniz performansı size sunacak.

Turbo APP
Kurulumu basitleştirmek için tasarlanan EZ modu, tek bir sayfada tüm önemli ayarları ve istatistikleri sunar. Kılavuzlar, sürükle-bırak işlevi ve önemli ayarların tek tıkla uygulanması gibi özellikler sayesinde sisteminiz anında çalışmaya hazır olacak.


SupremeFX

SupremeFX ses teknolojisiyle sesleri derinlemesine hissedin. S1220 codec'i kullanan SupremeFX entegre ses çözümü, düz bir frekans tepkisi sağlamak ve nötr, detaylı bir ses imzası için geliştirildi. Ses saflığının mükemmel bir şekilde korunması için, ön paneldeki çıkış ESS® ES9023P dijitalden analoğa dönüştürücü ile çalışıyor. Bu sayede, sanal dünyaların ölçeğini tam olarak yansıtan sesleri kulaklıklarınızdan duyabiliyorsunuz.

mars

GAMEFİRST V

ROG'ye özgü GameFirst V aracı, internet üzerinden daha hızlı ve gecikmesiz oyun oynamak için ağ trafiğini optimize ediyor. Ağ geçitlerinizi bir araya getirin, bant genişliği harcayan uygulamaları takip edin ve anında ayar yapın.

mars

ARMOURY CRATE

Tamamen yeni Armoury Crate portalı en yeni sürücü ve BIOS sürümleri hakkında size güncel bilgiler sunuyor. Kullanımı kolay arayüzü; güvenlik güncellemeleri, hata düzeltme yamaları, en son ROG haberleri, oyun etkinlikleri ve özel teklifler gibi çeşitli bilgileri gösterecek şekilde ayarlamak mümkün.

mars

SİZE ÖZEL

Maximux XI Extreme, olağanüstü performansa ek olarak gerçekten dikkat çeken bir sistem kurmanıza olanak tanıyan tasarım ve kişiselleştirme seçenekleri sunuyor. Sistem istatistiklerini ve özel grafikleri görüntüleyen LiveDash OLED ve çok sayıda uyumlu ürünle senkronize olabilen AURA RGB aydınlatma ile Maximus XI Extreme sınırsız kişiselleştirme olanağı veriyor.

mars

LIVEDASH OLED

Maximus XI Extreme anakartlarda bulunan LiveDash OLED panel, yararlı bilgilerin yanı sıra özel grafikleri de görüntüleyebiliyor. LiveDash açılış ve kendini test (POST) aşaması sırasında temel ilerleme istatistiklerini sade bir dilde ve geleneksel POST kodlarıyla gösteriyor. Sonrasında normal çalışma sırasında ise canlı panel; CPU frekansı, cihaz sıcaklıkları, fan hızları veya Su Soğutma Bölgesinden bilgileri gösteriyor. İsterseniz varsayılan LiveDash GIF seçeneğini değiştirip kendi görüntünüzü ve animasyonunuzu gösterebilirsiniz.

mars

 

 

TEKNİK ÖZELLİKLER

 

Model ROG MAXIMUS XI EXTREME
PN 90MB0XQ0-M0EAY0
EAN 4718017122863
İşlemci Desteği "Intel Socket 1151, 
En Yeni Intel 9. ve 8. nesil Core i7/ i5/ i3 işlemciler
Pentium ve Celeron işlemciler"
Çipset Intel Z390
Ram Bellek "4 adet ram yuvası, Maksimum 64GB DDR4 (Dual channel) 4133(O.C.)/4000(O.C.)/3866(O.C.)/3733(O.C.)/3600(O.C.)/3466(O.C.)/3400(O.C.)/3333(O.C.)
/3300(O.C.)/3200(O.C.)/2800(O.C.)/2666/2400/2133 MHz ram bellek hızlarını destekler."
Genişleme Yuvaları "2 adet PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 yada çift x8) 
1 adet PCIe 3.0/2.0 x16 (maks x4 mod) *1
1 adet PCIe 3.0/2.0 x1"
Görüntü Çıkışları 1 adet HDMI
Depolama Bağlantıları 6 Adet SATA 6Gb/s (RAID0, 1, 5, 10,JBOD)
LAN "1 adet Aquantia AQC111C 5G LAN 
1 adet Intel Gb LAN"
Kablosuz Ağ 2X2 Dual band Intel CNVi Wi-Fi a/b/g/n/ac + BT5.0
AURA RGB Aydınlatma Var
RGB Başlık 4 (2 adet RGB başlık, 2 adet adreslenebilir başlık)
USB Bağlantıları "1 adet USB 3.1 Gen 2 ön panel bağlantı başlığı
4 adet USB 3.1 Gen 2 portu
8 adet USB 3.1 Gen 1 portu (4 adet arka panel, 4 adet anakart üstünde bağlantı başlığı)
4 adet USB 2.0 bağlantı başlığı ( anakartın üzerinde başlık)
2 adet USB 3.1 Gen 1 "
Arka Panel Bağlantılar "1 adet HDMI
1 adet LAN (RJ45) Bağlantısı
4 adet USB 3.1 Gen 2 Kırmızı (1 adet Type-C + 3 adet Type-A)
6 adet USB 3.1 Gen 1 
1 adet Optik S/PDIF 
1 adet CMOS Clear Düğmesi
1 adet USB BIOS Flashback Düğmesi
1 Adet ASUS Wİ-Fİ Modülü
5 adet Led Aydınlatmalı Ses Çıkışı
1 adet AQC-111C 5G LAN Bağlantısı"
Anakart Dahili Bağlantılar "2 adet Aura Adreslenebilir Şerit Başlığı
2 adet Aura RGB Şerit Başlığı
1 adet USB 3.1 Gen 1(5Gbps'e kadar) konnektörü, 2 adet USB 3.1 Gen 1 portu daha sağlar
2 adet USB 2.0 konnektörü, 4 adet daha USB 2.0 portu sağlar
1 adet M.2 Soket 3, tip 2242/2260/2280 depolama cihazı desteği ile (SATA & PCIE 3.0 x 4 modu)
1 adet M.2 Socket 3, tip 2242/2260/2280/22110 depolama cihazı desteği ile (PCIE 3.0 x 4 modu)
1 adet TPM konnektörü
6 adet SATA 6Gb/s konnektörü
1 adet CPU Fan konnektörü (1 x 4 -pin)
1 adet CPU OPT Fan konnektörü (1 x 4 -pin)
3 adet Chassis Fan konnektörü (3 x 4 -pin)
1 adet AIO_PUMP konnektörü (1 x 4 -pin)
1 adet H_AMP fan konnektörü
1 adet W_PUMP konnektörü (1x4 -pin)
1 adet 24-pin EATX Güç konnektörü
1 adet 8-pin EATX 12V Güç konnektörü
1 adet 4-pin ATX 12V Güç konnektörü
1 adet Ön panel ses konnektörü (AAFP)
1 adet MemOK! II düğmesi
1 adet Reset düğmesi
1 adet ReTry düğmesi
1 adet Sistem panel konnektörü
1 adet EXT_Fan başlığı
1 adet W_IN başlığı
1 adet W_OUT başlığı
1 adet W_FLOW başlığı
1 adet Thermal algılayıcı konnektörü
1 adet Başlatma düğmesi
1 adet USB 3.1 Gen 2 ön panel konnektörü"
Form Faktörü Extended ATX 30.5cm*27.2cm

 

 

 

EAN Numarası: 4718017122863

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü EATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll