ASUS Intel TUF Z390-PLUS GAMING 1151P DDR4 SES GLAN DP/HDMI USB3.1 ATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

ASUS Intel TUF Z390-PLUS GAMING 1151P DDR4 SES GLAN DP/HDMI USB3.1 ATX Anakart

 

TUF Z390-PLUS GAMING
OptiMem II özelliğine, Aura Sync RGB LED aydınlatmaya, DDR4 4266+ MHz desteğine, 32Gbps M.2'ye ve yerleşik USB 3.1 Gen 2'ye sahip, Intel Optane bellekler için hazır, oyunculara yönelik Intel Z390 ATX anakart

  • TUF Koruması: SafeSlot, ESD koruması, DDR4 yüksek voltaj koruması, Digi+ VRM ve paslanmaz çelik arka giriş çıkış paneliyle uzun vadeli güvenilirlik.
  • Askeri sınıf TUF Bileşenleri: TUF LANGuard, TUF bobinler, TUF kapasitörler ve TUF MOSFET'lerle üst düzey dayanıklılık.
  • OptiMem II: Gelişmiş bellek hız aşırtması imkanı sunmak için, iletken hatlarını ve geçişleri dikkatli bir şekilde yönlendirip taban katmanlarını uygun hale getirerek sinyal bütünlüğünü korur.
  • MemOK! II: Bellek hız aşırtma ve dengesizliği nedeniyle ortaya çıkan ön yükleme hatalarını otomatik olarak onarır.
  • Realtek S1200A Codec: Realtek®S1220A, stereo çıkış için benzersiz 108 dB ve giriş için 103 dB sinyal ses oranı sunarak saf ses kalitesi sağlıyor.
  • GPU Sıcaklığı Algılama ve Fan Xpert 4: Her fanın, soğutma performansıyla gürültü arasında en iyi dengeyi kurmasını sağlar.
  • Aura Sync RGB: Uyumlu çok sayıda PC ekipmanıyla LED aydınlatmanızı senkronize edin.
  • Arttırılmış bellek desteği sayesinde 128GB' a kadar ram destekler
Product Image

Savaş İstasyonunuzu Güçlendirin

TUF Gaming anakartlar, diğer kartların zorlanacağı durumlarda hayatta kalmak ve başarıya ulaşmak için özel olarak tasarlandı. Oldukça dayanıklı bileşenlerle üretilen bu anakartlar, siz ne kadar isterseniz o kadar süren oyun maratonlarında sarsılmaz bir kararlılık sunuyor. 
TUF Gaming anakartıyla bir sistem kurduğunuzda TUF Gaming Alliance'tan da yararlanacaksınız. ASUS'un güvenilir sektör iş ortaklarıyla birlikte kurduğu TUF Gaming Alliance, bileşenlerden kasaya kadar tüm bileşenlerin estetik olarak birbirini tamamlayan, uyumlu bir şekilde olmasını ve sisteminizi daha kolay kurmanızı sağlıyor.

Product Image

TEKNİK ÖZELLİKLERE GENEL BAKIŞ

mars

mars

Kolay PC TOPLAMA

TUF Gaming anakartlar, muhteşem tasarım, yenilikçi mühendislik ve büyük parka üreticileriyle güçlü ortaklıklar sayesinde kolay ve güvenli DIY kurulumları sunar. Askeri sınıf TUF parçalar, TUF Koruma ve TUF Oyun İttifakı'nın rakipsiz kombinasyonu, oyun kurulumunuzun uzun bir süre size götüreceğini garantiler.

TUF OYUN İTTİFAKI

TUF Oyuncu İttifakı; ASUS ve güvenilir PC bileşen markalarının çeşitli parçalar arasında uyumluluğu sağlamak için giriştikleri bir iş birliği. Bu parçalar arasında bilgisayar kasaları, güç kaynakları, işlemci soğutucuları, bellek kitleri ve daha fazlası yer alıyor. Eklenen yeni iş birlikleri ve bileşenlerle TUF Oyuncu İttifakı daha güçlü bir şekilde büyümeye devam edecek.

mars

TUF KORUMA

SAFESLOT

PCIe yuvasının ASUS tarafından yeniden icat edilmiş hali olan SafeSlot kartın yerinden çıkmasını ve kaymasını üstün bir şekilde önler. Güçlendirici metalle entegre ederek, çok daha sağlam bir slot elde etmek için yeni bir geçmeli kalıp süreci ile tek adımda üretilen SafeSlot, ek lehim noktaları ile PCB'ye sıkı bir biçimde tutturulur.

mars

ESD KORUMALARI

ESD Korumaları, elektrostatik deşarja karşı parçaları korurken, ömürlerini de uzatıyor. Ayrıca +/- 10kV'lık hava deşarjı ve +/- 6kV'lık temas deşarjına karşı da koruma sağlıyor – endüstri standartları olan +/- 6kV ve +/- 4kV'den çok daha ötede.

mars

DIGI+ VRM
Endüstrinin en iyilerinden biri olan Digi+ VRM voltaj regülatör modülü (VRM), işlemciye her an akıcı ve net bir güç iletimi yapılmasını sağlar.

DRAM YÜKSEK AKIM KORUMASI
Dahili olarak bulunan sıfırlanabilir sigortalar yüksek akıma ve kısa devre hasarına karşı koruma sağlar. Bu koruma, giriş çıkış noktalarından DRAM'e kadar uzanarak sisteminizin ve bağlı cihazlarınızın çalışma ömrünü korur.

PASLANMAZ ÇELİK ARKA PANEL GİRİŞ ÇIKIŞLARI
TUF'ın aşınmaya karşı dayanıklı paslanmaz çelik arka giriş çıkış panelleri krom oksit ile birbirine bağlı. Bu sayede paneller, endüstri standardı 24 saat olmasına rağmen 72 saatlik tuz püskürtme testine dayanabiliyor.


TUF LANGUARD

Askeri sınıf bir yenilik olan TUF LANGuard, sinyal eşleşme teknolojisi ve yüzeye monte edilen üst düzey kapasitörlerle çıkışı artırarak anakartı yıldırım ve statik elektrik gibi durumlara karşı korur.

mars

En Uygun Termal Tasarım

TUF Z390-PLUS GAMING'in VRM ve endüktör dizisi, Intel'in en son işlemcilerinin sıcaklıklarıyla başa çıkmak için yeterli yüzey alanına sahip geniş bir soğutma bloğuna bağlı.

mars

ProCool Soketi

ProCool soketler, PSU güç hatlarıyla temas sağlamak için geleneksel güç girişleriyle kıyasla çok daha sıkı teknik özelliklere uyacak şekilde geliştirildi. Öz direnci düşüren bu özellik sayesinde sıcak noktaların oluşması ve bağlantı noktası hataları engelleniyor.

mars

Optimem II DESTEĞİ

DDR4 OC 4266 MHZ+

Intel'in en son işlemcilerinin bellek bant genişliğine sınırsız bir şekilde erişebilmesi için anakarttaki iletken hatlarının düzenini tamamen baştan tasarladık. OptiMem II teknolojimiz, geçişleri azaltmak için bellek sinyal hatlarını dikkatlice farklı PCB katmanlarına yerleştiriyor. Ayrıca, paraziti büyük oranda azaltmak için koruma bölgeleri de ekliyor. Tam dolu bellek yapılandırmalarında hız aşırtma potansiyelini daha da artırmak için zaman ayarlı sinyal gönderen özelleştirilmiş bir T-Topology dizilimi kullandık.

mars

KURULUM VE YAPILANDIRMA

TUF Gaming anakartlar, ilk kez sistem kuranların bile kolayca kurabileceği ve istediği gibi yapılandırabileceği şekilde tasarlandı. Performansı optimize edip artırmak için sadeleştirilen işlemci ve bellek hız aşırtması, daha iyi sistem kararlılığı için akıllı soğutma kontrolleri ve sorunlarla karşılaştığınızda hızla toparlanıp işinize devam etmenizi sağlayan yararlı soru giderme araçlarıyla TUF Gaming anakartlar, hayalinizdeki sistemi kolayca kurmanız için ihtiyacınız olan her şeyi sunuyor.

mars

Kolay Sorun Giderme

MEMOK! II

MemOK! II, bellek hız aşırtma ve dengesizliği nedeniyle ortaya çıkan ön yükleme hatalarını otomatik olarak onarır. DRAM ile ilişkili bir POST hatası yaşandığında, anakart sistem yeniden başlayana kadar bellek parametrelerini ayarlıyor.

mars

Hızlı Kurulum

Q-INSTALLER, SÜRÜCÜ DİSKİ GEREKMEZ

ASUS Q-Installer yazılımı, TUF Gaming anakartınızın sürücüleri ve araçlarını otomatik olarak indirir ve kurar. Kullanıcı dostu arayüzden istediklerinizi seçin, gerisini Q-Installer halletsin.

mars

ESNEK SOĞUTMA KONTROLLERİ

GPU SICAKLIĞI ALGILAMA

GPU sıcaklığı başta olmak üzere sistem sıcaklıkları, kararlı bir oyun sistemi için büyük önem taşır. TUF Gaming anakartlardaki Fan Xpert 4 Core yazılımı, ASUS ekran kartlarının* sıcaklıkları da dahil olmak üzere farklı sensörlerden gelen verilere göre sistem fanlarını akıllı bir şekilde kontrol eder. Böylece TUF Gaming sisteminiz siz ne kadar oyun oynarsanız oynayın mükemmel bir şekilde soğutulur.

mars

OYUN PERFORMANSI VE ESTETİK ÖZELLEŞTİRME

TUF Gaming Z390, deneyiminizi geliştirecek uzun bir özellik listesi ile birlikte eksiksiz, yüksek performanslı bir oyun paketi sunuyor. Bu özellikler arasında; internet üzerinde daha akıcı oyun için ultra hızla ağ bağlantısı, FPS oyunları için özel konum ipuçları sunan etkileyici sesler ve bağlı aksesuarlarla senkronize olup mükemmel oyun atmosferini oluşturmanıza yardım eden dahili RGB aydınlatma bulunuyor.

mars

Intel Ethernet

DAHA FAZLA ÇIKIŞ, DAHA AZ CPU KULLANIMI

TUF Z390-PLUS GAMING'te en yeni Intel Ethernet bulunur. Intel LAN, işlemciye ek yükü azaltır ve olağanüstü düzeyde yüksek TCP ve UDP çıkışıyla daha hızı ve akıcı veri aktarımı yapılır.

mars

Turbo LAN

VERİ PAKETİ ÖNCELİKLERİNİ AYARLAYAN OPTİMİZASYON YAZILIMI

Turbo LAN, cFosSpeed trafik düzenleme teknolojisiyle gecikmeleri daha fazla azaltır ve kullanımı kolay bir arayüz sunar. Böylece gecikmeleri, uzmanlık gerekmeden 1,45 kata kadar azaltabilirsiniz. Oyun modu sayesinde oyunlarla ilgili veri aktarımlarına öncelik verilir, bu sayede oyun esnasında akıcı bir ağ performansı elde edersiniz

mars

Oyun İçin Ses

SAF VE GÜÇLÜ SESLER İÇİN REALTEK S1200A CODEC

ASUS TUF GAMING Z390 anakartlar, Realtek ile birlikte tasarlanan Realtek S1200A adlı benzersiz bir ses codec'inden yararlanıyor. Realtek®S1220A ayrıca, stereo çıkış için benzersiz 108 dB ve giriş için 103 dB sinyal ses oranı sunarak saf ses kalitesi sağlıyor.

mars

OYUNCU KULAKLIKLARI İÇİN DTS CUSTOM

Savaş becerilerinizi dahili özel DTS Custom seslerle geliştirin. Stereo kulaklarda ses kaynağı konumlarını algılayabilmeniz için gelişmiş emülasyon teknikleri kullanan DTS Custom, dahili ses standartlarını çok daha ileriye taşıyor. Farklı türler için belirlenmiş Açık Hava, Ses Alanı ve Taktiksel adlı üç ön ayar sayesinde her oyunda önemli avantajlar elde edeceksiniz.

mars

Intel Optane Belleklere Hazır

Devrim yapan kalıcı bellek teknolojisi Intel® Optane™, TUF Gaming anakartlar tarafından destekleniyor. Intel Optane bellek modülleri, ön yükleme ve yükleme sürelerini azaltarak her şeyin daha hızlı yapılmasını sağlamak için bağlı depolama cihazlarını hızlandırıyor.

mars

 

Teknik Özellikler

 

Model TUF Z390-PLUS GAMING
PN 90MB0Z90-M0EAY0
EAN 4718017126205
İşlemci Desteği "Intel Socket 1151, 
En Yeni Intel 9. ve 8. nesil Core i7/ i5/ i3 işlemciler
Pentium ve Celeron işlemciler"
Çipset Intel Z390
Ram Bellek "4 adet ram yuvası, Maksimum 64GB DDR4 (Dual channel) 4133(O.C.)/4000(O.C.)/3866(O.C.)/3733(O.C.)/3600(O.C.)/3466(O.C.)/3400(O.C.)/3333(O.C.)
/3300(O.C.)/3200(O.C.)/2800(O.C.)/2666/2400/2133 MHz ram bellek hızlarını destekler."
Genişleme Yuvaları "1 adet PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 yada x8+x4+x4) 
1 adet PCIe 3.0/2.0 x16 (maks x4 mod) *1
4 adet PCIe 3.0/2.0 x1 *1"
Görüntü Çıkışları "1 adet HDMI, 1 adet DP"
Depolama Bağlantıları 6 Adet SATA 6Gb/s (RAID0, 1, 5, 10)
LAN Gb Intel
Kablosuz Ağ Yok
AURA RGB Aydınlatma Var
RGB Başlık 2 adet RGB başlık
USB Bağlantıları "2 adet USB 3.1 Gen 2 portu (2 adet arka panelde, Type-A)
8 adet USB 3.1 Gen 1 portu (4 adet arka panelde, Type-A, 4 adet anakart üzerinde bağlantı konnektörü)
4 adet USB 2.0/1.1 portu (4 adet anakart üzerinde bağlantı noktası) "
Arka Panel Bağlantılar "1 adet PS/2 klavye bağlantı noktası
1 adet PS/2 mouse bağlantı noktası
1 adet HDMI
1 adet Displayport
2 adet USB 3.1 Gen 2 Type-A
4 adet USB 3.1 Gen 1 Type-A
1 adet LAN (RJ45) Bağlantısı 
3 adet 8 kanal ses çıkışı
1 Adet ASUS Wİ-Fİ Modülü
5 adet Altın Kaplamalı Ses Çıkışı"
Anakart Dahili Bağlantılar "2 adet Aura RGB Şerit Başlığı
2 adet USB 3.1 Gen 1(5Gbps'e kadar) konnektörü, 4 adet USB 3.1 Gen 1 portu daha sağlar
2 adet USB 2.0 konnektörü, 4 adet daha USB 2.0 portu sağlar
1 adet M.2 Soket 3, tip 2242/2260/2280 depolama cihazı desteği ile (SATA & PCIE 3.0 x 4 modu)
1 adet M.2 Socket 3, tip 2242/2260/2280/22110 depolama cihazı desteği ile (PCIE 3.0 x 4 modu)
6 adet SATA 6Gb/s konnektörü
1 adet CPU Fan konnektörü (1 x 4 -pin)
1 adet CPU OPT Fan konnektörü (1 x 4 -pin)
2 adet Chassis Fan konnektörü (3 x 4 -pin)
1 adet AIO_PUMP konnektörü (1 x 4 -pin)
1 adet 24-pin EATX Güç konnektörü
1 adet 8-pin EATX 12V Güç konnektörü
1 adet 4-pin ATX 12V Güç konnektörü
1 adet Ön panel ses konnektörü (AAFP)
1 adet MemOK! II düğmesi
1 adet Sistem panel konnektörü"
Form Faktörü ATX 30.5cm*24.5cm

 

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll