ASUS PRIME X470-PRO AM4 X470 USB3.1 M.2 Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi AMD AM4
Chipset X470
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

ASUS PRIME X470-PRO AM4 X470 USB3.1 M.2 Anakart

 

 

 

 

 

ASUS PRIME X470-PRO

M.2 soğutucu ile AMD AM4 ATX anakart, DDR4 3466MHz, çift M.2, HDMI, SATA 6 Gbps ve USB 3.1 Gen 2 ön panel konnektörü

  • ASUS 5 Yönlü Optimizasyon: CPU veya GPU yoğun görevler için optimize edilmiş overclock ve akıllı soğutma için tek tık, sistem çapında ayarlama
  • Endüstri lideri soğutma seçenekleri: Fan Xpert 4 yazılımı veya beğeni toplayan ASUS UEFI aracılığıyla fanlar ve su pompaları için kapsamlı kontroller
  • M.2 soğutucu: Ultra verimli tasarım, M.2 SSD sıcaklığını, düşük transfer hızları ve gelişmiş güvenilirlik için 20 ° C'ye kadar düşürür.
  • Yeni nesil bağlantı: Çift M.2 desteği ile yüksek esneklik, NVME RAID desteği, USB 3.1 Gen 2 bağlantı noktası ve ön panel başlığı
  • ASUS Aura Sync: Kontrol edilebilir dahili LED'lere ve geniş Aura Sync uyumlu bileşenlere sahip endüstri lideri RGB ekosistemi

 

 


 

PRIME X470-PRO Ürününe Yakın Bakış

Product Image

 

 


 

ASUS PRIME

ASUS Prime, 1989’a kadar uzanan bir soy ağacından doğan ASUS anakartın yeni evrimidir. Dünyanın en iyi mühendislerinden oluşan takımımız, herkese özelleştirme ve ayar yapma özelliklerini sunma konusunda tutku ile çalışıyorlar ve Prime’ı geliştirilmelerinin en büyük amacı gelişmiş kontrolleri kolay ve erişilebilir bir noktaya getirerek performans, kararlılık ve uyumluluğu, en iyi DIY PC deneyimleri için en üst seviyeye taşımak. Şimdi Prime zamanı.

cer

 

 


İstediğiniz Gibi Hız Aşırtma

Tek tıkla hız aşırtma ve soğutma, tamam!

Size göre ayarlanmış performans, verim, dijital güç, fan kontrolü, ağ ve ses ayarları.

ASUS 5 Yönlü Optimizasyon, bilgisayarınızı akıllı kılar. Sisteminizin önemli yönlerini gerçek zamanlı kullanıma göre dinamik olarak iyileştirir böylece muhteşem işlemci performansı, günlük enerji tasarrufu, ultra kararlı dijital güç, serin ve sessiz fanlar ve uygulamalarınıza göre ayarlanmış ağ ve ses ayarları elde edersiniz. Kısacası 5 Yönlü Optimizasyon, bilgisayarınızın oyun, eğlence ve üretkenlik için mükemmel olmasını garantiler!

  • Oyunlar yüksek performans, öncelik tanınmış bant genişliği ve canlı seslerle hızlı ve akıcı çalışır.
  • Fanlar günlük kullanımda sessiz kalır, oyun oynarken mükemmel soğutma sağlar..
  • Takılma yok edilir, uygulamalar ağır yük altında bile akıcı çalışır.
  • Enerji tasarrufu artar böylece paranız cebinize kalır.

 

 


İşlemci Performansı arttırma

TPU

PC'nizin tam performansını basit bir iki fazlı kart üzerindeki anahtarla ya da ASUS AISuite 3 uygulamasıyla açığa çıkarın! TurboV Processing Unit (TPU), hassas voltaj kontrolü ve CPU ile grafik kartı için gelişmiş takip sağlayarak CPU frekanslarını ayarlama imkanı sunuyor ve böylelikle grafik kartınızın potansiyelini açığa çıkarıyor.

cer

 

 


Bütünüyle enerji tasarrufu

EPU

Energy Processing Unit (EPU) ile gerçek zamanlı, sistemin tamamında güç tasarrufu deneyimleyeceksiniz. EPU, PC'nizin ihtiyaçlarını belirleyerek güç tüketimini buna göre ayarlar - otomatik olarak. Aynı şekilde CPU watt tüketimini de ayarlayarak, siz PC'nizin başında değilken güç tasarrufu sağlar. Bu şekilde kullanılmayan ekstra giriş çıkış kontrolörlerini kapatır ve grafik kartınızın güç seviyesini düşürür. Böylelikle PC sadece gerektiği kadar güç harcar.

cer

 

 


Üstün soğutma ve sessizlik için gelişmiş fan kontrolleri

Fan Xpert 4

ASUS Prime Z270-A, Fan Xpert 4 ve UEFI BIOS tarafından ayarlanabilen en kapsamlı fan kontrollerine sahiptir.

  • En iyi su soğutma verimliliği için su pompasına özel giriş.
  • Otomatik Ayar Modu: Tek tıkla kişiselleştirme için fan karakteristiklerini tarar ve belirler
  • Ultra Sessiz Mod: CPU fan hızını en düşük seviyenin de altına düşürür, böylelikle düşük yük durumunda ekstra sessiz çalışma ve güç tasarrufu sağlar.
  • RPM Sabit Mod: Gürültü seviyelerini 0dB sessizliğe yaklaştırır, fan hızını sabitlemenize imkan tanır.
cer

 

 


Hassas Dijital Güç Kontrolü

DIGI+ Güç Kontrolü

Güç kontrolü, anakart tasarımlarının olmazsa olmazıdır. ASUS DIGI+ Güç Kontrolü, hız aşırtma potansiyelini arttıran, sistem kararlılığını yükselten, süper esneklik ve hassas kontrol ile güç verimliliğini üst seviyeye çıkaran, Intel® IMVP8 standartıyla uyumlu bir yenilik, endüstri lideri teknolojidir.

cer

 

 


Profesyoneller ve oyunseverler için uygulamaya özel optimizasyon

Turbo App

Sıkı bir oyuncu ya da uzman kullanıcı olun, ASUS'a özel Turbo App'a her gün ihtiyaç duyacaksınız Sezgisel ayar paneliyle CPU hız aşırtma, fan ayarı, ağ veri önceliği ve ses ayarı optimizasyonu gibi birçok donanımsal ayara ulaşın!

cer

 

 


 

Ünlü UEFI BIOS

Fare tarafından en kusursuz ve en kolay kontrol edilebilen grafiksel UEFI BIOS daha da geliştirildi. İster acemi bir kullanıcı ister deneyimli bir hız aşırtmacı olun, EZ ve Advanced (Gelişmiş) Modları ile yapmak istediklerinizi hızla ve kolayca bulabilirsiniz.

 

 

 

 
  cer

 

 


 

DDR4 hız aşırtma gücü

Bellek kararlılığını geliştiren bir dizi izleme düzenine sahip olan Prime X470-Pro, yapınız için güçlü bir temel sağlar. Başlangıç seviyesinden performansa yönelik olarak, Ryzen bellek konfigürasyonlarının tam gamı için kapsamlı destekle Prime X470-Pro, çalışabilen veya oynayabilen çok yönlüdür.

cer

 

 


 

M.2 Soğutucu

Prime X470-Pro, M.2 SSD sıcaklıklarını 20 °C'ye kadar düşürmek için ultra verimli bir soğutucuya sahiptir ve bu da en iyi depolama performansı ve geliştirilmiş SSD uzun ömür anlamına gelir.

cer

 

 


 

M.2 Soğutucu Dahili M.2 ile hızlanın

x4 PCI Express® 3.0/2.0 bant genişliği ile M.2, 32Gbps'ye kadar veri aktarım hızlarını destekler. Veriye hızlı erişim sunarak, bir işletim sistemi veya uygulama sürücüsü olarak mükemmel bir seçimdir.

cer

 

 


 

USB 3.1 Gen 1 ön panel bağlantısı

USB 3.1 Gen 1 tam istediğiniz yerde, dört süper hızlı çıkış ile ön panelde. USB 2.0'dan 10 kata kadar daha yüksek veri aktarım hızlarını, anlık tak-çalıştır bağlantı ile deneyimleyin, uzanması zor arka girişlerle uğraşmayın.

cer

 

 


 

USB 3.1 Gen 2 Tip-A

Geriye uyumlu USB 3.1 Gen 2 Tip-A™ ile 10 Gbps'ye kadar yüksek veri aktarım hızlarını ve en iyi bağlantı esnekliğini deneyimleyeceksiniz - USB 3.1 Gen 1'in iki katı kadar hızlıdır.

cer

 

 


 

Intel Ethernet

Prime X470-Pro f en yeni Intel Ethernet'i barındırır. Intel'in LAN'ının CPU yükünü azaltma ve sıra dışı yükseklikte TCP ve UDP akışıyla daha hızlı ve akıcı veri aktarımı sağlama gibi avantajları vardır.

cer

 

 


 

Oyun İçin En İyi Ses

Prime X470-Pro, Realtek - Realtek S1220A ile yakın işbirliği içinde tasarlanmış benzersiz bir ses kodekini kullanır. Ayrıca, stereo hat çıkışı için benzeri görülmemiş bir 120dB sinyal-gürültü oranı ve hat içi için 113dB SNR, bozulmamış ses kalitesi sağlar. Ek olarak, yeni bir empedans algılama devresi, kulaklıklarınız için en uygun ses seviyesini sağlamak için otomatik olarak kazancı ayarlar.

cer

 

 


 

SafeSlot

Grafik kartı yatırımınızı koruyun

SafeSlot, PCIe® yuvasının ASUS tarafından yeniden icat edilmiş halidir ve üstün koruma ve eğilme dayanıklılığı sağlar. Metal desteği yeni bir teknikle tek bir aşamada yuvanın içine enjekte eden bu yöntemle, yuva yerine güçlü bir şekilde yerleştirilir ve ek lehim noktalarıyla montelenir.

Product Image

 

 

 

Soket Tipi AMD AM4
Chipset X470
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll