ASUS ROG-STRIX-1000G 80 PLUS GOLD 1000W MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Güç Seçenekleri 1000 W
Verimlilik 80+ Gold

ASUS ROG-STRIX-1000G 80 PLUS GOLD 1000W MODÜLER  JAPON KAPASİTÖRLER GÜÇ KAYNAĞI

 

Dondurucu Sessizlik

ROG Strix Serisi Güç Kaynakları, oyunseverlere son derece sessiz ve yüksek performanslı bir ürün sunmak için üst düzey soğutma ile üstün bileşenleri bir araya getiriyor. Güçlü ROG Thor serisindekilerden esinlenen dev boyutlardaki ROG soğutma blokları ve üst düzey NVIDIA RTX™ ekran kartlarımızdan alınan Eksen Teknolojili fan tasarımı, soğutma sisteminin fark yaratmasını sağlıyor. Ürünün içinde ise düşük RDS (açık) MOSFET'ler ve üst düzey Japon üretimi kapasitörler güç dağıtımını kolaylıkla hallediyor. Sonuç olarak, en yoğun oyunların üstesinden gelebilecek, son derece sessiz ve verimli bir güç kaynağı ortaya çıkıyor.

Eksen Teknolojili Fan Tasarımı Daha iyi, Daha hızlı, Daha güçlü

Aslen üst seviye ROG ekran kartları için yapılan ar-ge çalışmalarıyla ortaya çıkan Eksen Teknolojili fan tasarımında, daha uzun kanatlara sahip olmak için daha küçük fan yuvası kullanılıyor ve aşağı yönlü hava basıncını artırmak için bir bariyer halkasından yararlanılıyor. Artan verim sayesinde fan düşük hızlarda bile bileşenleri soğutabiliyor, böylece sistem gürültüsü azalıyor ve bileşenlerin kullanım ömrü uzuyor.

OdB Teknolojisi Sessiz zeka

Toplam güç kullanımı (TDP) %40'ın altına indiğinde dahili denetleyici devreye girerek 135 mm fanı durduruyor. Böylece neredeyse tamamen sessiz bir şekilde oyun oynayabiliyorsunuz. TDP %40'ın üzerine çıktığında fanlar otomatik olarak çalışmaya başlıyor.

ROG Soğutma Blokları Bırakın soğutsun

Geleneksel tasarımlara göre 2 kat daha yüksek hacimli entegre ROG soğutma blokları, Strix güç kaynaklarının çok daha düşük sıcaklıklarda çalışmasını sağlıyor. Bu sayede bileşenlerin ömrü artıyor ve standart tasarımlara kıyasla 0 dB seviyesinde daha uzun süre çalışabiliyor. Soğutma blokları o kadar etkili ki tam yük altında bile fanlar ancak bir fısıltı kadar ses çıkarıyor.

Çift Rulmanlı Fanlar 2 kat uzun ömür

Farklı yatak biçimlerinin kendilerine özgü artı ve eksileri vardır. Güç kaynaklarında dayanıklılık büyük önem taşır. Bu yüzden, kaymalı yatak tasarımından iki kat daha uzun ömürlü olan çift rulmanlı bir sistem geliştirdik.

80 Plus Gold Sertifikası Altından bir kalp

Japon üretimi üst düzey kapasitörlerle elde edilen verimli çalışma Strix'e 80 PLUS Gold sertifikasını getirdi. Artan verimlilik sayesinde daha az ısı üretiliyor, gürültüsü azalıyor ve güvenilirlik artıyor.

Kişiselleştirilebilen Dış Görünüm 

Bir sistemde her şeyin harika görünmesini sağlamak kolay bir iş değil. ROG Strix Serisi Güç Kaynakları, görünen kısımları kendi zevkinize göre değiştirmenize olanak tanıyan kullanışlı bir manyetik logo ve çıkartmalarla işinizi biraz daha kolaylaştırıyor.

Tamamen Modüler Kablolar Kolayca bağla

Tamamen modüler olan kablolarla sisteminizin derli toplu kalmasını sağlayın. Bir adet 24 pim, iki adet 6+2 pim PCI-e ve iki adet 8 pim CPU kablosu beraberinde voltaj dalgalanmalarını azaltan kapasitörlerle birlikte geliyor. Bu sayede küçük kasalarda bile düzenli olabiliyorsunuz. Birlikte gelen CableMod kuponuyla da kendinize özgü bir sistem oluşturmak için ilk adımı atabilirsiniz.

 

Teknik Özellikler

 

Tipi Masaüstü
Güç 550 Watt
Fan 13,5 cm
Verim 0,80
Anakart 24 pin
CPU-12V 4+4pin
SATA 8
PCI-E (6+2pin)    2

 

Güç Seçenekleri 1000 W
Verimlilik 80+ Gold

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll