ASUS ROG Strix Wireless 7.1 PC/PS4/MAC Uyumlu Oyuncu Kulaklığı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Tipi Kulaküstü
Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy
Kullanım Alanı Oyun
Mikrofon Var
Bağlantı Tipi Wireless
Renk Siyah

ASUS ROG Strix Wireless 7.1 1 PC/PS4/MAC Uyumlu Oyuncu Kulaklığı

 

Çoklu platform uyumluluğu, 10 saatten fazla pil ömrü ve 7.1 surround ses ile 2.4GHz kablosuz oyuncu kulaklığı

  • Düşük gecikmeli 2.4 GHz kablosuz bağlantı
  • Daha iyi ve daha stabil ses aktarımı için çift anten tasarımı
  • 7.1 sanal surround ses
  • Sonic Studio ile tam ses kontrolü
  • Oyun konsolları, PC'ler, Mac ve mobil cihazlarla geniş uyumluluk
  • Kesinti olmadan uzun oyun seansları için 10 saatten fazla pil ömrü
Product Image

Product Image

Yüksek performanslı kablosuz ses

ROG Strix Wireless, anlık ses aktarımı için Bluetooth kulaklıklardan daha düşük gecikmeli bir bağlantı sunan 2.4 kablosuz teknolojisine sahip bir oyuncu kulaklığıdır. ROG Strix Wireless ile her oyun içi ses, kulağınıza anında ulaştırılır - 15 metre ötede olsanız bile - böylece hiçbir aksiyondan geri kalmazsınız. 2.4GHz teknolojisi daha az güç tüketir, böylece tek şarjla 10 saatten fazla1 kullanım süresine sahip olursunuz.

ROG Strix Wireless, stabil bağlantıyı, karmaşık Kablosuz ortamlarında bile sağlayan, otomatik kesinti engelleme mekanizmalı çift antenli bir tasarıma sahiptir.


Gerçekçi 7.1 surround ses

Kendinizi büyüleyici 7.1 sanal surround ses* ile ASUS Sonic Studio sayesinde oyunların içinde hissedin. Bu özel ses teknolojisi ile her silah sesini ve adımı, yüksek hassassiyetle belirleyebilir ve rakiplerinize karşı avantaj sahibi olabilirsiniz.

cer


Tam ses kontrolü

ROG Strix Wireless, ekolayzır'dan 7.1 hoparlör seviyesi dengelemeye kadar ses deneyiminiz üzerinde tam kontrol sağlamak için en yeni ASUS Sonic Studio yazılım süiti ile geliyor. Çoklu ekranlara sahip arayüzleri olan tipik ses yazılımlarından farklı olarak Sonic Studio'nun düzenli, hepsi-bir-arada görünümü ve sezgisel kontrolleri bulunuyor. Hatta farklı senaryolar için farklı ses profilleri oluşturup kolaylıkla uygulayabilirsiniz.

Çoklu platform uyumluluğu

PC ve PlayStation® 4'e kablosuz bağlanabilmesinin yanı sıra ROG Strix Wireless, kablolu modda PlayStation 4, Xbox® One, PlayStation® 3, Xbox® 360, PC, Mac, akıllı telefon ve tabletlere de kutu içinde bulunana 3.5mm'lik dört kutuplu ses/mikrofon adaptörü ve 1.5m'lik Y-kablo uzatmasıyla bağlanabilir.

Vivid, lifelike visuals

10 saatten fazla durmaksızın oyun aksiyonu

ROG Strix Wireless, şarj başına 10 saatten fazla** kullanım sunan 900mAh'lık bataryaya sahiptir ve uzun oyun seansları boyunca kesintisiz oyun oynamanızı sağlar.


Çıkarılabilir mikrofon

Esnek boom mikrofonu net, oyun içi iletişim sunar ve taşıma için çıkarılabilme kolaylığına sahiptir.

Product Image

 

Kullanışlı kontrol tuşları

Kulaklık üzerindeki ayrılmış tuşlar, kulaklığınızın kontrolünü gözlerinize gerek kalmadan sağlar. Ses ayarlamaları, mikrofon kapatıp açma, kulaklık gücünü bu sezgisel, ulaşması kolay tuşlarla sağlayın..

cer

Product Image

Yolculuk dostu tasarım

Seyahate uygun katlanabilir tasarım

Katlanabilir tasarım, kulaklığın kulak kısımlarının düzelmesine, böylece kolayca taşımanıza imkan tanıyor. Mikrofon kısmı ise çıkarıp saklanabilir olduğu için rahatça taşınır.


Product Image

Rahatlık için oyuncular tarafından test edildi

ROG Strix Wireless'ı üretirken, dünya çapındaki oyuncuların önerilerini dinledik ve önceki tasarım deneyimimizi, en rahat oyuncu kulaklığını oluşturma hedefimizle birleştirdik. Yeni tasarladığımız ROG Strix Wireless, farklı kafa şekilleri ve boyutlarıyla yaptığımız laboratuvar testleriyle en rahat baskı kuvvetini barındırıyor. Aynı zamanda ultra yumuşak, tam boy memory foam ve hava alan protein deri ile kaplanmış kulak kısımları, uzun oyun seansları boyunca muhteşem rahatlık sunuyor.


Product Image

Oyuncu iç güdülerinizi serbest bırakın

ROG Strix, Republic of Gamers'ın en yeni üyesi. Hepimizin içindeki asi için özelleştirilmiş oyuncu ekipmanları, Strix, ROG'nin üstün performansını, yenilikçi teknolojisini ve lider kalitesini kendi cesur ve dinamik tarzıyla sunuyor. Cesur tasarımlar ve parlak renklerle bu yeni heyecan verici seri, hırçın bireyselliğin her oyun deneyimiyle birlikte heyecan verici bir enerjiye dönüşmesini simgeliyor. ROG Strix oyuncuları gerekli hız ve çeviklikle donatarak oyuna hakim olmalarını sağlıyor. ROG'ye katılın ve ROG Strix'in gücünü deneyimleyin.

Product Image

Asus garanti

 

 

EAN Numarası: 4712900361957

Kullanım Tipi Kulaküstü
Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy
Kullanım Alanı Oyun
Mikrofon Var
Bağlantı Tipi Wireless
Renk Siyah

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll