ASUS RTX2060 6GB GDRR6 192BIT STRIX 2xDP/2xHDMI (STRIX-RTX2060-O6G-GAMING) Ekran Kartı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset NVIDIA GeForce RTX 2060
Bellek Kapasitesi 6 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

ASUS RTX2060 6GB GDRR6 192BIT STRIX 2xDP/2xHDMI (STRIX-RTX2060-O6G-GAMING) Ekran Kartı

 

 

ROG STRIX RTX2060 O6G GAMING
Yüksek yenileme hızları için güçlü soğutma sistemiyle donatılan ROG Strix GeForce RTX™ 2060 OC edition 6GB GDDR6
- NVIDIA TURING™: ROG GeForce RTX™ ekran kartları, Turing™ GPU mimarisi ve tamamen yeni RTX platformundan güç alıyor. Önceki nesil ekran kartlarından 6 kata kadar daha fazla performans sağlayan yeni kartlar gerçek zamanlı ray tracing ve yapay zekanın gücünü oyunlara taşıyor.
- DirectX 12: Daha gerçekçi oyunlar için yeni görsel efektlere ve işleme tekniklerine güç verin.
- NVIDIA Shadowplay™ ile yüksek kaliteli oyun içi videolar, ekran görüntüleri ve canlı yayınlar kaydedin ve arkadaşlarınızla paylaşın.
- Patentli Wing-blade Fanlar; yüksek hava basıncı, düşük gürültü seviyeleri ve IP5X sertifikalı toza dayanıklılığın yanı sıra sessiz oyun deneyimi için de 0dB modu sunuyor.*
- MaxContact Teknolojisi, daha gelişmiş termal aktarım için GPU yongasına 2 kat daha fazla temas ediyor.
- Auto-Extreme Teknolojisi, güvenilirliği artırmak için otomasyondan yararlanıyor.
- Super Alloy Power II, Turing™ çekirdeklerine güç vermek için üst düzey alaşımlı bobinler, katı polimer kapasitörler ve bir dizi yüksek akımlı güç aşaması içeriyor.
- ASUS FanConnect II, en uygun sistem soğutması için hibrit kontrollü 2 adet fan başlığı kullanıyor.
- GPU Tweak II, kullanışlı performans ayarları ve termal kontroller sunuyor.
Product Image

RAKİPLERİ GÖLGEDE BIRAKIN 
ROG Strix GeForce RTX™ 2060, NVIDIA®'nın 1. Sınıf GPU'sunun gücünü elit bir uzman grubuyla birleştirerek efsanevi bir oyun deneyimi için ortam hazırlıyor. Muhteşem güç dağıtımı sayesinde hız aşırtma sınırları zorlanırken, mükemmel tasarlanan soğutma sistemi ise dikkatlerin her zaman Turing™'in performansına odaklanmasını sağlıyor. Bu üstün donanımı özelleştirmeyi ve ayarlamayı sağlayan araçlar ile her şey sizin elinizde.
Product Image
Product Image

Patentli Wing-blade Fanlar 
Çok havalılar 
Patentli Wing-blade fan tasarımı, geleneksel eksenli fanlara göre soğutma bloğuna %105 daha fazla statik basınç yaparak serin ve sessiz bir performans sergiliyor. Her şeyin sorunsuz çalışması için, fanın içine parçacık girmesini engelleyen IP5X toz dayanıklılık standardını kullanıldı.

0dB Teknolojisi 
Sessiz zeka 
0dB teknolojisi, GPU çekirdek sıcaklığı 55 derecenin altında kaldığı sürece fanları durduruyor. Böylece çok fazla güç gerektirmeyen oyunları tamamen sessiz bir şekilde oynayabiliyorsunuz*. Sıcaklık yükseldiğinde fanlar otomatik olarak çalışmaya başlıyor.
mars

MaxContact Teknolojisi 
Hassas üretim ısı dağıtıcısı 
Endüstride bir ilk olan MaxContact teknolojisi, GPU yongasına 2 kat daha fazla temas eden bir ısı dağıtma yüzeyi oluşturmak için hassas üretim teknikleri kullanıyor. Bunun sonucunda termal aktarım daha iyi seviyeye geliyor.
mars

Auto-Extreme Teknolojisi 
Hassas Otomatik Üretim 
Tüm ROG Strix ekran kartları, endüstride yeni standartlar belirleyen ve tüm lehim işlemlerinin tek seferde yapılmasını sağlayan otomatik üretim süreci Auto-Extreme Teknolojisi kullanılarak üretildi. Bu süreç, bileşenler üzerindeki termal zorlanmayı azaltıyor ve güçlü temizlik kimyasallarının kullanılmasını önlüyor. Sonuçta doğaya daha az etki eden, üretimde güç tüketimini azaltan, daha güvenilir bir ürün ortaya çıkıyor.
 
mars mars
Kusursuz çalışan robotlarımız, insan hatasını söz konusu olmaktan çıkarıyor Sağlamlaştırılan bileşenler hız aşırtma sırasında daha kararlı çalışıyor
mars mars
Otomasyon sayesinde daha sıkı kalite kontrolü yapılabiliyor Lehim işlemi tek seferde yapılıyor
mars mars
Devre kartlarımız tamamen pürüzsüzdür, böylece kartları tutarken elinizi kesmezsiniz Lehim sıvısı kullanılmadan yapılan üretim doğayla da daha dost oluyor

Güçlendirilmiş Çerçeve 
Lider Mimari 
Mühendislerimiz, PCB'nin bükülmesini ve yatay olarak eğilmesini önleyen metal bir kol ile ROG Strix GeForce™ RTX 2060'in yapısal bütünlüğünü 3 kat artırdı.
mars

GPU Tweak II 
Takip Et ve Ayarla 
ASUS GPU Tweak II aracı, ekran kartı performans ayarını bir üst seviyeye taşıyor. Araç; GPU çekirdek saat hızları, bellek frekansı, voltaj ayarları gibi birçok kritik ayarı yapmanızı ve özelleştirilebilir bir arayüz üzerinden her şeyi gerçek zamanlı olarak takip etmenizi mümkün kılıyor. İnce performans ayarından gelişmiş fan kontrolüne kadar, ekran kartınızdan en iyi şekilde yararlanmanızı sağlayacak tüm araçlar GPU Tweak II'de bulunuyor.

XSplit Gamecaster 
Üst Düzey Yayıncılık 
XSplit; oyun içi not ekleme ve diğer gelişmiş özelliklerle üst düzey bir yayıncılık deneyimi sunuyor. Belirli ASUS ekran kartlarını satın alınca verilen ücretsiz lisansın tadını çıkarın. İnternette görüşürüz!

wtfast 
Gecikmesiz oyun keyfi 
Gecikme, bekleme ve kayıp paketlerin olmadığı bir oyun deneyimi yaşamanıza yardımcı olmak içn wtfast ile iş birliği yaptık. 6 aylık wtfast Gamers Private Network üyeliğiyle daha akıcı bir çevrim içi oyun deneyimi için düşük ping'lerin keyfini sürün. Bir ASUS ekran kartı satın alın ve beklemekten kurtulun!

Quantum Cloud 
GPU'nun gücüyle kâr edin 
Quantum Cloud boşta duran GPU'nuzu çalıştırarak zahmetsizce ekstra para kazanmanızı sağlayan basit ve güvenli bir hizmettir. Kullanımı kolay bir uygulamayla bilgisayarınız bulut tabanlı uygulamaların çalışmasına yardımcı olur, bu süreçte de para kazandırır. Kazandıklarınız otomatik olarak WeChat veya PayPal hesabınıza aktarılır ve internette hiçbir kişisel veriniz saklanmadığından gizliliğiniz de bozulmaz. Şimdi para kazanmaya başlayın!

Aura Sync 
Rakipleri gölgede bırakın 
ROG Strix GeForce™ RTX 2060'in hem ön korumasında hem de arka plakasında Aura RGB aydınlatma bulunuyor. Tamamen özelleştirilmiş bir oyun sistemi için Aura Sync yazılımını kullanarak uyumlu ürünlere bağlanın. Işıkları müziğe göre senkronize edebilir, sıcaklığa göre renk değiştirmelerini sağlayabilir veya çeşitli desen ve sabit yanma seçeneklerinden birini seçebilirsiniz. Sisteminiz için parça toplarken Aura Sync logosunu aramayı unutmayın.

Gizli mod 
Siz de bir ninja olun 
Bazen tüm ışıkları kapatmak istersiniz... İşte bu yüzden ROG Strix GeForce™ RTX 2060'e kullanışlı bir gizli mod düğmesi ekledik. Tek bir tuşa basarak, renk dünyasının efendisiyken gizli bir ninjaya dönüşebilirsiniz.

Çift Bios 
Akıllı seçim yapın 
Düşük çekirdek sıcaklığına mı yoksa düşük gürültü seviyesine mi öncelik veriyorsunuz? Performans modu, kartların her an serin kalması için fanların dönmesini sağlar. Sessiz mod ise aynı güç hedefini ve üst düzey ayarları korur fakat orta seviye sıcaklıklarda daha sessiz çalışmak için daha az agresif bir fan programı uygular. Daha fazla özelleştirme ve kontrol seçenekleri için GPU Tweak II yazılımına göz atın.

ASUS FanConnect II 
Daha akılı fan hızı 
ASUS FanConnect II'de, daha uygun bir sistem soğutması için hem PWM hem de DC sistemlerine bağlanabilen, hibrit kontrollü iki adet 4-pin başlık yer alıyor. Bağlanan fanlar GPU ve CPU sıcaklıklarına tepki veriyor. Böylece siz ne yaparsanız yapın, sisteminiz en uygun şekilde soğutuluyor. Kapsamlı bir grup ayar seçeneği sayesinde fan hızlarını kendi tercih ettiğiniz soğutma ve gürültü dengesine göre belirleyebilirsiniz.

NVIDIA® G-SYNC™ Teknolojisi 
Akıcı çalışma 
ROG Strix GeForce™ RTX 2060, mümkün olan en akıcı ve hızlı oyun deneyimini sunmak için NVIDIA® G-SYNC™ görüntü teknolojisini kullanıyor. Bu sayede ekran yırtılmaları ortadan kalkıyor, görüntülerde takılma ve giriş gecikmesi minimuma iniyor. FPS, spor ve aksiyon macera oyunlarını en yüksek grafik ayarlarında süper kare hızlarıyla oynayın!

asus-tr-garanti-logo ASUS Türkiye Garantili Ürün 
Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır. 
Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. 

Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır. 

Yetkili servise ürün göndermek için qr.asus.com/tamir sitesini, detaylı bilgiler için destek.asus.com sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

TEKNİK ÖZELLİKLER

Model ROG STRIX RTX2060 O6G
PN 90YV0CI0-M0NA00
EAN  4718017216616
Grafik İşlemci NVIDIA® GeForce RTX™ 2060
OpenGL OpenGL®4.5
Video Belleği GDDR6 6GB
Saat Hızı OC Modu - GPU Boost Clock : 1860 MHz , GPU Base Clock : 1395 MHz
Gaming Modu (Default) - GPU Boost Clock : 1830 MHz , GPU Base Clock : 1365 MHz
CUDA Çekirdeği 1920
Bellek Hızı 14000 MHz
Bellek Arayüzü 192-bit
Çözünürlük Dijital Maks. Çözünürlük:7680x4320
Arayüz HDMI Çıkışı : Var x 2 (HDMI 2.0b)
Display Port : Var x 2 (DisplayPort 1.4)
HDCP Desteği : Var
Maximum Görüntü Çıkış Desteği 4
NVlink/ Crossfire Desteği Hayır
Tavsiye Edilen PSU 500W
Aksesuarlar 1 adet ROG Velcro Hook & Loop
1 adet CD
1 adet Başlangıç Kılavuzu
Yazılım ASUS GPU Tweak II & Driver
Boyutlar 11.81 " x 5.2 " x 1.97 " İnç
30 x 13.2 x5 cm

 

 

 

 

Chipset NVIDIA GeForce RTX 2060
Bellek Kapasitesi 6 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı 2 Adet
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll