ASUS TS10-B134D Z8350 2GB 32GB HDMI-WiFi W10 (KM YOK) Mini VivoStick PC

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Mini Çeşidi Mini Stick PC
İşlemci Tipi Intel Atom
İşletim Sistemi Windows 10 Home
Ram (Sistem Belleği) 2 GB
SSD Kapasitesi 32 GB
Ekran Kartı Tipi Tümleşik
Monitör Yok
İşlemci Numarası Z8350
3D Desteği Yok
Disk Kapasitesi 32 GB
Wireless Özelliği Var

ASUS TS10-B134D Z8350 2GB 32GB HDMI-WiFi W10 (KM YOK) Mini VivoStick PC

 

Teknik Özellikler


 

VivoStick PC (TS10) - B134D

(Z8350 İşlemci / 2GB Ram / 32GB Depolama / Win10 Pro)

İhtiyacınız olduğunda avucunuzdaki PC

ASUS VivoStick, size ihtiyacınız olduğu anda masaüstü bir bilgisayarın işlevini sunan, cebinize sığan bir Windows bilgisayardır. Herhangi bir HDMI TV, ekran veya projektörü, iş veya oyun için Intel® Atom™ işlemcisiyle tam teşekküllü bir bilgisayara dönüştürür. VivoStick size evde, ofiste veya ihtiyacınız olan herhangi bir yerde çalışma imkanı tanır.

Taşınabilir esneklik

Tatil ya da bir iş gezisinde olsanız bile VivoStick'le laptop taşıma derdi olmadan tüm bilgisayar işlevlerine sahip olacaksınız. Onu otel odanızdaki bir TV'ye bağlayabilir, YouTube'dan video izleyebilir veya Netflix üzerinden favori dizilerinizi izleyebilirsiniz. Sıra iş yapmaya geldiğinde ise bir ofis monitörü veya projektör işinizi görecektir.

Şık dolma kalemden esinlenilen tasarım

Şık tasarlanan VivoStick, pürüzsüz çizgiler ve gizli parlak bir tasarıma sahiptir. Güç düğmesi ve HDMI kapağı da Zen'den ilham alınan metal görünümlü bir yapıya sahiptir. Güzelliği bu gibi küçük detaylarda yer alır. Sadece 16mm'lik kalınlığıyla yerden tasarrıf ederek değerli masaüstü alanını kullanımınıza açar.

Tam PC işlevi

VivoStick'in Intel Atom işlemcisi sayesinde masaüstü bilgisayar seviyesinde performans ve muhteşem Full HD görselleri deneyimleyeceksiniz. VivoStick hızlı açılır ve kutudan çıktığı gibi çalışmaya hazırdır. 2GB bellek, 32GB dahili depolama alanı, çift bant 802.11ac Kablosuz, Bluetooth 4.1, USB 3.0 ve USB 2.0 yuvaları, ses jakı ve HDMI yuvasını kompakt tasarımında barındırır. Tüm bunların yanında VivoStick'inizle buluttaki dosyalarınza, dünyanın neresinde olursanız olun ulaşabilirsiniz.

VivoRemote

ASUS VivoRemote uygulaması, mobil cihazınızı VivoStick için bir uzaktan klavye olarak kullanmanıza imkan tanır. Bu sezgisel uygulama, VivoStick'i Kablosuz üzerinden kontrol etmenize imkan tanır ve aşağıdakileri barındırır.

ASUS HyStream ile daha büyük bir ekranda oynatın

Full HD filmleri, videoları ve fotoğrafları gösterin veya desteklenen* Apple iOS veya Android akıllı telefon veya tabletinizi, HDMI'lı büyük ekranlı TV'de yayınlayın. Kablosuz eğlence hiç bu kadar kolay olmamıştı.

*Destek bilgisi için cihaz üreticinizle iletişime geçiiniz. Lütfen http://www.asus.com/support/ adresinden iOS 9 cihaz desteğini kontrol ediniz.

Serin ve güvenli kalın

Kompakt boyutuna rağmen VivoStick, aşırı ısınmayı engellemek için bir soğutma fanı içerir.

VivoStick Holder

VivoStick içerisinde VivoStick'i monitörünüzün arkasına asmanız için bir tutucu ve uzatma kablosuz barındırır. Alternatif olarak VivoStick'inizi ekranın yan tarafına da monte edebilirsiniz.

Üretkenlik, kalite ve değer

ASUS VivoStick, cep boyutunda, tam teşekküllü bir Windows PC'dir. İş veya oyun için kullanın, VivoStick evinizde, ofisinizde veya ihtiyacınız olan her yerde yeni imkanlar yaratır.

ASUS Türkiye Garantili Ürün

Bu ürün ASUS Türkiye Garantisi altındadır.

Garanti kapsamındaki ürünlerde Asus yetkili servislerinden ücretsiz hizmet alabilirsiniz. Garantili ürünlerinizi anlaşmalı kargo firması ile göndermeniz halinde servise gidiş geliş kargo ücretleri ASUS tarafından karşılanır.

 

EAN Numarası: 4718017702010

Mini Çeşidi Mini Stick PC
İşlemci Tipi Intel Atom
İşletim Sistemi Windows 10 Home
Ram (Sistem Belleği) 2 GB
SSD Kapasitesi 32 GB
Ekran Kartı Tipi Tümleşik
Monitör Yok
İşlemci Numarası Z8350
3D Desteği Yok
Disk Kapasitesi 32 GB
Wireless Özelliği Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll