ASUS VC66-CBBI7 Intel Core i7 8700 Ram Yok-Disk Yok FreeDOS HDMI/DP/DVI-D/Wi-Fi/BT Mini PC

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Mini Çeşidi Mini PC
İşlemci Tipi Intel Core i7
İşletim Sistemi Yok (Free Dos)
Ram (Sistem Belleği) Yok
Harddisk Kapasitesi Yok
SSD Kapasitesi Yok
Ekran Kartı Tipi Dahili Ekran Kartı
Monitör Yok
İşlemci Numarası i7-8700
3D Desteği Yok
Disk Kapasitesi Yok
Wireless Özelliği Var

ASUS VC66-CBBI7 Intel Core i7 8700 Ram Yok-Disk Yok FreeDOS HDMI/DP/DVI-D/Wi-Fi/BT Mini PC

 

 

VivoMini VC66-CBBI7

Yüksek performanslı mini PC - Intel® Core™ i7 işlemci, DDR4 RAM, 4K UHD desteği ve bir M.2 SSD ve iki 2.5-inch SSD/HDD içeren üçlü depolama, 802.11ac Wi-Fi.

İster POS terminali, ister digital signage, ister kiosk ekranları ya da küçük iş istasyonları için kullanın, oldukça kompakt olan ASUS VivoMini, size tam PC performansı ve esnekliği sağlıyor. Boyut olarak küçük olabilir, ancak işiniz için oldukça büyük.

  • Standart Mini-STX anakartlı kompakt 2 litrelik mini bilgisayar, düzenli bir iş istasyonu için yerden tasarruf sağlayan, VESA'ya monte edilebilir bir tasarıma sahiptir
  • Çok çeşitli uygulamalar için iki yapılandırma seçeneğiyle çok yönlü modüler tasarım
  • DisplayPort, HDMI veya DVI ile çarpıcı 4K UHD grafikleri
  • Esnek üçlü depolama tasarımı: Bir M.2 SSD ile 8 Gbps'ye kadar veri aktarım hızları ve iki adet 2,5 inç HDD veya SSD
  • Altı adet USB girişi (dört adet öne monte edilmiş kolayca erişilebilen girişe sahip), bir ses çıkış jakı, bir de 4'ü bir arada kart okuyucu ve bir seri port da dahil olmak üzere tam bağlantı seçenekleri
  • Ücretsiz ASUS Media Streamer uygulaması ile ışık hızında 802.11ac Wi-Fi
  • Akıllı ve kolay PC yönetimi için ASUS Business Manager ve Uzaktan Yönetim Aracı
  • Tam yükte bile sessiz performansa sahip enerji tasarruflu mini PC

Çok yönlü, yüksek performanslı mini PC

ASUS VivoMini VC66, çok yönlü bir modüler tasarıma sahip ve tam bağlantı özellikli, yüksek performanslı bir mini bilgisayardır. . Masaüstü sınıfı 7. Nesil Intel® Core ™ (Kaby Lake) işlemci ve DDR4 bellek sayesinde VC66 işlemciyi zorlayan görevlerin üstesinden kolaylıkla gelir. 4K UHD ekran desteği ve çeşitli ekranlarla uyumluluk için farklı video çıkış bağlantı noktaları ile çok yönlü bağlantı sunar. VC66'nın iki konfigürasyonu mevcuttur:

Bir adet M.2 SSD ile iki adet 2.5 inç HDD veya SSD veya bir adet M.2 SSD ve bir adet HDD veya SSD ve bir 2,5 inçlik optik disk sürücüsü ile yapılandırılabilir. Bu esneklik, VC66'yı bir dosya sunucusu, bir medya düzenleme platformu veya günlük çoklu görev ve eğlence için basit bir mini bilgisayar olarak kullanabileceğiniz anlamına gelir.


Daha fazla görün, daha fazla yapın

VivoMini VC66, web'de gezmenize, bellek kartınızdan resimlere bakmanıza veya çarpıcı 4K UHD çözünürlükte film izlemenize olanak tanır – VC66 ideal bir ev sineması PC'sidir. HDMI, DisplayPort ve DVI-D girişleri, monitörler, TV'ler ve projektörlerle tam uyumludur - bu sayede birçok görüntüleme seçeneğine sahip olursunuz. VivoMini VC66, iki ekran üzerinde eşzamanlı çalışmanıza izin verir.


Intel Core i7 işlemciler ile 4K UHD görseller

VivoMini VC66, kesintisiz çoklu görev ve inanılmaz enerji verimliliği için en yeni 7. Nesil Intel Core i7, i5 veya i3 işlemci ile birlikte sunulmaktadır. VC66'da kullanılan Intel işlemcileri, önceki nesil işlemcilerle karşılaştırıldığında %12'lik bir artış sağlar *.

VivoMini VC66 olağanüstü 4K UHD görsel desteği ile Web'e göz atmanıza ve çarpıcı netlikte film izlemenize olanak tanıyan bir ev sinema sistemi kurulumu için idealdir.
 


Yükseltmesi kolay tasarım

VC66, kolay bileşen yükseltme ve bakım için kolay erişilen bir kapağa sahiptir. Depolama sürücülerini veya DDR4 bellek modüllerini devreye sokmak çok basittir - tek ihtiyacınız olan bir tornavida.

Herkes için mükemmel uyum

İster satış noktası terminali, dijital signage, kiosk ekranları veya iş istasyonları için bir bilgisayar platformu olsun, inanılmaz derecede kompakt olan VivoMini VC66 size tam PC performansı ve esneklik sunar. Küçük olabilir, ancak iş için büyük.

Kompakt ve zarif

VivoMini VC66, sadece 1,5 kg ağırlığında 2 litrelik bir gövdeye sahip. Modern ve şık estetiği, ofis kullanımı için onu mükemmel bir seçenek haline getirir. Aynı zamanda bir duvara veya monitörün arkasına montaj için VESA standartları ile uyumludur. Yeterli soğutma sağlamak için özel olarak tasarlanmış havalandırma delikleriyle ağır iş yükleriyle de başa çıkabilir.

Birçok cihaza kolayca bağlanın

VivoMini VC66, kolaylıkla erişilebilen döndürülebilir USB 3.0 Tip-C de dahil olmak üzere toplam dört ön USB girişine sahiptir. Arka panelde Intel Gigabit Ethernet, 4'ü bir arada kart okuyucu ve bir ses çıkışının yanı sıra iki adet ilave USB portu da bulunur. HDMI, DisplayPort ++ ve DVI-D çıkışına sahip VC66 bir adet seri port ile barkod tarayıcı, yazıcı, yönlendiriciler, modemler ve nokta-satış sistemlerine bağlanabilir. Bunlara ek olarak VC66, en güncel 802.11ac Wi-Fi, Bluetooth® 4.1 ve bir Kensington kilidine sahiptir.

Optik sürücü seçenekleri

Kompakt boyutlarına rağmen VivoMini VC66'da daha fazla multimedya seçeneği için opsiyonel bir DVD oynatıcı / yazıcıya sahiptir. *Opsiyonel

ASUS Uzaktan Yönetim Yazılımı

ASUS Uzaktan Yönetim Yazılımı aşağıdaki özelliklere sahip bir PC yönetim aracıdır. Bu araç sayesinde bilgi işlem yöneticileri yerlerinden kıpırdamadan ağdaki bilgisayarları yönetebilirler.

  • BIOS Ayarları ve Güncelleme : Ağınızdaki VivoMini'nizin BIOS ayarlarını ve BIOS güncellemesini uzaktan yapabilirsiniz.
  • Sistem Takibi :Anlık olarak sistemin sıcaklığını, güç değerlerini veya fan durumunu takip edin.
  • Uzaktan güç yönetimi : Ağdaki herhangi bir bilgisayarı uzaktan uyandırabilir, kapatabilir, yeniden başlatabilirsiniz. Gene herhangi bir VivoMini bilgisayarınızın haftanın hangi günü hangi saat aralığında çalışacağını ayarlayabilir ve gece/haftasonu boşuna açık kalarak enerji tüketmesinin önüne geçebilirsiniz.
  • DMI Yönetimi : Desktop Management Interface (DMI) bilgisayarların donanım ve yazılım özelliklerinin takip edilmesini sağlayan bir endüstri standartıdır. ASUS Uzaktan Yönetim Yazılımı ile bilgisayarın donanım/yazılım bilgilerini uzaktan görebilir, hatta her bir bilgisayara isteğinize göre isimler atayabilirsiniz.
  • Program Yönetimi : Ağınızdaki ASUS MiniPC’lere uzaktan program kurabilir, kaldırabilir ve güncelleyebilirsiniz. Üstelik bunu sessiz modda yapabilirsiniz.
  • Aygıt Yöneticisi : Ağınızdaki ASUS MiniPC’lerin aygıt yöneticisine bağlanıp donanım ekleyip kaldırabilir, sürücüleri güncelleyebilirsiniz.

Sessiz ve enerji tasarruflu tasarım

VivoMini VC66, rölantide 18 W kadar az güç çekerek inanılmaz bir enerji verimliliği sağlar. Bu, elektrik faturanızda önemli bir artış olmadan, yazılım güncellemelerini veya yedekleme dosyalarını indirmek için VC66 gece boyunca açık bırakabileceğiniz anlamına gelir. Kütüphane kadar sessiz VivoMini boştayken sadece 19dB gürültü üretiyor.

Mükemmellik için test edildi

ASUS Mini PC'leri ASUS standartlarına uyum sağlamaları için titiz gürültü, titreşim, düşme ve termal şok testlerine tabi tutuyor. ASUS Mini PC'nizin kuru -40 ° C'lik sıcaklıklardan 60 ° C'yi aşan nemli ve sıcak ortamlara kadar değişen aşırı koşullarla baş edebileceğinden emin olabilirsiniz.

Wi-Fi 802.11ac

Çift bant 802.11ac Wi-Fi, daha güçlü sinyaller ve önceki Wi-Fi standartlarının üç katı hız sağlar; böylece VivoMini UN65U size süper hızlı ve istikrarlı internet bağlantıları sunar. VivoMini UN65U ayrıca Bluetooth 4.1'e sahiptir ve herhangi bir Bluetooth cihazınızla uyumludur.
* Gerçek hız değişebilir.


Asus garanti


 

Teknik Özellikler

 

Model Adı VC66-CBBI7
Seri VC
PN 90MS01F1-M01160
EAN 4718017127868
Link VivoMini VC66
İşlemci i7-8700, 8.Nesil
İşlemci Hızı 3.9GHz
RAM YOK
Sabit Disk YOK
Ekran kartı Intel HD Graphics 630
DVD Yazıcı Yok
Wireless Intel 802.11 a/b/g/n/AC
Bluetooth V4
Ethernet Gigabit
USB portlar 1 adet USB 3.0 Type-C
3 adet USB 3.0
2 adet USB 2.0
Kart okuyucu Kart Okuyucu
Görüntü çıkışı / Portlar HDMI / Display Port / DVI-D
Com (Seri) Port VAR
Klavye & Mouse Yok
İşletim sistemi DOS
VESA aparatı Var, VESA
Boyutlar 177.4 x 153 x 74.1 mm
Ağırlık 1.5 Kg
Diğer Özellikler • Masaüstü bilgisayar işlemcisi üstün performans
• Kablosuz AC teknolojisi ile 3Kat daha hızlı wifi
• USB 3.0 ile 10 kata kadar daha hızlı veri transferi
• Duvara ya da Monitörün arkasına takılabilir.
• Kensington kilit yuvası
• İkinci Disk Yuvası

 

 

Mini Çeşidi Mini PC
İşlemci Tipi Intel Core i7
İşletim Sistemi Yok (Free Dos)
Ram (Sistem Belleği) Yok
Harddisk Kapasitesi Yok
SSD Kapasitesi Yok
Ekran Kartı Tipi Dahili Ekran Kartı
Monitör Yok
İşlemci Numarası i7-8700
3D Desteği Yok
Disk Kapasitesi Yok
Wireless Özelliği Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll