AVISION AD125 Adf Usb 3.0 Döküman Tarayıcı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Tarayıcı Çözünürlüğü 600 DPI
Tarayıcı Bit Derinliği Belirtilmemiş
Tarama Hızı 25 PPM

AVISION AD125 Adf Usb 3.0 Döküman Tarayıcı

 

Gelişmiş görüntüleme 


Kompakt boyutuna rağmen, Avision AD125, gelişmiş 50 sayfalık otomatik belge besleyici sayesinde tam renkli çift taraflı orijinalleri 25 ppm'ye kadar yüksek hızda ve 200 dpi'de 50 ipm'de taramaya hazırdır. Her AD125 modeli, yüksek kaliteli taramalar için bir CCD sensörü ve verimli parti taramaları için ADF'nin 50 sayfalık kapasitesine sahiptir.

Bir düğmeye basarak kolay tarama 


Avision'un yeni geliştirilmiş yazılım uygulaması-Button Manager V2 ile tarayıcı, Scan (Tara) düğmesine basarak taramanızı tamamlamanızı ve taranan görüntüyü e-posta, yazıcı dahil olmak üzere belirli bir hedefe göndermenizi sağlar , resim düzenleme yazılımı uygulaması, hatta Google Drive veya Microsoft SharePoint gibi bir bulut sunucusu. 
 

200 dpi değerinde 25 PPM / 50 


IPM'ye kadar tarama hızı AD125, gerçek modda 200 dpi hızda, tek taraflı modda dakikada 25 sayfa hızlı tarama hızları ve 200 dpi çözünürlükte çift yönlü modda dakikada 50 görüntü sunar. 

Güvenilir kağıt kullanımı 


Günde 3000 sayfadan oluşan güçlü bir 50 sayfalık Otomatik Belge Besleyici, Avision AD125'in sık sık belge taraması gerektiren herhangi bir uygulamada kullanılmasını sağlar. 

Kompakt boyutta 


Sadece 308 x 156 x 145 mm (12,1 x 6,2 x 5,7 inç) boyutlarında yerden tasarruf sağlayan bir tasarıma sahip olan AD125, ön büro ortamlarının çoğuna rahatça oturabilir.

 

Özellikler :

 

Dünya Dostu LED Teknolojisi 
Avision AD125 olağanüstü performans sunar ve tasarımı aynı zamanda toprak dostu olur. LED teknolojisi, ısınma süresi gerektirmez ve CCFL (soğuk katotlu floresan lamba) teknolojisini kullanan diğer geleneksel tarayıcılar gibi civa buharı üretmeden daha az güç tüketimi gerektirir. 

Basit 
Bir Dokunuşla Taramanızı Tamamlayın Düğmeye basit bir dokunuşla kullanıcılar görüntüleri E-posta yazılımına, yazıcıya, belirli bir klasöre, sık kullanılan yazılım uygulamasına, Google Drive veya Microsoft SharePoint gibi bir bulut sunucusuna saniyeler içinde kolayca tarayabilir ve gönderebilir ek öğrenim.

Yüksek Kaliteli Tarama Çözümü 
Küçük ayak izi, kompakt ve güvenilir DOĞRU CCD tarayıcı, ön büro hizmeti, belge dağıtımı, kartvizit yönetimi veya dijital fotoğraf ve dijital fotoğraflar için mükemmel bir tarama çözümüdür. 600 dpi yüksek optik çözünürlük ve gelişmiş görüntü işleme teknolojisi ile, en yüksek görüntü kalitesinde dokümanların dönüştürülebileceğinden emin olabilirsiniz. 

Kompakt ADF modülü 50 sayfaya kadar tutuyor 50 sayfalık 
otomatik belge besleyici ile, AD125 sürekli olarak belgeyi kesintisiz olarak tarayabiliyor.


Avision AD125, TWAIN ve ISIS sürücüleri ile birlikte gelir ve Avision Button Manager V2, AvScan 5.0 ve ScanSoft PaperPort SE 14 içeren güçlü yazılım uygulamalarıyla birlikte gelir. Button Manager V2 ile aranabilir PDF'ler oluşturabilirsiniz. Tarama düğmesine basitçe basarak görüntüleri e-postaya, yazıcıya veya diğer hedeflere tarayın ve gönderin. AVScan V5 ve ScanSoft PaperPort, görevinizi daha verimli bir şekilde düzenlemenize yardımcı olan yüksek verimli görüntü işleme ve belge yönetimi yazılımıdır. 

 

 

 

Tarayıcı Çözünürlüğü 600 DPI
Tarayıcı Bit Derinliği Belirtilmemiş
Tarama Hızı 25 PPM

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll