Akasa Venom Atto AK-CC4012ES01 Bakır / Alüminyum Heat - Pipe 9 cm Fan İşlemci Soğutucusu

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Soket Tipi Intel/Amd
Fan Boyu 92 mm
Overclock Belirtilmemiş
Sıvı Soğutma Yok

Akasa Venom Atto AK-CC4012ES01 Bakır / Alüminyum Heat - Pipe 9 cm Fan İşlemci Soğutucusu 

 

Venom serisinin en küçük kardeşi Venom Atto, Uygun Fiyat ile Yüksek Performansı Birleştiriyor!



Uygun Fiyatlı ve Performanslı Küçük Canavar : Akasa Venom Atto
Soğutma performansı göze alındığında en iyi çözümlere imza atılmış olan kule tipi işlemci soğutucu ailesi Venom'a sahip olan Akasa, güncel Intel ve AMD işlemciler için kolay montajlı, kompakt boyutlu ve doğrudan temaslı soğutucusunu tasarladı. Akasa Venom Atto, doğrudan temaslı çift ısı borusunun yüksek ısı iletim kabiliyetini tamamlayan alüminyum kanatlara sahiptir. Küçük boyutu ile dar kasalarda yüksek performanslı soğutma çözümü Venom Atto!



Yüksek Performans/Ses Değerli Venom Fan
Akasa Venom Atto çarpıcı görünüm ile yüksek performansı bir araya getiren benzersiz bir soğutucudur. Atto'nun gücünü oluşturan sarı kanatlı 92mm Venom fanı, 2500RPM tam devirde tam 44CFM hava akış gücü sağlar. Akasa Venom Atto ile işlemcinizden beklentilerinizi sessizce yükseltin!



Doğrudan Temaslı Çift Isı-Borusu 
İçerisine ısı ile buharlaşıp kanatlarda yoğunlaşan özel soğutma maddesi hapsedilmiş ısı boruları günümüz soğutma teknolojisinin temelini oluşturmaktadır. Akasa Venom Atto'nun ısı boruları, işlemcinin ürettiği yüksek ısıyı doğrudan hızlı ve etkili bir biçimde geniş yüzey alanı sağlayan alüminyum kanatlara iletir. İşlemcinize direkt temas eden ısı boruları benzersiz soğutma sağlar.



320 gr Ağırlık ve 38 Pürüzsüz Alüminyum Kanat 
Özenle yerleştirilmiş kendine özgü kesimiyle dikkat çeken 38 alüminyum kanat, bakır ısı borularından iletilen ısının etkili bir biçimde uzaklaştırılmasını sağlar. Uzun ömürlü ısı boruları ve 38 alüminyum kanat ile toplam 320 gr ağırlığa ulaşan Akasa Venom Atto ile işlemcinize Venom serinliğini getirin.



136mm Küçük Boyutta Yüksek Performans 
Doğrudan temasın sunduğu maksimum performans ile alt orta seviye kasalarda dahi yüksek soğutma performansına sahip olabilirsiniz. Kasanız daha büyük soğutucular için yeterli genişliğe sahip değil ise standart soğutuculara mahkum değilsiniz! 92mm'lik fan boyutu ve toplam 13.6cm yüksekliği ile tüm ATX ve Micro ATX kasalarda kullanabilirsiniz. 



Fan Sessizleştirici Silikon Vidalar
Fan montajı silikon bağlantı aparatları ile yapılmaktadır. Fosforlu sarı rengi ile görüntü mükemmeliği sağlayan aparatlar aynı zamanda fanın titreşimini minimize eder ve nihai sessizliğe katkıda bulunur.

 

Termal Pasta ve Easy-Select Kliple Montaj Çok Kolay
Intel'in 2 farklı montaj tipine tek aparat ile kolayca soğutucunuzu bağlayabilirsiniz. Patentli "Easy Select" ile LGA 775/115X arasında kolayca geçiş yapabilirsiniz. Vanom Atto, AMD'nin tüm (AM2, AM3+,AM4, FM1,FM2) platformlarına da uygundur. Ayrıca kutu içeriğinde gelen termal pasta sayesinde işlemci yüzeyi ile teması maksimum şekilde sağlayın.


 

 

 

 

 

 

İşlemci Soket Tipi Intel/Amd
Fan Boyu 92 mm
Overclock Belirtilmemiş
Sıvı Soğutma Yok

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll