Asus Intel TUF Z270 MARK 1 Soket 1151p DDR4 3866MHz(O.C.) GLAN HDMI/DP SATA3 USB3.1 ATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Intel Z270
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Asus Intel TUF Z270 MARK 1 Soket 1151p DDR4 3866MHz(O.C.) GLAN HDMI/DP SATA3 USB3.1 ATX Anakart

 

Intel® LGA 1151 ATX anakart ile Thermal Armor, DDR4 3866, çift M.2, Intel Optane™ Belleklere Hazır, çift Intel Gigabit LAN, USB 3.1 Tip-C

  • Hız Aşırtmalı Tasarım – Bellek frekanslarını ve işlemci performansını en yüksek seviyeye çıkarın
  • Thermal Armor – Üstün kuvvet ve hava akışı hızlandırma esnekliği
  • TUF Fortifier – Güçlendirilmiş arka plaka ile devre kartı hasarını önler
  • Thermal Radar 2+ ve TUF ICe – Anlık fan ayarlama ve akıllı sistem soğutması
  • TUF Detective 2 – Sistem bilgileri parmak uçlarınızda
  • Onaylanmış Model Listesi (QVL) – Yüksek performanslı iş istasyonu grafik kartlarıyla mükemmel uyumluluk
  • Üstün Özelleştirme – ASUS Aura Sync RGB LED aydınlatma teknolojisi ve 3B baskı dostu tasarım
Product Image

 


Tam Kararlılık Garantili Uyumluluk

TUF, güvenilir muhteşem performans için tutkunun, gerçeklikle buluştuğu noktadır. TUF Z270 Mark 1 anakart kullanarak bir sistem kurduğunuzda, tam kararlılık ve garantili uyumluluğun güveniyle kurarsınız. İster çalışmak, ister mod yapmak isteyin, The Ultimate Force ile sağlam temeli attığınıza emin olun - işte bu TUF!


Onaylanmış Model Listesi (QVL)

TUF Z270 Mark 1, çoğu yüksek performans iş istasyonu grafik kartıyla sorunsuz çalışmak için özenle üretildi. ASUS'un muhteşem uyumluluk sözü, içerisinde lider marka ve ürünlerin bulunduğu Onaylanmış Model Listesi ile desteklenir — yani o mükemmel grafik kartını almadan önce uyumluluğundan emin olabilirsiniz.


TUF Thermal Armor

Tarz sahibi ve güçlü koruma

TUF Thermal Armor, TUF Z270 Mark 1 sisteminize göze çarpan estetik sağlayan dahili Aura RGB aydınlatmalı, fütüristik ve güçlü bir kalkandır. Muhteşem görünür ve içindekileri serin tutmanın bir başka yoludur. Isıya duyarlı voltaj düzenleyici modüle daha fazla hava akışı sağlamak için ek bir fan daha bağlayın* — bu sayede sıcaklıkları 18.9° C kadar düşürebilirsiniz!

Product Image

Thermal Radar 2+

Anlık fan ayarı, tam sistem soğutması.

Thermal Radar 2+ ASUS grafik kartlarınız dahil, kasa fanlarınızı kontrol etmenizi sağlar! Birden fazla anakart üzerindeki sensör, kartın ve diğer önemli parçaların üzerindeki sıcaklığı gerçek zamanlı olarak takip etmenizi sağlar – böylece ayarlamaları elle veya otomatik olarak tek tıkla yapabilirsiniz.

cer

Rakiplerini Geride Bırak

Özel aydınlatma efektleri için ASUS Aura Sync teknolojisi

Aura Sync, RGB aydınlatmayı bir adım öteye taşıyor, Aura özellikli ürünlerinizin LED'lerini tek bir uygulama üzerinden kontrol etmenizi sağlıyor — böylece mükemmel, senkronize aydınlatmaya sahip oluyorsunuz. Aura, ışık efektlerini grafik kartınız, TUF Z270 Mark 1 anakart ve durmadan genişleyen Aura özellikli ürün ailesi üyeleri ile eşleştirmenizi sağlar. 

Not: ASUS anakartlar, grafik kartları ve aksesuarlar arasındaki senkronizasyon, ASUS Aura-ready anakartlar tarafından aktifleştirilir ve kontrol edilir. Aura özellikli anakartınızın destek sayfasını ziyaret edin ve Sürücüler & Araçlar > Uygulamalar sekmesine tıklayarak Aura yazılımını indirin.

cer
 


ASUS Pro Clock teknolojisi

Pro Clock, taban saat hızlarını 7. nesil Intel işlemcileriyle 425MHz*'ye kadar çıkarmanızı sağlayan ASUS'a özgü bir taban saat frekans üretecidir — böylece TUF sisteminizin performansını sıra dışı seviyelere çekebilirsiniz.

 


Tek Tıkla Hız Aşırtma

TUF Z270 Mark 1 ile yüksek hız aşırtma performansını deneyimlemek için teknik uzman olmanıza gerek yok, çünkü Thermal Radar 2+, hassas voltaj kontrolü ve takibi için TurboV Processing Unit (TPU) ile etkin bir çalışma sağlıyor - hepsi tek bir tıkla yönetilebiliyor!


TUF ICe

Üstün Soğutma Hakimiyeti

ASUS TUF mühendisleri, sıcaklık takibini ve fan kontrollerini olağanüstü hassasiyetle gerçekleştiren yepyeni bir mikroçip ürettiler. İster ayarları manuel olarak ayarlayın ister otomatik tek tıkla optimizasyon özelliğini kullanın, TUF ICe ile dahili sıcaklık sensörleri ve fan hızlarını daima son derece doğru biçimde takip edebileceğinizden emin olabilirsiniz.

cer

Çift Intel Gigabit LAN

Yavaş ağın iş akışınızı yavaşlatmasına izin vermeyin! Çift Intel® Gigabit Ethernet konektörleri ile TUF Z270 Mark 1, verinizin hızlı ve etkin bir şekilde hareket etmesini sağlar. Her iki LAN yuvası bir arada* çalışarak, yüksek hız için artırılmış bant genişliğinden yararlanır, otomatik yük dengeleme ile daha akıcı veri akışı sağlar, bir şeyler yanlış gittiğinde ise anlık hata düzeltme devreye girer — yani dosyalarınıza erişim her zaman hızlı, etkin ve kesintisiz.

cer

Hız Aşırtma Tasarımı

Maksimum bellek hızlandırma için üretildi

Yoğun mühendislikle üretilen yeni DRAM tasarımı barındıran üçüncü nesil ASUS T-Topolojisi, bellek frekanslarınız daha öteye taşımanızı sağlayan yeni DDR4 hız aşırtma dinamikleri sunar — hem de tüm bellek yuvaları doluyken 3866MHz'e kadar!.


TUF Fortifier

Daha güçlü arka plaka, daha güçlü kart

TUF Z270 Mark 1, özel TUF Fortifier sayesinde muhteşem bir güç sunuyor — anakartın ağır grafik kartları ve işlemci soğutucularının ağırlığı altında eğilmemesini garantileyen, eğilme ve bükülmeden oluşabilecek hasarlı devre riskini en aza indiren, güçlendirilmiş bir arka plakadır.


TUF Bileşenleri

Zorlu görevler içi sertifikalı

  • TUF 10K Ti Kapasitörler: %20 daha fazla sısı toleransı ve 5 kat daha uzun kullanım ömrü.
  • TUF Yeni Alaşımlı Bobinler: Emsalsiz dayanıklılık için %13,6 daha fazla soğutma.
  • TUF MOSFETler: Daha düşük RDS(on) ile askeri sınıf sertifikalı MOSFETler.

Dust Defenders

Tozları defeder, kullanım ömrünü uzatır

TUF Z270 Mark 1'in benzersiz Dust Defender'ları, tozu engeller ve havadaki diğer parçacıkların anakartın PCI Express® genişleme yuvalarına kaçmasını önler, bilgisayarınızın en iyi ve kararlı halde, uzun süre çalışmasına yardımcı olur.


Sunucu-sınıfı testler

Sistematik olarak test edilen kararlılık

Farklı konumların çeşitli sıcaklık ve nem aralıkları ile en iyi şekilde başa çıkabilmeleri için TUF anakartlar sunucu sınıfı testlerden geçirilerek en zorlu koşullarda bile dayanıklı, güvenli ve kusursuz çalışmaları garanti altına alınır.


5 Yıl Garanti

Güvenilirlik garantili

Her bir TUF anakart, askeri kullanıma uygunluk sertifikasına sahip bileşenlerle donatılır ve 1000'in üzerinde cihazla 7000 saati aşan uyumluluk kontrollerini de içeren sunucu sınıfı zorlu testlerden geçer. TUF, güveninizi haketmek için en sağlam biçimde tasarlanmıştır. Bu yüzden her bir kart 5 yıllık garanti kapsamındadır.


TUF ESD Koruması 2

Uzatılmış ömür için 2X Daha Güçlü ESD koruması

Elektrostatik deşarj (ESD) aniden yaşanabilir ve zarar veren etkileri kolayca görünmeyebilir. TUF ESD Guards 2 teknolojisi, endüstri standartlarından 2 kat daha zor şartlarda test edilmiştir ve tüm deşarjların uygun şekilde dışarı aktarılmasını sağlamaktadır. Bu sayede daha uzun cihaz ömrü sunar.


UEFI BIOS

Basın tarafından takdir edilen en sezgisel UEFI BIOS

Fare tarafından en kusursuz ve kolay kontrol edilebilen grafik BIOS, daha da etkileyici olacak biçimde geliştirildi. İster acemi kullanıcı olun ister uzman bir hız aşırtmacı olun fark etmez.


TUF Detective 2

Sistem yönetimi parmak uçlarınızda

Detaylı sistem bilgisi ve kullanıcı dostu arayüz ücretsiz bir yardımcı uygulamayla parmak uçlarınızda - akıllı telefon veya tabletinizde. Sistem çalışmasındaki hataları dokunmatik ekran kolaylığıyla belirleyip teşhiş edebileceksiniz. Dahası, fan ve monitörünüzü kablosuz olarak kontrol edeceksiniz. PC'nizin açık olmasına gerek bile yok!


YÜKSEK-HIZLI AKTARIM

En üst-hız 10Gb/s dahili USB 3.1 ile

Bir USB 3.1 Tip-A yuvası ve bir döndürülebilir USB 3.1 Tip-C ile en yüksek hızlı USB bağlantısına sahip olacaksınız. Önceki USB cihazlarınızla uyumlu ve USB 3.1'e sahip yeni cihazlarla yüksek hızlara ulaşacaksınız. ASUS'a özgü USB 3.1 Boost teknolojisiyle, USB 3.1 hızını daha da öteye taşıyacaksınız.


INTEL OPTANE Belleklere Hazır

Intel® Optane™ bellek*, TUF Z270 Mark 1'in desteklediği, devrimsel bir (sabit bellek) teknolojidir. Optane Bellek modülleri, eklenen depolamanın hızını artırarak başlangıç sürelerini düşürür ve uygulama başlatmayı hızlandırır — her şeyi daha hızlı ve daha akıcı hale getirir, böylece her zamankinden daha üretken olursunuz!

*7. nesil Intel işlemciler, sürücü ve BIOS güncellemesiyle aktifleştirilir.


Depolama hızınızı SATA Express ile artırın

En üst-hız 10Gb/s dahili USB 3.1 ile

32Gb/s'ye kadar dahili M.2 ile hızlanın


TUF Ses Tasarımı

TUF Ses Tasarımı, sohbet etmeniz, film seyretmeniz veya sevdiğiniz müzikleri dinlemeniz için gereken ses ayarlarını bir çırpıda optimize eder. Dahili fiziksel koruma, profesyonelce geliştirilmiş tasarım ve birinci sınıf bileşenler sayesinde olağanüstü netlikte ve doğrulukta ses çıkışı elde edilir.


3D YAZICI DOSTU

KENDİNİZİN OLSUN

ASUS, 3D yazıcıları destekleyen ilk anakart üreticisidir, böylece anakartınızın görünümünü özelleştirmek kolaylaşır ve yazdırılabilir parçalarla sistem performansınızı artırabilirsiniz.


3D YAZDIRILABİLİR AKSESUARLAR

Özel PC kurulumlarında sistem parçaları göründüğü için, kendinizinkini 3D yazdırılmış aksesuarlarla farklı kılabilirsiniz.

2-YÖNLÜ SLI HB KÖPRÜ KAPLAMASI
Kaplamayı SLI HB köprüsünün PCB'sine yerleştirin ve kasanıza tarz katın. Çoklu boyutlar—eATX, ATX and mATX— için de mevcut.

FAN IZGARASI
Kasanıza küçük bir ekstra tarz katın

KABLO TARAKLARI
Çoklu konektör tasarımıyla kablolarınızı düzende tutun. 24-pin, 8-pin, 8 + 6-pin, 6-pin ve 4-pin'lik PSU bağlantıları için 3D tasarım dosyaları mevcuttur

 

 

 

  • CPU
    Intel® Socket 1151 for 7th/6th Generation Core™ i7/Core™ i5/Core™ i3/Pentium®/Celeron® Processors 
    Supports Intel® 14 nm CPU
    Supports Intel® Turbo Boost Technology 2.0 
    * The Intel® Turbo Boost Technology 2.0 support depends on the CPU types.
    * Refer to web site for CPU support list
  • Chipset
    Intel® Z270
  • Memory
    4 x DIMM, Max. 64GB, DDR4 3866(O.C.)/3733(O.C.)/3600(O.C.)/3466(O.C.)/3400(O.C.)/3333(O.C.)/3300(O.C.)/3200(O.C.)/3000(O.C.)/2800(O.C.)/2666(O.C.)/2400(O.C.)/2133 MHz Non-ECC, Un-buffered Memory 
    Dual Channel Memory Architecture 
    Supports Intel® Extreme Memory Profile (XMP)
    ** Refer to web site for the Memory QVL (Qualified Vendors Lists).
    * The maximum memory frequency supported varies by processor.
  • Graphic
    Integrated Graphics Processor- Intel® HD Graphics support 
    Multi-VGA output support : HDMI/DisplayPort ports 
    - Supports HDMI with max. resolution 4096 x 2160 @ 24 Hz
    - Supports DisplayPort with max. resolution 4096 x 2304 @ 60 Hz 
    Maximum shared memory of 1024 MB
    DP 1.2 Multi-Stream Transport compliant, supports DP 1.2 monitor daisy chain up to 3 displays
  • Multi-GPU Support
    Supports NVIDIA® 2-Way SLI™ Technology 
    Supports AMD 3-Way CrossFireX™ Technology
  • Expansion Slots
    2 x PCIe 3.0/2.0 x16 (x16 or dual x8) 
    1 x PCIe 3.0/2.0 x16 (max at x4 mode) 
    3 x PCIe 3.0/2.0 x1
  • Storage
    1 x M.2 Socket 3, , with M Key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (SATA mode & X4 PCIE mode)*1
    1 x M.2 Socket 3, , with M Key, type 2242/2260/2280 storage devices support (PCIE mode only)*2
    6 x SATA 6Gb/s port(s), gray
    Support Raid 0, 1, 5, 10
    Intel® Rapid Storage Technology 15 support
    Supports Intel® Smart Response Technology*3
    Intel® Optane™ Memory Ready *4
  • LAN
    Intel® I219V, 1 x Gigabit LAN Controller(s)
    Intel® I211, 1 x Gigabit LAN
    ASUS Turbo LAN Utility
  • Audio
    Realtek® ALC S1220A 8-Channel High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 3
    - Impedance sense for front and rear headphone outputs
    - Internal audio Amplifier to enhance the highest quality sound for headphone and speakers
    - Supports : Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel MIC Jack-retasking
    - High quality 120 dB SNR stereo playback output and 113 dB SNR recording input (Line-in)
    - Front panel audio connector (AAFP)
    - Supports up to 32-Bit/192kHz playback *5
    Audio Feature :
    - DTS Connect
    - DTS Headphone:X 
    - Audio Shielding: Ensures precision analog/digital separation and greatly reduced multi-lateral interference
    - Dedicated audio PCB layers: Separate layers for left and right channels to guard the quality of the sensitive audio signals
    - Premium Japanese-made audio capacitors: Provide warm, natural and immersive sound with exceptional clarity and fidelity
    - Unique de-pop circuit: Reduces start-up popping noise to audio outputs
    - Power pre-regulator: Reduces power input noise to ensure consistent performance
    Separate layer for left and right track, ensuring both sound deliver equal quality
  • USB Ports
    ASMedia® USB 3.1 controller : 
    1 x USB 3.1 Gen 2 port(s) (1 at back panel, teal blue, Type-A, Support 3A power output)
    ASMedia® USB 3.1 controller : 
    1 x USB 3.1 Gen 2 port(s) (1 at back panel, , USB Type-CTM, Support 3A power output)
    Intel® Z270 Chipset : 
    6 x USB 3.1 Gen 1 port(s) (2 at back panel, , 4 at mid-board)
    Intel® Z270 Chipset : 
    8 x USB 2.0 port(s) (4 at back panel, , 4 at mid-board)
  • Special Features
    OC Design - ASUS PRO Clock Technology
    - Full BCLK range for extreme overclocking performance
    ASUS TPU :
    - Auto Tuning
    ASUS EPU :
    - EPU 
    TUF Features:
    TUF ENGINE! Power Design :
    - 8 +4 Digital Phase Power Design
    - TUF Components (New Alloy Choke, Ti-Cap. & MOSFET; certified by military-standard)
    - ASUS DIGI+ Power Control Utility
    Ultimate COOL! Thermal Solution :
    - TUF Thermal Armor
    - TUF Thermal Radar 2 
    - TUF ICe
    Safe & Stable! Guardian Angel :
    "We Got Your Back!" Shape Force
    - Dust Defenders
    - TUF Fortifier
    - TUF ESD Guards 2
    - TUF LANGuard
    AURA :
    - Aura Lighting Control
    - Aura Lighting Effects Synchronization with compatible ASUS ROG devices
    ASUS Exclusive Features :
    - USB BIOS Flashback
    - MemOK!
    - AI Suite 3
    - Ai Charger 
    - Onboard Button : Power
    - ASUS UEFI BIOS EZ Mode featuring friendly graphics user interface 
    - Turbo LAN
    - PC Cleaner
    File Transfer
    - Cloud GO!
    - File Transfer
    ASUS EZ DIY :
    - Precision Tweaker 2
    - ASUS O.C. Tuner
    - ASUS O.C. Profile
    - ASUS CrashFree BIOS 3 
    - ASUS EZ Flash 3 
    - ASUS USB BIOS Flashback 
    - ASUS UEFI BIOS EZ Mode
    - Multi-language BIOS
    CPU Installation Tool
    - Three-step simplicity and safety
    ASUS Q-Design :
    - ASUS Q-Shield
    - ASUS Q-LED (CPU, DRAM, VGA, Boot Device LED)
    - ASUS Q-Slot
    - ASUS Q-DIMM 
    - ASUS Q-Connector
    Special Memory O.C. Design
    Overclocking Protection :
    - ASUS C.P.R.(CPU Parameter Recall)
    Turbo APP
    M.2 Onboard(The latest transfer technologies with up to 32Gb/s data transfer speeds)
  • Back I/O Ports
    1 x DisplayPort
    1 x HDMI
    2 x LAN (RJ45) port(s)
    1 x USB 3.1 Type-A
    1 x USB 3.1 USB Type-CTM
    2 x USB 3.1 Gen 1 
    4 x USB 2.0 (one port can be switched to USB BIOS Flashback) 
    1 x Optical S/PDIF out
    5 x Audio jack(s)
    1 x USB BIOS Flashback Button(s)
    1 x TUF Detective USB port
  • Internal I/O Ports
    1 x AAFP connector
    2 x USB 3.1 Gen 1 connector(s) support(s) additional 4 USB 3.1 Gen 1 port(s) (19-pin)
    2 x USB 2.0 connector(s) support(s) additional 4 USB 2.0 port(s)
    1 x M.2 Socket 3 with M Key, type 2242/2260/2280/22110 storage devices support (SATA mode & X4 PCIE mode)
    1 x M.2 Socket 3 with M Key, type 2242/2260/2280 storage devices support (PCIE mode only)
    1 x COM port(s) connector(s)
    6 x SATA 6Gb/s connector(s)
    1 x CPU Fan connector(s) (1 x 4 -pin)
    1 x CPU OPT Fan connector(s) (1 x 4 -pin)
    5 x Chassis Fan connector(s) (5 x 4 -pin)
    1 x Assistant Fan connector(s) (1 x 4 -pin)
    1 x S/PDIF out header(s)
    1 x Thunderbolt header(s)
    1 x 24-pin EATX Power connector(s)
    1 x 8-pin ATX 12V Power connector(s)
    1 x Front panel audio connector(s) (AAFP)
    1 x System panel(s) (Q-Connector) (Chassis intrusion header is inbuilt)
    1 x 5-pin EXT_FAN(Extension Fan) connector
    1 x MemOK! button(s)
    1 x CPU OV
    1 x Power-on button(s)
    1 x Clear CMOS jumper(s)
    1 x 14-1 pin TPM connector
    1 x High AMP Fan header (4-pin)
    3 x T_Sensor Connector
  • Accessories
    User's manual
    ASUS Q-Shield
    4 x SATA 6Gb/s cable(s)
    1 x M.2 Screw Package
    1 x CPU installation tool
    1 x Supporting DVD
    1 x SLI HB BRIDGE(2-WAY-M)
    1 x Q-connector(s) (1 in 1) 
    1 x TUF Certification card(s)
    1 x TUF 5 Year Warranty manual(s) (by region)
    1 x TUF Inside sticker(s)(white)
    1 x Accessory Package(s):
    - 2 x PCIe x16 slot dust cover(s)
    - 3 x PCIe x1 slot dust cover(s)
  • BIOS
    128 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS, PnP, DMI3.0, WfM2.0, SM BIOS 3.0, ACPI 6.0, Multi-language BIOS, 
    ASUS EZ Flash 3, CrashFree BIOS 3, F11 EZ Tuning Wizard, F6 Qfan Control, F3 My Favorites, Last Modified log, F12 PrintScreen and ASUS DRAM SPD (Serial Presence Detect) memory information
  • Operating System
    Windows® 10 64-bit
    Windows® 8.1 64-bit *6
    Windows® 7 32-bit *6
    Windows® 7 64-bit *6
    *6
  • Form Factor
    ATX Form Factor 
    12.0 inch x 9.6 inch ( 30.5 cm x 24.4 cm )
  • Note
    *1. The M.2_1 socket shares SATA_1 port when use M.2 SATA mode device. Adjust BIOS settings to use a SATA device.
    *2. vertical
    *3. These functions will work depending on the CPU installed.
    *4.Intel® Optane Technology is only supported when using 7th Generation Intel® processors. Before using Intel® Optane memory modules, ensure that you have updated your motherboard drivers and BIOS to the latest version from ASUS support website.
    *5. Due to limitations in HDA bandwidth, 32-Bit/192kHz is not supported for 8-Channel audio 
    *6. Windows® 8.1 64-bit and Windows® 7 32/64-bit are only supported when using 6th Generation Intel® Processors
Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Intel Z270
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll