Asus PA24US ProArt Display 23.6" 5MS 60Hz 4K UHD IPS Monitör

Stokta Var

77.646,01 TL
28.364,09 TL x 3 ay’a varan taksit seçenekleri

Tek Çekim Fiyat: 77.646,01 TL

Saat 17:00'a kadar verilen siparişleriniz max. 2 iş günü içinde kargoya verilir.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Profesyonel
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 23.6 inç
Tepkime Süresi 5 ms
Çözünürlük 3840 X 2160
Dokunmatik Ekran Yok
DVI-D Yok
HDMI Var
DVI-I Yok
D-SUB (VGA) Yok
HDCP Var
Mini DisplayPort Yok

Asus PA24US ProArt Display 23.6" 5MS 60Hz 4K UHD IPS Monitör

 

Setler için SDI Monitörü

23,6 inçlik 4K HDR monitör ProArt Display PA24US, üretimlerinizdeki en ince detayları ortaya çıkaran yüksek doğrulukta renkler ortaya koymak için %99 Adobe RGB ve %95 DCI-P3 kapsaması sunan 187 piksel yoğunluklu IPS panele sahip. 12G-SDI girişi, aynı anda 4K@60Hz ve dört adet görüntü alabilecek video sinyallerine destek verir. Otomatik / kendinden kalibrasyon için dahili motorlu açılır renk ölçer profesyonel düzeyde renk doğruluğu sunar. Birden fazla HDR biçimiyle 600 nit maksimum parlaklık, içerik üreticilerine HDR içeriklerle çalışırken uygun bir platform sağlar.

ProArt Display PA24US

Dijital Görüntü Teknisyeni (DIT)

Dijital Görüntü Teknisyenleri, set içerisinde hızlıca renk derecelendirmesi yapmak ve prodüksiyon akışını yönetmek için yüksek kaliteli bir SDI monitöre ihtiyaç duyar. Ürün, hassas ve gerçek renkler üreterek kameradan gelen detaylı sonuçları, yönetmene/müşteriye sunar.

ProArt Display PA24US

Renk Uzmanları

12G-SDI giriş bağlantısı, SDI PCIe görüntü yakalama kartları veya yakalama kutuları kullanan yaratıcıların HDMI yerine SDI aracılığıyla doğrudan PA24US'a bağlanabilmesine olanak tanır. Ayrıca, hassas görüntü performansı ortaya koymak için 4K çözünürlükte yüksek kaliteli sıkıştırılmamış videolar sunar.

ProArt Display PA24US

Film Yapımcıları ve Video Editörleri

Geniş renk gamı performansına sahip ultra yüksek çözünürlüklü bir monitör, 4K HDR video üretimi için olmazsa olmaz bir araçtır. Önceden yapılan kalibrasyon, geniş renk gamı ve Delta E < 1 renk farkı, sektöre liderlik eden benzersiz renk doğruluğu sunar.

ProArt Display PA24US

Set İçerisinde Kusursuz 4K HDR Görüntüler

Sıkıştırılmamış 4K Video

23,6 inç 4K UHD (3840 x 2160) panel, benzer boyuttaki FHD ekranlara kıyasla dört kat daha fazla piksel yoğunluğu ve üç kat daha fazla ekran alanı sunarak daha yüksek detay seviyesiyle daha net görüntüler oluşturur.
ProArt Display PA24US, ultra düşük gecikmeyle kameralardan gelen sıkıştırılmamış 4K@60Hz videoları almaya ve aktarmaya olanak veren 12G-SDI bağlantısına sahip.

ProArt Display PA24US

178° Geniş İzleme Açısıyla Gerçekçi Görüntüler

Çerçevesiz IPS panel yatay ve dikey eksenlerde 178° derecelik izleme açısı sunar. Bu sayede güzel görsellerin keyfini her yönden çıkarabilirsiniz.

ProArt Display PA24US

Yüksek Dinamik Aralık

ProArt Display PA24US, maksimum 600 nit parlaklık sunar ve VESA DisplayHDR 600 sertifikasına sahiptir. Birden fazla HDR biçimi, daha parlak beyaz ve daha koyu siyah renkler için HDR-10 / HLG yüksek dinamik aralık teknolojisini destekleyerek gerçekçi izleme deneyimleri sunar.

ProArt Display PA24US

Kendinden Kalibrasyon

ProArt ekranlar artık gömülü renk ölçer için yenilikçi kendinden kalibrasyon özelliğine sahip. Kendinden kalibrasyon, tüm işletim sistemlerinde çalışan ve yazılım gerektirmeyen bağımsız bir çözümdür. ProArt Ekranın OSD menüsü üzerinden renk kalibrasyonu yapabilir veya planlayabilirsiniz. Bu esneklik sayesinde her yerde ve her zaman renk kararlılığı elde edebilirsiniz.

ProArt Display PA24US

ProArt Calibration

ASUS ProArt Calibration teknolojisi, tüm renk parametre profillerini PC yerine ProArt monitörün dahili yongasına kaydeder. Monitörü kalibre etmek ve ardından taramalı tabloyu yeniden yazmak mümkündür. Böylece kullanıcılar ayarları değiştirmek zorunda kalmadan monitörü farklı işletim sistemlerine veya uygulamalara bağlayabilir.
*ProArt Calibration desteği, donanım yazılımı güncellemesi ile 2023/4Ç’de hazır olacaktır.

ProArt Display PA24US

ProArt Color Center

ProArt Color Center, uzaktan grup kontrolü ve kalibrasyon araçları sunarak bu önemli görevleri merkezi bir konumdan halletmenize olanak tanır. Profesyonel düzeyde doğruluk ve kararlılık için planlanmış kalibrasyona ve özel renk parametrelerine uzaktan kontrol ve grup kalibrasyonu gerçekleştirebilirsiniz.
*ProArt Color Center desteği, donanım yazılımı güncellemesi ile 2023/4Ç’de hazır olacaktır.

ProArt Display PA24US

Kusursuz Kalibrasyon

ProArt ekranlar, X-Rite, Datacolor ve Klein gibi önde gelen kalibrasyon aygıtlarıyla uyumludur. Ekranlar ayrıca Calman ve Light Illusion ColourSpace CMS gibi profesyonel donanım tabanlı kalibrasyon yazılımlarıyla* da kusursuz çalışır.
*Calman Ready ve Light Illusion ColourSpace CMS desteği donanım yazılımı güncellemesi ile 2023/4Ç’de hazır olacaktır.

ProArt Display PA24US

Gerçekçi Renklerin Tadını Çıkarın

PA24US, %99 Adobe RGB ve %95 DCI-P3 renk gamıyla sektördeki renk üretim standartlarının ötesine geçer ve sunduğu 10 bit renk derinliği sayesinde 1,07 milyardan fazla renk görüntüleyebilir. 600 nit maksimum parlaklık, en koyu siyah ve en parlak beyaz tonları görüntüleyerek PA24US’nin gölgelerdeki en ufak detayları ve beyazlardaki inanılmaz gerçekçi görüntüleri bile doğru şekilde göstermesine izin verir.

ProArt Display PA24US

Sektör Lideri Renk Doğruluğu

Her bir ProArt ekran sektör lideri renk doğruluğu sunmak için üç ölçekli yeni bir yöntem kullanılarak fabrikada önceden kalibre edildi. Ardından ASUS’un gelişmiş gri ölçek takip teknolojisi kullanılarak sıkı testlerden geçirildi. Bu sayede, çok daha akıcı renk geçişleri, daha iyi homojenlik ve renk doğruluğuyla Delta E < 1 seviyesinde renk farkı garantilendi. Her bir gri ölçek düzeyi özenle ölçüldü ve tıbbi kullanım için hassas DICOM standardına uyum sağlandı.

ProArt Display PA24US

Capcanlı HDR ile Üretin

ASUS Smart HDR Teknolojisi

ProArt Display PA24US, özel ASUS Smart HDR teknolojisi sayesinde HLG ve HDR10’un dahil olduğu birden fazla HDR biçimine destek verir.
HLG ile kullanıcılar BBC iPlayer, Japan NHK TV ve DirecTV gibi yayın ve uydu TV platformlarını izleyip bunlar için içerik üretebilir.
HDR10 desteği ile mevcut video yayın servisleri ve sayısı giderek artan HDR özellikli oyunlara uyum sağlanır.

ProArt Display PA24US

Çeşitli PQ Eğrileri

ASUS ProArt ekranlar içerik üreticilerinin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya yeterli olan PQ Hard Clip, PQ Optimized ve PQ Basic gibi çeşitli HDR10 eğrilerini destekler.

PQ Hard Clip

Bu ayar, maksimum parlaklık görüntülenene kadar PQ eğrisini korur. Daha parlak olan her öğe ekranın maksimum parlaklığıyla eşleştirilir.

ProArt Display PA24US

PQ Optimized

Bu PQ eğrisi ayarı, optimize HDR performansı sağlamak için monitörün maksimum parlaklığına karşılık gelen hassas tonlar üretir.

ProArt Display PA24US

PQ Basic

Genel HDR performansı sunulur.

ProArt Display PA24US

Sorunsuz ve Verimli İş Akışları

12G-SDI Bağlantısı

SDI (Seri dijital arabirim), prodüksiyon ortamlarında tercih edilen ve video sıkıştırması olmadan daha uzun görüntüler sağlayan profesyonel bir video sinyalidir. BNC kablosu, bağlı olduğu cihazlara kitlenmek için iki ucunda da özel konektörlere sahiptir. Bu sayede kablonun çekip çıkarılması ve yanlışlıkla düşmesi engellenir.
Genel 3G-SDI ile karşılaştırıldığında 12G-SDI, ultra düşük gecikmeyle kameralardan gelen sıkıştırılmamış 4K@60Hz videoları almaya ve aktarmaya olanak veren 4 kat daha fazla bant genişliği sunar.

ProArt Display PA24US

İş Akışınıza Bağlı Kalın

Tam işlevli USB-C bağlantı noktası, tek bir USB-C kablosu üzerinden yüksek hızlı veri aktarımları, DisplayPort bağlantısı ve laptop gibi cihazları şarj etmek için 80 watt güç dağıtımı sağlar. DisplayPort 1.4 ve iki HDMI (v2.0), mevcut ve gelecekte üretilecek olan ekran ve çevre birimlerine uyumluluk sağlar. Ayrıca, USB 3.2 merkezi ve kulaklık jakına sahiptir.

ProArt Display PA24US

Yan Yana Resim (PbP)

Farklı kaynaklardan gelen görüntüler ekranda yan yana koyularak aynı anda iki veya dört farklı ayar görüntülenebilir, her pencerenin renk ayarı sRGB, Adobe RGB, DCI-P3, Rec. 2020, Kullanıcı Modu 1 veya Kullanıcı Modu 2 şeklinde yapılandırılabilir.

ProArt Display PA24US

Resim İçinde Resim (PiP)

İkinci kaynaktan gelen görüntü, pencere halinde ekranın bir köşesine kolayca konumlandırılabilir.

ProArt Display PA24US

ASUS Flicker-free teknolojisi

Yorgun gözlere veda etmenin zamanı geldi. ProArt Ekranlar, göz yorgunluğunu ve titreşimi azaltıp rahat bir izleme deneyimi sunmak için TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Flicker-Free teknolojisini kullanır.

Mavi Işık Filtresi

TÜV Rheinland sertifikalı ASUS Mavi Işık Filtresi, sizi zararlı mavi ışıktan korumak için kısayol tuşu sayesinde kolayca erişilebilir. ProArt ekranlar, sıkı performans testlerinden geçmiştir ve dünyanın önde gelen teknik, güvenlik ve sertifikasyon hizmetlerini sağlayan TÜV Rheinland laboratuvarları tarafından sertifikalandırılmıştır.

ProArt Display PA24US

Ergonomik Tasarım

ASUS ProArt ekran ile rahat bir izleme pozisyonu elde edebilirsiniz. Eğme, döndürme, dik çevirme ve yükseklik ayarı özelliklerine sahip hızla ayarlanabilen ergonomik stant rahat bir izleme ve kullanım deneyimi sunar. Masa alanından tasarruf edebilmeniz için duvara monte edilebilir VESA uyumluluğuna da sahip.

ProArt Display PA24US

Gerçek Zamanlı Hassas Ön İzleme

Merkez işaretine ve güvenlik alanına sahip olan gerçek zamanlı ön izleme sayesinde, sette çekim yaparken videonun ekran dışına çıkması önlenir.

Merkez İşareti

ProArt Display PA24US

Güvenlik Alanı

ProArt Display PA24US

Cetvel

ProArt Display PA24US

Kişiselleştirme

ProArt Display PA24US

 

Teknik Özellikler

 

Model:

ProArt Display PA24US

Ekran:

Panel Boyutu (inç):23.6
En Boy Oranı:16:9
Görüntüleme Alanı (YxG):522.43 x 293.87 mm
Ekran Yüzeyi:Mat
Arka Aydınlatma Tipi:LED
Panel Tipi:IPS
Görüş Açısı (CR ≧ 10):178°/ 178°
Piksel Aralığı:0.135mm
Çözünürlük:3840x2160
Renk Alanı (sRGB) :%100
Renk Alanı (Adobe RGB) :%99
Renk Alanı (DCI-P3) :%95
Parlaklık (Tipik):350cd/㎡
Kontrast Oranı (HDR, Maks):1,000,000:1
Kontrast Oranı:1000:1
Ekran Renkleri:1073.7M (10 bit)
Tepki Süresi:5ms (GTG)
Yenileme Hızı (Maks):60Hz
HDR (Yüksek Dinamik Aralık) Desteği:HDR10
HDR (Yüksek Dinamik Aralık) Desteği:HLG
Flicker-free :Var
LCD ZBD Garantisi:Var (3 Yıl)

Video Özelliği:

Trace Free Teknolojisi:Var
ProArt Ön Ayarı :Standart
ProArt Ön Ayarı :sRGB
ProArt Ön Ayarı :Adobe RGB
ProArt Ön Ayarı :DCI-P3
ProArt Ön Ayarı :Rec. 2020
ProArt Ön Ayarı :DICOM
ProArt Ön Ayarı :Rec. 709
ProArt Ön Ayarı :HDR_PQ DCI
ProArt Ön Ayarı :HDR_PQ Rec2020
ProArt Ön Ayarı :HDR_HLG
ProArt Ön Ayarı :HDR_HLG BT2100
ProArt Ön Ayarı :HDR_HLG DCI
ProArt Ön Ayarı :Kullanıcı Modu 1
ProArt Ön Ayarı :Kullanıcı Modu 2
ProArt Ön Ayarı :Kullanıcı modu3
Renk Sıcaklığı Seçimi:Var (5 mod)
Renk Ayarı:6 Yönlü Ayarlama (R,G,B,C,M,Y)
Gamma Ayarı:Var (Gamma 1.8/2.0/2.2/2.4/2.6 Desteği)
Renk Doğruluğu:△E< 1
ASUS ProArt Donanım Tabanlı Kalibrasyon:Var
ProArt Paleti:Var
QuickFit Plus :Var
PIP / PbP Teknolojisi:Var
HDCP Desteği :Var, 2.2
VRR Teknolojisi:Var (Adaptive-Sync)
Motion Sync :Var
HDR Preview :Var
Düşük Mavi Işık:Var
Çoklu HDR Modu:Var

Ses Özelliği:

Hoparlör:Var (2Wx2)

Giriş/Çıkış Portları:

12G-SDI x 1
USB-Cx 1 (DP Alt Modu)
DisplayPort 1.4x 1
HDMI(v2.0):x2
USB Hub : 2x USB 3.2 Gen 1 Type-A
Kulaklık Jakı:Var
USB-C Güç Dağıtımı:80W

Sinyal Frekansı:

Dijital Sinyal Frekansı:15~135 KHz (Y) / 48~60 Hz (D)

Güç Tüketimi:

Güç Tüketimi:<24.1W
Güç Tasarrufu Modu:<0.5W
Güç Kapalı Modu:0W (Sabit Anahtar)
Voltaj:100-240V, 50/60Hz

Mekanik Tasarım:

Eğme:Var (+21° ~ -3°)
Eksende Döndürme:Var (+30° ~ -30°)
Dik Çevirme (Pivot):Var (+90° ~ -90°)
Yükseklik Ayarı:0~130mm
Embedded Colorimeter : Evet (Kendi Kendine Kalibrasyonu Destekler)
Ortam Işığı Sensörü :Var
VESA Duvar Montajı:100x100mm
Kensington Kilidi:Var

Boyutlar:

Fiziksel Boyutlar (G x Y x D):54.9 x 52.1 x 19.0 cm (21.61" x 20.51" x 7.48")
Stant olmadan Boyutlar (G x Y x D):54.9 x 34.6 x 6.3 cm (21.61" x 13.62" x 2.48")
Kutu Boyutu (G x Y x D):76.1 x 15.2 x 47.9 cm (29.96" x 5.98" x 18.86")

Ağırlık:

Net Ağırlık :6.00 kg (13.23 lbs)
Standsız Net Ağırlık :4.30 kg (9.48 lbs)
Brüt ağırlık :9.70 kg (21.38 lbs)

Uyumluluk ve Standartlar:

TÜV Flicker-Free
TÜV Düşük Mavi Işık
VESA DisplayHDR 600
Calman Ready

 

EAN Numarası: 4711387267080

Kullanım Alanı Profesyonel
Panel Teknolojisi IPS
Ekran Boyutu 23.6 inç
Tepkime Süresi 5 ms
Çözünürlük 3840 X 2160
Dokunmatik Ekran Yok
DVI-D Yok
HDMI Var
DVI-I Yok
D-SUB (VGA) Yok
HDCP Var
Mini DisplayPort Yok
DisplayPort Var
Dahili Hoparlör Var
Ekran Yenileme Hızı (HZ) 60 Hz
3D Desteği Yok
Vesa Uyumluluğu Var
Güç Kaynağı Belirtilmemiş

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

Kredi Kartı ile Tek Çekim Tutar : 77.646,01 TL
Banka Havalesi veya EFT ile Tutar : 77.646,01 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 28.364,09 TL 85.092,26 TL
4 x 21.771,94 TL 87.087,77 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 28.364,09 TL 85.092,26 TL
4 x 21.771,94 TL 87.087,77 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 28.364,09 TL 85.092,26 TL
4 x 21.771,94 TL 87.087,77 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 28.364,09 TL 85.092,26 TL
4 x 21.771,94 TL 87.087,77 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 28.364,09 TL 85.092,26 TL
4 x 21.771,94 TL 87.087,77 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 28.364,09 TL 85.092,26 TL
4 x 21.771,94 TL 87.087,77 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 x 77.646,01 TL 77.646,01 TL
3 x 28.364,09 TL 85.092,26 TL
4 x 21.771,94 TL 87.087,77 TL
  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll