Asus PRO B760M-C-CSM DDR5 Intel B760 Soket 1700 mATX Anakart

Stokta Var

6.274,25 TL
2.291,98 TL x 3 ay’a varan taksit seçenekleri

Tek Çekim Fiyat: 6.274,25 TL

Saat 17:00'a kadar verilen siparişleriniz max. 2 iş günü içinde kargoya verilir.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi LGA 1700
Chipset B760
Bellek Tipi DDR5
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü mATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Belirtilmemiş
HDMI Çıkışı Var

Asus PRO B760M-C-CSM DDR5 Intel B760 Soket 1700 mATX Anakart

 

PRO

ASUS Pro kurumsal anakartlar, BT operasyonlarınızı akıcı hale getirecek kapsamlı sistem koruması, 7/24 kararlılık ve güvenilirlik ve özelleştirmeyi kolaylaştıran gelişmiş yönetim yazılımları gibi üstün özelliklere sahip. ASUS dünyanın en büyük ve en çok tanınan anakart markasıdır. Yatırımınızı ürünün kullanım ömrü boyunca en değerli hale getirecek birinci sınıf satış sonrası servisimiz ve uzun vadeli bulunabilirlik garantisiyle birlikte, ASUS kurumsal anakartlar iş ihtiyaçlarınız için, toplam sahip olma maliyeti için optimize edilmiş yüksek kaliteli çözümler sunuyor.

Pro B760M-C-CSM

Pro B760M-C-CSM

ASUS Kurumsal Kararlılık Modeli (CSM)

ASUS Kurumsal Kararlılık Modeli (CSM), kararlı ve güvenilir anakartlar sunmak için tasarlanan ticari bir programdır. 36 ay ürün kullanım ömrü desteği verilir ve ürün kullanımdan kaldırılmadan altı ay önce bilgilendirme yapılır. Böylece kurumların ürün geçişlerine hazırlanmaları için yeterli zaman tanınır. Her bir ASUS CSM anakart satın alındığında beraberinde sunucu sınıfı BT yönetim yazılımı ASUS Control Center Express verilir.

Pro B760M-C-CSM

ASUS Control Center Express

Üretkenliği artırmak ve güvenliği güçlendirmek amacıyla kurumlar için tasarlanan gerçek zamanlı bir IT takip ve yönetim aracı olan ASUS Control Center Express, izinsiz erişimi ve veri sızıntılarını önlemeye yardımcı oluyor. Aracın kullanışlı arayüzü kurumunuz genelindeki yazılım ve donanımları gerçek zamanlı olarak kolayca yönetebilmenizi sağlıyor. Pro anakart modelinden satın alanlar 60 ABD doları değerindeki Control Center Express yazılımının bir kopyasına da sahip oluyor.

Pro B760M-C-CSM

BT uç nokta yönetimini optimize edin

BT personelinin kurumsal ağlarındaki cihazları izlemesine ve kontrol etmesine yardımcı olmak ve uzaktan birden çok yerde stok kontrolünü kolaylaştırmak için tasarlanmıştır

Otomatik BT bakımı

BT personelinin en yeni BIOS, yazılım ve yardımcı programların belirli saatlerde veya tüm aygıtlara otomatik olarak yoğun olmayan zamanlarda otomatik güncellemeleri zamanlamasını sağlayarak sistem kararlılığını ve BT işletim esnekliğini artırır

Tüm uç noktaları güvenli bir şekilde yönetin

Uç nokta yapılandırmasını, taşınabilir depolama erişimini ve PC yazılım uygulamalarını, tek tek aygıtlarda gruplandırma kuralları oluşturmalarını sağlayarak güvenle yönetin

* ASUS Control Center Express yazılımı sadece CSM anakartlarda bulunur. Daha fazla bilgi için lütfen yerel satış temsilcinize danışın.

Uluslararası Sertifikalı Kurumsal Anakart

ASUS Kurumsal anakartlar, endüstri standartlarını aşan lider kalitesini kurumsal alanda ispatladı. Birden çok uluslararası güvenlik ve çevre kuruluşundan sertifika alan ASUS kurumsal anakartlar güvenli ve sürdürülebilir birer çözüm sunarak işiniz için ideal bir seçenek sunuyor.

Pro B760M-C-CSM

DDR5 Desteği

Bu ürün, bellek modüllerinin hızını ve kararlılığını optimize ederken gelişmiş voltaj dağıtımı sağlayan mimarisi ile büyük oranda enerji tasarrufu oluşturan DDR5 uyumluluğuna sahip kurumsal bir anakarttır.

Pro B760M-C-CSM

PCIe 4.0

Bu kurumsal anakart, 13.Nesil Intel® Core™ işlemciler için özel olarak tasarlandı ve depolama cihazları ve ekran kartları için PCIe® 4.0 bağlantısı sunuyor. Yüksek bant genişliği ve süper yüksek aktarma hızları, yoğun iş yüklerinin rahatlıkla üstesinden gelebilen bol özellikli sistemler kurmanıza imkan veriyor.

Pro B760M-C-CSM

ASUS KALKANI

Sistem güvenliğini baştan sona geliştirir

ASUS Kendini Kurtaran BIOS

ASUS'a özgü BIOS koruma teknolojisi, güncelleme hatası yaşandığında onaylı bir yedekten sistem BIOS'unu otomatik olarak kurtarır. Böylece donanımın değiştirilmesine veya yeniden kurulmasına gerek kalmaz.

Güvenilir Platform Modülü (TPM)

Donanım tabanlı güvenlik ile daha iyi veri koruması sunuluyor, ağ güvenliği artıyor, dijital kimlikler korunuyor ve platform bütünlüğü sağlanıyor.

NIST SP 800-147 Sertifikalı

ASUS kurumsal anakartlar ulusal bilgisayar güvenlik standartlarına uyum sağlar.

ASUS Secure Boot

ASUS kurumsal anakartlar ön yükleme yazılımının her parçasının sürümünü ve imzasını kontrol eder.

ASUS GÜVENİ

En iyi bileşenler ve sıkı güvenilirlik testleri ile kararlı performans sağlar

En İyi Bileşenler

Nem Önleyici Kaplama

Neme ve aşınmaya karşı koruma

Neme dayanıklı yenilikçi kaplama, fabrikalar, kütüphaneler, veri merkezleri ve internet kafeler gibi nemli ortamlarda anakartı korur. Nemin yapışmasını ve taşınmasını engelleyerek dahili aşınmayı da önler ve anakartınızın ömrünü uzatır.

Pro B760M-C-CSM

Sülfür Önleyici Rezistanslar

Kurumsal ürünlerin uzun süre güvenilir olmasını sağlamak için ASUS kurumsal anakartlarda sülfür önleyici rezistanslar kullanılır. Üst düzey seramik yapıyla (alüminyum oksit) üretilen rezistanslar sülfürlenmeye karşı mükemmel direnç gösterir. Sülfür önleyici rezistanslar ile ASUS kurumsal anakartlar en zorlu koşullarda bile kullanılabilir.

Pro B760M-C-CSM

Paslanmaz Çelik Arka Giriş/Çıkış Paneli

Daha fazla dayanıklılık için aşınmaya karşı 3 kat direnç

Krom oksitle bağlanmış, aşınmaya dayanıklı paslanmaz çelik arka giriş çıkış panelleri standart panellerden üç kat daha uzun kullanım ömrüne sahiptir.

Pro B760M-C-CSM

Sağlam Tasarım

Yüksek Voltaj Koruması

Birinci sınıf devre korumalı güç tasarımı

Düzensiz veya yetersiz güç kaynaklarından gelen beklenmedik yüksek voltaj seviyeleri nedeniyle anakartınızda oluşabilecek hasarlara karşı koruma sağlayan dahili voltaj regülatörlerine sahip eşsiz bir devre tasarımı.

Pro B760M-C-CSM

ESD Koruyucuları

Elektrostatik deşarj koruması

ASUS ESD Koruyucuları, +/- 10 kV'a kadar hava deşarjı ve +/- -15kV'a kadar temas deşarjı nedeniyle oluşabilecek hasarlara karşı koruma sağlar. ESD Koruyucuları, etkin koruma sağlayarak bileşenlerinizin ömrünü uzatan bir devre tasarımıyla düzenlenmiştir.

Pro B760M-C-CSM

LANGuard

Güçlendirilmiş çıkış. 2,5 kat daha fazla gerilim toleransı.

ASUS LANGuard, daha güvenilir bağlantı ve daha iyi çıkış sağlamak için sinyal birleştirme teknolojisine ve üst düzey EMI korumalı yüzeye monte edilmiş kapasitörlere sahip donanım seviyesinde bir ağ korumasıdır. Bunlara ek olarak, elektrostatik ve gerilim dalgalanması korumalı bileşenler de statik elektriğe karşı daha fazla tolerans ile birlikte gerilim dalgalanmalarına karşı gelişmiş koruma sağlar.

Pro B760M-C-CSM

Sıkı Testler

7/24 Kararlılık Testi

24 saat çalışmaları için optimize edilen bu anakartlar, farklı konumlarda değişen sıcaklık ve neme dayanabilmeleri için 45°C sıcaklığa ve %80 oranında bağıl neme kadar ulaşan ortamlarda test edildi.

Pro B760M-C-CSM

ASUS YÖNETİM YAZILIMI

Yönetimi daha verimli hale getir!

Olay Günlüğü

Dahili olay günlüğü faydalı sistem bilgilerini toplayarak sorun gidermeyi kolaylaştırır

Pro B760M-C-CSM

BIOS Güncellemeleri

Güncelleme durumu, en son sürüm ve güncelleme süresi

AC güç kaybı

Anormal güç kaybı olayları

RTC yeniden başlatma

RTC (Real Time Clock - Gerçek Zamanlı Saat) yeniden başlatmanın zamanı

Kasaya izinsiz giriş

Kasanın açıldığı anların kaydı

Donanım değişimi

İşlemci, bellek veya sabit disklerde yapılan değişiklikler

Donanım durumu

USB aşırı akım, CPU aşırı sıcaklık ve CPU aşırı voltaj durumları

ASUS Kurumsal BIOS Kiti

Özelleştirilmiş bir ürünün kullanıcılara etkisinin önemini iyi bilen ASUS, kısmi BIOS güncelleme çözümü için yepyeni Kurumsal BIOS Kitini sunuyor!

BIOS Değer Düzenleme Aracı

BIOS Ön Yükleme Logosu Aracı

OEM Etkinleştirme Araçları

Masaüstü Yönetim Arayüzü (DMI)

Intel Management Engine (Intel ME Sürücüsü)

* Kurumsal BIOS kiti için lütfen saha uygulama mühendisinizle iletişime geçin.

Uzaktan BT Yönetimi

Yerleşik SMBUS başlığı*, uzaktan BT yönetimi için bir DASH LAN kartına bağlanır. DASH, anakartın ağ üzerinden yönetilmesini sağlayan bir masaüstü ve mobil mimari sistem donanımıdır.

Pro B760M-C-CSM

* ASUS DASH LAN kartı ayrı satılır. Daha fazla bilgi için lütfen yerel ASUS satış temsilcinizle iletişime geçin.

ASUS HİZMETİ

Kurulum işlemini kolaylaştırır ve verimli sorun giderme çözümleri sunar

Q-LED Core

Q-LED Core işlevi, Power-On Self Test (POST) sırasında güç LED'i tarafından belirtilen bileşen sorunlarının kontrol edilmesine yardımcı olur.

DRAM Bulunamadı

VGA Bulunamadı

Ön Yükleme Aygıtı Bulunamadı

Kurulum Tamamlandı

Pro B760M-C-CSM

COM hata ayıklama başlığı

Bu 6-1 pimli COM hata ayıklama başlığı anakart için daha hızlı ve daha verimli sorun giderme çözümleri sunar. BT personeli, bir hata ayıklama kartına bağlanırken başlatma ve kurtarma süreçleri hakkında daha iyi bir fikir edinmek için hatayı ve hata ayıklama kodlarını görüntüleyebilir*.
* Üçüncü parti hata ayıklama kartı ayrı olarak satın alınır.

Pro B760M-C-CSM

Kutu Şeklinde Başlıklar

Tüm USB başlıkları kutu stilindedir, hızlı konektör kurulumu sağlar ve pim hasarını önler.

Pro B760M-C-CSM

Sabit Konumlu Bağlantı Noktaları

ASUS kurumsal anakartlardaki bağlantı noktalarının konumları, ürünün nesli boyunca tutarlı olmaya devam ederek eğitimi, üretimi ve destekleyici donanım yatırımlarını korur.

Pro B760M-C-CSM

 

Teknik Özellikler

 

Model:

Pro B760M-C-CSM

İşlemci:

13. Nesil Intel® Core™ İşlemciler ve 12. Nesil Intel® Core™, Pentium® Gold ve Celeron® İşlemciler için Intel® Soket LGA1700* Intel® Turbo Boost Teknolojisi 2.0 ve Intel® Turbo Boost Max Teknolojisi 3.0'ı destekler** * www. CPU destek listesi için asus.com. ** Intel® Turbo Boost Max Teknolojisi 3.0 desteği, CPU türlerine bağlıdır.

Yonga Seti:

Intel® B760 Yonga Seti

Bellek:

4 x DIMM, Maks. 128 GB, DDR5 6200(OC)/ 6000(OC)/ 5800(OC)/ 5600(OC)/ 5400(OC)/ 5200(OC)/ 5000(OC)/ 4800 ECC Olmayan, Arabelleğe Alınmamış Bellek* Çift Kanal Bellek Mimarisi Intel® Extreme Bellek Profilini (XMP) Optimem II'yi Destekler.
* Desteklenen bellek türleri, veri hızı (hızı) ve DRAM modüllerinin sayısı CPU ve bellek yapılandırmasına göre değişir, daha fazla bilgi için lütfen aşağıdaki CPU/Bellek Desteği listesine bakın. ürün bilgileri sitesinin Destek sekmesine gidin veya https://www.asus.com/tr/support/ adresini ziyaret edin * ECC olmayan, ara belleğe alınmamış DDR5 bellek, On-Die ECC işlevini destekler.

Grafikler:

2 x DisplayPort**
1 x VGA bağlantı noktası
1 x HDMI® bağlantı noktası***
* Grafik özellikleri CPU türleri arasında değişiklik gösterebilir. Güncellemeler için lütfen www.intel.com adresine bakın.
** DisplayPort 1.4'te belirtildiği gibi 4K@60Hz'i destekler.
*** HDMI® 2.1'de belirtildiği gibi 4K@60Hz'yi destekler.

Genişleme Yuvaları:

Intel® 13. ve 12. Nesil İşlemciler
1 x PCIe 4.0/3.0 x16 yuvası

Intel® B760 Yonga Seti
2 x PCIe 3.0 x1 yuvası
Not:Kurulan cihazın uyumluluğundan emin olmak için desteklenen çevre birimlerinin listesi için lütfen https://www.asus.com/tr/support/ adresine bakın.

Depolama:

Toplam 2 x M.2 yuvasını ve 4 x SATA 6Gb/s bağlantı noktasını destekler*
Intel® 13. ve 12. Nesil İşlemciler
M.2_1 yuvası (Key M), tip 2242/2260/2280 (PCIe 4.0 x4 modunu destekler)
Intel® B760 Yonga Seti
M.2_2 yuvası (Key M), tip 2242/2260/2280 (PCIe 4.0 x4 modunu destekler)
4 x SATA 6 Gb/s bağlantı noktası
* Intel® Hızlı Depolama Teknolojisi, SATA RAID 0/1/5/10'u destekler.

Ethernet:

1 x Intel® 1Gb Ethernet
ASUS LANGuard

Kablosuz & Bluetooth:

Yalnızca M.2 yuvası (Key E, CNVi ve PCIe)*
* Wi-Fi modülü ayrı satılır.

USB:

Arka Panel USB (Toplam 4 port)
2 x USB 3.2 Gen 1 bağlantı noktası (2 x Type-A)
2 x USB 2.0 bağlantı noktası (2 x Type-A)

Ön Panel USB (Toplam 7 bağlantı noktası)
1 x USB 3.2 Gen 1 konektörü (USB Type-C®'yi destekler)
1 x USB 3.2 Gen 1 başlığı, 2 ek USB 3.2 Gen 1 bağlantı noktasını destekler
2 x USB 2.0 başlığı, 4 ek USB 2.0 bağlantı noktasını destekler

Ses:

Realtek 7.1 Surround Ses Yüksek Çözünürlüklü Ses Kodek'i*
Destekler: Jak algılama, Ön Panel Jakı yeniden görevlendirme
24-Bit/192 kHz'e kadar oynatmayı destekler
* 7.1 çevresel ses çıkışını desteklemek için ön panelde HD ses modülü bulunan bir kasa gereklidir.

Arka Panel Giriş/Çıkış Bağlantı Noktaları:

2 x USB 3.2 Gen 1 bağlantı noktası (2 x Type-A)
2 x USB 2.0 bağlantı noktası (2 x Type-A)
2 x DisplayPort
1 x HDMI® bağlantı noktası
1 x VGA bağlantı noktası
1 x Intel® 1 Gb Ethernet bağlantı noktası
3 x Ses jakı
1 x PS/2 klavye (mor) bağlantı noktası
1 x PS/2 mouse (yeşil) bağlantı noktası

Dahili Giriş/Çıkış Konnektörleri:

Fan ve Soğutma ile ilgili
1 x 4 pimli CPU Fan başlığı
2 x 4 pimli Kasa Fanı başlıkları

Güçle ilgili
1 x 24 pimli Ana Güç konektörü
1 x 8 pimli +12V Güç konektörü

Depolama ile ilgili
2 x M.2 yuvası (Key M)
4 x SATA 6 Gb/s bağlantı noktası

USB
1 x USB 3.2 Gen 1 konektörü (USB Type-C®'yi destekler)
1 x USB 3.2 Gen 1 başlığı, 2 ek USB 3.2 Gen 1 bağlantı noktasını destekler
2 x USB 2.0 başlığı, 4 ek USB 2.0 bağlantı noktasını destekler

Çeşitli
1 x Clear CMOS başlığı
1 x Şasi İzinsiz Giriş başlığı
2 x COM Bağlantı Noktası başlığı
1 x Ön Panel Ses başlığı (AAFP)
1 x COM hata ayıklama başlığı
1 x LPT başlığı
1 x Mono çıkış başlığı (Amp IC ile)
1 x M.2 yuvası (Key E)
1 x SMBUS başlığı
1 x Hoparlör başlığı
1 x SPI TPM başlığı (14-1pin)
1 x 10-1 pimli Sistem Paneli başlığı

Ayırt Edici Özellikler:

ASUS Q-Design
Q-DIMM
Q-LED Core
Q-Slot

ASUS EZ DIY
Kutu Şeklinde Başlıklar

Özelleştirilebilir  Anakart Tasarımı ve İş Odaklı Özellikler
ASUS Self Kendi Kendini Kurtaran BIOS
ASUS Olay Günlüğü
ASUS Kurumsal BIOS kiti*
Nem Önleyici Kaplama
7/24 Güvenilirlik
Aşırı Akım Koruması
* Kurumsal BIOS kiti için lütfen yerel FAE ile iletişime geçin.

Yazılım Özellikleri:

ASUS'a Özel Yazılım
BT Yönetimi yazılımı desteklenir
ASUS Control Center Express (ACCE)

BIOS:

128Mb Flash ROM

Yönetilebilirlik:

PME, PXE tarafından WOL

İşletim Sistemi:

Windows® 11, Windows® 10 64-bit

Form Faktörü:

mATX Form Faktörü
9,6 inç x 9,6 inç (24,4 cm x 24,4 cm)

 

Soket Tipi LGA 1700
Chipset B760
Bellek Tipi DDR5
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü mATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Belirtilmemiş
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

Kredi Kartı ile Tek Çekim Tutar : 6.274,25 TL
Banka Havalesi veya EFT ile Tutar : 6.274,25 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 2.291,98 TL 6.875,95 TL
4 x 1.759,30 TL 7.037,20 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 2.291,98 TL 6.875,95 TL
4 x 1.759,30 TL 7.037,20 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 2.291,98 TL 6.875,95 TL
4 x 1.759,30 TL 7.037,20 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 2.291,98 TL 6.875,95 TL
4 x 1.759,30 TL 7.037,20 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 2.291,98 TL 6.875,95 TL
4 x 1.759,30 TL 7.037,20 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 2.291,98 TL 6.875,95 TL
4 x 1.759,30 TL 7.037,20 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 x 6.274,25 TL 6.274,25 TL
3 x 2.291,98 TL 6.875,95 TL
4 x 1.759,30 TL 7.037,20 TL
  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll