Asus Prime Z370-P 1151P DDR4 Ses Glan HDMI/DVI Sata3 USB3.1 ATX Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Intel Z370
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Asus Prime Z370-P 1151P DDR4 Ses Glan HDMI/DVI Sata3 USB3.1 ATX Anakart

M.2 Isı Bloğu, DDR4 4000MHz, Çift M.2, Intel Optane belleklere hazır, HDMI, SATA 6Gb/s, USB 3.1 Gen 2 ile Intel LGA 1151 ATX anakart

  • En yeni Intel işlemcilere hazır: 8. Nesil Intel Core masaüstü CPU’lar için LGA 1151 soket
  • 5 Yönlü Optimizasyon: Tek tıkla, sistem bütününde ayar ile iyileştirilmiş hız aşırtma ve CPU/GPU’nın yoğun kullanıldığı işlemler için akıllı soğutma
  • ASUS OptiMem: Gelişmiş bellek hız aşırtması için sinyal bütünlüğünü koruyan, devre yollarının dikkatli şekilde rotalanması
  • Endüstri lideri soğutma seçenekleri: Fan Xpert 4 yazılımı veya ödüllü ASUS UEFI ile fanlar ve sıvı pompaları için geniş kontroller
  • Yeni nesil bağlanılabilirlik: Intel Optane belleklere hazır ve çift M.2 desteği ile üstün esneklik
  • ASUS Aura Sync: Giderek büyümekte olan Aura özellikli donanımlarla kolayca kontrol edilebilen yerleşik RGB aydınlatma
Product Image

 

PRIME Z370-P Ürününe Yakın Bakış

Product Image

 

ASUS PRIME

ASUS Prime Z370 Serisi anakartlar, ilk bilgisayarınız için gereken sağlam temeli sağlarken, beklentilerinizle artan tonlarca ekstrayla sunulur. En yeni 8. Nesil Intel® Core™ işlemcilere yerleştirilmiş iyiliklerle ASUS tasarım ve mühendisliğini birleştirdik, böylece içerisinde otomatik sistem ayarlama, geniş soğutma kontrolleri, sizi saran yerleşik ses ve ASUS Fan Genişleme Kartı için destek gibi endüstri lideri teknolojilerden yararlanabilirsiniz. ASUS Prime Z370 ile akıllıca ve basit şekilde kurun.

cer

Bütünüyle enerji tasarrufu

EPU

Energy Processing Unit (EPU) ile gerçek zamanlı, sistemin tamamında güç tasarrufu deneyimleyeceksiniz. EPU, PC'nizin ihtiyaçlarını belirleyerek güç tüketimini buna göre ayarlar - otomatik olarak. Aynı şekilde CPU watt tüketimini de ayarlayarak, siz PC'nizin başında değilken güç tasarrufu sağlar. Bu şekilde kullanılmayan ekstra giriş çıkış kontrolörlerini kapatır ve grafik kartınızın güç seviyesini düşürür. Böylelikle PC sadece gerektiği kadar güç harcar.

cer

Üstün soğutma ve sessizlik için gelişmiş fan kontrolleri

Fan Xpert 4

ASUS Prime Z370-P, Fan Xpert 4 ve UEFI BIOS tarafından ayarlanabilen en kapsamlı fan kontrollerine sahiptir.

  • En iyi su soğutma verimliliği için su pompasına özel giriş.
  • Otomatik Ayar Modu: Tek tıkla kişiselleştirme için fan karakteristiklerini tarar ve belirler
  • Ultra Sessiz Mod: CPU fan hızını en düşük seviyenin de altına düşürür, böylelikle düşük yük durumunda ekstra sessiz çalışma ve güç tasarrufu sağlar.
  • RPM Sabit Mod: Gürültü seviyelerini 0dB sessizliğe yaklaştırır, fan hızını sabitlemenize imkan tanır.
cer

 

Ünlü UEFI BIOS

Fare tarafından en kusursuz ve en kolay kontrol edilebilen grafiksel UEFI BIOS daha da geliştirildi. İster acemi bir kullanıcı ister deneyimli bir hız aşırtmacı olun, EZ ve Advanced (Gelişmiş) Modları ile yapmak istediklerinizi hızla ve kolayca bulabilirsiniz.

 
 
  cer

 

DDR4 hız aşırtma gücü

ASUS OptiMem, bellek sinyal bütünlüğünü, bellek yollarını en iyi PCB katmanına yönlendirerek korur, T-Topoloji düzenimiz, zamanla eşleşmiş sinyallemeyi, bellek yuvaları arasındaki yol uzunluklarını dengeleyerek sağlar. Bu geliştirmeler hız aşırtma ve gelişmiş kararlılık için daha fazla alan sunar, böylece DDR4-4000 ve ötesine tüm yuvalar doluyken bellek hızlarını mümkün tanır.

cer

Güvenli Kararlılık ve Uyumluluk


 

cer

PRIME serisi anakartlar, en iyi malzemeler, mükemmel devre tasarımı, anakartınızın kalite ve uzun ömürlülüğünü garantilemek için standartlara kesin uyum için endüstri lideri 5X Protection III teknolojisini barındırır. Bu da bilgisayarınız için sıradışı kararlılık ve koruma demektir - dünyanın lider anakart markasının on yıllarca mühendislik tecrübesi sayesinde.


 

SLI HB köprüsü (2-WAY-M)

Yeni ASUS SLI HB köprüsü, akıcı oyun için mümkün olan aktarım bant genişliğini iki katına çıkarır. NVIDIA® Titan X, GeForce GTX 1080 ve GeForce GTX 1070 grafik kartlarıyla uyumlu olan SLI HB köprüsü, oyunda muhteşemliğe giden en hızlı yoldur.

cer

 

Intel Optane Belleklere Hazır

Intel® Optane™ Bellek*, Prime 200 serisi anakartlar tarafından desteklenen, devrimsel bir teknolojidir. Intel Optane Bellek modülleri, bağlı depolamayı hızlandırır ve böylece başlatma ve yükleme sürelerini kısaltır, yani her şey daha hızlıdır.
*7. Nesil Intel® işlemcileri destekler. Sürücü ve BIOS güncellemesi gerektirir.

cer

 

Dahili M.2 ile 32Gbps'ye kadar hızlanın

Tek depolama cihazının yazma/okuma hızından memnun değil misiniz? O halde hızlı şerite geçin ve iki PCIe depolama cihazı kullanarak bir RAID 0 oluşturun, ışık hızında transfer hızlarına erişin!

cer

 

USB 3.1 Gen 1 ön panel bağlantısı

Ön paneldeki dört süper hızlı başlık ile USB 3.1 Gen 1'i ihtiyacınız olan yere doğru koyduk. Anında tak ve çalıştır bağlantısı olan USB 2.0'dan 10 kat daha hızlı veri aktarım hızını yaşayın ve ulaşılması zor arkadaki bağlantı noktalarının aranmasında geriye dönük gerilimlerden kaçının.

cer

 

Sizi oyunun bir parçası haline getiren kusursuz ses performansı

Crystal Sound 3

ASUS Prime Z270-A, Realtek ile yakın iş birliği içerisinde tasarlanmış benzersiz bir ses kodek'i kullanıyor -Realtek S1220A. Ayrıca stereo line-out için benzeri görülmemiş 120dB sinyal / gürültü oranı ve line-in için 113dB SNR ile bozulmamış ses kalitesi sunar. Ek olarak, yeni bir empedans algılama devresi, kulaklıklar için optimum ses aralığını sağlamak için kazancı otomatik olarak ayarlar.

Product Image

 

Intel Ethernet

Daha fazla veri, daha az CPU kulanımı ve muhteşem oyun deneyimleri

Prime Z370-P, en yeni Intel Ethernet'i barındırır. Intel'in LAN'ının CPU yükünü azaltmak ve sıra dışı yükseklikte TCP ve UDP akışı sağlamak gibi avantajları vardır.

Product Image

 

SafeSlot Core

Güçlendirilmiş PCIe yuvası hasarı engeller

Güçlendirilmiş PCIe yuvası hasarı engeller SafeSlot Core, ASUS'a özel PCIe yuvasıdır. Özel bir kanca ile ana karta sabitlenmiş, güçlendirilmiş bir tasarıma sahip Safeslot Core standart genişleme yuvalarına göre 1.6 kat daha güçlü tutma ve 1.3 kat daha fazla kesme direnci sunuyor. .

Product Image

 

8000+ Çalışma süresi ve 1000+ Uyumlu cihaz ve parça

Prime Z370-P serisinin üstün uyumluluğu, binlerce uyumlu bileşeni içeren geniş desteklenen cihaz listemiz ve bellek uyumluluğunu tanımlayan Onaylı Satıcı Listesi ile kanıtlanmaktadır. Bu, endişesiz PC oluşturma deneyimleri için daha fazla seçenek anlamına gelir. .

 
Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Intel Z370
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll