Asus ROG Strix Scar GL703GM-71250 Intel Core i7 8750H 16GB 256GB SSD 1TB GeForce GTX1060 17.3" 3ms FHD 120Hz FreeDos

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.0-2.2 GHz Arası
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd 256 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce GTX 1060
Ekran Kartı Hafızası 6 GB
Ekran Boyutu 17.3"

Asus ROG Strix Scar GL703GM-71250 Intel Core i7 8750H 16GB 256GB SSD 1TB GeForce GTX1060 17.3" 3ms FHD 120Hz FreeDos

 

10 Eylül - 31 Aralık 2018 Tarihleri arasında Seçili bir ASUS ekran kartı, monitör, kablosuz router veya anakart ile Intel işlemci paketi** satın alın ve Call of Duty®: Black Ops 4 Standart Edition PC sürümü sahibi olun.

Detaylı Bilgi için : Asus Call of Duty Black Ops 4 Standart Edition PC Promosyon adresini ziyaret edebilirsiniz

 

 

 

 

GL703GS-71250

MUTLAK HASSASİYET 



ROG Strix SCAR Edition, en ateşli silahlı çatışmalarda en keskin nişancılar için özel olarak üretilmiştir. Bu oyun dizüstü bilgisayarı, FPSDESIGN'da size rekabet avantajı sağlayacak şekilde tasarlanmıştır.



ÜST DÜZEY FPS NİŞANCILARI İÇİN 



FN SCAR® saldırı tüfeğiyle hem adını hem de tasarım ilhamını alarak Strix SCAR Edition en üst düzey nişancılar için tasarlanmıştır. İsmi gibi Strix SCAR Edition performansıyla çevikliği birleştiriyor, tüm ölümcül ateş gücünü, 2.4 cm'lik ince bir profile ve sadece 2,6 kg'lık bir ağırlığa sahip kompakt bir şasiye yerleştiriyor! Ve o ölümcül silahın Gunmetal Grey kaplaması da göz kamaştırıyor 



SAVAŞ BAKIMINDAN KANITLANMIŞ BİLGİSAYAR GÜCÜ

Strix SCAR Edition, en yüksek performans için en son çıkan 8. Nesil Intel Core i7-8750H altı çekirdekli işlemciye kadar desteklenmektedir. Hatta cephaneliğinizi NVIDIA GeForce GTX 10-Serisi ekran kartlarıyla da yükseltebilirsiniz - GTX 1050 Ti'den GTX 1070'e kadar seçim yapabilirsiniz. 512GB M.2 NVMe PCIe® 3.0 gibi en yeni depolama x4 SSD ve 1TB Seagate® FireCuda ™ SSHD, ayrıca 32GB DDR4 2666MHz bellek, üstün performansı garanti eder. Hangi yapılandırmayı seçerseniz seçin Strix SCAR Edition, tepeden tırnağa silahlanmış bir şekilde oyuna hükmetmek için savaş yeteneği kanıtlanmış bilgisayar gücüne sahiptir.







HEDEF ODAKLAN VE VUR.

Yenilgi ve zafer arasındaki fark, saniyelerle ölçülür. Strix SCAR Edition düzgün ve doğru görseller sunmak ve gecikmeyi ve hareket bulanıklığını azaltmak için 144Hz yenileme hızı ve 3ms tepki süresine sahip IPS düzeyindeki bir ekran ile vizyonunuzu yükseltir. 300cd / m² panel, rakipleriniz düşük-kaliteli IPS panellerinden % 20 daha parlak görseller sağlar. Hedefinizi yükseltin ve yaptığınız atışın en önemli anı için görüş açınızı keskinleştirin!




KESİNTİSİZ OYUN KEYFİ

NVIDIA G-SYNC teknolojisi, ekranın yenileme hızını GPU’nun kare hızı ile senkronize ederek oyunun ipeksi bir şekilde pürüzsüz olmasını sağlar. G-SYNC algılanan titremeyi en aza indirir, giriş gecikmesini azaltır ve sistem performansını etkilemeden görsel yırtılmayı ortadan kaldırır. Strix SCAR Edition, Mini DisplayPort üzerinden G-SYNC monitörleriyle de uyumludur. Hangi şekilde oynarsanız oynayın en şiddetli silahlı çatışmalarda bile en pürüzsüz ve en hızlı deneyimi elde edersiniz.




AKSİYON DOLU SANAL GERÇEKLİK 

NVIDIA GeForce GTX 1060 ve 1070 Serisi VR'ye hazır grafikler sizi tam da çatışmanın ortasına bırakır. Savaş oyunları VR dünyasında oldukça popülerdir, bu sayede nişancılık yeteneklerinizi düzgün, düşük gecikmeli ve kesintisiz bir ortamda ayarlayabilirsiniz. 



HER TUŞ VURUŞUYLA MUTLAK HASSASİYET

Strix SCAR Edition dört kısayol tuşu, dört adet özelleştirilebilir RGB-arkadan aydınlatmalı bölge ve dokunmaya rahatlık sağlayan ergonomik 0,25 mm'lik tuş kapağı eğimlerine sahip yepyeni bir masaüstü tasarımlı klavye düzeni ile parmaklarınızın ucunda belirleyici bir kontrol sağlar. ROG'a özel Overstroke teknolojisi daha erken harekete geçirme ve daha uzun bir tuş vuruş mesafesini mümkün kılar, bu da dakika başına eylemlerinizi artıran hızlı, doğru ve zahmetsiz tuş vuruşlarını mümkün kılar. Özel olarak belirgin hale getirilmiş WASD tuşları ve N-tuş geçişi, hassasiyetinizi daha da artırır ve 20 milyon tuşa basma garantili eylem ile öldürme sayınız yükselmeye devam edecektir!



ÜST DÜZEY KİŞİSELLEŞTİRME İÇN AURA SYNC 

Aura Sync teknolojisi tüm oyun sisteminize tutarlı bir görünüm ve his vermek için Aura Sync-destekli oyun fareleri, kulaklıklar ve diğer çevre birimleriyle ışık efektlerini özelleştirip senkronize etme özgürlüğü sunar. Aura kontrol panelinden erişilebilen yedi farklı aydınlatma modunun yanı sıra aralarından seçim yapabileceğiniz tam bir renk yelpazesi sunan Aura Sync teknolojisi oyundaki kişiliğinizi veya oynamakta olduğunuz oyunun hissini ifade etmenizi sağlar.



GELİŞMİŞ DURUMSAL FARKINDALIK İÇİN YANDAN-ÇIKIŞLI HOPARLÖRLER 

Strix SCAR Edition daha net, daha yüksek ses ve daha pürüzsüz ses sağlar, böylece her bir eylem gerçek gibi görünür, hepsi de surround ses efektleri sağlayan iki geniş yandan-çıkışlı hoparlörü sayesinde güçlü bir şekilde sunulur, böylece bir düşmanın nereden geldiğini duyabilirsiniz. Bu etkileyici stereo ses ile en düşük sesler bile duyulabilir, böylece gizli olan her hareketi fark edersiniz. Akıllı amplifikatör teknolojisi ses çıkışını izler ve gerçek zamanlı ayarlamalar yapar, böylece hoparlör konilerine zarar verme endişesi duymadan sesi yükseltebilirsiniz- ve bu da daha fazla dinamik aralık ve bas ile daha öncekinden % 200’e kadar daha yüksek ses çıkışı sağlar. Sonic Studio III, mükemmel ses alma ve gürültü azaltma için yüksek kalitede oyun içi ses, gelişmiş akış ve ses kaydı sağlar. Her küçük avantaj, size zafere giden yolunuzda yardımcı olur - ve Strix SCAR Edition her hassas ses çağrısını duymanızı sağlar! 



ROG OYUN MERKEZİYLE DONATILMIŞ 

Hem CPU hem de GPU frekansları ve sıcaklıkları dahil olmak üzere kullanışlı bilgiler içeren kapsamlı bir kontrol panelini görmek için tek tuşa basarak bir kısayol tuşuyla ROG Oyun Merkezini ekrana getirip gerçek zamanlı ayarlamalar yapmak için kontrol panelini kullanabilirsiniz. ROG GameFirst, GameVisual, Sonic Studio, Sonic Radar, Aura Core ve XSplit Gamecaster'a da ROG Oyun Merkezi'nden erişilebilir. ROG Oyun Merkezi ile farklı oyun ayarlarını ve parametrelerini buluta kaydedebilirsiniz; böylece dizüstü bilgisayarları değiştirseniz bile bunlara erişebilirsiniz. ROG ekran kartları için yazılım dahil olmak üzere tüm ROG yazılımlarıyla geliştirilmiş uyumluluk sunar. ROG Oyun Merkezi ROG Android veya iOS uygulamaları aracılığıyla bile kullanılabilir, böylece tüm kontrolleri elinizin altında tutabilirsiniz. 



ATEŞ ALTINDAYKEN SERİN KALIN 

Strix SCAR Edition, yoğun oyun seansları sırasında oyuna devam etmenizi sağlamak üzere hava akışı ve sistem dayanıklılığını geliştiren özel olarak tasarlanmış bir soğutma sistemine sahiptir. Akıllı termal tasarım CPU, GPU ve VRAM performansını optimize etmek için kendilerini otomatik olarak ayarlayan üç fan kullanır. Klavyenin üstünde ve şasinin alt tarafında bulunan giriş delikleri, sisteme hava akışını geliştirir; Patentli ikizkenar kesimli kapak tasarımı * dizüstü bilgisayarın arkasındaki hava tünellerini ve sıcak hava çıkışını etkilemez. Patentli Anti-Dust Cooling (Toz-tutmaz soğutma) sistemi, sistem güvenilirliğini ve dayanıklılığını geliştirmek için toz partiküllerini ve kiri temizler. Buna ek olarak, iki ana fan 12 V'ye yükseltilmiştir ve normal 5V fanlardan çok daha hızlı döner, hava akışını hızlandırır ve soğutma verimliliğini arttırmak için hava basıncını artırır - böylece ateş altında bile serin bir şekilde oynamaya devam edersiniz! 



TEKNİK ÖZELLİKLER:
 
İşlemci:Intel® Core™ i7-8750H Processor 2.2 GHz (9M Cache, up to 3.9 GHz)
 
İşletim Sistemi:Without OS
Yonga Seti:Mobile Intel® HM370 Express Chipsets
Bellek:16 GB x2 (Max 32 GB) DDR4 2666MHz
Ekran:17.3'//Slim 300nits//FHD 1920x1080 16:9//Anti-Glare//NTSC:72%//Wide View//60Hz
 
Grafik: NVIDIA GeForce GTX10700 8GB GDDR5 8GB
Depolama:SATA 1TB 5400RPM 2.5' HDD SATA3 256G M.2 SSD
Optik Sürücü: Yok
Klavye: Aydınlatmalı Chiclet Klavye
Kart Okuyucu: Multi-format kart okuyucu (SDHC/SDXC/MMC)
WebCam: HD Web Kamerası
Network: 
Wifi:
802.11ac 2*2 + Bluetooth 5.0 
Arayüz: 
1x Kombo Ses girişi
1x RJ45 Ethernet girişi
1x USB 3.1 TYPE-C bağlantı noktası
4x USB 3.1 bağlantı noktası
1x HDMI
1x Mini Display
1x SD Kart okuyucusu
Ses: Asus SonicMaster Premium Teknoloji
Güç Adaptörü: Çıkış: 19 V DC, 11.8 A, 230 W
Giriş:100 -240 V AC, 50/60 Hz universal
Boyutlar:41.8(W) x 28.0(K) x 2.40 ~ 2.50 (Y) cm
Ağırlık:2.65 KG (Batarya Hariç) /  2.95 KG
Renk:Siyah Metal
VR: VR Ready



 

asus logo ile ilgili görsel sonucu

 

EAN Numarası: 4718017021883

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.0-2.2 GHz Arası
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd 256 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce GTX 1060
Ekran Kartı Hafızası 6 GB
Ekran Boyutu 17.3"
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşletim Sistemi Free Dos
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Oyun

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll