Asus Rog Strix Z590-A Gaming Wifi 1200P Hdmi Dp Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Lga 1200
Chipset Z590-A
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
HDMI Çıkışı Var

Asus Rog Strix Z590-A Gaming Wifi 1200P Hdmi Dp Anakart

 

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi anakart, 11. Nesil Intel® Core™ Rocket Lake işlemcilerin taleplerini sağlamlaştırılan güç dağıtımı özellikleriyle ve uygun soğutma tasarımıyla karşılamak üzere tasarlandı. En yeni Intel® Wi-Fi 6 ve PCI Express® 4.0 M.2 özelliklerini barındıran bu anakart süper hızlı veri depolama imkanı ve yüksek aktarım hızları sunuyor. İki Yönlü Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleme özelliğini de içeren anakart, oyunlarda arka plan gürültüsünü azaltarak net iletişim sağlıyor. Soğutma bloklarındaki fırçalanmış metal kaplamayı tamamlayan göz alıcı gümüş ve gri renk şemasıyla da muhteşem bir görünüm sunuyor.

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi

PCIe 4.0 için Hazır

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi modelinde üç adet dahili M.2 yuvası bulunuyor. Bunların bitisi en yeni PCIe 4.0 standardını destekliyor. Kullanıcılar bu sayede maksimum depolama esnekliğine ve en son Intel işlemcilerle en yüksek veri hızlarına erişiyor. M.2 arka plakası, PCIe 4.0 4 SSD’lerin ürettiği ısının uzaklaştırılmasına yardımcı oluyor. Ayrıca, M.2 yuvalarının üçü 22110 sokete ve NVM Express® RAID’e destek veriyor.

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi

Optimem II

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi sahip olduğu dört yuvayla 128 GB DDR4 belleğe destek veriyor. OptiMem II teknolojisi iletken hattı dizilimini büyük ölçüde geliştirerek geçişleri ve paraziti azaltıyor. Bu da bellek kararlılığını ve uyumu artırarak bellek kitlerine daha yüksek frekans payı bırakılmasını sağlıyor.

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi

Yenilikçi Soğutma

1 - Entegre Giriş/Çıkış Koruması ve VRM Soğutma Blokları
İki adet VRM soğutma bloğu, ısı dağıtımı için yüzey alanını genişletiyor.

2 - Termal Dolgu
Yüksek kaliteli termal dolgular; indüktör ve faz dizilimindeki ısının verimli bir şekilde soğutma bloğuna iletilmesine yardımcı oluyor.

3 - M.2 Soğutma Bloğu
M.2 soğutma blokları, M.2 SSD’yi optimum çalışma sıcaklığında tutarak, stabil performans vermesini ve sorunsuz çalışmasını sağlıyor.

4 - M.2 Arka Plaka
Arka plaka, M.2 SSD tarafından üretilen ısıyı uzaklaştırmak için alanı artırıyor. Böylece depolama cihazlarından en yüksek performans alınması sağlanıyor.

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi

Daha Serin Tasarım

ROG Strix Z590 serisi; Fan Xpert 4 veya UEFI BIOS üzerinden yapılan, bugüne kadarki en kapsamlı soğutma seçeneklerine sahip.

CPU Fan Başlığı
CPU soğutucuları için özel bir çift PWM/DC fan başlığı

AIO Pompa Fanı Başlığı
Bağımsız su soğutma kurulumlarına özel olarak ayrılmış PWM/DC başlığı

4-Pin PWM/DC Fan Başlığı
Dahili her başlık; PWM veya DC fanlarının otomatik olarak tespit edilmesine destek verir. *ASUS HYDRANODE destekler.

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi

Güç Tasarımı

Dijital güç kontrolü ve bir dizi güç aşamasıyla ROG Strix Z590-A Gaming WiFi, en yeni Intel işlemcileri kontrol edecek güce sahip.

1 - Eşli Güç Aşamaları
ROG Strix Z590-A Gaming WiFi, yüksek ve alçak taraf MOSFET’leri ile sürücüleri tek bir pakette birleştiren 14+2 güç aşamalarından yararlanıyor. Böylece, Intel’in en son işlemcilerinin talep ettiği güç ve verimlilik sağlanıyor.

2 - 6 Katmanlı PCB
PCB tasarımı, VRM’in çevresindeki ısıyı hızla uzaklaştırıyor. Bu da sistem kararlılığını artırarak işlemci hız aşırtmasına olanak veriyor.

3 - Alaşımlı Bobinler ve Kapasitörler
Yüksek sıcaklıklara dayanabilecek şekilde geliştirilen üst düzey bobinler ve dayanıklı kapasitörler, sektör standartlarının ötesinde performans gösterir.

4 - ProCool II Güç Bağlantısı
ProCool II soket, PSU güç hatlarıyla temas için sıkı kurallara uyularak üretildi. Soketlerdeki metal koruma daha gelişmiş bir ısı dağıtımı sağlıyor. Bağlantının düşük öz direnci, sıcak noktalar oluşmasını engelleyerek güvenilirliği artırıyor.

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi

İki Yönlü Yapay Zeka (AI) Destekli Gürültü Engelleme

Bu araç, devasa bir derin öğrenme veri tabanından yararlanarak mikrofondaki ve gelen sesteki arka plan gürültüsünü azaltıyor ve kullanıcının sesini koruyor. Dikkat dağıtıcı klavye ve mouse sesleri ve diğer ortam gürültüleri azaltılıyor. Böylece oyunlarda veya görüşmelerde hem sesiniz net bir şekilde duyuluyor hem de gelen sesleri tam olarak alabiliyorsunuz.

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi

Bağlantı Seçeneklerinde Öncü

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi son derece akıcı internet deneyimi ve yıldırım hızında büyük dosya aktarımları için en son bağlantı seçeneklerini sunuyor. Olağanüstü avantajlar sunan üstün ses performansı sayesinde en küçük ayrıntıları bile duyarak tamamen sürükleyici bir oyun deneyimi yaşayabiliyorsunuz.

WiFi 6 (802.11 ax)

Yerleşik Wi-Fi 6 (802.11ax) bağlantı desteği ultra yüksek kablosuz ağ hızı, gelişmiş kapasite ve kalabalık kablosuz ağlarda daha iyi performans sunarak olağanüstü çevrim içi oyun deneyimleri yaşamanızı sağlıyor. Anakartınızla birlikte bir ASUS Wi-Fi 6 router kullanarak Wi-Fi 6’nın gerçek potansiyelinden yararlanabilirsiniz.

Intel 2.5 Gb Ethernet

Yerleşik 2.5G Ethernet özelliği kablosuz bağlantınızı güçlendirerek standart Ethernet bağlantılarına kıyasla 2,5 kat artış sağlıyor, daha hızlı veri aktarımını, daha akıcı ve gecikmesiz oyun deneyimini ve yüksek çözünürlüklü video yayınını mümkün kılıyor.

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi

Kesinlikle ROG Strix

Göz alıcı ROG Strix Z590-A Gaming WiFi, ROG ruhunu taşıyor. Gelecekten geliyor izlenimi uyandıran estetik görünümde gümüş ve gri tonlar ile birlikte, hafif bozulma efektine sahip ROG logosu, PCH soğutma blokları üzerinde siber metin işlemeleri ve yerleşik Aura RGB LED’ler gibi tasarım çizgileri bulunuyor. ROG Strix’i geleceğe taşıyan bu stil, serinin oyun kökenini de açığa çıkarıyor.

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi

Kurulum Dostu

1 - Önceden Monte Edilmiş Giriş/Çıkış Kalkanı
ROG patentli şık mat siyah kaplama giriş çıkış kalkanı, anakart kurulumunu kolaylaştırmak için önceden monte ediliyor.

2 - BIOS FlashBack™
BIOS FlashBack™, BIOS güncellemenin en güvenli ve kolay yolu. (UEFI) BIOS dosyasını FAT32 biçimli bir USB belleğe atın, USB BIOS FlashBack girişine takın ve düğmeye basın. Bellek veya işlemci olmadan bile güncelleme yapabilirsiniz.

3 - FlexKey
Ön panel başlığı, kasanızın önündeki reset düğmesinin işlevini değiştirmenizi sağlıyor. Bu tuşa, Aura aydınlatma ayarlarını, direkt olarak UEFI'ye girmeyi ve sistemi yeniden başlatma işlevini atayabiliyorsunuz.

4 - M.2 Q-Latch
Yenilikçi Q-Latch sayesinde bir M.2 SSD’yi takıp çıkarmak çok kolay. Hem de özel bir alete gerek duymadan. Basit bir kilit mekanizmasına sahip olan tasarım, geleneksel vidalara ihtiyaç duymadan düzgün bir şekilde sürücüyü yerine sabitliyor.

ROG Strix Z590-A Gaming WiFi

 

 

Teknik Özellikler

 

ROG STRIX Z590-A GAMING WIFI

İşlemci

11.Nesil Intel® Core™ İşlemciler & 10.Nesil Intel® Core™, Pentium® Gold ve Celeron® İşlemciler için Intel® Soket LGA1200

Yonga Seti

Intel® Z590 Yonga Seti

Bellek

Bellek Kanalı:4DDR4 (Çift Kanal)

Maks. Bellek Boyutu:128GB

Grafikler

1 x DisplayPort 1.4**

1 x HDMI™ 2.0**

Depolama

Supports 3 x M.2 slots and 6 x SATA 6Gb/s ports

Ethernet

1 x Intel® 2.5Gb Ethernet

Kablosuz & Bluetooth

Intel® Wi-Fi 6, 2x2 Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax), Supports 2.4/5GHz frequency band, Bluetooth v5.0 or later,

USB

Arka USB:Toplam 10 port

Ön Panel USB:Toplam 7 port

İşletim Sistemi

Windows 10 64bit

Form Faktörü

ATX

30.5cm x 24.4cm

EAN Numarası: 4711081099659

Soket Tipi Lga 1200
Chipset Z590-A
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll