Asus TUF GAMING A620-PRO WIFI DDR5 AMD A620 Soket AM5 ATX Anakart

Stokta Var

6.962,39 TL
2.543,36 TL x 3 ay’a varan taksit seçenekleri

Tek Çekim Fiyat: 6.962,39 TL

Saat 17:00'a kadar verilen siparişleriniz max. 2 iş günü içinde kargoya verilir.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi AMD AM5
Chipset AMD A620
Bellek Tipi DDR5
Bellek Kapasitesi 192 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Belirtilmemiş
HDMI Çıkışı Var

Asus TUF GAMING A620-PRO WIFI DDR5 AMD A620 Soket AM5 ATX Anakart

 

Çok Yönlü Enerji Verimliliği

Güç Tasarrufu işlevi, güç tüketimini optimize etmek ve enerji tasarrufunu artırmak için çeşitli ayarlar barındırıyor. CPU güç limitini etkinleştirebilir, Aura aydınlatmayı kapatabilir ve fan profilini güç tasarrufu moduna getirebilirsiniz. Ayrıca Microsoft Windows’un barındırdığı Güç Tasarrufu planını açabilirsiniz.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

UEFI BIOS

Ünlü ASUS UEFI BIOS, sisteminizi yapılandırmak ve ayarlamak için gereken her şeyi sunar. Kendi sistemini kendi toplamaya ilk kez başlayanlar için akıllı şekilde basitleştirilmiş seçenekler sunmasının yanı sıra tecrübeli kullanıcılara da kapsamlı özellikler sağlar.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

Armoury Crate

ASUS’a özgü Armoury Crate yazılımı, desteklenen oyuncu ürünleri için kolay kontrolleri tek bir noktada topluyor. Kullanışlı tek bir arayüz, uyumlu tüm cihazlar için RGB aydınlatmayı özelleştirmenize ve tek tip bir aydınlatma için Aura Sync’e bağlamanıza izin veriyor. Ayrıca, büyüyen donanım ekosistemi hakkında bilgiler gösteriyor ve kontroller sunuyor. Kolay ürün kayıt sistemine sahip olan Armoury Crate, oyuncu topluluğu ile bağ kurmanız için haberler de paylaşıyor.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

DrMOS Güç Aşaması

12+2 güç aşaması, yüksek ve alçak taraf MOSFET’leri ve sürücüleri tek bir pakette birleştirerek uyumlu tüm Intel işlemciler için güç, verimlilik ve kararlı performans sunuyor.

TUF GAMING B760-PLUS WIFI

PCB Tasarımı

Altı Katmanlı PCB Tasarımı

Çok katmanlı PCB katmanları, kritik bileşenleri optimum çalışma sıcaklıklarında tutmak için ısı yönetimini optimize eder.

Stack Cool 3+

2 ons bakır PCB tasarımı, optimum çalışma sıcaklıklarını korumak için ısıyı kritik bileşenlerden uzaklaştırabilir.

TUF GAMING B760-PLUS WIFI

8+4 Pimli ProCool Güç Bağlantıları

ASUS ProCool bağlantıları, PSU güç hatlarıyla temas sağlamak için geleneksel güç girişlerine kıyasla çok daha sıkı teknik özelliklere uyacak şekilde geliştirildi. Öz direnci düşüren bu özellik sayesinde sıcak noktaların oluşması ve bağlantı noktası hataları engelleniyor.

TUF GAMING B760-PLUS WIFI

Digi+ VRM

Endüstrinin en iyilerinden biri olan Digi+ VRM voltaj regülatör modülü (VRM), işlemciye her an akıcı ve net bir güç iletimi yapılmasını sağlar.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

DRAM Hız Aşırtma Performansı

Kapsamlı bellek ayarı seçenekleri TUF GAMING anakartların önde gelen özellikleri arasında yer alır. TUF GAMING A620 anakartlar ile ister üstün hız kitleri olsun ister normalde kilitli olan giriş seviyesi kitler olsun DDR5 modüllerinizin tüm potansiyelini ortaya çıkarabilirsiniz.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

PCIe 4.0 Desteği

Çift M.2 yuvaları, PCIe 4.0'a kadar destekler ve ayrıca inanılmaz performans potansiyeli için NVMe SSD RAID desteği sağlar. Yüksek veri aktarım hızlarının keyfini çıkarmak için iki adede kadar PCIe 4.0 depolama aygıtıyla bir RAID yapılandırması oluşturun.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

Daha Serin Tasarım

Genişletilmiş VRM Soğutma Blokları

Soğutucuların geniş yüzey alanı, ısı dağılımını iyileştirmek için VRM'leri ve bobinleri kaplar.

M.2 Soğutma Bloğu

M.2 yuvası, tutarlı performans ve güvenilirlik sağlamak için M.2 SSD'yi optimum çalışma sıcaklıklarında tutan özel bir soğutucuya sahiptir.

TUF GAMING B760-PLUS WIFI

Kapsamlı Fan Kontrolleri

TUF GAMING A620 anakartlar, Armoury Crate’de bulunan Fan Xpert 4 aracı ile veya ödüllü ASUS UEFI BIOS üzerinden ayarlanabilen kapsamlı fan kontrolleri sunuyor.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

Bağlantı Seçenekleri

TUF GAMING A620 anakartlar, PCI Express, çift M.2 yuvası ve hızlı USB 3.2 Gen 2 bağlantısına sahip USB Type-A konektörleri ve uyumlu kasalar için arka ve ön USB 3.2 Gen 1 Type-C bağlantıları dahil olmak üzere bir dizi USB bağlantı noktası ile performans potansiyelinde yeni zirvelere ulaşıyor.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

Sisteminizi Güvenle Kurun

TUF GAMING; ASUS ve güvenilir PC bileşen markalarının çeşitli parçalar arasında uyumluluğu sağlamak için giriştikleri bir iş birliğidir. Bu parçalar arasında bilgisayar kasaları, güç kaynakları, işlemci soğutucuları, bellek kitleri ve daha fazlası yer alıyor. Eklenen yeni iş birlikleri ve bileşenlerle TUF GAMING Alliance daha güçlü bir şekilde büyümeye devam edecek.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

SafeSlot Core+ & SafeDIMM

SafeSlot Core+, kartı sağlam bir şekilde tutabilmek için PCIe® yuvasına eklenmiş olan güçlendirilmiş metal geçmeli bir kalıptır. PCIe® 5.0, PCIe® 4.0’dan iki kat daha hızlı. Bu yüzden kullanıcılar mümkün olan en yüksek veri hızlarına ulaşabilsinler diye ASUS gelişmiş SMT üretim işlemlerini daha hızlı SafeSlot elde edebilecek şekilde uyarladık. Aynı zamanda, seçili ASUS anakartlarında ASUS’un güçlü SafeDIMM geçmeli kalıpları bellek modüllerini destekleyip koruyarak modüllerinizi hızlı ve güvenle yerleştirmeniz için sizi güçlendirir.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

ESD Koruyucuları

ESD Koruyucuları, +/- 10 kV hava deşarjı ve +/- 6 kV temas deşarjına kadar koruma sağlayarak bileşenlerin ömrünü uzatır. Bu da +/- 6 kV ve +/- 4kKV şeklindeki ilgili endüstri standartlarını büyük oranda geçiyor. İkili hat paketi halinde gelen yüzeye monte TVS diyotları bilgisayarınızı voltaj yükselmesine karşı koruyor.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

TUF LANGuard

Askeri sınıf bir yenilik olan TUF LANGuard, sinyal eşleşme teknolojisi ve yüzeye monte edilen üst düzey kapasitörlerle çıkışı artırarak anakartı yıldırım ve statik elektrik gibi durumlara karşı korur.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

Paslanmaz Çelik Arka Giriş/Çıkış Paneli

Krom oksitle bağlanmış, aşınmaya dayanıklı paslanmaz çelik arka giriş çıkış panelleri standart panellerden üç kat daha uzun kullanım ömrüne sahiptir. Bu koruyucu özellik sayesinde TUF GAMING anakartlar 72 saatlik tuz püskürtme testinden geçmeyi başarırken, diğer markalar ancak 24 saatlik testi geçebiliyor.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

BIOS FlashBack™

BIOS FlashBack™ en kolay ve en güvenli (UEFI) BIOS güncelleme yöntemidir. Sadece (UEFI) BIOS dosyasını FAT32 biçimindeki bir USB belleğe sürükleyin ve BIOS FlashBack™ USB bağlantı noktasına takarak düğmeye basın. Bellek veya işlemci olmadan bile güncelleme yapabilirsiniz.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

M.2 Q-Latch

Yenilikçi Q-Latch sayesinde M.2 SSD’yi takıp çıkarmak çok kolay. Hem de özel bir alete gerek duymadan. Basit bir kilit mekanizmasına sahip olan tasarım, vidalara ihtiyaç duymadan düzgün bir şekilde M.2 SSD’yi yerine sabitliyor.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

Çıkarılabilir Vidalar

Özel M.2 yuvası vidaları, M.2 soğutma bloğunu sökerken vidaların kasanın içine düşüp kaybolma riskini azaltıyor.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

Q-LED

Yerleşik Q-LED sorun giderme ışıkları, bilgisayar toplayan kullanıcılara işlemci, RAM, ekran kartı, depolama cihazları gibi önemli bileşenlerin kurulum sırasında düzgün çalışıp çalışmadığı hakkında hızlıca bilgi veriyor.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

WiFi 6

802.11ax standardıyla uyumlu Intel WiFi 6 modülü, teorik en yüksek bant genişliğini 2.4 Gbps gibi inanılmaz bir düzeye taşıyor. Uzman kullanıcılar için daha önemlisi, bu modül yoğun trafiğin olduğu kalabalık ağlarda daha verimli bağlantı deneyimi sunuyor. Anakartınızla birlikte bir ASUS Wi-Fi 6 router kullanarak Wi-Fi 6’nın gerçek potansiyelinden yararlanmanız mümkün.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

2.5 Gb Ethernet

Yerleşik 2.5 Gb Ethernet özelliği kablolu bağlantınızı güçlendirerek 2,5 kat bant genişliği artışı sağlıyor. Daha akıcı ve gecikmesiz oyun deneyimi, yüksek çözünürlüklü video yayını ve daha hızlı dosya aktarımlarının tadını çıkartmak için hali hazırda kullandığınız LAN kablosu ile bu gelişmiş ağ bağlantısından faydalabilirsiniz.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

İki Yönlü Yapay Zeka Destekli Gürültü Engelleme

ASUS’a özgü bu güçlü ses aracı geniş bir derin öğrenme veri tabanından yararlanarak mikrofondaki* ve gelen sesteki arka plan gürültüsünü azaltırken konuşma sesini koruyor. Dikkat dağıtıcı klavye-fare sesleri ve diğer ortam gürültüleri ortadan kaldırılıyor. Böylece oyunlarda veya görüşmelerde hem sesiniz net bir şekilde duyuluyor hem de gelen sesleri tam olarak anlayabiliyorsunuz.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

Realtek 7.1 Çevresel Ses

TUF GAMING A620 anakartlar için Realtek ile yakın iş birliği içerisinde tasarlanan benzersiz ses kodeği, kristal netliğinde sesler sunan stereo hat çıkışı için benzersiz 98 dB sinyal gürültü oranı sağlar.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

Rakipleri Gölgede Bırakın

Düzgün ayarlanmış bir sistem buna uygun estetik bir görünüme sahip olmalı. TUF GAMING A620 serisi, sağlam görünümünü geliştirmek için kenar aydınlatmaya sahip. Ayrıca ASUS Aura, dahili LED’ler ve üçüncü taraf şeritler için ön ayarlar barındıran eksiksiz RGB kontrolleri sunar. Tümü, sürekli büyüyen Aura uyumlu donanım portföyüyle senkronize edilebilir.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

Adreslenebilir Gen 2 RGB Başlığı

Üç adet adreslenebilir Gen 2 RGB başlık, Gen 2 RGB cihazlarda 500'e kadar LED'i destekleyerek, Aura Sync'in tüm sisteminizde aydınlatma efektlerini otomatik olarak özelleştirmesini sağlar. Yeni başlıklar, mevcut Aura Sync ekipmanlarıyla geriye dönük uyum da sağlıyor.

TUF GAMING A620-PRO WIFI

 

Teknik Özellikler

 

Model:

TUF GAMING A620-PRO WIFI

CPU:

AMD Socket AM5 for AMD Ryzen 7000 Series Desktop Processors*
* Refer to www.asus.com for CPU support list.

Chipset:

AMD A620 Chipset

Memory:

4 x DIMM slots, Max. 192GB, DDR5 6400+(OC)/6200(OC)/6000(OC)/5800(OC)/5600(OC)/5400(OC)/5200/5000/4800 ECC and Non-ECC, Un-buffered Memory*
Dual Channel Memory Architecture
Supports AMD EXTended Profiles for Overclocking (EXPO)
OptiMem II
* Supported memory types, data rate (speed), and number of DRAM modules vary depending on the CPU and memory configuration, for more information please refer to CPU/Memory Support list under the Support tab of product information site or visit https://www.asus.com/support/.
* Non-ECC, Un-buffered DDR5 Memory supports On-Die ECC function.

Graphics:

1 x DisplayPort**
1 x HDMI port***
* Graphics specifications may vary between CPU types. Please refer to AMD CPU specifications.
** Supports max. 8K@60Hz as specified in DisplayPort 1.4.
*** Supports 4K@60Hz as specified in HDMI 2.1.  

Expansion Slots:

AMD Ryzen 7000 Series Desktop Processors*
1 x PCIe 4.0 x16 slot (supports x16 mode)
AMD A620 Chipset
1 x PCIe 3.0 x16 slot (supports x2 mode)**
2 x PCIe 3.0 x1 slots
* Please check the PCIe bifurcation table on the support site (https://www.asus.com/support/FAQ/1037507/).
** PCIEX16_2 slot will be disabled when either of the PCIEX1 slots is populated.
To ensure compatibility of the device installed, please refer to https://www.asus.com/support/ for the list of supported peripherals.

Storage:

Total supports 2 x M.2 slots and 4 x SATA 6Gb/s ports*
AMD Ryzen 7000 Series Desktop Processors

M.2_1 slot (Key M), type 2242/2260/2280 (supports PCIe 4.0 x4 mode)
M.2_2 slot (Key M), type 2242/2260/2280/22110 (supports PCIe 4.0 x4 mode)
AMD A620 Chipset
4 x SATA 6Gb/s ports
* AMD RAIDXpert2 Technology supports both PCIe RAID 0/1/10 and SATA RAID 0/1/10.

Ethernet:

1 x Realtek 2.5Gb Ethernet
TUF LANGuard

Wireless & Bluetooth:

Wi-Fi 6
1x1 Wi-Fi 6 (802.11 a/b/g/n/ac/ax)
Supports 2.4/5GHz frequency band
Bluetooth® v5.3

USB:

Rear USB (Total 6 ports)
2 x USB 3.2 Gen 2 (10G) ports (2 x Type-A)
1 x USB 3.2 Gen 1 (5G) port (1 x USB Type-C®)
3 x USB 2.0 ports (3 x Type-A)
Front USB (Total 7 ports)
1 x USB 3.2 Gen 1 (5G) connector (supports USB Type-C®)
1 x USB 3.2 Gen 1 (5G) header supports 2 additional USB 3.2 Gen 1 ports
2 x USB 2.0 headers support 4 additional USB 2.0 ports

Audio:

Realtek 7.1 Surround Sound High Definition Audio CODEC
Supports: Jack-detection, Multi-streaming, Front Panel Jack-retasking
Supports up to 24-Bit/192 kHz playback
Audio Features
Audio Shielding
Premium audio capacitors
Dedicated audio PCB layers

Back Panel I/O Ports:

2 x USB 3.2 Gen 2 (10G) ports (2 x Type-A)
1 x USB 3.2 Gen 1 (5G) port (1 x USB Type-C®)
3 x USB 2.0 ports (3 x Type-A)
1 x DisplayPort
1 x HDMI port
1 x Wi-Fi Module
1 x Realtek 2.5Gb Ethernet port
5 x Audio jacks
1 x BIOS FlashBack button

Internal I/O Connectors:

Fan and Cooling related
1 x 4-pin CPU Fan header
1 x 4-pin CPU OPT Fan header
1 x 4-pin AIO Pump header
3 x 4-pin Chassis Fan headers
Power related
1 x 24-pin Main Power connector
1 x 8-pin +12V Power connector
1 x 4-pin +12V Power connector
Storage related
2 x M.2 slots (Key M)
4 x SATA 6Gb/s ports
USB
1 x USB 3.2 Gen 1 (5G) connector (supports USB Type-C® )
1 x USB 3.2 Gen 1 (5G) header supports 2 additional USB 3.2 Gen 1 ports
2 x USB 2.0 headers support 4 additional USB 2.0 ports
Miscellaneous
3 x Addressable Gen 2 headers
1 x Aura RGB header
1 x Clear CMOS header
1 x COM Port header
1 x Front Panel Audio header (AAFP)
1 x S/PDIF Out header
1 x 20-3 pin System Panel header with Chassis intrude function

Special Features:

ASUS TUF PROTECTION
DIGI+ VRM (- Digital power design with DrMOS)
ESD Guards
TUF LANGuard
Overvoltage Protection
SafeSlot Core+
Stainless-Steel Back I/O
ASUS Q-Design
M.2 Q-Latch
Q-DIMM
Q-LED (CPU [red], DRAM [yellow], VGA [white], Boot Device [yellow green])
Q-Slot
ASUS Thermal Solution
M.2 heatsink
VRM heatsink design
ASUS EZ DIY
BIOS FlashBack button
BIOS FlashBack LED
ProCool
Pre-mounted I/O shield
SafeDIMM
Aura Sync
Aura RGB header
Addressable Gen 2 headers

Software Features:

ASUS Exclusive Software
Armoury Crate
Aura Creator
Aura Sync
Fan Xpert 4
Power Saving
Two-Way AI Noise Cancellation
AI Suite 3
TurboV EVO
DIGI+ VRM
PC Cleaner
TUF GAMING CPU-Z
MyASUS
Norton 360 for Gamers (60 Days Free Trial)
WinRAR
UEFI BIOS
ASUS EZ DIY
ASUS CrashFree BIOS 3
ASUS EZ Flash 3
ASUS UEFI BIOS EZ Mode

BIOS:

256 Mb Flash ROM, UEFI AMI BIOS

Manageability:

WOL by PME, PXE

Operating System:

Windows® 11, Windows® 10 64-bit

Form Factor:

ATX Form Factor
12 inch x 9.6 inch ( 30.5 cm x 24.4 cm )

 

EAN Numarası: 4711387206812

Soket Tipi AMD AM5
Chipset AMD A620
Bellek Tipi DDR5
Bellek Kapasitesi 192 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Belirtilmemiş
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

Kredi Kartı ile Tek Çekim Tutar : 6.962,39 TL
Banka Havalesi veya EFT ile Tutar : 6.962,39 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 2.543,36 TL 7.630,08 TL
4 x 1.952,25 TL 7.809,02 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 2.543,36 TL 7.630,08 TL
4 x 1.952,25 TL 7.809,02 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 2.543,36 TL 7.630,08 TL
4 x 1.952,25 TL 7.809,02 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 2.543,36 TL 7.630,08 TL
4 x 1.952,25 TL 7.809,02 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 2.543,36 TL 7.630,08 TL
4 x 1.952,25 TL 7.809,02 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
3 x 2.543,36 TL 7.630,08 TL
4 x 1.952,25 TL 7.809,02 TL
Taksit Sayısı Taksit Tutarı Toplam Tutar
1 x 6.962,39 TL 6.962,39 TL
3 x 2.543,36 TL 7.630,08 TL
4 x 1.952,25 TL 7.809,02 TL
  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll