Asus TUF Gaming FX505GM-AL323 Intel Core i7-8750H 16GB 128GB SSD 1TB GTX1060 15.6" 120Hz FreeDos

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.0-2.2 GHz Arası
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd 128 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce GTX 1060
Ekran Kartı Hafızası 6 GB
Ekran Boyutu 15.6"

Asus TUF Gaming FX505GM-AL323 Intel Core i7-8750H 16GB 128GB SSD 1TB GTX1060 15.6" 120Hz FreeDos

 

FX505GM-AL323

SINIRSIZ TASARIM, RAKİPSİZ DAYANIKLILIK

ASUS TUF Gaming FX505, oyun dizüstü bilgisayarlarına bakış açınızı değiştirecek. Etkileyici bir donanıma sahip ve olağanüstü derecede dayanıklı, agresif tasarımlı kasası ile beklentilerin çok üzerindedir. FX505, hızlı ve hassas kontrol için RGB arkadan aydınlatmalı tuşlara, işaretli bir WASD tuş grubuna, overstroke teknolojisine ve oyun masaüstünden ilham alan bir klavyeye sahiptir. Üstün IPS seviyesi NanoEdge ekran ve MIL-STD-810G test sertifikalı dayanıklılık ile FX505, cebinizi yormadan sürükleyici bir oyun deneyimi sunmaktadır!


 

Özellikler ülke ve model bazlı olarak farklılık gösterebilir.

ULTRA HIZLI BİR GÖRÜNTÜ İLE KENDİNİZİ KAPTIRIN

Yeni NanoEdge tasarımlı bu cihaz, çok daha kompakt bir kasada olağanüstü doğallık için daha ince 7.18 mm'lik bir çerçeveye sahiptir. FX505, minimum hareket bulanıklığıyla süper pürüzsüz bir oyun için ultra hızlı 120Hz yenileme hızına kadar IPS düzeyinde bir panele sahiptir. % 100 sRGB renk gamı ve geniş görüş açıları, en en zor açılardan görüntülerken bile canlı ve tutarlı renkler elde etmenizi sağlamaktadır.



STANDARTLARIN ÜZERİNDE

Ultimate Force'un (TUF) ruhuyla beslenen FX505, güneş radyasyonuna maruz kalma, yüksek irtifa ve aşırı sıcaklıklar dahil olmak üzere çeşitli koşullar altında başarıyla ayakta kalan bir dizi titiz MIL-STD-810G testinden geçmiştir. Yanlışlıkla darbelere maruz kalmaktan masanın üzerinden düşme gibi ani düşüşlere kadar günlük darbelere dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Dayanıklı ve istikrarlı FX505, yalnızca oyunculara en iyisini sağlamak için en uç limitlere kadar zorlanmıştır.



EN ÜST SEVİYE DİRENÇ

Fiziksel şok testleri, her TUF Gaming dizüstü bilgisayarın mobilite ve günlük kullanım sırasında beklenmeyen kazalara, darbelere ve çarpmalara karşı dayanıklı olmasını sağlamaktadır. Güçlendirilmiş kasa, normal ASUS standart kalite testini iki katına çıkaran bir güce dayanabilmektedir.



ÇEVRESEL ZORLUKLARA DAYANIR

ASUS mühendisleri, her bir TUF Gaming dizüstü bilgisayarını aşırı sıcaklıklara ve nem döngülerine maruz bırakan ve aynı zamanda uçak içi kullanımını ya da hava taşımacılığı yoluyla nakliyeyi uygulamak için yüksek irtifa testlerine tabi tutarak çevre testlerini hızlandırmıştır. Güneş radyasyonu testi dizüstü bilgisayarın doğrudan güneş ışığına uzun süre dayandıktan sonra bile bozulmamasını sağlamaktadır.



SAĞLAM YAPI

FX505, hem sertlik hem de güç ile kendini ön plana çıkaran iki tasarıma sahiptir. Alüminyum Kurşun Grisi veya siyah plastik kapak, tamamlayıcı bir kum püskürten veya fırçalanmış cila ile kendine özgü Radiating-X tasarımına sahiptir. Dizüstü bilgisayarın alt tarafındaki altıgen tasarım, dizüstü bilgisayarın modern ve agresif çizgilerini tamamlayan ek yapısal sağlamlık sağlamaktadır.






MASA ÜSTÜNDEN İLHAM ALAN ARKADAN AYDINLATMALI RGB KLAVYE

FX505, TUF Aura Core paneli ile kontrol edilebilecek tüm bölgelerde RGB arka aydınlatma * özelliğinin yanı sıra, kendi benzersiz tarzınızı ifade edebilecek şekilde oyun oynamak için optimize edilmiş bir klavyeye sahiptir. Özel HyperStrike teknolojisi, vurgulanmış WASD anahtar grubu, daha geniş space tuşu, yalıtılmış ok tuşları ve fonksiyon tuşları arasında tanınabilir boşlukları olan masaüstü esinli düzen sayesinde daha doğru yazma ve geliştirilmiş ergonomi sağlamaktadır. Buna ek olarak, Overstroke teknolojisi, hassas ve zahmetsiz kontrol için tuş vuruşlarını daha hızlı kaydetmektedir.



20 MİLYON - DAYANIKLILIĞI

FX505, 20 milyon tuşa kadar tuş basımına dayanabilecek tuşlara sahip endüstri standardının iki katı şekilde son derece dayanıklı bir klavyeye sahiptir. Dayanıklılık ve konfordan ödün vermeden uzun bir kullanım ömrü vaat etmektedir.


 

Özellikler ülke ve model bazlı olarak farklılık gösterebilir.

Üstün Oyun Platformu

Mobil teçhizatınızı şık ve güçlü bir oyun silahına dönüştüren devrim niteliğindeki yeni GPU'larla oyun hakimiyetinizi açığa çıkarın. GeForce ® GTX 10 Serisi dizüstü bilgisayarlar, masaüstünün tüm performansını, tüm algıları değiştiren NVIDIA Pascal ™ mimarisi tarafından desteklenen mobil bir form faktörü olarak sunar. Bu, rakipsiz enerji verimliliği ve yenilikçi yeni oyun teknolojileri, oyunun neresinde olursanız olun şaşırtıcı bir odaklanma ve VR deneyimini yaşayabileceğiniz anlamına gelir.






PERFORMANS

Artık, bir masaüstünün tüm performansını mobil form faktörüyle alabilirsiniz. GeForce® GTX 10 Serisi GPU'lar, önceki nesil GPU'ların performansını 3 katına kadar performans sağlar. En son yüksek bant genişliğine sahip bellek teknolojileri olan ultra hızlı FinFET ile üretilmiştir ve en hızlı, en yumuşak oyun dizüstü bilgisayar deneyimini sunmak için DirectX 12 özelliklerini destekler.









En Son Oyun Teknolojileri

Bu yenilikçi GPU'lar, VR, ultra yüksek çözünürlüklü ve çoklu monitörler dahil, yeni nesil ekranların taleplerini karşılamak için oluşturulmuştur. NVIDIA GameWorks ™ teknolojileri size 360 derece oyun içi görüntüler yakalamanızı ve bunları VR olarak görüntülemenizi sağlayan son derece pürüzsüz, sinematik bir oyun ve artı devrim niteliğindeki NVIDIA Ansel ™ sunar.



HYPERCOOL TEKNOLOJİSİ DAYANIKLILIĞI ORTAYA KOYMAKTADIR

ASUS'a özel HyperCool teknolojisi, yoğun oyun sırasında olağanüstü soğutma sağlamak için Anti-Toz Soğutma (ADC) sistemi ve Fan Overboost teknolojisinden oluşmaktadır. Ayrıca, patentli yamuk kesim kapak ve akıllı paralel fan yerleşimi ile soğutma da geliştirilebilmektedir.



ANTİ TOZ TÜNELLERİ

ADC sistemi, fanların kenarlarında bulunan iki adet anti-toz tünelinden toz parçacıklarını ve kirleri kasadan çıkartmaya yarayan özel bir iç tasarıma sahiptir. Bu tasarım termal kanatçıkların kirlenmesini önlemekte olup, hem sistemin uzun ömürlülüğünü hem de güvenilirliği artırmak için uzun vadede performansı korumaktadır.



TEKNİK ÖZELLİKLER:
 
İşlemci:Intel® Core™ i7-8750H Processor 2.2 GHz (9M Cache, up to 3.9 GHz)
İşletim Sistemi:ENDLESS
Grafik:NVIDIA GeForce GTX1060 GDDR5 6GB
Bellek:DDR4 2666Mhz 16G max 32GB
Depolama:PCIEG NVME 128G M.2 SSD / SATA 1TB 5400RPM 2.5' HDD
Optik Sürücü:Yok

Network:
802.11ac 2*2 + Bluetooth 5.0 (*BT version may change with OS upgrades.)

Arayüz:

1x Type A 2.0
2x Type A 3.1 (Gen.1) /1x 3.5mm combo audio jack
1x Kensington Lock
1x HDMI 2.0

 

Ses:
2x2W speaker
Güç Adaptörü:

180W AC Adapter
 Output: 19V DC, 9.23A, 180W
 Input: 100~240V AC, 50/60Hz universal
Boyutlar:36.0(G) x 26.2(U) x 2.50 ~ 2.60(Y) cmc
Ağırlık: 2.2 Kg


İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.0-2.2 GHz Arası
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd 128 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce GTX 1060
Ekran Kartı Hafızası 6 GB
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşletim Sistemi Free Dos
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Oyun

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll