Asus UN65U-BM009M i5-7200U-Barebone Ram Yok Disk Yok FreeDos Mini Pc

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Mini Çeşidi Mini PC
İşlemci Tipi Intel Core i5
İşletim Sistemi Yok (Free Dos)
Ram (Sistem Belleği) Yok
Harddisk Kapasitesi Yok
SSD Kapasitesi Yok
Ekran Kartı Tipi Dahili Ekran Kartı
Monitör Yok
İşlemci Numarası Core i5 7200U
3D Desteği Yok
Disk Kapasitesi Yok
Wireless Özelliği Var

Asus UN65U-BM009M i5-7200U-Barebone Ram Yok Disk Yok FreeDos Mini Pc

VivoMini UN65U-BM009M Barebone MiniPC

Sıradışı masaüstü performansı için çift depolama tasarımı ile ultra kompakt bilgisayar

İster POS terminali, ister digital signage, ister kiosk ekranları ya da küçük iş istasyonları için kullanın, oldukça kompakt olan ASUS VivoMini, size tam PC performansı ve esnekliği sağlıyor. Boyut olarak küçük olabilir, ancak işiniz için oldukça büyük.

  • En yeni 7. nesil Intel® Core™ işlemciyle masaüstü kadar güçlü
  • 700 gr'dan daha hafif, Zen'den ilham alan, şık ve kompakt Good Design Award ödüllü tasarım
  • Ek depolama esnekliği ile opsiyonel çift depolama tasarımı
  • 10Gbit/s'ye kadar veri aktarım hızları için M.2 desteği
  • Sessiz ve güvenilir ultra düşük güç tüketimli PC
  • Rutin bakım ve hizmet için ASUS Business Manager yazılımı
  • Işık hızında 802.11ac Kablosuz ve AC üzerinden 4K UHD yayın.
  • Geniş giriş/çıkış bağlantı seçenekleri ile hızlı cihaz şarjı için BC1.2.
  • VESA montesi uyumluluğuyla daha temiz ve düzenli iş istasyonları

Masaüstü performansı. Boyutunun ötesinde.

VivoMini UN65U tüm iş ihtiyaçlarınızı kompakt, hafif bir mini PC'nin içine yerleştirir, böylece masaüstünüzdeki önemli bir alanı boşaltarak daha düzgün ve düzenli bir iş istasyonu sunar. Tam PC fonksiyonelliğini, muhteşem enerji tasarrufu ile birleştirir ve tam sessizlikte* çalışarak sessiz bir iş ortamı sağlar.

VivoMini UN65U, tam fonksiyonel bilgisayar gücünü çoklu monitör ve 4K/UHD ekran desteği, Opsiyonel M.2 katı hal sürücü ile hızlı veri erişimi, geniş bağlantı seçenekleriyle sunuyor. ASUS VivoMini UN65U, içerdiği ASUS Business Manager yazılımıyla tüm küçük işletme sahiplerine bir grup araç sağlar. Kolay sistem yönetimi ve bakımı, VivoMini UN65U'i ofis bilgisayarı, digital signage ve kiosk bilgisayarı olarak da kullanabilirsiniz.


İş dünyası için özenle tasarlandı

VivoMini UN65U, şık üretilmiş kasası ve yumuşatılmış kenarlarını barındıran 131 x 131 x 52mm kompakt boyutlarına sahiptir. VivoMini UN65U'in Zen'den ilham alan çember formu, parlak Gece Mavisi rengi, onu ofisinizin vazgeçilmezi haline sokuyor. Aynı zamanda VESA aparatıyla monitör arkasına da asılabildiği için daha derli toplu bir iş istasyonuna sahip olursunuz


Tek boyutta her şey var

İster kişisel PC, ister ev eğlence merkezi, medya kütüphanesi için bir PC arayın, VivoMini UN65U tüm bunlar için masaüstü seviyesinde performans sunuyor.


Intel Core i7 işlemciler ile 4K UHD görseller

VivoMini UN65U, kesintisiz çoklu görev ve inanılmaz enerji verimliliği için en yeni 7. Nesil Intel Core i7, i5 veya i3 işlemci ile birlikte sunulmaktadır. UN65U'da kullanılan Intel işlemcileri, önceki nesil işlemcilerle karşılaştırıldığında %12'lik bir artış sağlar *.

VivoMini UN65U olağanüstü 4K UHD görsel desteği ile Web'e göz atmanıza ve çarpıcı netlikte film izlemenize olanak tanıyan bir ev sinema sistemi kurulumu için idealdir.

* Intel Core i5-7200U 2.5GHz işlemciyle UN65U ve Intel Core i5-5200U 2.3GHz işlemciye sahip bir UN65H'da test edilmiştir.


ASUS Business Manager

ASUS Business Manager (İş Yöneticisi) küçük işletme sahiplerine rutin bakım ve hizmet konularında yardımcı olmak için bir grup uygulama ve fonksiyonun bir araya geldiği bir noktadır.

Herkes için mükemmel uyum

İster satış noktası terminali, dijital signage, kiosk ekranları veya iş istasyonları için bir bilgisayar platformu olsun, inanılmaz derecede kompakt olan VivoMini UN65U size tam PC performansı ve esneklik sunar. Küçük olabilir, ancak iş için büyük.

ASUS Uzaktan Yönetim Yazılımı

ASUS Uzaktan Yönetim Yazılımı aşağıdaki özelliklere sahip bir PC yönetim aracıdır. Bu araç sayesinde bilgi işlem yöneticileri yerlerinden kıpırdamadan ağdaki bilgisayarları yönetebilirler.

  • BIOS Ayarları ve Güncelleme : Ağınızdaki VivoMini'nizin BIOS ayarlarını ve BIOS güncellemesini uzaktan yapabilirsiniz.
  • Sistem Takibi :Anlık olarak sistemin sıcaklığını, güç değerlerini veya fan durumunu takip edin.
  • Uzaktan güç yönetimi : Ağdaki herhangi bir bilgisayarı uzaktan uyandırabilir, kapatabilir, yeniden başlatabilirsiniz. Gene herhangi bir VivoMini bilgisayarınızın haftanın hangi günü hangi saat aralığında çalışacağını ayarlayabilir ve gece/haftasonu boşuna açık kalarak enerji tüketmesinin önüne geçebilirsiniz.
  • DMI Yönetimi : Desktop Management Interface (DMI) bilgisayarların donanım ve yazılım özelliklerinin takip edilmesini sağlayan bir endüstri standartıdır. ASUS Uzaktan Yönetim Yazılımı ile bilgisayarın donanım/yazılım bilgilerini uzaktan görebilir, hatta her bir bilgisayara isteğinize göre isimler atayabilirsiniz.
  • Program Yönetimi : Ağınızdaki ASUS MiniPC’lere uzaktan program kurabilir, kaldırabilir ve güncelleyebilirsiniz. Üstelik bunu sessiz modda yapabilirsiniz.
  • Aygıt Yöneticisi : Ağınızdaki ASUS MiniPC’lerin aygıt yöneticisine bağlanıp donanım ekleyip kaldırabilir, sürücüleri güncelleyebilirsiniz.

Ultra-Sessiz

ASUS VivoMini, gürültü seviyesini sistem boştayken 23dB'de (düşen yaprakların çıkardığı ses kadar) tutan optimize edilmiş düşük hızlı fan ayarları sayesinde son derece sessiz bir biçimde çalışır. Üstelik tam yük altındayken de gürültüsü fazla artmaz; 38dB ile bir kütüphaneden sessizdir ve endüstri standartlarının %60 altındadır. Optimize edilmiş fan çalışma sıcaklığını da azaltarak sessiz ve kararlı performans sağlar.

Esnek çift depolama tasarımı

VivoMini UN65U içerisinde 2.5 inç'lik 1TB'e kadar sabit disk ya da 512GB'a kadar katı hal sürücüsü (SSD), bir 256GB'a kadar M.2 SSD ya da her ikisinin kombinasyonunu eklemenizi sağlayan, çift depolama tasarımını barındırır. İster müzik, video, fotoğraf, uygulama ve diğer verilerinizi kaydetmek için daha büyük depoalama alanı, ister daha hızlı veri erişim hızları için SSD kullanın, her ikisi için de ihtiyaçlarınıza uygundur.

* Çift depolama özelliği modele ve bölgeye göre değişiklik gösterebilir

M.2 ile baş döndürücü hızlar

Opsiyonel M.2 desteği, VivoMini UN65U'e kompakt bir bilgisayarda aradığınız hızı ve performansı sunuyor. PCI Express® SSD*, size 10 Gbit/s'ye kadar veri aktarım hızı sunuyor - işletim sistemi ya da uygulama sürücüsü için mükemmel bir seçim.

* M.2, SATA ve PCIe depoalama arayüzlerini destekler

3 farklı ekranı bir bilgisayardan yönetin

VivoMini UN65U size çoklu ekran seçenekleri sunmak için her monitör, HDMI TV ya da projektörler çalışır Hatta içerikleri kablosuz olarak gösterebilirsiniz. HDMI ve DisplayPort++ üzerinden üç bağımsız ekranı destekler ve size daha fazla masaüstü alanı sunar. Artık işle ilgili pencerelerinizi genişletebilir, içerikleri gösterebilir ve tek bir pencereyi birden fazla monitöre genişletebileceksiniz.
* Üç ekran desteği sadece Mini DisplayPort++ üzerinden daisy-chain bağlantılarla mümkündür

Geniş Masaüstü Görünümü

  

Üç Ayrı Ekranın Herbirine Farklı Görüntü

  

Üç Ayrı Ekranın Herbirine Aynı Görüntü

  

Geniş bağlantı seçenekleri ve hızlı şarj

VivoMini UN65U toplamda dört USB 3.0 yuvasına sahiptir, aynı zamanda kolay erişimli yan tarafa monteli BC.12 ile mobil cihazları iki kat daha az sürede şarj edersiniz. VivoMini UN65U aynı zamanda bir ses çıkış jakı, HDMI ve Mini DisplayPort++'a sahiptir.


Ek esneklik için kolay donanım kişiselleştirme

VivoMini UN65U'i ihtiyaçlarınıza göre şekillendirebilirsiniz. İstediğiniz işletim sistemi, kablosuz kartı ya da depolama seçeneklerini uygulayabilirsiniz.


Wi-Fi 802.11ac

Çift bant 802.11ac Wi-Fi, daha güçlü sinyaller ve önceki Wi-Fi standartlarının üç katı hız sağlar; böylece VivoMini UN65U size süper hızlı ve istikrarlı internet bağlantıları sunar. VivoMini UN65U ayrıca Bluetooth 4.1'e sahiptir ve herhangi bir Bluetooth cihazınızla uyumludur.
* Gerçek hız değişebilir.


Kolay donanım yükseltmesi

Donanım yükseltmeleri üç basit adımda yapılabilir - tek ihtiyacınız olan bir tornavida.


Tamamen test edildi. Garantili güvenilirlik ve güvenlik.

Yıllar süren mühendislik uzmanlığı, her VivoMini UN65U'da bulunmaktadır; her bir bilgisayar, bir seri güvenilirlik ve kalite testiyle standartlarımıza uyumluluğu için test edilir. Sıradışı sıcaklıklara ve taşıma sırasındaki çarpma ve düşmelere karşı dayanıklıdır.


Asus garanti

 

 

Teknik Özellikler :

 

 

 

Model Adı UN65U-BM009M
Seri UN
PN 90MS00W1-M00090
EAN 4712900597271
Link VivoMini UN65U
İşlemci i5-7200U, 7.Nesil
İşlemci Hızı 2.5GHz, Turbo ile 3.1GHz / 3MB
RAM RAM YOK
2 adet DDR4-2133Mhz Ram Yuvası
(Maks 32GB)
Sabit Disk DİSK YOK
1 adet boş 2.5" Disk Yuvası
1 adet boş M.2 SSD 2280/2242 Yuvası
Ekran kartı Intel HD Graphics 620
DVD Yazıcı Yok
Wireless Intel 802.11 a/b/g/n/AC
Bluetooth V4.1
Ethernet Gigabit
USB portlar 4 adet USB 3.0
Kart okuyucu Kart Okuyucu
Görüntü çıkışı / Portlar HDMI / Display Port
Com (Seri) Port Yok
Klavye & Mouse Yok
İşletim sistemi Yok
VESA aparatı Var, VESA
Boyutlar 131 x 131 x 52 mm
Ağırlık 700 Gr

 

 

 

 

 

 

 

 

EAN Numarası: 4712900597271

Mini Çeşidi Mini PC
İşlemci Tipi Intel Core i5
İşletim Sistemi Yok (Free Dos)
Ram (Sistem Belleği) Yok
Harddisk Kapasitesi Yok
SSD Kapasitesi Yok
Ekran Kartı Tipi Dahili Ekran Kartı
Monitör Yok
İşlemci Numarası Core i5 7200U
3D Desteği Yok
Disk Kapasitesi Yok
Wireless Özelliği Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll