Asus Vivo V221ICUK-BA074D Intel Core i5 7200U 2.5GHz 8GB 1TB Full HD 21.5" FreeDos All In One PC

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.0-2.5 Ghz arası
Sabit Disk 1 TB
SSD Yok
Bellek 8 GB
Monitör 21.5"
İşletim Sistemi Free Dos
İşlemci Modeli i5-7200U
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Modeli HD Graphics 620
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px

Asus Vivo V221ICUK-BA074D Intel Core i5 7200U 2.5GHz 8GB 1TB Full HD 21.5" FreeDos All In One PC

Güzelliği gör. Sesi hisset

 

Çarpıcı derecede güzel olan Vivo AiO V221 hepsi bir arada PC, gerçekten olağanüstü bir ses sistemine sahip , en ince bir Vivo AiO'dur . İletim hattı hoparlörleri ve akıllı amplifikatörler içeren gelişmiş ses teknolojisine sahip olan Vivo AiO V221, size son derece multimedya deneyimi için inanılmaz derecede güçlü, yüksek kaliteli ses sunar.

 

Göz alıcı ince, zamansız zarif

 

Kenarlarında sadece 7,2 mm inceleyen Vivo AiO V221, Vivo AiO serisinin en ince modelidir. Görünmesi, saklanmaması için tasarlanan hepsi bir arada bir PC'dir ve herhangi bir dekoru geliştirmek için şık beyaz veya klasik siyah seçiminizde kullanılabilir.

 

Sorunsuz, zahmetsiz

 

Vivo AiO V221'in sade ve zarif entegre standı, tek bir alüminyum parçasından üretilmiştir. Tamamen kararlılık ve zarif bir görünüm için, “insan” için Çin karakterine dayanan bir şekil ile tasarlanmıştır. Mükemmel dengelenmiş menteşe, Vivo AiO V221'in ekranını sağlam bir şekilde korurken, en rahat açıya zahmetsizce eğilmesini sağlar.

 

Canlı Ekran

 

Vivo AiO V221, her şeyi daha canlı ve canlı hale getiren , arkadan aydınlatmalı 21,5 inç LED geniş ekrana sahiptir. Ayrıcalıklı ASUS Splendid teknolojisi , gün batımı renkleri , açık mavi gökyüzü veya ince ten rengi tonları olsun , gerçeğe yakın  renkler sağlar . Full HD (1920 x 1080) çözünürlük, oyunlar ve filmler için inanılmaz detaylar sağlarken ASUS Tru2Life Video teknolojisi, daha net ve gerçekçi videolar için her karede her pikselde keskinliği ve kontrastı optimize eder.

 

En son Intel® işlemcilerle günlük görevler arasında blitz yapın

 

En son enerji tasarruflu Intel® işlemcilerle desteklenen Vivo AiO V221, önceki nesillere göre% 30 daha hızlıdır. Öyleyse, ne olursa olsun, işi daha hızlı tamamlayacaksın! Vivo AiO V221, internette gezinmek, video izlemek ya da sadece e-postalarınızı takip etmek istemeniz durumunda, tüm günlük bilgisayar ihtiyaçlarınız için mükemmel bir seçimdir.

 

Akıllı Amplifikatör ve Şanzımanlı hoparlörler ile olağanüstü ses

 

İnanılmaz derecede etkileyici multimedya deneyimleri için, Vivo AiO V221'in ses sistemine gerçekten olağanüstü bir teknoloji ekledik. Güçlü ön stereo hoparlörler, standart laboratuarlardan 2,5 kat daha büyük olan, uzun ve karmaşık bilgisayar tasarımlı akustik odalarla saf, bozulmamış baslar sunmak için, ses laboratuvarlarının dışında nadiren görülen gelişmiş bir iletim hattı tasarımı kullanır . Her hoparlör, ses bobini hareketini akıllıca izleyen ve kontrol eden bir akıllı amplifikatör tarafından yönlendirilir . Bu, hoparlörlerin daha zor sürülmesini sağlar - aslında, normal bir amplifikatörle olacağından 3 kat daha yüksek - ses bozulması veya fiziksel hasar riski olmaksızın. Sonuç düzgün, güçlü bas ve net, tam aralıklı inanılmak için duyulması gereken ses.

 

Yüksek kaliteli ses, ustalıkla optimize edilmiş

 

Özel ASUS SonicMaster Premium teknolojisi, Vivo AiO V221'i hiç olmadığı kadar kaliteli bir ses kalitesi sunar. SonicMaster Premium, güçlü entegre ses donanımını en iyi şekilde kullanıryüksek ses seviyelerinde bile, derin, zengin bas ve kristal netliğinde vokallerle , bir all-in-one PC'den duyduğunuz bir şeyden daha farklı bir ses elde etmek için ince ayarlı bir yazılım.

 

Kolay ses optimizasyonu

 

Özel ASUS AudioWizard, ses ayarlarını kişiselleştirmeyi kolaylaştıran beş seçilebilir mod sunar. Müzik modu, favori şarkıları hayata geçirir; Film modu gerçek bir sinema deneyimi sunar; Kayıt modu dinamik, kristal netliğinde kayıtlar üretir ; Oyun modu, favori oyunlara yeni bir keyif boyutu ekler; ve Konuşma modu sesleri net ve sağlam kılar.

 

Gerçek sesini yakala

 

Vivo AiO V221, tüm dikkat dağıtıcı arka plan gürültülerini akıllıca filtrelemek için gelişmiş dizi mikrofonları kullanır. Genişletilmiş kayıt frekans aralığı, Windows Cortana with Voice kullanırken gürültülü ortamlarda bile ses tanıma doğruluğunu büyük ölçüde artırır. Cortana, Web'de arama yapabilen, PC'nizde bir şeyler bulabileceğiniz, takviminizi takip edebileceğiniz, hatta şakalar yapabileceğiniz akıllı yeni kişisel asistanınız.

 

Daha hızlı, daha kullanışlı bağlantılar

 

Vivo AiO V221, USB 2.0'dan 10 kata kadar daha hızlı olan yüksek hızlı veri aktarımları için dört adet USB 3.1 Gen 1 Tip-A bağlantı noktasına sahiptir. Ve size kolaylık sağlamak için yan tarafa monte edilmiş bir USB 2.0 bağlantı noktası da var. Ultra hızlı çift ​​bantlı 802.11ac Wi-Fi, Vivo AiO V221'i herhangi bir kablosuz ağa mümkün olan en yüksek hızda ve daha az müdahale ile bağlamanızı sağlar. Maksimum 867Mbps hızında, neredeyse kablolu bir ağ kadar hızlı! Pürüzsüz, üst düzey eğlence için, tam boyutlu HDMI çıkışı portu, Vivo AiO V221'i yalnızca tek bir kablo kullanarak büyük ekranlı bir HDTV veya monitöre bağlamanızı sağlar .

 

 

Teknik Özellikler


Marka    Asus
Garanti Süresi    2 Yıl - Asus Türkiye
Bağlantı Özellikleri
Kart Okuyucu    Var
Web Kamera    Var
USB 3.1 Portu    4 Adet
Bluetooth     Var
HDMI Çıkış    Var
Display Port    Yok
Ethernet    10/100/1000
Wi-Fi    Var
Diğer
Klavye Mouse    Var
Ekran & Grafik
Dokunmatik Özelliği    Yok
Ekran Kartı Tipi    Dahili Ekran Kartı
Ekran Kartı Hafızası    Paylaşımlı
Dokunmatik Ekran    Yok
Max. Ekran Çözünürlüğü    1920 x 1080
Ekran Kartı    Intel HD Grafik Kartı 620
İşlemci Hızı    2.5 GHz
SSD Kapasitesi    Yok
Ekran Özellikleri
Ekran Boyutu    21.5"
Ram (Sistem Belleği)
Sistem Belleği MHz    2133 MHz
Sistem Bellek    8 GB
Sistem Bellek Tipi    DDR4
İşlemci
İşlemci Teknoloji    Intel Core i5
İşlemci Numarası    7200U
Sürücüler
Harddisk    1 TB
Optik Sürücü     Yok
HDD Hızı    5400 RPM
Genel Özellikler
İşletim Sistemi    Freedos

 

 

EAN Numarası: 4712900944693

İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.0-2.5 Ghz arası
Sabit Disk 1 TB
SSD Yok
Bellek 8 GB
Monitör 21.5"
İşletim Sistemi Free Dos
İşlemci Modeli i5-7200U
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Modeli HD Graphics 620
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
Ekran Kartı Hafızası 8 GB
İşlemci Nesli 7. Nesil
Dokunmatik Yok
Klavye Var
Mouse Var
Optik Sürücü Var
Webcam Var
Wireless Var
Ethernet Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll