Asus X542UR GQ276 Intel i5 7200U 2.50 GHz 4GB 1TB 15.6 HD Led 2GB GF930MX FreeDos

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.3-2.6 GHz arası
İşlemci Nesil 7. Nesil
Sabit Disk 640 GB ve Daha Büyük
Bellek 4 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce 930MX
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Ekran Boyutu 15" Civarı
Ekran Çözünürlüğü 1366x768 px

Asus X542UR GQ276 Intel i5 7200U 2.50 GHz 4GB 1TB 15.6 HD Led 2GB GF930MX FreeDos

 

Dizüstü bilgisayar markaları arasında üst segmentte yer alan Asus, hem oyun severler hem de günlük kullanıcıların tüm isteklerini karşılayabilecek Asus X542UR-GQ276 Intel Core i5 7200U 4GB 1TB GT930MX Freedos 15.6" Taşınabilir Bilgisayar ile rakiplerini geride bırakıyor. Performansı, soğutma sistemi ve inceliği ile göz dolduruyor. Hafifliği ve depolama kapasitesi ile taşınabilir bilgisayar olma özelliklerinin tamamını karşılıyor.

 

Şık, Güçlü ve Uzun Ömürlü

 

Şık tasarımı ile dikkat çeken Asus dizüstü bilgisayar, pilinin uzun kullanım ömrü, muhteşem grafik performansı ve özel kablosuz bağlantı hızıyla olağanüstü online eğlence ve kullanım imkânı tanıyor.

 

Taşınabilir bilgisayarlarda yer alan klasik bataryalar şarj olduklarında prize takılı kalmaya ve şarj olmaya devam ederlerse bozulabilir, dolayısıyla kullanım ömürleri kısalır. Hatta çeşitli sebeplerle pil şişebilir ve bilgisayar bu nedenle zarar görebilir. Asus, kendi ürünlerinde uyguladığı Battery Health Charging teknolojisi ile bataryanın şarj oranını %60, %80 veya %100 şeklinde ayarlama seçenekleri sunar. Bu opsiyonların kullanımı da pilin kullanım ömrünü uzattığı gibi bataryanın şişme ihtimalini de düşürür.

 

Dahiyane Donanım Uyumu

 

İşlemci: Intel Core i5 7200U

İşlemci Hızı: 2,5 GHz

Ram: 4 GB

Ekran Ölçüsü: 15.6 inç

HDD Kapasitesi: 1 TB

Ekran Kartı: Nvidia GeForce 930MX

 

Uzun Ömürlü, Sürekli ve Etkili Çalışma İmkânı

 

  • Özellikle oyun tutkunları için üretildiği için; oyun oynarken, video izlerken ve fotoğraflarda eşsiz bir görsel kalite sunar. ASUS Splendid görsel optimizasyon ve ASUS Tru2Life Video teknolojisi bu hazzı yaşatabilmek için üretilmiştir.
  • Çift bantlı 802.11ac Wi-Fi kablosuz bağlantı aracılığıyla süper hızlı online deneyim yaşamanıza imkân tanır.
  • Lityum polimer batarya ve ASUS Battery Health Charging teknolojisi ile uzun yıllar uzun kullanım ömründen faydalanmanıza olanak tanır.
  • ASUS SonicMaster ve ASUS Audio Wizard ses kodlama, ses çözme ve ses dengeleme opsiyonları ile gerçek bir ses keyfi yaşatır.
  • USB 2.0 ve USB 3.0 portlarının yanı sıra USB 3.0'a göre 2 kat daha hızlı olan USB 3.1 Type-C veri aktarımını hızlandırır.

 

Hızlı Şarj ile Kesintisiz Kullanım

 

Dizüstü bilgisayarların en önemli ihtiyaçları hiç kuşkusuz enerji ve pilin kullanım ömrüdür. Normal bir taşınabilir bilgisayarın şarj olma süresi 3-4 saate ulaşabilir. Bu da bilgisayarın taşınabilir olma özelliğinde eksiklik oluşturur. Asus ise lityum iyon batarya yerine 3 kat daha uzun ömre sahip lityum polimer batarya kullanmaktadır. Daha dayanıklı ve uzun ömürlü bataryanın 49 dakikada %60 oranında şarj edilebilmesi için de hızlı şarj teknolojisini devreye sokarak dizüstü bilgisayarlarını daha kullanışlı hale getirmiştir.

 

Olağanüstü Görsel Deneyim

 

Teknolojik gelişmeleri en hızlı şekilde ürünlerine adapte eden Asus, bu modelinde Splendid görsel optimizasyon teknolojisini kullanıcıların hizmetine ve beğenisine sunmaktadır. Bu teknoloji sayesinde kullandığınız içerik ne olursa olsun olağanüstü bir görsel deneyim yaşarsınız. Günlük görevler, çarpıcı fotoğraf ve videolar, Göz Bakımı (Eye Care) ve Manuel ekran modları bulunan ekran teknolojisi de sizlere çalışma alanınıza göre seçim yapma olanağı doğurur. AsusTru2Life Video, akıllı algoritmaları ile kullanılan her pikselin keskinlik ve kontrast oranlarını %150 seviyesinde arttırarak gerçeğe çok yakın ve canlı görüntüler sunar.

 

Mobil Yaşama Uygun Dizayn

 

Taşınabilir bilgisayarların belki de en büyük sorunu taşınabilir olmaları ve her türlü kazaya karşı korumasız olmalarıdır. Asus, sadece bir bilgisayar değil; bir taşınabilir bilgisayar üretiyor. Ürettiği tüm bilgisayarların kalite ve dayanıklılıklarını farklı ortamlarda test ederek satışa çıkarıyor. 20.000 devre ulaşan açık ve kapalı menteşe, 10 milyon kere klavye vuruş ve yüksek irtifa testleri ile sağlamlıklarını test ediyor.

 

Asus, yeni bir dizüstü bilgisayar modeli ile karşınıza çıkıyor. Bu dizüstü bilgisayar, uygun fiyatı sayesinde daha çok dar bütçeli kesime hitap ediyor. Asus'un bu modeli, uygun fiyatı nedeniyle aslında tam da öğrencilere göre. Bu dizüstü bilgisayarın, i5 işlemci ve Nvidia GeForce 930MX ekran kartı ile günlük kullanım için gayet uygun. Asus'un bu modeli FreeDos olarak geliyor ve bu nedenle size istediğiniz işletim sistemini kurma şansı veriyor. 

 

Dizüstü Bilgisayar Dünyasında Yeni Bir Soluk: Asus X542UR-GQ276

 

Asus X542UR-GQ276, 15 inç bilgisayarlar arasında günlük kullanıma en uygun modellerden biridir. Bu cihaz, özellikle günlük yaşantıda ve ofis ortamında kullanılmak üzere tasarlanıyor. Öte yandan, bu dizüstü bilgisayar benzerlerine göre daha küçük boyutlardadır ve diğer dizüstü bilgisayarlara göre daha hafiftir. Görüntü kalitesi bakımından da diğer dizüstü bilgisayarlar ile bir yarış halindedir.

 

Göz Alıcı Görüntü Özellikleri ve Muhteşem Tasarımı ile Asus X542UR-GQ276 Karşınızda

 

  • 251 mm boya, 232 mm ene ve 38 mm kalınlığa sahip olan bu dizüstü bilgisayar sadece gri renk seçeneği ile bilgisayar kullanıcılarına sunuluyor. 
  • Asus'un bu yeni ürününün 1366 x 768 piksel çözünürlüğü ile daha çok ofis çalışanlarının ihtiyaçları ve günlük ihtiyaçlara uygun olarak sade bir şekilde tasarlanıyor
  • Asus, bu bilgisayarı ile size günlük yaşam için oldukça yeterli bir ses kalitesi de sunuyor. 
  • Bu cihazın oldukça sağlam ve kalın bir plastikten yapıldığı görülüyor. Ayrıca bu modelin çok ince ve şık bir ekran tasarımı bulunuyor.
  • Bu modelin yaklaşık 2 kiloluk ağırlığı ile oldukça hafif bir dizüstü bilgisayardır.
  • Bu modelin, ekranın üst tarafına sabitlenmiş bir adet Webcam sayesinde görüntülü konuşmalar için de ideal.
  •  

Bir Performans Canavarı: Asus X542UR-GQ276

 

Bu bilgisayarın teknik özellikleri; ofis kullanımı, günlük işlemler ve oyun oynamak için fazlasıyla yeterlidir.  

  • 2,5 Ghz hızında çalışan Intel i5-72000U çift çekirdekli işlemci sayesinde, ofiste ve günlük hayatınızda kullanmak isteyeceğiniz çoğu program sorunsuz bir şekilde çalışıyor.  
  • 2 GB GDDR5 hafızalı Nvidia GeForce 930MX HD ekran kartına sahip olan  Asus X542UR-GQ276'in şu an size film izlerken eşsiz bir zevk sunuyor.
  • Tüm bunların yanı sıra Asus X542UR-GQ276, 4 GB DDR4 RAM ile piyasaya sürülüyor. Bu cihazın RAM'i 16 GB'a kadar artırılabiliyor. 
  • Asus X542UR-GQ276'nın 5400 RPM hızında çalışan 1000 TB depolama kapasiteli bir harddisk ile piyasaya sürülüyor.
  • Asus X542UR-GQ276, size 4-6 saat arası kullanım imkanı veren 38Wh gücünde bir pil ile piyasada yerini alıyor. 

Bu gibi özellikleri sayesinde Asus X542UR-GQ276, son zamanlarda çıkan en uygun fiyatlı dizüstü bilgisayarlardan biridir.

 

Bir Dünya Markası Asus

 

Bu ürün, 1989 yılında Taiwan'ın başkenti Taipei'de kurulan Asus markası tarafından piyasaya sürülüyor.  Asus, dizüstü bilgisayar üretiminin yanı sıra ana kart, ekran kartı, optik depolama ürünleri, router, cep telefonu ve tablet üretimi ile de dünya çapında tanınıyor. Asus'un 2015 yılı içerisinde dünya çapında en çok satan 4. bilgisayar markası olarak da biliniyor. 

 

Asus X542UR-GQ276'nın kutu içeriğinde bir adet Asus X542UR-GQ276 dizüstü bilgisayar, bir adet kullanım kılavuzu, bir adet garanti belgesi, bir adet Asus şarj aleti ve bir adet driver kurulum CD'si bulunuyor.  

 

Ürünün sol tarafında HDMI girişi, VGA girişi, şarj girişi, Ethernet girişi, 2.0 ve 3.0 USB girişleri mevcuttur. Ürünün sağ tarafında ise bir adet DVD Dual Yazıcı, mikrofon girişi, SD kart girişi, USB girişi ve güvenlik kilidi var.

 

Teknik Özellikler

 

10/100 Ethernet Var
Bellek Hızı 2133 MHz
Bellek Yuvası 2
Bluetooth Özelliği Var
Boyutlar 251 x 232 x 38 mm
Cihaz Ağırlığı 2 - 4 kg
Dokunmatik Ekran Yok
Ekran Boyutu 15,6 inç
Ekran Kartı Bellek Tipi GDDR5
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Ekran Kartı İşlemcisi Nvidia GeForce
Ekran Kartı Tipi Harici Ekran Kartı
Ekran Kartı Nvidia GeForce 930MX
Ekran Özelliği HD
eMMC Kapasitesi Yok
Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
Harddisk Kapasitesi 1 TB
HDD Hızı 5400 RPM
HDMI Var
İşlemci Cache 3 MB Cache
İşlemci Hızı 2,5 GHz
İşlemci Tipi Intel Core i5
İşlemci 7200U
İşletim Sistemi Yok (Free Dos)
Kart Okuyucu Var
Klavye Numerik Tuşlu, Q Türkçe
Kullanım Amacı Ev Kullanıcıları - Öğrenci
Max Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
Optik Sürücü DVD Dual Yazıcı
Paket İçeriği Notebook
Parmak İzi Okuyucu Yok
Pil 2 Hücreli
Ram (Sistem Belleği) 4 GB
Ram Tipi DDR4
Renk Gri
SSD Kapasitesi Yok
Şarjlı Kullanım Süresi 4 - 6 Saat
Usb 2.0 1
USB 3.0 2
USB 3.1 1 Adet
Ürün Modeli Notebook
Webcam Var

 

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 2.3-2.6 GHz arası
İşlemci Nesil 7. Nesil
Sabit Disk 640 GB ve Daha Büyük
Bellek 4 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli GeForce 930MX
Ekran Kartı Hafızası 2 GB
Ekran Boyutu 15" Civarı
Ekran Çözünürlüğü 1366x768 px
İşletim Sistemi Free Dos
Kullanım Amacı Günlük

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll