DARK DK-AC-DSD11 2.5" - 3.5" Sata Usb 3.0 Siyah Dock Station

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Ürünler HDD Dock Station

DARK DK-AC-DSD11 2.5" - 3.5" Sata Usb 3.0 Siyah Dock Station

 

Yüksek Performanslı USB 3.0 Disk İstasyonu
Docking station ve disk kutularının lider markası Dark; disklerine kolay erişmek ve yüksek performansa sahip olmak isteyen kullanıcılar için Storex.D11' i tasarladı. D11, USB 3.0 bağlantılı 2.5" ve 3.5" HDD/SSD/SSHD  disk kullanabileceğiniz bir disk istasyonudur. StoreX D11, 8TB kapasiteliler de dahil olmak üzere eski, yeni tüm SATA diskleri destekler.

Yüksek Performans Şık Tasarımında Gizli
Dark StoreX D11 sahip olduğu kıvrımlı, yuvarlatılmış hatları, kompakt boyutu ve özel gövde kaplaması ile farkını göz önüne serer. Dark StoreX D11; sadece yüksek performans düşkünleri için değil aynı zamanda karizmaya önem kullanıcılar için tasarlandı.

2.5" ve 3.5" Boyutundaki Diskler ile Uyumlu  
Dark Storex.D11 ile kapasite ve boyut farklı gözetmeksizin 2.5" ve 3.5" SSHD/HDD/SSD SATA I/II/III diskleri kullanabilirsiniz. D11 vidalama gerektirmeyen yapısı ve kolay erişimi ile depolama ihtiyaçlarınıza çözüm olacaktır. Dark StoreX D11, 2.5" diskleriniz için özel başlığa sahiptir. 

Vidasız Tak & Çıkart Yapı
Dark disk istasyonu disklerine en hızlı şekilde erişmek isteyen kullanıcılar içindir. Diski sadece yuvaya oturtup güç ve veri bağlantısını yapmanız yeterlidir. Vida, tanıtma, ayar derdi olmadan disklerinizi rahatça Dark StoreX D11 ile bilgisayarınıza bağlayabilirsiniz.

8TB Disk Desteği
Dark StoreX D11 disk istasyonu günümüzün yüksek kapasiteli 2TB, 4TB ya da 8TB kapasiteli SATA diskleriyle tam uyumludur.

Dikkat! USB3.0 Hızı Alışkanlık Yapar  
Dark D11 günümüzün en hızlı bağlantı arabirimlerinden olan USB3.0 çıkışa sahiptir. USB3.0 maksimum 5Gbps bağlantı hızı sunmaktadır. USB2.0 bağlantılı taşınabilir diskler maksimum 30MB/s veri aktarım hızına ulaşabilirken, USB3.0 bağlantılı Dark DSA11 disk istasyonu ile kullandığınız diskin performansına bağlı olarak 550MB/s' ye varan okuma/yazma hızlarına ulaşabilirsiniz. Dark DSD11 ile çok daha hızlı veri transferi yapacak, gigabyte' larca veriyi kısa sürede kolayca kopyalayabileceksiniz.

*Ulaşılabilen maksimum okuma/yazma hızı kullanılan donanıma ve dosya türüne göre değişiklik gösterebilir. Yüksek okuma/yazma hızlarına katı hal sürücüleri(SSD' ler) kullanılarak ulaşılabilir.

 

Titreşim Engelleyen ve Masaya Tam Oturan Ayaklar
Dark StoreX D11 sahip olduğu kauçuk ayaklar sayesinde masa üstüne tam oturur. Böylece diskinizdeki titreşim minimuma indirgeneceği gibi D11' in tabanı kullanıldığı yüzeyi çizmez.


Windows İşletim Sistemi 2TB üzeri Kapasite Desteği Hakkında:
2TB' ın üzerinde kapasite sunan disklerden tam faydalanabilmek için kullandığınız işletim sisteminin ve sistem konfigürasyonun bunu desteklemesi gerekmektedir.  

Tavsiye: 2.5" Disklerinize Yüksek Koruma DK-AC-DAK2B
Dark; disklerinizi statik elektrikten ve darbelerden uzak tutmak ve sorunsuzca yanınızda taşımanız için gereken çift disk taşıma kutusu ile 2.5" disklerinizi yanınızda rahatça taşıyabilir ya da muhafaza edebilirsiniz.

 

Özellikler :

 

Marka DARK
Model DK-AC-DSD11
Boyut 2.5 - 3.5
Ürün Kodu DK-AC-DSD11
Dahili Bağlantı Sata
Harici Bağlantı Usb 3.0
İşlevi Docking Station
Renk Siyah

 

 

 

 

Ürünler HDD Dock Station

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll