DELL Latitude 5500 Intel Core i5-8365U 8GB 256GB SSD 15.6" W10 Pro Notebook

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 1.7 GHz'den düşük
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 256 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Graphics 620
Ekran Kartı Hafızası 1 GB ve Daha Düşük
Ekran Boyutu 15.6"

DELL Latitude 5500 Intel Core i5-8365U 8GB 256GB SSD 15.6" W10 Pro Notebook

 

 

Hızla başarıya ulaşmanın yolu

Hızla başarıya ulaşmanın yolu

Parolaları atlayın: Sorunsuz kimlik doğrulama için güç düğmesine entegre edilmiş isteğe bağlı parmakizi okuyucuyla veya isteğe bağlı IR kamerası + Windows Hello ile oturum açarak iş gününe hızlı bir başlangıç yapın.

Gün boyu gereken güce sahip olun: Yüksek yoğunluklu pil ve bir saatte pili %80 oranında şarj eden ExpressCharge ile iş akışının kesintiye uğramamasını sağlayın. Dell Power Manager ile dört moddan birini seçerek optimum pil ve güç performansı arasında denge kurun.

İstediğiniz yerden bağlanın: 450 Mb/sn'ye kadar hızları destekleyen isteğe bağlı mobil geniş bant sayesinde hareket halindeyken rahatça çalışın.

Senkronizasyonu koruyun: Modern Bekleme özelliği sayesinde Wi-Fi güçlü bir şekilde bağlantıyı koruduğundan sisteminizi açınca anında çalışmaya dönebilirsiniz.

Verimli bir santral

Verimli bir santral

Her projeye yer var: 32 GB'a kadar DDR4 bellek ve 1 TB'a kadar depolama alanıyla ölçeklenebilir bellek ve depolama sayesinde en iyi çalışmanızı ortaya koymanızı engelleyecek hiçbir şey yok. Ayrıca, geliştirilmiş bağımsız grafik performansıyla video akışı yapabilir, uygulamaları indirebilir ve sorunsuz çalıştırabilirsiniz.

Bağlantılar kurun: USB Type-C™, isteğe bağlı Thunderbolt™ 3 ve HDMI ile RJ-45 gibi eski bağlantı noktaları da dahil, sağlanan eksiksiz bağlantı noktaları setiyle çevre birimlerine hızla bağlanın.

Hızlı performans: En yeni 8. Nesil Intel® i7'ye kadar 4-Core™ vPro™ İşlemciler işlerinizde verimliliği, yönetilebilirliği ve güvenliği artırır.

Her ayrıntıda güzellik

Her ayrıntıda güzellik

Hafif yükle seyahat edin: Latitude 5500 geliştirilmiş ince ve modern tasarımıyla hiç olmadığı kadar mobil ve taşınabilir. Alttan monte edilen klavye ve alüminyum kaplama (2019 yazında kullanıma sunulacak) genel görünümünün sadeliğine katkıda bulunuyor.

Görüntüde ulaşılan son nokta: Ekran, dört yanda ince çerçeve ve parlama önleme özelliği gibi işinize odaklanmanız için tasarlanmış özelliklerle dolu.

Sürdürülebilirlik düşünülerek tasarlandı: 5000 serisi Latitude ürünlerimiz tasarımda endüstriyel kullanımdan geri dönüştürülen karbon fiberin kullanıldığı ilk ürünlerdir ve %16,5 oranında tüketici sonrası geri dönüşüme sokulan malzemeden üretildiğinden 2 milyon pounddan fazla karbon fiberin katı atık sahasına gitmesini engellemiştir.

Kolayca yönetin ve koruyun

Kolayca yönetin ve koruyun

Nihai kullanım kolaylığı: Dell Client Command Suite ve VMware® Workspace ONE™ entegrasyonuyla tüm Windows 10 uç noktalarınızı tek konsoldan yönetin.

Sorunsuz oturum açma: SafeID, güç düğmesindeki isteğe bağlı parmakizi okuyucu ve FIPS 201 Akıllı Kart Okuyucu ile son kullanıcı kimlik bilgilerini korur; Dell'in en güvenli bilgisayar portföyünden beklemeye alıştığınız hızlı, çok faktörlü kimlik doğrulamasını sağlar.

Uzaktan yönetim: Dell'in benzersiz vPro uzantıları, aygıtlar açık olsun veya olmasın aygıt filonuzu uzaktan yönetebilir ve aygıtlarda tanılama çalıştırabilir.

Tüm gün verimlilik

Tüm gün verimlilik

Latitude sektörde lider pil ömrü, Gigabit LTE ve tek kablo bağlantı istasyonu ile her türlü ortamda üretkenliği artırmak için güç ve bağlantı olanağı sunar. Ayrıca sistemlere bir saatten daha kısa sürede %80'e kadar güç sağlayan ExpressCharge gibi özellikler, tüm iş gününü sorunsuz geçirmenize olanak tanır.

Daha akıllı tasarım

Daha akıllı tasarım

Geri dönüştürülmüş karbon fiber gibi birinci sınıf malzemeler hem dayanıklı hem de şıktır. Kullanıcıların çalışmalarına dalıp gideceği mükemmel ekranlara ve ince çerçevelere sahip bu seri, dünya üzerindeki en küçük ve en hafif aygıtlardandır. Ayrıca, kullandığımız ambalaj malzemelerinde daha az çevresel atık bulunduğu için kendinizi daha iyi hissedebilirsiniz.

Akıllı, birleşik yönetim

Akıllı, birleşik yönetim

Verileriniz, dünyanın en güvenli dizüstü bilgisayarları ve 2'si 1 Arada aygıtıyla her zaman korunmaktadır. Geniş bir dizi biyometrik okuyucumuz, şifrelenmiş sabit sürücülerimiz ve Dell Client Command Suite aracılığıyla uzaktan yönetim özelliklerimiz sorunsuz işlemler sağlarken potansiyel tehditlere karşı koruma sunar.

İşlerinizi korumaya alıyoruz

ProDeploy Client Suite: Bilgisayarları daha hızlı, daha az çaba harcayarak ve daha denetimli bir şekilde dağıtmanıza yardımcı oluyoruz. Benzersiz bir denetim, otomasyon ve sadeliğe sahip TechDirect portalımızla dağıtımınızın her ayrıntısını yönlendirirsiniz.

ProSupport: Donanım ve yazılım desteğini kolaylaştırıyoruz. ProSupport kritik sorunlar ortaya çıktığında sizinle iletişime geçen ileri teknoloji uzmanlarına yerel dilde 7/24 erişim sunar. Bütün bunları işlerinizi ilerletecek stratejik çalışmalara odaklanabilmeniz için yapıyoruz.

ProSupport Plus: Bilgisayarlar için en eksiksiz destek hizmetimiz sayesinde ProSupport'un sunduğu tüm olanaklara ek olarak sabit sürücü hatasını önleme; düşme, dökülme ve voltaj dalgalanmaları için onarım ve değiştirme durumunda sabit sürücünün sizde kalması olanağından da yararlanabilirsiniz. Günümüzün yüksek tempolu kültüründe kapalı kalma sürelerine ayıracak zaman yok. Dell bu konuda sizi destekler. ProSupport Plus’a yükseltin.

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

1. Harici uSIM Kart Tepsisi (isteğe bağlı) | 2 uSD Okuyucu | 3. Evrensel Ses Jakı | 4 USB 3.1 (1. Nesil) | 5. PowerShare özellikli USB 3.1 (1. Nesil) | 6. HDMI | 7. RJ-45 | 8. Noble Saplama Kilit Yuvası | 9. DC Girişi 7,4 mm Silindir | 10. USB Type C™ 3.1 (2. Nesil), Güç Sağlama ve DisplayPort ile / İsteğe Bağlı Thunderbolt™ 3, Güç Sağlama ve DisplayPort ile | 11. USB 3.1 (1. Nesil) | 12. İsteğe Bağlı Temaslı SmartCard Okuyucu

Boyutlar ve Ağırlık

Boyutlar ve Ağırlık

1. Yükseklik (Dokunmatik Olmayan): 20,3 mm (0,79") | 2. Genişlik: 359,1 mm (14,1") | 3. Derinlik: 236,25 mm (9,3") | Başlangıç Ağırlığı: 1,82 kg (4,03 lb)

Teknik Özellikler

 

 

Marka : Dell
İşlemci Tipi : Intel® Core™ i5
İşletim Sistemi : Windows 10 Pro
Ekran Boyutu : 15.6"
Ekran Çözünürlüğü : 1920 x 1080
Dokunmatik Ekran : Yok
Bellek Kapasitesi : 8GB
Disk Kapasitesi : 256GB SSD
Ekran Kartı Belleği : Tümleşik
Ethernet Kartı : 10/100/1000(Gigabit)
Parmak İzi Okuyucu : Yok
Garanti Yılı : 3 Yıl Yerinde Garanti
Batarya : 4 Hücreli
3G/4G Desteği : Yok
GPS Desteği : Yok

 

 

EAN Numarası: 210193982

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i5
İşlemci Hızı 1.7 GHz'den düşük
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 256 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Graphics 620
Ekran Kartı Hafızası 1 GB ve Daha Düşük
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşletim Sistemi Win 10 Professional
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Genel

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll