DELL Latitude 580-AGFJ 5285 Türkçe Klavye

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Alt Kategori Tablet Klavyesi

DELL Latitude 580-AGFJ 5285 Türkçe Klavye

 

 

 

latitude-12-5285-2-in-1-laptop

 

Altın kalpli teknoloji

Dell, ikinci el elektronik cihazlardan geri dönüştürülen altının yeni bilgisayar anakartlarında kullanılmasını sağlayan, sektördeki ilk Kapalı Döngü Altın Programıpilot uygulamasını duyurmaktan gurur duyar. Çevreyle dost bir ayıklama süreci benimseyen Dell, madenden çıkarılan altın yerine ikinci el teknolojik aygıtlardan geri kazanılan altını kullanmaktadır. Dell’in kapalı döngü tedarik zincirinin bir parçası olarak bu altın, yeni bilgisayar anakartlarında kullanılmak üzere geri dönüştürülüp aralarında Latitude 5285 2'si 1 arada bilgisayarların da bulunduğu diğer ürünlerde yukarı dönüştürülür.

Dell, on yıldan fazla bir süre boyunca ürünler ve ambalajlama konusunda sürdürülebilir malzemelerle çalışmaktadır. Dell 2012 yılından bu yana tüketiciler tarafından elden çıkarılmış yaklaşık 23 milyon kg (50 milyon pound) malzemeyi geri dönüştürerek yeni ürünlerde kullandı. Dell’in Eski Ürün Programı (İngilizce) 'nın bir parçası olarak şirket 2020 yılı itibarıyla yaklaşık 46 milyon kg (100 milyon pound) geri dönüştürülmüş içeriği ürün portföyünde kullanmayı taahhüt etmiştir.

Latitude 5285 2'si 1 Arada - Başarı için tasarlandı

 

Başarı için tasarlandı

Otomatik dağıtılan destek çubuğu, sorunsuz bir çalışma deneyimi için tasarlanan bir özelliktir ve sektörde ilktir. Latitude 5285 2'si 1 Arada bilgisayarınızı düz bir yüzeye koyduğunuzda destek çubuğu otomatik olarak uzayacaktır. Çeşitli görüntüleme açıları için 150 derece döndürülebilir.

 

Latitude 5285 2'si 1 Arada - Üstün savunma sistemi

 

Üstün savunma sistemi

Kendi sınıfının en iyi donanım güvenliği: FIPS 140-2, TCG sertifikalı TPM2.0, FIPS 201 sertifikalı akıllı kart okuyucu, dokunmatik parmak izi okuyucu, kendi kendini şifreleyen sürücü ve NFC sayesinde şirketinizin ağına erişirken donanımınızı koruyun. 

Kimliğinizi koruyun: Dell ControlVault™, piyasadaki en güçlü kimlik doğrulama özelliklerini sağlar. Parolalarınızı, biyometrik kimlik doğrulamasını ve güvenlik kodlarını depoladığı ve koruduğu için işinizin sizi götürdüğü her yerde kimlik bilgileriniz koruma altındadır.

Verilerinizi denetleyin: Latitude 5285 2'si 1 Arada bilgisayarınızda yerleşik olarak sağlanan güçlü güvenlik çözümleriyle endişe yaşamadan çalışın. Dell Data Protection, tek konsoldan kolayca yönetilen sıra dışı bir güvenlik için Endpoint Security Suite Enterprise, Secure Lifecycle ve Encryption içerir.

 

Latitude 5285 2'si 1 Arada - Yenilikçi tasarım

 

Yenilikçi tasarım

İşletim Sistemi: Windows 10 Pro

Hareket halinde esneklik: 2 lb'den hafif olan Latitude 5285 2'si 1 Arada, mobil kullanım için tasarlandı. Küçük ve hafif çerçevesi, ofisin çeşitli odalarındaki toplantılardan ülkenin öbür ucuna yapılan seyahatlere kadar her ortama uyum sağlayabilir.

Gün boyunca görüntünün keyfini çıkarın: 12,3" Tam HD ekranı pil ömründen ödün vermeden kullanın. 12 saat 29 dakikaya varan uzun pil ömrü ekranınızın performansına ayak uydururken, Corning® Gorilla® Glass 4 düşmelere veya sert yüzeylere karşı koruma sağlar.

Verimliliği artırın: İsteğe bağlı seyahat klavyesi ve Active kalemle iş akışınızı rahatlatın. Manyetik olarak takılabilen ince ve hafif klavye, dizüstü bilgisayar ile tablet modları arasında kolay geçiş sağlarken Active kalem doğrudan ekranın üzerine not almanıza olanak tanır ve kullanılmadığında aygıtınıza manyetik olarak takılır.

 

Latitude 5285 2'si 1 Arada - Güçlü ve yönetimi kolay

 

Güçlü ve yönetimi kolay

 

Güvenilir performans: En yeni nesil Intel® Core™ I işlemcilerle donatıldığından iş gününüz için güçlü bir performansa sahiptir. 

Otomatik güncelleştirmeler: Dell Client Command Suite, donanım ve yazılım yatırımlarınızdan en iyi şekilde faydalanmanız ve zaman tasarrufu elde etmeniz için aygıt izleme, imaj dağıtma, güncelleştirme gibi birçok işleme yardımcı olan bir dizi otomasyon aracıyla birlikte gelir. 

Her yerde tanılama: Intel® vPro™, yazılım saldırılarına karşı aygıtınızı yönetir ve korur. Latitude 5285 2'si 1 Arada bilgisayarınızı uzaktan tanılayın ve onarın; böylelikle bu işlemlerin tümünde güç kullanımını azaltın. 

Kapsamlı bağlantı özelliği: İsteğe bağlı Dell Bağlantı İstasyonu ve Dell Wireless Bağlantı İstasyonu ile tek kabloyla veya kablo kullanmadan rahatça bağlantı kurun. 4G/LTE'ye yükseltin ve bağlantıyı her yerde sürdürün.

 

Latitude 5285 2'si 1 Arada - Windows 10 çalıştırır

 

Windows 10 çalıştırır

 

Fikirlerinizi depolayın: Windows Ink, düşüncelerinizi ve fikirlerinizi dijital bir alanda bir araya getirmenizi sağlar. Uygulamalarınızla doğrudan tümleştirilen bu özellik sayesinde isteğe bağlı Active kaleminizi kullanarak not alabilir, çizim ve yorum yapabilirsiniz.

Görevler arasında sorunsuz geçiş yapın: Continuum, görüntülemekte olduğunuz içeriği ekran için optimize eder. Dizüstü bilgisayardan tablet moduna sorunsuz şekilde geçiş yaparak hem klavyeyle hem de klavyesiz çalışırken verim kaybı yaşamazsınız.

 

Latitude 5285 2'si 1 Arada - Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

 

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar

 

1. USB Type-C | 2. USB Type-C | 3. USB 3.0 | 4. Ses Anahtarı | 5. Kulaklık/Mikrofon Combo Jakı | 6. Dışarıya Dönük Kamera | 7. İsteğe Bağlı Yakın Alan İletişimi | 8. Noble Saplama Kilit Yuvası | 9. İsteğe Bağlı Parmak İzi Okuyucu | 10. Windows/Giriş Düğmesi | 11. İsteğe Bağlı Akıllı Kart Okuyucu

Latitude 5285 2'si 1 Arada - Boyutlar ve Ağırlık

 

Özellikler :

 

Klavye/Mouse Set Hayır
Klavye Tipi Kablolu
Tasarım Ergonomik
Tuş Takımı Q Türkçe
PC Bağlantı USB

 

 

 

EAN Numarası: 210144549

Alt Kategori Tablet Klavyesi

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll