DELL T5810 Venüs E5-1620v4 8GB (2x4GB) 1TB M2000 4GB W7PRO/W10PRO Masaüstü İş İstasyonu

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

DELL T5810 Venüs E5-1620v4 8GB (2x4GB) 1TB M2000 4GB W7PRO/W10PRO Masaüstü İş İstasyonu

 

Yeni nesil performans

Yeni nesil performans


En yeni Intel® Xeon® işlemci seçenekleri:  Intel® Xeon® işlemcilerin sağladığı yeni nesil tek soket performansı ile en zorlu ve etkileşimli uygulamalara hızlı bir şekilde güç verin.

İşletim Sistemi: Windows 10 Pro for Workstations

Güçlü grafik kartı ve bellek: En yeni NVIDIA® Quadro® ve AMD FirePro™ grafik kartları, en zorlu yazılım uygulamalarını çalıştırmak için ihtiyacınız olan gücü sağlar. Yeni Quadro ve FirePro grafik kartları, büyük veri kümeleriniz için daha büyük özel olarak ayrılmış grafik belleği sunar. Sistem belleği, en yeni DDR4 ECC bellek teknolojisinin yardımıyla 256 GB'a kadar genişletilebilir. Solidworks ile %26'ya* ve Maya ile %34'e* varan grafik kartı performansı artışı. (*Dahili SPECView perf 12.0.1 karşılaştırmalı testi)

Yüksek performanslı depolama: İçeriğinizi depolamanın en hızlı ve en güvenilir yöntemi için geleneksel SATA SSD depolamadan 4 kata kadar daha hızlı olan aktif soğutmalı Dell Precision Ultra-Speed Drive Duo ve Quad PCIe NVMe SSD depolama çözümleri arasından seçiminizi yapın. Geleneksel depolama seçeneklerini tercih ederseniz önceki nesil İş İstasyonumuza göre I/O hızını iki katına çıkaran, isteğe bağlı 12 Gb/sn RAID denetleyicilerini seçin.

Precision Tower 5810'u keşfedin

Dell precision tower 5810'u keşfedin Size yeni Precision Tower 5810'u tanıtan uzmanlarımızı izleyin



 

Sorunsuz güvenilirlik için sertifikalı

Sorunsuz güvenilirlik için sertifikalı

ISV (Bağımsız Yazılım Satıcısı) sertifikası, satın aldığınız Precision İş İstasyonlarının, her gün kullanmanız gereken yüksek performanslı uygulamaları rahatça çalıştırabilmeniz için test edildiği anlamına gelir. ISV sertifikası; mühendislik, imalat, medya, eğlence, sağlık, yaşam bilimleri, petrol, doğalgaz, ekonomi ve finans servislerinde önde gelen endüstri uygulamalarını çalıştırmak üzere performansı ve güvenilirliği optimize etmek için yapılan hassas mühendisliğin ve zorlu testlerin bir sonucudur. Dell'in ISV sertifikalı uygulamaları, en popüler bağımsız yazılım uygulamalarını kapsar; örneğin:
 

  • CATIA ve SolidWorks dahil Dassault Systèmes
  • Inventor® ve AutoCAD, 3D CAD ve Revit® dahil Autodesk Ürün Tasarım Paketi.
  • Premiere Pro CC ve After Effects® CC dahil Adobe Creative Cloud®
  • PTC Creo ve Pro/ENGINEER Wildfire 4.0 dahil PTC
  • Solid Edge, Tecnomatix ve NX dahil Siemens
  • Barco
  • Ansys

Dell Precision Optimizer ile verimliliği artırın

Farklı uygulamaların farklı sistem gereksinimleri vardır. Dell Precision Optimizer'ın, sistem ayarlarını otomatik olarak ayarlayarak ayarları özelleştirme işlemlerini tahminlere dayalı olarak halletmesine izin verin. Precision iş istasyonunuzla ücretsiz olarak gelen ve SCCM merkezi yönetimine sahip Dell Precision Optimizer, belirli en popüler Bağımsız Yazılım Satıcılarının (ISV) uygulamalarının mümkün olan en hızlı şekilde çalıştırılması ve verimliliğin iyileştirilmesi için iş istasyonunuzu otomatik olarak ayarlar. Dell Precision Optimizer işlemci, depolama, bellek ve grafik kartı kullanımı hakkında gerçek zamanlı raporlar oluşturabildiği gibi, BT'ye analiz için bir de sistem raporu gönderir.

Dell Precision Optimizer özellikleri sayfasını görüntülemek için

Güvenilir Bellek Teknolojisi (RMT) ile güvenilirliği en üst düzeye çıkarın

Güvenilir Bellek Teknolojisi (RMT) Pro ile güvenilirliği en üst düzeye çıkarın

Dell'in özel, patentli Güvenilir Bellek Teknolojisi (RMT) Pro, çalışma süresini en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur ve İş İstasyonlarınızın sizin kadar sıkı çalışmasını sağlar. Güvenilir Bellek Teknolojisi (RMT) Pro, bellek hatalarını gerçek zamanlı olarak saptamak ve düzeltmek için hata düzeltme kodu (ECC) belleğiyle birlikte çalışır. Güvenilir Bellek Teknolojisi (RMT) Pro, bellek hatalarını neredeyse hiç var olmamışlar gibi yok etmeyi başardığından hatalı bellek bir daha ziyaret edilmez ve DIMM kullanılmaya devam edebilir. Basit bir sistem yeniden başlatma işlemiyle, Güvenilir Bellek Teknolojisi (RMT) Pro bellekteki arızalı alanı yalıtır ve işletim sisteminden gizler.

Özelleştirilebilir yönetim

Özelleştirilebilir yönetim

Kolay güncelleştirmeler: Uzaktan BIOS yönetimine ve sabit sürücü temizlemeye yönelik Dell'e özel Intel® vPro™ uzantılarıyla sistem çevrimdışı olduğunda bile bir kez güncelleştirin ve her yerde güncelleştirin.

Dell Client Command Suite: Dell Client Command Suite, Precision İş İstasyonlarına eşsiz yönetim özellikleri getirerek karmaşık BT ortamlarında sistem dağıtım, izleme ve güncelleştirme işlemlerini otomatik hale getirmeye ve basitleştirmeye yardımcı, ücretsiz otomasyon araçları sağlar.

Sınıfının en iyisi entegrasyon: Otomasyon araçlarımız tüm yönetim konsollarıyla birlikte çalışır ve Microsoft Systems Center 2012'ye sorunsuzca entegre edilir. Böylelikle sürücüleri içe aktarmak için %77 daha az adıma gerek duyulur.

Verimlilik için optimize edilmiştir

Teradici PCoIP® İş İstasyonu Erişim Yazılımı ile iş istasyonunuza her yerden erişim sağlayın. Herhangi bir ek donanım gerekmeden, “ışıkları kapanmış” bir ortamdaki makinenizi, sanki tam yanındaymış gibi tamamen yönetebilirsiniz.

Performans veya güvenlikten ödün vermeden maksimum mobil kullanım için Teradici PCoIP® özelliğinin etkinleştirildiği herhangi bir aygıtı kullanarak iş istasyonunuza uzaktan bağlanın. Hızla yüklenebilen ve bakımı kolayca yapılabilen Teradici PCoIP®, ağlar üzerinde eşsiz bir kullanıcı deneyimi sağlamak için en güvenli uzak görüntü teknolojisini kullanın. Ayrıca, mobil profesyonellere en fazla seçeneği sağlamak için sıfır istemci uyumluluğu ve çift ekranı desteği sunar.

Zaman kazandıran özellikler

Zaman kazandıran özellikler

Geleneksel sürücüler, katı hal hızları: İsteğe bağlı Intel CAS-W yazılım çözümleriyle geleneksel sürücü fiyatına katı hal sürücü yapılandırmalarının hızına yaklaşan I/O hızları elde edebilirsiniz. Adobe After Effects® 2015'te 3,6 kata kadar daha yüksek kare hızı ve AutoCAD® 2015'te kare hızlarında %70'e varan bir artışla Intel CAS-W daha iyi bir kullanıcı deneyimi sağlıyor.

İsteğe bağlı PCIe SATA/SAS RAID denetleyicisi: Tüm Precision İş İstasyonlarında bulunan, sabit sürücünüz için yazılım veya donanım tabanlı RAID denetleyicileriyle büyük veri kümelerini yüklemek veya kaydetmek için harcanan süreyi kısaltın.

Hızlı Kaynak Bulucu (QRL): Sisteme yerleştirilen, modele özgü QR kodları, akıllı telefonunuzdan ayrıntılı "nasıl yapılır" bilgilerine hızla ulaşmanıza ve donanım sorunlarını gidermenize olanak tanır.

Güvenlik ve performans

Güvenlik ve performans

Precision™ İş İstasyonlarında bulunan sınıfının en iyisi uç nokta güvenlik çözümleri, tek kaynaktan kapsamlı şifreleme, ileri düzey kimlik doğrulaması ve en gelişmiş kötü amaçlı yazılımdan koruma özelliklerini içerir.

DDP | Şifreleme özelliği; harici ortamlar, kendi kendini şifreleyen sürücüler ve genel bulut depolaması gibi tüm uç noktalarda verilerinizi korur.

DDP | Güvenlik Araçları (DDP | ST); tüm Precision, Latitude ve OptiPlex sistemlerinde bulunan uçtan uca bir güvenlik çözümüdür. DDP | ST, yetkisiz kullanıcıları verilerinizden ve işletmenizden uzak tutmanıza yardımcı olmak için gelişmiş kimlik doğrulama seçenekleri sunar.

DDP | Korumalı Çalışma Alanı, kötü amaçlı yazılım önlemeye yeni bir yaklaşım getirir. Verilerinizi ve kullanıcılarınızı güvenilir olmayan her türlü içerikten, hatta gelişmiş kalıcı tehditlerden (APT) ve sıfırıncı gün saldırılarından bile koruyacak şekilde tasarlanmıştır.

Aksesuarlarınızı ve servislerinizi seçin

Aksesuarlarınızı ve servislerinizi seçin

Precision Tower 5810 bilgisayarınız için temel aksesuarlar

Precision Tower 5810 bilgisayarınızı çift monitör standı, üstün bir monitör, sessiz klavye ve hassas fareyle tamamlayın. Ödeme sırasında bu müthiş ürünlere ve daha fazlasına göz atın.

Dell Çift Monitör Standı - MDS14

Dell Çift Monitör Standı - MDS14

İki monitörün konumlandırmasını ve hizalamasını kolayca özelleştirerek optimum konfor için tercih ettiğiniz yerleşimi elde edin.

Dell UltraSharp 24 PremierColor Monitör - UP2414Q

Dell UltraSharp 24 PremierColor Monitör - UP2414Q

Ultra HD çözünürlüğe ve bugüne kadarki en yüksek piksel yoğunluğumuza sahip 23,8" bir monitörle yaratıcı çalışmalarınızda yeni bir netlik düzeyi elde edin.

.

Dell Klavyesi - KB522 Kurumsal Multimedya

Dell Klavyesi - KB522 Kurumsal Multimedya

Multimedya ve kısayol tuşları bulunan ve sessiz çalışan bir klavyeyle ek denetim elde edin.
Ayrıntıları Görüntüle

3Dconnexion SpaceNavigator 3D Fare

3Dconnexion SpaceNavigator 3D Fare

Doğal ve kullanımı kolay bir gezintiye olanak tanıyan gelişmiş fareyle, 3D tasarım ortamlarında uçar gibi ilerleyin.
Ayrıntıları Görüntüle

.

Dell ProSupport

Dell ProSupport

Bölgenize bağlı olarak, ileri düzey teknisyenlere 7 gün 24 saat doğrudan telefonla erişim sağlamak için Dell'in üstün destek servisi Dell ProSupport'u seçin. İster tek bir ofisiniz isterse dünyanın çeşitli yerlerinde yüzlerce ofisiniz olsun, basit ama esnek yaklaşımımız sayesinde yatırımlarınızı koruyun.

Dell Yapılandırma Servisleri

Dell Yapılandırma Servisleri

Sistemlerinizin önceden yapılandırılmış ve kullanıma hazır durumda elinize ulaşmasını sağlayabilecek bir servisle, zaman kazanın ve dağıtımda yaşanan karmaşıklıkları azaltın.


*NVIDIA Quadro K620 grafik kartı içeren Precision Tower 5810 ile NVIDIA Quadro 600 grafik kartı içeren Precision T3500'ün karşılaştırıldığı SolidWorks testinde, Windows 7 64 bit Professional SP1 çalıştıran SPECviewperf 12.0.1 ile ölçüm yapılmıştır. Gerçek performans; yapılandırma, kullanım ve üretim farklılığına bağlı olarak değişiklik gösterir.

 

Teknik Özellikler

 

İşlemci
İşlemci başına maksimum on sekiz çekirdekli ve Intel Gelişmiş Vektör Uzantıları, Intel Güvenilir Yürütme Teknolojisi, Intel AES Yeni yönergeler, Optimize Edilmiş Intel Turbo Boost ve isteğe bağlı Intel vPro™ teknolojisiyle tek veya çift Intel® Xeon® işlemci E5-2600 v3 ailesi
İşletim Sistemi  (Dell, Windows 10 Pro ürününü önerir.)
Windows 8.1 Pro (64-Bit) (Windows 10 Pro Lisansı içerir)
Windows 7 Professional (64-Bit) (Windows 10 Pro Lisansı içerir)
Red Hat® Enterprise Linux® 7.0 
Ubuntu 12.04 SP1 Linux
Bellek3
Dört kanallı; Maksimum 256 GB10 2133 MHz DDR4 ECC RDIMM bellek; 8 DIMM yuvası
Sabit Disk
Maksimum (3) adet 3,5 inç veya (4) adet 2,5 inç dahili SATA, SAS veya SSD sürücü. SAS sürücüler için fazladan eklenti denetleyicisi gerekir
SATA 7200 RPM, 4,0 TB'a kadar
SAS 10K RPM, 1,2 TB'a kadar
SAS 15K RPM, 600 GB'a kadar
SATA SSD, 512 GB'a kadar
SAS SSD 400 GB
PCIe SSD Micron P420 700 GB/1,4 TB
Video Kartı
İki adet PCI Express® x16 Gen 2 veya Gen 3 grafik kartı maksimum 300 W desteği 685 W PSU ile iki yuvadaki toplam grafik kartları)

En gelişmiş 3D kartları:

NVIDIA® Quadro® K6000
NVIDIA® Quadro® K5200

Orta düzey 3D kartları:

AMD FirePro™ W7100
AMD FirePro™ W5100 
NVIDIA Quadro K4200 
NVIDIA Quadro K2200

Giriş düzeyi 3D kartları:

AMD FirPro W4100
AMD FirePro W2100
NVIDIA Quadro K620 
NVIDIA Quadro K420 (RTS Sonrasında)

Profesyonel 2D kartları:

Profesyonel 2D (ISV onaylı değil)
NVIDIA Quadro NVS 510 
NVIDIA Quadro NVS 315
NVIDIA Quadro NVS 310
Boyutlar
Orta Boy Tower Kasa - 16,30 x 6,79 x 18,54"; 414 x 172,6 x 471 mm
Optik Sürücü
İnce yapı seçenekleri: DVD-ROM; DVD+/-RW, İsteğe bağlı 5,25" aygıt: DVD+/-RW; 19'u 1 arada ortam kartı okuyucu
Güvenlik
Güvenilir Platform Modülü (TPM 1.2); İzinsiz girişi önleme anahtarı; Kurulum/BIOS Parolası; I/O Arabirim Güvenliği; Kensington® kilit yuvası, Asma kilit halkası, kilitlenebilir güç kaynağı; Dell Veri Koruma (DDP): kimlik doğrulaması için DDP | Güvenlik Araçları; kötü amaçlı yazılım için DDP | Korumalı Çalışma Alanı; veri koruma için DDP | Şifreleme4
Bağlantı Noktaları
Ön

1 USB 3.0
3 USB 2.0
2 RJ45
Dahili

1 USB 2.0
1 2x5 USB 2.0 başlığı
4 SATA/SAS 6 Gb/sn
2 SATA 6 GB/sn, optik sürücüler için
Arka

3 USB 2.0 
3 USB 3.0 
2 PS2,
Seri
RJ45 Intel Gigabit Ethernet
Yuvalar
5 Slots (5 Full length, 1 Half length)
2 PCIe x16 Gen 3
1 PCIe x 16 Gen 3 wired x8 (Half length)
1 PCIe x4 Gen 2
1 PCIe x1 Gen 2
1 PCI 32bit/33MHz
Yonga Seti
Intel® C612 yonga seti

 

Marka DELL
Model T5810
Ürün Kodu VENUS
İşlemci Modeli E5-1620v4
Bellek 8GB (2x4GB)
Sabit Disk 1TB
Kasa Tipi Tower
Açıklama M2000 4GB
Açıklama-1 W7PRO/W10PRO

 

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll