Dark Connect Master 7xUSB 3.0 + 3x Hızlı Şarj Çıkışlı Adaptörlü USB Hub DK-AC-USB3100

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Port Sayısı 7xUSB 3.0 + 3x Hızlı Şarj Çıkışlı

Dark Connect Master 7xUSB 3.0 + 3x Hızlı Şarj Çıkışlı Adaptörlü USB Hub DK-AC-USB3100

 

 

Dark Connect Master U3100 7X Yüksek Hızlı USB3.0 + 3X USB3.0 2.4A Hızlı Şarj Portlu Adaptörlü USB HUB
Alüminyum Tasarımı ve Şık Tasarımı ile Göz Dolduran 3X Hızlı Şarj Portlu USB3.0 Çoklayıcı DARK Kalitesiyle!

Dark Connect Master U3100: 7X USB3.0 +3X 2.4A Hızlı Şarj Portu ile Çoklayıcı Çözümü!
Daha fazla hızlı şarj portuna ihtiyaç duyan kullanıcılar için özel tasarlanmış Dark Connect Master USB3100 toplamda 7X yüksek performanslı USB3.0 ve 3X hızlı şarj portunu bir arada sunuyor. Yeni nesil akıllı telefonlarda, USB belleklerde ve harici disklerde bulunan USB3.0 bağlantısı ile hem yüksek hızlı data aktarımını hem de şarj imkanına kavuşacaksınız. 12V/5A güç adaptörü sayesinde güç gereksinimine ihtiyaç duymadan 7X USB3.0 ve 3x 2.4A USB hızlı şarj portunu aynı anda kullanabilirsiniz. Dark Connect Master'ın 2.4A hızlı şarj portu sayesinde destekleyen akıllı telefonlarınızda normal USB şarja göre 5 kata kadar daha hızlı şarj imkanına kavuşacaksınız.

Dikkat! USB3.0 Hızı Alışkanlık Yapar!
Connect Master U3100 USB3.0 HUB günümüzün en hızlı bağlantı arabirimi olan USB 3.0 çıkışa sahiptir. USB 3.0 bağlantı 5Gbps yüksek bağlantı hızı sunmaktadır. USB 2.0 bağlantılı taşınabilir diskler maksimum 30 MB/s veri aktarım hızına ulaşabilirken, USB 3.0 bağlantılı diskler ve Dark Connect Master'ı kullanarak diskinizin performansına bağlı olarak 60-70 MB/s ve üzeri hızları yakalayabilirsiniz. Connect master USB3100 ile USB 2.0 disk istasyonlarına göre katbekat daha hızlı veri transferine ulaşacak, gigabaytlarca veriyi çok daha kısa sürede kopyalayacaksınız. 

USB2.0 ile Geriye Dönük Uyumlu
Connect Master U3100 USB HUB'a yeni nesil USB3.0 ürünlerin yanı sıra USB2.0 ve USB1.1 tüm aygıtları takıp güvenle kullanabilirsiniz.

3x 2.4A Hızlı Şarj Portu ile Maksimum Şarj
USB2.0 üzerinden bilgisayarınıza bağladığınız akıllı telefon/tablet gibi cihazlar 500mA güç ile şarj olmaktadır. Yeni nesil USB3.0 bağlantı ise 900mA şarj değeri ile USB2.0'dan ayrılmaktadır. Dark Connect Master'ın hızlı şarj USB portu ise daha da hızlı şarja ihtiyaç duyan kullanıcılar için 3 adet 2.4A gücünde USB bağlantı noktası ile maksimum şarj sağlar. Dark Connect Master'ın özel logosu ile tanıyabileceğiniz USB portları sayesinde USB2.0'a göre 5 kata kadar daha hızlı şarj olanağına kavuşacaksınız.

Önemli!: Dark Connect Master U3100 USB3.0 Hub'ın hızlı şarj portu ile 2.4A gücünde şarj yapabilmeniz için cihazınızın hızlı şarj özelliğini desteklemesi gerekmektedir.
Önemli!: Dark Connect Master U3100'ün 3X hızlı şarj portları data alışverişi desteklememektedir.

 

Adaptörlü Yapısı ile 7 Harici Cihaza Bağlantı ve Şarj İmkanı
Sahip olduğu 12V adaptör ile Dark Connect Master USB3.0 Hub'un 7 portunu aynı anda kullansanız dahi görmeme, bağlanmama, donma ve tıkanma gibi sorunlar yaşatmaz. 12V/5A güce sahip adaptörü ile akıllı telefon, tablet, 3g modem vb. gibi cihazlarınızda maksimum şarj imkanı bulacak ve tüm cihazlarınıza aynı anda ulaşmanın konforunu yaşayacaksınız.


Işıklı Tasarımı Sayesinde Taktığınız USB Anında Ekranda
Connect Master U3100'ün her bir USB portu üzerinde küçük beyaz LED ışıklar bulunmaktadır. Taktığınız USB cihazınızın çalışıp çalışmadığını LED ışıklara bakarak kolayca anlayabilirsiniz.

Geniş Aralıklı Çıkışlar ile Rahat Kullanım
Dark Connect Master 7 Port USB3.0 HUB, 7 adet simetrik dağılmış USB Portu ile size pratik kullanım olanağı sunuyor. Geniş aralıklı çıkışları sayesinde özelliikle USB portu yakın olan notebooklar ve bilgisayar kasalarında yaşanan zor kullanımın önüne geçiyor. Uzun USB bellekler ya da kalın kablolu USB cihazları kolayca birarada kullanabileceksiniz. Özellikle bilgisayarını ofisten eve taşıyan kullanıcılar işe döndüklerinde tek bir kablo bağlantısı ile bir çok USB cihazını aynı anda bilgisayarlarına takıp kullanmanın keyfini sürecektir.

Az Sayıda USB Çıkışlı Ultrabook'lara Mahkum Kalmayın
Ultrabooklar ince ve hafif yapılarıyla bize taşıma kolaylığı sağlarken bağlantı portlarının azlığı nedeniyle bazen istediğimiz donanımları aynı anda çalıştırmamıza izin vermemektedir. Özellikle ofis ortamında klavye, fare, yazıcı kullananlar için ultrabook ve dizüstü bilgisayarların USB çıkış sayısı yeterli gelmemektedir. Taşınabilir disk, USB bellek gibi ekstra bir ürün daha kullandığınızda kablo tak-çıkar yapmak zorunda kalırsınız. Dark Connect Master 7 Port USB3.0 HUB sayesinde sadece 1 adet USB 3.0 portu kullanarak tüm USB cihazlarınızı aynı anda bilgisayarınıza bağlayabileceksiniz.

Alüminyum Gövde ile Ultra Dayanıklı ve Şık Tasarım
Dark kaliteli USB3.0 çoklayıcı ihtiyacınız için tamamı alüminyum tasarıma sahip Connect Master U3100 modelini tasarladı. İnce alüminyum işçiliği ile fark yaratan tasarıma sahip U3100, siyah rengi ile uzun yıllar bilgisayarınızın dostu olarak yanında yer alacaktır.

Her Yönüyle Sağlam Tasarım Yüzeye Sımsıkı Tutunur!
İki adet şerit şeklinde kauçuk ayağıyla bulunduğu yüzeye sımsıkı tututan Connect Master U3100, USB aygıtlarınızı takıp çıkarırken yerinden oynamaz. Bu sayede daha kolay ve fonksiyonel bir kullanıma sahip olacaksınız.

Teknik Özellikler

  • USB Bağlantı Sayısı : 10 Adet (7x USB3.0 + 3X 2.4A USB Hızlı Şarj Noktası)
  • USB Hızlı Şarj Portu : Var, 3 Adet 2.4A
  • Hız : USB3.0 - 5GBit/sn, USB2.0 - 480Mbit/sn
  • Renk : Siyah
  • Güç Adaptörü: 12V / 5A
  • Ürün Kodu : DK-AC-USB3100
Port Sayısı 7xUSB 3.0 + 3x Hızlı Şarj Çıkışlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll