Dark DK-AC-VM43 13"-27 Masa Tipi Monitör Kolu 4 Lü

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Ekran Büyüklüğü 13 inç - 27 inç
Kullanım Tipi Duvar Kolu

Ürün Açıklaması

Dark ile Sağlam ve Hareketli Dörtlü Monitör Deneyimi
Dark, 13"-27" arası 4 adet VESA destekli LCD / LED Monitör ve TV kolunu hazırladı.  Kaya gibi ayağıyla masa üstünde sağlam duran VM43, VESA destekli yapısıyla tv ve monitörlerinize kolayca uygulanabilir. Merkez askı demiri üzerinde 81cm' ye kadar yükseklik ayarı yapabileceğiniz VM43 ile 4 monitörü en uygun pozisyona ayarlayabilirsiniz. VM43, bulunduğu zeminde az yer kaplayan 4 monitörün bir arada görüntüsüne ihtiyaç duyan kullanıcılar, tv stüdyoları, vitrin uygulamaları ve reklam/tanıtım hizmetleri için idealdir.

Çoklu Ekranın Gücünü Hissedin
Dark VM43' ün üstün hareket kabiliyeti ile masa üstünüzde yüksek kullanım kolaylığı kazanırken aynı zamanda 4 monitörün sağladığı geniş çalışma alanına sahip olacaksınız. Hareketli VESA desteği monitörlerinizi göz hizasında en mükemmel pozisyona ayarlamak için özel olarak geliştirilmiştir.
Benzersiz Hareket Kabiliyeti

* ±90 Derece kendi ekseninde döndürme
* -45 / +45 Derece öne / arkaya tilt (Eğme) hareketi
* -15 / +15 Derece sağa / sola Swivel (dönme) hareketi
* 81cm maksimum yükseltme
* 75x75 ve 100x100 VESA destekli

4 Monitörün Gücünü Hissedin
Dark VM43 monitör kolu, 13" ile 27" arasındaki tüm VESA destekli monitörlerinizle uyumludur. 81cm' ye kadar dikey ve yatay hareket ayarı yaparak monitörleriniz arasındaki boşluğu alabilir ve monitörlerinizi birleştirebilirsiniz. Sapphire AMD FirePro W4100 gibi çoklu görüntü veren profesyonel grafik kartlarını kullanarak tüm monitörlerde tek bir görüntü gösterebilir ve bu sayede dev ekranlarda tanıtım faaliyetleri planlayabilirsiniz.

 

Zorlu Koşullara Dayanıklı, Sağlam Yapı
Siyah renkli Dark VM43 monitör kolu zorlu koşullara dayanıklı, sağlam eklem mekanizmalarına sahiptir. 360 dereceye kadar hareket sunan VESA yuvalarını defalarca sağa/sola çevirebilirsiniz. Ayrıca yükseklik ayarlama parçasında iki noktadan sabitlemeli alyan vida kullanılmıştır. Bu vidalar ile monitörünüzün yüksekliğini kolayca ayarlayabilir ve monitörlerinizi merkez gövdeye sıkıca sabitleyebilirsiniz.

 

Profesyonel Kullanım için İdeal
Dark VM43' de her birine 8kg' ye kadar VESA bağlantılı 13"-27" monitör takabileceğiniz dört kol bulunmaktadır. Bir ekranda internet tarayıcınızı diğer ekranda ofis uygulamasını veya iki farklı tasarım dosyanızı açıp, rahat rahat çalışabilirsiniz. Ayrıca 360 derece döndürme özelliği ile çok satır içeren web sitelerinin ya da gazetelerin gösterimini kolaylaştırabilirsiniz. Tasarımcılar, finans yetkilileri, programcılar, video-müzik editörleri, animasyoncular artık tek ekrana mahkum olmayacaklar.

Sağlığınız için Ergonomi
Bütün gün bir arada olduğunuz, saatlerce baktığınız monitörü gözünüze uygun olmayan yükseklikte kullandığınızda ciddi boyun ve bel ağrılarına sebep olur. Dark monitörünüzü size en uygun açı ve yüksekliğe getirecek ve en iyi ergonomiyi yakalayacaksınız.

En Uygun Konum için Yüksekliği Ayarlayın
Dark VM43 orta taşıyıcısından yükseltme, alçaltma imkanına sahip Dark VM43'te monitör yüksekliğini merkez askı demiri üzerinde yer alan alyan vida ile ayarlayabilirsiniz. Ayrıca dörtlü monitör kolu kolay kurulum için pratik eklem sistemine sahiptir. Farklı ihtiyaçlarınız için tekli ya da çiftli kullanmak istediğinizde Dark VM43' ü ekleminden ayırabilirsiniz.

 

Kaya Gibi Sağlam
Monitörünüzü emanet ettiğiniz VM43 yukarı-aşağı ve sağa sola hareket ederken merkez askı demirine sıkıca tutunması ve herhangi bir şekilde ayarının bozulmaması için alt çelik ayağında özel bağlantı sistemi kullanılmıştır. Merkez askı demiri sağlam yapılı çelik ayağa döndürülerek takılır ve sabitlenir. Daha sonra açılı iki alyan vida çelik ayak ve merkez askı demirini birbirine kilitler. Çift sabitleme sisteminin gücünü alan VM43, masanızda kaya gibi sağlam durur.

 

Monitörünüz Geniş Yüzeyli Sağlam Taşıyıcısına Emanet
Dark VM43, sahip olduğu geniş taşıyıcısı ile bulunduğu zeminde adeta tank gibi güçlü duracak ! Ergonominiz kadar masanızı da düşünen Dark, monitör kolunun bulunduğu zemini çizmemesi için 3 noktada silikon destek kullanmıştır. Sahip olduğu siyah rengi ile bulunduğu ortama şık bir görünüm katacaktır.

 

 

Dağınık Kablolara Son !
Dark monitör kolu, monitörünüze katacağı hareket imkanının yanı sıra kablo kirliliğini de ortadan kaldıracak. Taşıyıcı kol ve merkez askı demiri üzerinde hareketli kablo toplama aparatı ile güç kablosu, data kablosu gibi kablolarınızı kolayca toplayacaksınız.

 

Üretici Kodu : DK-AC-VM43
Montaj Tipi : Stand
Max. Monitör Boyutu : 27"
Desteklediği Monitör Sayısı : 4 Adet
Rengi : Siyah
Hareket Yeteneği : Rotate( Ekseninde Döndürme), Tilt (Öne Arkaya Eğme), Yükseklik Ayarı
Curved TV Desteği : Hayır
Taşıma Kapasitesi : 8 Kg / Kol ( Toplam 32Kg)
Yükseltme Mesafesi : 81 cm
Max. Tilt(Eğme) Derecesi : - 45 derece / + 45 derece
Max. Pan (Çevirme) Derecesi : - 15 derece / + 15 derece
Max. VESA Rotate (Ekseninde Döndürmece) Derecesi : 360 derece
Montaj Mekanizması : Masa Stand
Montaj Standartları : VESA 75x75 / 100x100

 

EAN Numarası: 8697939921210

Ekran Büyüklüğü 13 inç - 27 inç
Kullanım Tipi Duvar Kolu

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll