Dark Rangemax DK-NT-WRT360 1 PORT 300Mbps 2.4Ghz 2x3dBI Ppiz Tipi Mini Repeater

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

AccessPoint - Router Türü AccessPoint
Anten Sayısı Çift Anten
Ethernet Çıkışı 1 Port
Ethernet Bağlantısı Var
Wifi Var
Router Var

Dark Rangemax DK-NT-WRT360 1 PORT 300Mbps 2.4Ghz 2x3dBI Ppiz Tipi Mini Repeater

 

Özellikler : 

 

Portlar : 1 Port
Poe Desteği : Yok
Bağlantı Hızı : 300 Mbps
Standartlar : 802.11n 300Mbps
Frekans : 2.4 GHz
Anten : 2x3dBi Dahili Anten
Güvenlik : WEP, WPA, WPA-PSK, WPA2, WPA2-PSK
Ek Özellikler : Türkçe Arayüz, WDS, WPS

 

Dark WRT360 Mini 300Mbit 802.11n RJ-45 Ethernet Portlu 3dBi Antenli Üniversal Menzil Artırıcı


Kablosuz Ağınıza Metrelerce Uzaktan Yüksek Hızla Bağlanmanın Keyfini Yaşayın!




 

WRT360 RangeMAX Gücü ile Karşınızda
Tüm koşullarda yüksek menzil vaat eden Dark RangeMAX WRT360 Mini, marka ve model bağımlılığını oratan kaldırarak her modem ve router ile kusursuz çalışır. Modeminizden aldığı sinyal ile evinizde ya da ofisinizde kör nokta bırakmadan her alana 300Mbps'lik yüksek hızlı interneti ulaştırabileceksiniz. WRT360 Mini'yi, doğrudan fişe takılan adaptörsüz ergonomik yapısı ve Türkçe arayüzü sayesinde kolayca kurulum yapabilirsiniz. 802.11n teknolojisi ile 300Mbps'e varan yüksek süratli kablosuz bağlantı hızından ev ve ofisinizin her noktasında faydalanabilirsiniz.



 

Türkçe ve Kolay Kullanımlı Arayüz
Dark WRT360 Mini, gelişmiş 4 ana erişim modu ile kolayca kablolu/kablosuz internet bağlantısına erişmeniz için Türkçe olarak tasarlanmıştır. DARK WRT360; Erişim Noktası(AP), Yönlendirici(Router), Tekrarlayıcı(Repeater) ve İstemci modlarıyla tüm bağlantı senaryolarına uygun şekilde bağlantınızı yapılandırabilir, bu sayede 300Mbps hızında yüksek süratli Wireless-N internetin keyfini her noktada kolayca yaşayabilirsiniz.



 

Hafif, Taşınabilir Yapısı ile Gittiğiniz Her Yerde Sizinle
Dünya'nın en küçük repeater'ı Dark WRT360 Mini, boyutu küçük fakat işlevi çok büyük. Ergonomik yapısı ve ebatları sayesinde dilediğiniz yere yanınızda taşıyabilirsiniz. Tek yapmanız gereken ona bir priz bulup gücünü vermek.



 

Adaptör Yok! Kablo Yok!
Dark WRT360 Mini, özel tasarımı sayesinde doğrudan eleltrik prizine takacak ve kullanacaksınız. Dark WRT360 ile adaptör, kablo derdi olmadan interneti kablosuz olarak uzağa iletebileceksiniz.



 

Dizüstü ve Masaüstü Bilgisayarınız için Engel Tanımayan Sinyal Aktarımı
Dark WRT360 Mini, özellikle dizüstü ve masaüstü bilgisayarların dahili kablosuz alıcılarının kablosuz sinyali yakalamada yetersiz kaldığı ya da router/modemin uzak kaldığı mesafelerde kesintisiz, hızlı kablosuz bağlantıyı bilgisayarınıza getirmek için tasarlanmıştır. Kalın duvarlardan, camdan, tavandan, tahtadan, sudan etkilelenmeden kablosuz ağları görecek, şifrenizi girecek ve gerisini WRT360 Mini'ye bırakacaksınız.



 

2x3dBİ Anten ve Wifi N 300Mbps Bağlantı ile Daha Hızlı Veri Transferi
En iyi kalitede kablosuz ağ yapılandırması için gerekli 2x3dBİ antene sahip RangeMAX WRT360 Mini ile her zaman yüksek çekim gücü sorun olmaktan çıkıyor. En yaygın kablosuz iletişim teknolojisi olan 802.11n standardına sahip Dark RangeMAX WRT360 3dBİ anteni ve 300Mbit hızı ile standart yönlendiricilere göre daha yüksek transfer sürati ve daha fazla kapsama alanı elde edeceksiniz.



 

Ethernet Bağlantı Noktası ile Kaldığınız Yerden Devam (1x RJ45 / WAN / LAN Bağlantı )
WRT360'ın sahip olduğu LAN bağlantısı ile isterseniz kablosuz aldığınız interneti kabloluya dönüştürebilir ya da kablolu modeminizden gelen interneti kablosuz olarak dağıtabilirsiniz.



 

300Mbps Kapsama Alanı Artıcı
WRT360 ve mevcut internet ağınızın sinyalini kullanarak yetersiz çekim mesafesini yüksek hızlı 300Mbps bağlantısı ile güncelleyebilir ve bulunuduğunuz alanda kesinti yaşamadan kusursuz bağlantıya kavuşabilirsiniz. Yeni nesil bilgisayar, ultrabook, tablet ve akıllı telefonlar gibi cihazlarınızdan yüksek kaliteli HD video izlerken ya da online oyun oynarken takılmalar yaşamayacaksınız.
*HD video, film ve online oyun gibi aktiviteler için internet bağlantı hızınızın yeterli olup olmadığını öncelikle kontrol ediniz.



 

Kablosuz Ağınızı Kabloluya Dönüştürün!
Dark WRT360, internete erişmek için ethernet bağlatısına gereksinim duyan cihazlar için gerekli bağlantıyı sunar. WRT360 Mini, kablosuz ağı kabloluya dönüştüren yapısı sayesinde uzak mesafedeki modeminizle kablolu bağlantıya ihtiyaç duyan Smart TV, uydu alıcı ya da medya oynatıcı gibi cihazlarınız arasında bir köprü olacak.



 

WPS Butonu ile Hızlı Kurulum
Karmaşık şifreleme işlemleri ile uğraşmadan çok daha güvenli kablosuz ağ bağlantısı yapabilmenin anatarı WPS sistemi Dark WRT360 Mini'de. Kablosuz ağa bağlanmak istediiniz cihazda WPS bağlantı ekranına geldiğinizde Dark RangeMAX WRT360 üzerinde bulunan WPS tuşuna 3sn süreyle basılı tutun. WPS aktif olduğunda işletim sisteminizde size sorulan alanın otomatik olarak dolduruluğunu ve bağlantının hemen kurulduğunu göreceksiniz. Böylece şifre ezberleme hatta unutmamak için bir kenara not alma gibi dertlerde kurtulacaksınız.



 

Birden Çok Kullanın, Sinyali Katlayın!
RangeMAX WRT360 Mini, doğrudan modemden üniversal menzil artırıcı veya diğer WRT360'lardan kablosuz olarak aldığı sinyali taşıyabilir. Dark WRT360'dan birden fazla kullanarak geniş alanlarda internetin en ücra köşelere kadar erişmesini sağlayabilir, maksimum kapsama alanını yakalyabilirsiniz.

LED Durum Göstergesi
WRT360 Mini'de güç bağlantısı, WiFi ve LAN ethernet bağlantısının durumunu gösteren mavi LED ışık bulunmaktadır. Gerektiğinde bağlantıya müdahale etmek ve durumu izlemek için görevli mavi LED ışıküst bölümde WRT360 Mini'yi adeta bir gece lambası gibi çevrelemiştir.


 

 
AccessPoint - Router Türü AccessPoint
Anten Sayısı Çift Anten
Ethernet Çıkışı 1 Port
Ethernet Bağlantısı Var
Wifi Var
Router Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll