Dark Rangemax WRT350 1 Port 300Mbps 2.4Ghz 2x2dBI Priz Tipi Access Point Router

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

AccessPoint - Router Türü AccessPoint
Anten Sayısı Çift Anten
Ethernet Çıkışı 1 Port
Ethernet Bağlantısı Var
Wifi Var
Router Var

Dark WRT350 300Mbit 802.11n RJ-45 Ethernet Portlu 2x2 dBi Antenli Üniversal Menzil Artırıcı


Kablosuz Ağınıza Metrelerce Uzakta Yüksek Hızla Bağlanmanın Keyfini Yaşayın!



 

Gerçek RangeMAX Kapsama Alanı Geri Döndü!
Her koşulda yüksek menzil vaat eden Dark RangeMAX WRT350, marka ve model bağımlılığını ortadan kaldırarak her modem ve router ile kusursuz çalışır. Modeminizden aldığı sinyal ile evinizde ya da ofisinizde kör nokta bırakmadan her alana 300Mbps'lik yüksek hızlı interneti yayabileceksiniz. WRT350'nin doğrudan fişe takılan adaptörsüz yapısı ve türkçe arayüzü sayesinde hızlıca kurulum yapabilir, 802.11n teknolojisi ile 300Mbps’e varan yüksek hızlı kablosuz bağlantı hızından faydalanabilirsiniz. 



Türkçe ve Kolay Kullanımlı Yeni Arayüz


Dark WRT350 gelişmiş 4 ana erişim modu ile kolayca kablolu/kablosuz internet bağlantısına erişmeniz için türkçe olarak tasarlanmıştır. Erişim Noktası(AP), Yönlendirici(router), Tekrarlayıcı(repeater) ve İstemci modlarıyla tüm bağlantı senaryolarına uygun şekilde bağlantınızı yapılandırabilir, 300Mbps hızında yüksek hızlı Wireless-N internetin tadını çıkarabilirsiniz.



 

Adaptör Yok! Kablo Yok!
 

Dark WRT350'yi özel tasarımı sayesinde doğrudan elektrik prizine takacak ve unutacaksınız. Dark WRT350 ile adaptör, kablo derdi olmadan interneti kablosuz olarak uzağa iletebileceksiniz. 



 

Çift 2dbi Anten ve Wifi N 300Mbps Bağlantı ile Daha Hızlı Veri Transferi


En iyi kalitede kablosuz ağ yapılandırması için gerekli çift 2 dBi antene sahip RangeMAX WRT350 ile her zaman yüksek çekim gücü sorun olmaktan çıkıyor. En yaygın kablosuz iletişim teknolojisi olan 802.11n standardına sahip Dark RangeMAX WRT350'nin çift anteni ve 300Mbit hızı ile standart yönlendiricilere göre daha yüksek transfer hızı ve daha fazla kapsama alanı elde edeceksiniz. 




RJ-45 Ethernet Bağlantısı (1x WAN/LAN)
WRT350'nin sahip olduğu çift yönlü LAN bağlantısı ile isterseniz kablosuz aldığınız interneti kabloluya dönüştürebilir ya da kablolu modeminizden gelen interneti kablosuz olarak dağıtabilirsiniz.



 

300Mbps Kapsama Alanı Artırıcı
WRT350 ve mevcut internet ağınızın sinyalini kullanarak yetersiz çekim mesafesini yüksek hızlı 300Mbps bağlantı ile güncelleyebilir ve bulunduğunuz alanda kesinti yaşamadan kusursuz bağlantıya kavuşabilirsiniz. Yeni nesil bilgisayar, ultrabook, tablet ve akıllı telefon gibi cihazlarınızdan yüksek kaliteli HD video izlerken ya da online oyun oynarken takılmalar yaşamayacaksınız.*
*HD video, film ve online oyun gibi aktiviteler için internet bağlantı hızınızın yeterli olup olmadığını öncelikle kontrol ediniz. 



 

Kablosuz Ağınızı Kabloluya Dönüştürün!
Dark WRT350, internete erişmek için ethernet bağlantısına ihtiyaç duyan TV, Bluray/DVD, uydu alıcı vb. cihazlar için uygun bağlantıyı sunar. WRT350, kablosuz ağı kabloluya dönüştüren yapısı sayesinde uzak mesafedeki modeminizle kablolu bağlantıya ihtiyaç duyan Smart TV, uydu alıcı ya da medya oynatıcı gibi cihazlarınız arasında bir köprü olacak.



 

WPS Butonu ile Hızlı Kurulum
Karmaşık şifreleme işlemleri ile uğraşmadan çok daha güvenli kablosuz ağ bağlantısı yapabilmenin anahtarı olan WPS sistemi Dark WRT350'de! Kablosuz ağa bağlanmak istediğiniz cihazda WPS ile bağlantı ekranına geldiğinizde Dark RangeMAX WRT350 üzerinde bulunan WPS tuşuna 3sn süreyle basılı tutun. WPS aktif olduğunda işletim sisteminizde şifre sorulan alanın otomatik olarak doldurulduğunu ve bağlantının hemen kurulduğunu göreceksiniz. Böylece şifre ezberlemek hatta unutmamak için bir kenara not alma gibi dertlerden kurtulacaksınız.



 

Birden Çok Kullanın, Sinyali Katlayın!
RangeMAX WRT350, doğrudan modemden, üniversal menzil artırıcıdan veya diğer WRT350'lerden kablosuz olarak aldığı sinyali taşıyabilir. Dark WRT350'den birden fazla kullanarak geniş alanlarda internetin en ücra köşelere kadar erişmesini sağlayabilir, maksimum kapsama alanını yakalayabilirsiniz.

 

 

Durum Gösterge LED'leri
WRT350'de güç bağlantısı, WiFi, WAN ve LAN ethernet bağlantılarının durumunu gösteren yeşil LED ışıklar bulunmaktadır. Gerektiğinde bağlantıya müdahale etmek ve durumu izlemek için ideal yeşil LED ışıklar ön bölümde konumlandırılmıştır. 

Teknik Özellikler

  • Kablosuz Bağlantı Standardı: 300Mbit 802.11b/g/n
  • Kablosuz Çalışma Modları: Kapsama Alanı Artırıcı(Range Extender), Erişim Noktası(AP), Yönlendirici(Router), İstemci(Client)
  • Anten: 2x 2dBi Güçlendirilmiş Dahili Anten
  • Kanal Aralığı: 1-13 kanal
  • Frekans Aralığı: 2412-2472 MHz (Avrupa)
  • Şifreleme Tipi (WPA/WPA2): TKIP,AES
  • Ağ Korumaları: WEP, WPA, WPA-PSK, WPA/WPA2-PSK, WPA2-PSK
  • Kablolu Bağlantı Portu: 1x WAN/LAN RJ45 Ethernet Bağlantısı
  • Kablolu Bağlantı Standardı: 10/100Mbps
  • Ürün Kodu: DK-NT-WRT350

 

 


 

AccessPoint - Router Türü AccessPoint
Anten Sayısı Çift Anten
Ethernet Çıkışı 1 Port
Ethernet Bağlantısı Var
Wifi Var
Router Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll