Dell Xps 13 9380-UT56WP82N Intel Core i7-8565U 8GB 256GB UHD 13.3" Win10 Pro

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 4.6GHz
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 256 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Grafik
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Boyutu 15.6"

Dell Xps 13 9380-UT56WP82N Intel Core i7-8565U 8GB 256GB UHD 13.3" Win10 Pro

 

 


 

Hem içi hem dışı büyüleyici


Dünyanın en küçük 13 inç dizüstü bilgisayarı yeniden tasarlandı. InfinityEdge ekranın üstüne yerleştirilen yenilikçi HD web kamerası ve yeni nesil Dell Cinema özelliklerine sahip.
 

 


Benzersiz görüntü


Daha az kenar, daha fazla piksel: Ekranın tüm parçalarını geliştirdik. %80,7 ekran-gövde oranıyla 11 inç form faktöründe 13,3" görüntüleme alanı sağlayan InfinityEdge ile sınırsız görünen ekranın keyfini çıkarın. 8 milyon piksel barındıran olağanüstü 4K Ultra HD çözünürlük ile gözden kaçırdığınızı anlamadığınız tüm detayları görün.

Canlı renkler: %100 sRGB renk ve 1500:1 kontrast oranı ile renk spektrumunu en yükseğe çıkarması sayesinde tüm gölgeler şeklini alır ve en parlak sahneler bile berraklık kazanır.

Her açıdan güzel: Üstün 400 nit parlaklık yansıma yapmayan ekran ile birleşerek dışarıda eğlenmenize olanak tanır. Buna ek olarak IPS panel, daha geniş bir görüntüleme açısı sağlayarak hiçbir şeyi gözden kaçırmadan ekranınızı paylaşmanıza olanak verir.
 


 
 


 

Daha güçlü, daha da hafif


Dell’in en küçük 13 inç dizüstü bilgisayarı: Eğlencenizi beraberinizde dilediğiniz yere götürün; daha küçük ve daha ince XPS 13 yalnızca 2,67 pound başlangıç ağırlığı ile uçuşa hazır. Uçaklardaki tepsi masalarla kusursuz uyum sağlayacak şekildedir, önünüzdeki yolcunun koltuğunu arkaya yatırdığını bile fark etmezsiniz.

Sınıfının en güçlü 13 inç dizüstü bilgisayarı1: Yeni 8. Nesil Intel® Dört Çekirdekli işlemcilere sahiptir; daha fazla çekirdek, birden fazla uygulama çalışsa dahi artan performans anlamına gelir. Ayrıca kullanıcılar, Dell tarafından tasarlanan Dell Power Manager özelliği ile dizüstü bilgisayarlarının akustiğini (fan hızları), sıcaklığını ve performansını Quiet, Ultra Performance ve Cool modları arasındaki tercihlerine göre özelleştirebilirler. Örneğin, Quiet modu diğer modlardan %50 daha sessizdir. Bu yazılım, aynı zamanda sistem sıcaklıklarını izleyip yönetirken işlemciden en yüksek gücü dinamik olarak sunar.

Daha uzun süre çalışın veya oyun oynayın: İnanamayacağınız kadar uzun pil ömrünün tadını çıkarın; Word veya Excel gibi verimlilik uygulamaları kullanırken FHD ekran2 ile 21 saate kadar çıkan pil ömrü.

Daha hızlı bellek, daha fazla depolama alanı: 2 TB'a kadar katı hal sürücü depolama alanı sayesinde sisteminiz saniyeler içinde açılır ve sürdürülür. Maksimum 16 GB bellek ile yoğun uygulamalarda bile anında çoklu görev yapabilme.







 

 
 

Soğukkanlılığını bozmayan görünüm


Büyüleyici kuvvet: XPS 13 tek bir alüminyum bloğundan kesilerek üretilmesi sayesinde, birleştirilerek oluşturulan makinelere göre çok daha dayanıklıdır. Havacılık endüstrisinden ilham alınarak geliştirilen karbon fiber ve örülü cam lifli avuç içi dayanak, maksimum güç ve minimum ağırlık sunar. Corning® Gorilla® Glass 4, rakiplerine göre darbelere karşı iki kat daha dayanıklıdır.

Sade tasarım: Estetik açıdan daha az daha fazladır. Daha şık bir görünüm için paslanmaz XPS logosunu ve lazerle kabartılmış düzenleyici bilgileri bir çerçeveye yerleştirdik, ayağın rengiyle uyum sağladık. Parlatılmış platinyum gümüş rengindeki dış kaplama ise kesinlikle ışıldıyor.

Her zamankinden daha havalı: XPS 13, ince ve esnek biçimde ısı iletkenlik seviyesini havadan daha düşük tutmayı sağlayan GORE™ Isı İzolasyon özelliği ile üretilen ilk dizüstü bilgisayardır. Gore izolasyon sıcak havayı aygıttan çıkarırken, çift fan ve ısı boruları ise XPS'nizin sıcaklığının daha da düşürülmesini sağlayarak ince bir form faktöründe daha iyi performans elde etmenize imkan tanır. Videoyu İzleyin
 

 

Gelişmiş teknoloji ile her şey daha kolay


Şifre kendinizsiniz: Güç düğmesine entegre edilen parmak izi okuyucu tek bir dokunuşla oturum açmanıza olanak tanır.

Ses etkileşimli: XPS 13’ünüz dört yerleşik mikrofon, Microsoft Cortana ve Waves özellikli konuşma teknolojisi sayesinde 14 fite kadar uzaklıktan sesinize yanıt verir. Arka plandaki gürültülere aldırmaksızın çalma listelerini kontrol edin ve zamanlamalara erişin.

Gelişmiş bağlantı özelliği: Thunderbolt™ 3 çok kullanımlı Type-C™ bağlantı noktaları dizüstü bilgisayarınızı şarj etmenizi, bir çok aygıta (iki adede kadar 4K ekran desteği dahil) bağlanmanızı ve USB 3.03'a göre 8 kat hızlı, maksimum 40 GB/sn hızla veri aktarımının keyfini çıkarmanızı sağlar.

İleri düzeyde bağlantı istasyonu: XPS 13 güç, Ethernet, ses ve video için tek bir kablo ile bağlantı kurma imkanı sunan Dell bağlantı istasyonu çözümleriyle birlikte kullanabilir. Daha hızlı veri aktarımı ve üç adede kadar Tam HD ekran veya iki adede kadar 4K ekran desteği için isteğe bağlı bir Dell Thunderbolt™ Bağlantı İstasyonu ekleyin.
 

 
 

Eksiksiz şekilde en iyisi


Geliştirilmiş kamera konumu: Dünyanın en küçük HD web kamerasını (yalnızca 2,25 mm) yaratmak için inovasyonun sınırlarını zorladık; kamera, meşhur InfinityEdge ekranın üst tarafına, artık önde ve merkezi olacak şekilde yerleştirilmiştir.

Devrim niteliğinde web kamerası tasarımı: Yeni XPS 13 web kamerası sadece daha küçük değil aynı zamanda daha niteliklidir. Yeni 4 elemanlı lens, çerçevenin her tarafında net video deneyimi sağlamak için tipik web kameralara göre daha fazla eleman kullanırken, gelişmiş gürültü azaltma özelliğini kullanan geçici gürültü azaltma ise, özellikle loş ışıklı ortamlarda video kalitesini önemli derecede iyileştirir. Son olarak lens, görüntünün tüm noktalarına odaklanılması için hassas bir işlemden geçirilmiştir. Daha fazla bilgi edinin.

Tek elle açın: Yeni değişken torklu menteşe tasarımı ile bilgisayarınızı kolaylıkla tek elle açabilirsiniz. Bu aynı zamanda hareket halindeyken veya isteğe bağlı dokunmatik ekranı kullanıyorken ekranınızın daha sabit kalması anlamına gelir.
 
 
 

Çevre bilincine sahip


Denizlerimizi kurtarıyor: CES® 2018 En İyi İnovasyon Onur Ödülü’ne layık görülen siyah ambalaj tepsilerimiz geri dönüşümün de bir adım ötesinde. Malzemelerin %25'lik kısmı sahil ve kıyı kesimlerinden toplanan okyanus plastiklerinden, %75'lik kısmı ise diğer geri dönüşümü sağlanan plastiklerden üretiliyor.

Enerji tüketimi açısından verimli: XPS 13, ENERGY STAR® sertifikalıdır.

Daha güvenli malzemeler: Kadmiyum, kurşun, cıva ve bazı ftalatlar gibi maddeleri içermez, ayrıca EPEAT® 2018 Bronze tescillidir4 ve BFR/PVC içermez5.

Geri dönüşüm dostu: Dizüstü bilgisayar parçalarının %90'ı kolayca geri dönüştürülebilir veya tekrar kullanılabilir ve beyaz bambu ambalaj tepsileri %100 geri dönüşüme uygundur.
 
 

İş için üretildi




BIOS koruma, veri şifreleme, ileri seviye kimlik doğrulama ve yeni nesil kötü amaçlı yazılım koruması gibi seçenekleri barındıran sınıfının en iyisi güvenlik ve endüstri lideri uç nokta güvenlik çözümleri. Veriler koruma altındadır. Son Kullanıcılar verimli kalır. BT’nin kendine güveni tamdır.

Dell Data Protection | Encryption ile birden çok uç noktadaki verileri koruyun. Fabrikada yüklendi; BT yöneticilerinin uyumluluk düzenlemelerini kolay biçimde karşılamak üzere şifreleme ilkelerini uzaktan yönetmeleri için kullanıma hazırdır.

Dell Data Protection | Endpoint Security Suite Enterprise6 gelişmiş tehdit önleme, kurumsal düzeyde şifreleme ve kimlik doğrulama özelliklerine sahiptir ve kötü amaçlı yazılımları pro-aktif olarak engeller. Yaptığımız testler, geleneksel en iyi anti-virüs çözümlerinin aynı tehditlerin ortalama olarak %50'sini yakalayabildiğini bizim koruma çözümümüzün ise bu tehditlere karşı %99 oranında etkili olduğunu göstermektedir.
 
 

Dünyanın yönetilebilirlik düzeyi en yüksek XPS'si, işinizin gerektirdiği yüksek esneklik ile BT ekibinin BIOS ayarlarını değiştirmesine ve sistemleri yapılandırmasına olanak sağlar.

Dell Client Command Suite uyumluluğu; sistem dağıtımının otomatikleştirilmesine ve basitleştirilmesine, karmaşık BT ortamlarında görüntülenmesine ve güncellenmesine yardım eden ücretsiz araçlar

Fabrikada yüklenen Dell Command | Update zaman alan yazı yazmayı ortadan kaldırırken sistemin kesinti sürelerini en aza indirir.

Dell İmaj Servisleriyle beraber Dell Yapılandırma ve Dağıtım Servisleri kullanarak dağıtımları uzun yaşam döngüsüyle basitleştirin.
 
 
 


 

Bağlantı Noktaları ve Yuvalar


1. Hoparlör | 2. 1 adet MicroSD kart okuyucu | 3. PowerDelivery ve DisplayPort özellikli 2 adet USB-C 3.1 | 4. Kulaklık jakı | 5. Saplamalı kilit yuvası | 6. PowerDelivery ve DisplayPort özellikli 2 adet Thunderbolt™ 3, (4 adet 3. Nesil PCI Express hattı) | 7. HD kamera | 8. Batarya durumu göstergesi | 9. Hoparlör



 

Boyutlar ve Ağırlık


1. Yükseklik: 7,8 mm - 11,6 mm (0,3" - 0,46”) | 2. Genişlik: 302 mm (11,9") | 3. Derinlik: 199 mm (7,8") | 4. Başlangıç Ağırlığı: 1,23 kg (2,7 lb)

 

 

Teknik Özellikler


    
İşlemci    Intel Core İ7
İşlemci Modeli    i7-8565U 1.80GHz Turbo 4.6GHz 8MB (8.Nesil)
Çekirdek Sayısı    Dört çekirdek işlemci
Sistem Belleği (Gb)    8 Gb
Bellek Türü    DDR4 2133MHz
Bellek Düzeni    1 x 8GB
Max.Bellek    16GB
Toplam Bellek Slotu    1
Bellek Yükseltme    Yok
Sabit Disk    Yok
SSD Slotu    M.2
SSD    256 Gb
Ekran Kartı    Paylaşımlı
Grafik Genişliği    64Bit
Grafik Yapısı    DDR4
Ekran Boyutu    13.3'' İnç
Dokunmatik Ekran    Var
Ekran Özelliği    UltraSharp 4K Ultra HD InfinityEdge Dokunmatik
Ekran Çözünürlük    UHD 3840x2160
Optik Okuyucu    Yok
İşletim Sistemi    Windows 10 Pro
Webcam    720p HD
Ses    High Definition Audio with Waves MaxxAudio®Pro
Kart Okuyucu    2 in 1 (SD/MMC)
Wirelles    Killer 1435 802.11ac
Bluetooth    Versiyon 4.1
Ethernet    Yok
Hdmı    Yok
Usb Portu    3 x Usb 3.1
Video Portu    PowerShare DC Girişi ve DisplayPort
Klavye Düzeni    Q TR
Klavye Özelliği    Arkadan aydınlatmalı
Touchpad    Çoklu dokunmatik harekete duyarlı
Pil Teknolojisi    4 hücreli pil
Paket İçeriği    Notebook, Şarj Aleti, Pil
Ağırlık    1.20 kg
Malzeme    Alüminyum kasa
Renk    Gri
Garanti Süresi    24 Ay Resmi Dell Yetkili Servisi

 

 

 

EAN Numarası: 5397184112014

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 4.6GHz
İşlemci Nesil 8. Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 256 GB
Bellek 8 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Grafik
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 3840x2160 px
İşletim Sistemi Win 10 Pro
Kullanım Amacı Kurumsal

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll