Everest Rampage SMX-R7 Siyah 4000 Dpi Gaming Mouse

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Gaming
Ürün Tipi Kablolu
Bağlantı Tipi Usb
Türü Lazer

Everest Rampage SMX-R7 Siyah 4000 Dpi Gaming Mouse

 

Everest Rampage SMX-R7 Siyah 4000 Dpi Gaming Mouse ; Güçlü Avagado 4000 DPI lazer sensör kullanmaktadır. Oyunda iken bile bu geniş DPI seçeneklerini değiştirebilirsiniz. Avagado 3050 sensör ile rakiplerinden her zaman bir adım önde .Özel dizaynı sayesinde kullanım kolaylığı ve mükemmel tutuş sağlar.Özel tasarımı SMX-R7'i diğer oyuncu mouselarından farklı kılar.

Everest Rampage SMX-R7 Siyah 4000 Dpi Gaming Mouse ; Yumuşak dokunuşlu yapısı ve eşsiz tasarımı sayesinde kaliteli malzeme kullanılarak üretilmiş olan Everest SMX-R7 ile oyun oynamanın keyfine varın ! 6 Tuşa paket içeriğinde bulunan yazılım cd'si ile isteğinize uygun bir biçimde makro tanımıyapabilirsiniz.

Everest Rampage SMX-R7 Siyah 4000 Dpi Gaming Mouse ; Üzerinde bulunan Scroll Tuşu, DPI fonsiyon tuşu ve ileri-geri fonksiyon tuşları ile size kolay kullanım imkanı tanır. Bu tuşlar sayesinde işlemlerinizi daha hızlı ve kolay gerçekleştireceksiniz. Everest SMX-R7 Yumuşak dokunuşlu yapısı ile konforlu, dayanıklı ve hasas bir biçimde dizayn edilmiştir.

Everest Rampage SMX-R7 Siyah 4000 Dpi Gaming Mouse ; Everest SMX-R7'nin üzerindeki 5 Farklı led ışık seçeneği ve 5 farklı DPI seçeneği ile kolaycakullanın. Belirlemiş olduğunuz DPI ayarına bağlı olarak değişen üzerindeki led ışıklar farklı bir görsellik sağlamakta ve oyun keyfinize artı katmaktadır.

Everest Rampage SMX-R7 Siyah 4000 Dpi Gaming Mouse ; Elinize tam oturacak şekilde tasarlanmış olan SMX-R7 size sorunsuz bir kullanım keyfi sunar. Led ışıklı tasarımı ile görsel olarakda etkileyici bir tasarıma sahiptir.

Everest Rampage SMX-R7 Siyah 4000 Dpi Gaming Mouse ; Yan üzeyinde bulunan kıvrımlar, tırtıklı yüzey ve özel tasarımı sayesinde maksimum tutuşsağlar ve oyun esnasında mouse'unuzun elinizden kaymasına engel olur.

Everest Rampage SMX-R7 Siyah 4000 Dpi Gaming Mouse ; Tak çalıştır özelliği sayesinde zaman kaybetmenden pratik bir şekilde kolaylıkla kurulum gerektirmeden kullanın.

 

Teknik Özellikler

 

Marka     Everest Rampage
Model     SMX-R7
Tipi     kabolu Gaming Mouse pad
Algılama     Optik
Bağlantı     USB
Buton Sayısı     6
Mouse Tipi     PC/ Notebook
Renk      Siyah
DPI     4000
Kablo Uzunluğu     1.5 mt.
Sürücü     Tak Çalıştır
Açıklama     Siyah 4000 Dpi Gaming Mouse
Aydınlatma     Var
Bağlantı     Kablolu
Buton Sayısı     6
DPI     4000 DPI
Kullanım Amacı     Oyun
Mouse Formu     Sağ El
Mouse Scroll-Tilt     Yok
Mouse Tipi     Optik

 

 

 

EAN Numarası: 8680096022951

Kullanım Alanı Gaming
Ürün Tipi Kablolu
Bağlantı Tipi Usb
Türü Lazer

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll