Fujitsu SP-1425 ScanSnap A4 Döküman Tarayıcı

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Tarayıcı Çözünürlüğü 600 DPI
Tarayıcı Bit Derinliği 24 Bit
Tarama Hızı 4 sn.(A4 300 dpi) 25 s/dk.(300 dpi ADF)

Fujitsu SP-1425 ScanSnap A4 Döküman Tarayıcı

 

SP-1425, düz yataklı A4 uyumlu bir ADF tarayıcıdır. Sınırlı alanlara yerleştirilmek üzere tasarlanan tarayıcı, basit kullanım ve güvenilir performans sunar.

25 ppm/50 ipm rahat tarama hızları

Hem düz yataklı hem de ADF ile çok yönlü tarama

Kompakt ve kullanıcı dostu tasarım

SP Serisi için PaperStream IP ve gelişmiş görüntü işleme işlevleri sağlayan PaperStream Capture Lite ile birlikte gelir

Daha iyi veri yönetimi için çeşitli yazılımlar mevcuttur

Gelişmiş üretkenlik için mükemmel tarama performansı

Düz yataklı ADF tarayıcı, kullanıcı üretkenliğini artırmak için kararlı kağıt besleme ve mükemmel kullanılabilirlik sağlar.

ADF ile hızlıca tarayın

ADF kullanımıyla, tarayıcı dakikada 25 sayfa/50 görüntü (A4 dikey, renkli 200 dpi/300 dpi) tarama hızlarına ulaşır. Dubleks tarama modu işlevi, birden çok belgeyi tarama hızını artırır.

Tek bir tarayıcıyla çeşitli belgeleri tarayın

ADF ve düz yatak ile donatılmış tarayıcı, normal yığınlardan plastik kartlara kadar çeşitli belgeleri tarayabilir. Ayrıca, rahat tarama sağlayan düz yataklı pasaportları, eski hassas belgeleri ve kitapçıkları da tarayabilir.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Gelişmiş yazılım, taramadan önce ve sonra iş akışını iyileştirir

PaperStream IP ve PaperStream Capture, tarayıcı sürücüsü ve yakalama yazılımının işlevleri, taramadan önceki ve sonraki işlem sayısını azaltarak operatörlerin genel üretkenliğini artırır.

Pasaport ve kimlik kartı taraması için, müşteri bilgilerinin verimli bir şekilde girilmesi için MRZ * (Makine Okunabilir Bölge) içinde yer alan tam ad, belge numarası, uyruk gibi kişisel bilgiler çıkarılabilir.

*ICAO (Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü) tarafından tanımlanan şekilde pasaportlarda ve kimlik kartlarında MRZ'nin tanınmasını destekler. Pasaport MRZ düzeni, her biri 44 karakterlik iki satır (Doc 9303 TD3 formatı) ve kimlik kartı MRZ düzeni, 30 karakterlik üç sıra (TD1 kartı) olarak tanımlanır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sınırlı alanlar için yerden tasarruf sağlayan tasarım

SP-1425'in küçük ayak izi, alanın sınırlı olduğu yerler de dahil olmak üzere her türlü ortamda kullanılmak üzere tasarlanmıştır. Bir ofiste büro işleri için belgeleri taramak veya bir resepsiyon masasında kimlikleri veya uygulamaları taramak gibi çeşitli amaçlar için uygundur.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Güç Açma/Kapatma ve Tarama/Durdurma olmak üzere yalnızca iki düğmeye basılarak cihazın çalıştırılması kolaydır. Minimal tasarımı, tarama prosedürlerini ve insan hatasını azaltır.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Daha yüksek üretkenlik için gelişmiş yazılım

Birden çok yazılımı iş sistemiyle birleştirmek, kullanıcıların iş verimliliğini büyük ölçüde artırmasına olanak tanır. Kullanıcılar, gelişmiş görüntü işleme özellikleri ve anlaşılması kolay kullanıcı arayüzleri ile sorunsuz taramanın keyfini çıkarabilir ve verileri verimli bir şekilde kullanabilir.

SP Serisi için PaperStream IP ile optimize edilmiş görüntü verileri

Hem TWAIN/ISIS'i destekleyen tarayıcı sürücüsü olan SP Series için PaperStream IP, OCR işlemleri için ince ayar ayarlamaları yapma ihtiyacını ortadan kaldırır. Görüntüleri otomatik olarak olağanüstü temiz görüntülere dönüştürerek buruşuk, kirli ve desenli belgeleri tararken bile OCR'yi hızlandırır.

Rutin taramalarda uzmanlaşmış PaperStream Capture Lite

SP Serisi için yakalama yazılımı olan PaperStream Capture Lite, iş akışlarında belge yakalama verimliliğini önemli ölçüde artırır. Kullanıcılar, toplu profil ayarlarını önceden yapılandırarak ve kaydederek, sezgisel kullanıcı arayüzleri ve kullanılabilirliği ile toplu tarama gibi rutin görevlerine odaklanabilirler.

Presto!™ PageManager™ ile verimli veri yönetimi

Presto!™ PageManager™ kağıt belgeleri organize dijital belgelere dönüştürür. Ön ayar tamamlandıktan sonra, belge görüntü verilerini anında saklamak için tarama düğmesine yalnızca bir kez basılması yeterlidir. Kullanıcılar, dosya dönüştürme veya diğer uygulamalar olmadan PDF dosyaları oluşturabilir, yazabilir ve açabilir, ayrıca çok sayfalı PDF dosyalarını ayrı dosyalara bölebilir veya birkaç PDF dosyasını tek bir dosyada birleştirebilir. Yazılım ayrıca dosyaları gruplamayı, saklamayı ve paylaşmayı da kolaylaştırır.

ABBYY™ FineReader™ Sprint ile arama yapılabilir belgeler

ABBYY™ FineReader™ Sprint ile, taranan veriler Word/Excel® gibi aranabilir PDF'ye veya ofis belgelerine dönüştürülebilir, böylece kullanıcılar günlük iş görevlerinde verileri tam olarak kullanabilir.

 

Teknik Özellikler

 

Tarama Alanı: 216 x 297 mm

Otm.Belge Besleme (OBB): Var

OBB Kapasitesi: 50 Sayfa

Asgari Belge Boyutu: 114 x 140 mm

Azami Belge Boyutu: 216 x 3048 mm

Desteklenen Kağıtlar: A4 80 g/m2Kabartmalı Kağıtlar ( 0.76 mm)Plastik Kartlar (Azami 0.76 mm)52 - 127 g/m2

Sensör Tipi: CMOS

Optik Çözünürlük: 600 dpi

Renk Derinliği: 24 bit

Tarama Hızı: 4 sn.(A4 300 dpi)25 s/dk.(300 dpi ADF)

 

EAN Numarası: 4939761309168

Tarayıcı Çözünürlüğü 600 DPI
Tarayıcı Bit Derinliği 24 Bit
Tarama Hızı 4 sn.(A4 300 dpi) 25 s/dk.(300 dpi ADF)

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll