Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC 6G 6GB GDDR6 192Bit Gaming Ekran Kartı(GV-N166TOC-6GD)

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Chipset Nvidia GTX1660TI
Bellek Kapasitesi 6 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı 1 Adet
Soğutma Fanlı

Gigabyte GeForce GTX 1660 Ti OC 6G 6GB GDDR6 192Bit Gaming Ekran Kartı(GV-N166TOC-6GD)

 

WindForce 2X Soğutma SistemiWINDFORCE 2X soğutma sistemi, iki adet 90mm'lik benzersiz blade fanı, GPU'ya direkt temas eden kompozit bakır ısı borusu ve 3D Active Fan özelliği sayesinde düşük sıcaklıklarda daha yüksek performans için etkili bir ısı dağıtma kapasitesi sunar.

 

Alternatif DönüşGigabyte'ın patentli "Alternatif Dönüş" sistemi, bitişik fanların türbülanslı hava akışı sorununu ortadan kaldıran tek çözümdür. Bitişik fanlar aynı yönde döndüğünden, hava akışı yönü türbülanslı hava akışına neden olur ve ısı dağılım verimini azalır. Gigabyte, bitişik fanları zıt yönde döndürür, böylece iki fan arasındaki hava akışını optimize ederek, daha düşük sıcaklıklarda daha verimli performans sağlar.

 

Eşsiz Bıçak FanıHava akışı üçgen fan kenarı tarafından bölünür ve fan yüzeyindeki 3D şerit eğrisinden düzgün bir şekilde yönlendirilir ve hava akışını etkin bir şekilde artırır.

 

3D Aktif Fan3D Aktif Fan yarı-pasif soğutma sağlar ve GPU düşük güçte iken fanlar kapalı kalacaktır. Sistem hafif veya boştayken oyunseverlerin tam sessizlikte oyun oynamasını sağlar.

 

Direkt Temas Eden Isı BorusuSaf bakır ısı boruları, gelişmiş termal transfer için GPU'ya doğrudan temas alanı maksimize olacak şekilde şekillendirilmiştir.

 

Kompozit Isı BorusuKompozit ısı borusu, soğutma kapasitesini artıran iki katı arayüz arasındaki ısı transferini verimli bir şekilde yönetmek için termal iletkenliği ve faz geçişini birleştirir.

 

Olağanüstü Dayanıklılık ve Hız AşırtmaGrafik kartı, MOSFET'in daha düşük sıcaklıkta çalışmasını sağlamak için 4+2 güç fazı tasarımını ve her MOSFET için aşırı sıcaklık koruma tasarımı ve yük dengelemesini, ayrıca mükemmel performans ve daha uzun sistem ömür sağlamak için Ultra Durable sertifikalı bobinleri ve kapasitörlerini kullanır.

 

Koruyucu Metal Arka PanelMetal arka plaka sadece estetik bir şekil sağlamakla kalmaz, aynı zamanda tam koruma sağlamak için grafik kartının yapısını da geliştirir.

 

Aorus EngineEn yeni sezgisel arayüz, kendi oyun gereksiniminize göre clock hızlarını, voltajı, fan performansını ve güç hedefini gerçek zamanlı olarak ayarlamanıza olanak tanır.

Oyuncular, AORUS Engine yardımcı programına basit bir tıklama ile, herhangi bir overclock bilgisi olmaksızın çeşitli oyun gereksinimlerini karşılamak için kartı kolayca ayarlayabilir ve manuel ayarlama zorluğunu ortadan kaldırır.

Chipset Nvidia GTX1660TI
Bellek Kapasitesi 6 GB
Bit Değeri 192 Bit
Bellek Tipi GDDR6
HDMI Çıkışı 1 Adet
Soğutma Fanlı

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll