Gigabyte H410M H Intel H410 Soket 1200 DDR4 2933MHz mATX Gaming Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Lga 1200
Chipset H410
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 2 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Gigabyte H410M H Intel H410 Soket 1200 DDR4 2933MHz mATX Gaming Anakart


Gigabyte H410M HIntel H410 Ultra Durable anakart, Gigabyte 8118 Gaming LAN, Anti-Kükürt tasarımı, Smart Fan 5

  • 10. Nesil Intel Core İşlemcileri Destekler
  • Çift Kanallı ECC olmayan arabelleksiz DDR4, 2 DIMM
  • Yüksek Kaliteli Ses Kapasitörleri ile 8 kanal HD Ses
  • Bant Genişliği Yönetimi ile 8118 Gaming LAN
  • Smart Fan 5, Çoklu Sıcaklık Sensörleri, Fan Stop, Hibrit Fan Başlıkları
  • Gigabyte APP Center
  • Anti-Kükürt Direnç Tasarımı

Bağlantı Özellikleri

  • 1. D-Sub
  • 2. HDMI
  • 3. USB 3.1 Gen1 Type-A
  • 4. Realtek 8118 Gaming LAN
  • 5. Ses Gürültü Koruması
  • 6. Ses Kapasitörleri
  • 7. Yüksek Kalite Dahili Ses Tasarımı
  • 8. Çift kanal DDR4, 2 DIMM
  • 9. 10. Nesil Intel Core İşlemci desteği
  • 10. SATA 6Gb/s
  • 11. USB3.2 Gen1
  • 12. M.2 Konektörü

 

Realtek 8118 Gaming LAN / Otomatik Bant Genişliği Atama ile Yüksek Hızlı Gigabit LANOyun ve uygulamaların ağ önceliğini sağlamak için otomatik bant genişliği atama özelliği ile birlikte Realtek 8118 LAN, en hızlı ve sorunsuz internet deneyimini sunar.

 

NVMe PCIe Gen3 x2 2280 M.2 KonnektörüGigabyte anakartlar, M.2 teknolojisini sisteminin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak isteyen meraklılara sunmaya odaklanmıştır.

 

Smart Fan 5Smart Fan 5 kullanıcıları, oyun PC'sinin serin kalırken performansını koruyabilmelerini sağlayabilir. Smart Fan 5, kullanıcıların fan başlıklarını anakartın farklı yerlerinde farklı termal sensörleri yansıtacak şekilde değiştirmelerini sağlar. Sadece Smart Fan 5 ile hem PWM hem de Voltaj modu fanlarını destekleyen daha karma fan başlıkları, anakartı daha fazla soğutmayı daha kolay hale getirmek için üretildi.

  • 4 Isı Sensörü
  • 2 Fan Pin Başlığı
  • Tüm Fan Pin Başlıkları, Hibrit Fan Başlıklarına Yükseltildi
  • Birlikte Çalıştırılabilir Fanlar ve Sensörler
  • Fan Kontrolü için Sezgisel Kullanıcı Arayüzü

Fan StopBelirtilen eşiğin altına düştüğünde herhangi bir fanın tamamen durmasını sağlayan Fan Stop ile fan sessizliğini elde edin. Sensörün hangi sıcaklıkta ve hangi sıcaklıkta ayarlandığına bağlı olarak hangi fanın durduğu - tüm bunlar sizin isteğinize göre özelleştirilebilir.

Hibrit Fan Pin Bağlantı BaşlığıSıvı soğutma kurulumunuz üzerinde tam kontrol sağlayın! Smart Fan 5, Hibrit Fan Pin Başlıkları veya harici termistör sensörleri aracılığıyla akış hızı ve su sıcaklığı hakkında ikinci bir bilgiyi alır - PC'nizde mutlak ustalık sağlar.

• Tüm Hibrit Fan Başlıkları, fan veya pompa olsun, farklı PWM veya Gerilim modlu soğutma cihazının türünü otomatik olarak algılayabilir.

Yüksek Kaliteli Ses KapasitörleriGIGABYTE anakartları ileri teknoloji ses kapasitörleri kullanıyor. Bu yüksek kaliteli kapasitörler, oyuncular için en gerçekçi ses efektlerini sağlamak için yüksek çözünürlüklü ve gerçekçi ses sunmaya yardımcı olur.

Ses Gürültü Koruması
GIGABYTE anakartlar, anakartın hassas analog ses bileşenlerini PCB seviyesindeki olası gürültü kirliliğinden ayıran bir ses gürültü koruma özelliğine sahiptir.

 

Kükürtlenmeye Karşı Koruma BaşladıHavadaki kükürt bileşikleri kimyasal onarım yapan küçük dirençlere nüfuz edebilir ve bu dirençlerin açılıp kısalmasına neden olabilir. Bunlardan herhangi biri gerçekleşirse anakart çalışmaz hale gelir. Dirençleri Anti-Kükürt tasarımıyla donatarak Gigabyte Ultra Durable Anakartlara yepyeni bir anlam kazandırdık.

Endüstrinin Öncü Dalgalanma KorumasıGigabyte anakartlar, anakartınızı koruyan ve PC'nizin herhangi bir düzensiz elektrik akımlarını dengelemek için gerekli donanıma sahip özel bir anti-şok IC'ye de sahiptir.

Nem Korumalı Cam Kumaş PCBPC' niz için havadaki nemden daha zararlı bir madde bulamazsınız. Gigabyte 9. seri anakartlar, yeni Cam Kumaş PCB tekonolojisi sayesinde bu tarz nem ve rutubet emme durumlarına karşın anakartınızı koruma altına almaktadır. Cam Kumaş PCB tekonolojisi, yeni bir PCB materyali kullanmaktadır. Bu materyal anakartınız üzerindeki nem bazlı deformelere karşın bilgisayarınızı eski PCB korumalarından daha iyi korumaktadır.

 

Yüksek Sıcaklık Koruması Düşük RDS (on) MOSFET TasarımlarıGIGABYTE anakartlar (on) MOSFET Düşük RDS kullanırlar, bununla gereksiz olan ısı dağıtımı sayesinde enerji israfını azaltır. Tüm bunlar maddi enerji tasarrufu tutarıdır, son kullanıcıların yararınadır ve tüm bunları sistem performansını etkilemeden yapar.

 

 

Yenilenmiş BIOSBIOS, ilk kurulum sırasında kullanıcılar için en uygun ayarlamayı yapar. Yeni bir GUI ve daha kolay işlevselliklerle, Gigabyte, kullanıcıların yeni sistemlerini kurarken BIOS'u kendi istedikleri gibi yeniden yapılandırmasına olanak sağlar.

 

 

Gigabyte App CenterGigabyte App Center, Gigabyte anakartınızdan daha fazla ve daha iyi faydalanmanızı sağlayan bir dizi Gigabyte uygulamasını sizlere sunmaktadır. Basit bir arayüz ile Gigabyte App Center’a kolayca bağlanabilir ve istediğiniz uygulamaları, sürücüleri ve BIOS'u yükleyebilir veya güncellemelerinizi yapabilirsiniz.

Easy TuneGigabyte'ın EasyTune uygulaması basittir ve arayüz kullanımı oldukça kolaydır, kullanıcıların Windows ortamında sistem ayarlarının ince ayarlarını yapmalarına veya sistem, hafıza hızlarını ve voltajlarını ayarlamalarına izin verir. Smart Quick Boost ile, bir tıklama otomatik olarak sisteminizi hız aşırtmaya alır, daha fazlasına ihtiyaç duyduğunuz da size performans artışı verir.

 

 

@BIOSGigabyte @BIOS uygulaması, sisteminizin BIOS'unu basit ve kaygan bir grafik kullanıcı arayüzü kullanarak Windows içinden güncellemenizi sağlar. @BIOS, Gigabyte sunucularından en son sürümü otomatik olarak indirebilir veya BIOS'unuzu bilgisayarınızdaki bir dosyadan güncelleyebilirsiniz. @BIOS ayrıca mevcut BIOS'unuzu bir dosyaya kaydetmenizi, önceki BIOS'unuzu bir görüntüden kurtarmanızı ve BIOS'unuzu bir görüntüye yedeklemenizi sağlar.

 

 

Sistem Bilgisi GörüntüleyicisiGigabyte Sistem Bilgi Görüntüleyicisi, mevcut sistem durumunuza erişmenizi sağlayan merkezi bir konumdadır. Saatleri ve işlemci gibi bileşenleri izleyin, tercih ettiğiniz fan hızı profilini ayarlayın, sıcaklık çok yükseldiğinde uyarılar oluşturun veya sisteminizin davranışını kaydedin; Bunlar Sistem Bilgisi Görüntüleyicisi'nin yetenekleridir.

 

 

4K Ultra HD Desteği4K çözünürlük, yatay eksende yaklaşık 4000 piksel, bugünün standart HD piksel yoğunluğunun dört katından fazlasını kullanan, yüksek çözünürlüklü içerik sunumunda bir sonraki teknolojik kilometre taşıdır. GIGABYTE anakartları, HDMI üzerinden yerleşik Intel® HD Graphics ile yerel 4K desteği sağlar.

 

 

HDMI - Yeni Jenerasyon Çoklu Medya ArayüzüHDMI yüksek çözünürlüklü multimedya arayüzü, tek bir kablo sayesinde 5 Gb/s'e kadar bant genişliğinde görüntü iletimi ve 8 hat yüksek kalitede ses elde etmenizi sağlamaktadır. Üstün sıkıştırılmamış dijital görüntü ve ses iletimi yapabilen HDMI, 1080p'e kadar ses veya görüntünün canlılığını koruyup benzer arayüzlerde ve dijtal'den analog'a dönüşümlerde kalite kaybı olmadan iletim sağlar.Ek olarak HDMI, HDCP ile uyumlu olmakla birlikte korumalı medya içerikleri ve Blu-ray/HD DVD ile playback yapmanıza olanak sağlar.

 

 

Teknik Özellikler


 

  • CPU

    1. Support for 10th Generation Intel® Core™ i9 processors/Intel® Core™ i7 processors/Intel® Core™ i5 processors/Intel® Core™ i3 processors/Intel® Pentium® processors/Intel® Celeron® processors in the LGA1200 package
    2. L3 cache varies with CPU
    (Please refer "CPU Support List" for more information.)
  • Chipset

    1. Intel® H410 Express Chipset
  • Memory

    1. Intel® Core™ i9/i7 processors:
      Support for DDR4 2933/2666/2400/2133 MHz memory modules
    2. Intel® Core™ i5/i3/Pentium®/Celeron® processors:
      Support for DDR4 2666/2400/2133 MHz memory modules
    3. 2 x DDR4 DIMM sockets supporting up to 64 GB (32 GB single DIMM capacity) of system memory
    4. Dual channel memory architecture
    5. Support for ECC Un-buffered DIMM 1Rx8/2Rx8 memory modules (operate in non-ECC mode)
    6. Support for non-ECC Un-buffered DIMM 1Rx8/2Rx8/1Rx16 memory modules
    7. Support for Extreme Memory Profile (XMP) memory modules
    (Please refer "Memory Support List" for more information.)
  • Onboard Graphics

    Integrated Graphics Processor-Intel® HD Graphics support:
    1. 1 x D-Sub port, supporting a maximum resolution of 1920x1200@60 Hz
    2. 1 x HDMI ports, supporting a maximum resolution of 4096x2160@30 Hz
      * Support for HDMI 1.4 version and HDCP 2.3.
    Maximum shared memory of 512 MB
  • Audio

    1. Realtek® ALC887 codec
    2. High Definition Audio
    3. 2/4/5.1/7.1-channel
      * To configure 7.1-channel audio, you need to open the audio software and select Device advanced settings > Playback Device to change the default setting first. Please visit GIGABYTE's website for details on configuring the audio software.
  • LAN

    1. Realtek® GbE LAN chip (1000 Mbit/100 Mbit)
  • Expansion Slots

    1. 1 x PCI Express x16 slot, running at x16
    2. 2 x PCI Express x1 slots
      (The PCI Express slots conform to PCI Express 3.0 standard.)
    Supports up to ASPM L1.2 power management protocols.
  • Storage Interface

    1. 1 x M.2 connector (Socket 3, M key, type 2242/2260/2280 SATA and PCIe x2 SSD support)
    2. 4 x SATA 6Gb/s connectors
      * Refer to "1-7 Internal Connectors," for the installation notices for the M.2 and SATA connectors.
    M.2 connectors support up to ASPM L1.2 PCIe power management protocols.
  • USB

    Chipset:
    1. 4 x USB 3.2 Gen 1 ports (2 ports on the back panel, 2 ports available through the internal USB header)
    2. 6 x USB 2.0/1.1 ports (4 ports on the back panel, 2 ports available through the internal USB header)
  • Internal I/O Connectors

    1. 1 x 24-pin ATX main power connector
    2. 1 x 8-pin ATX 12V power connector
    3. 1 x CPU fan header
    4. 1 x system fan header
    5. 1 x RGB LED strip header
    6. 4 x SATA 6Gb/s connectors
    7. 1 x M.2 Socket 3 connector
    8. 1 x front panel header
    9. 1 x front panel audio header
    10. 1 x USB 3.2 Gen 1 header
    11. 1 x USB 2.0/1.1 header
    12. 1 x Trusted Platform Module header (For the GC-TPM2.0 SPI/GC-TPM2.0 SPI 2.0 module only)
    13. 1 x serial port header
    14. 1 x Clear CMOS jumper
  • Back Panel Connectors

    1. 1 x PS/2 keyboard/mouse port
    2. 1 x D-Sub port
    3. 1 x HDMI port
    4. 2 x USB 3.2 Gen 1 ports
    5. 4 x USB 2.0/1.1 ports
    6. 1 x RJ-45 port
    7. 3 x audio jacks
  • I/O Controller

    1. iTE® I/O Controller Chip
  • H/W Monitoring

    1. Voltage detection
    2. Temperature detection
    3. Fan speed detection
    4. Overheating warning
    5. Fan fail warning
    6. Fan speed control
      * Whether the fan speed control function is supported will depend on the cooler you install.
  • BIOS

    1. 1 x 128 Mbit flash
    2. Use of licensed AMI UEFI BIOS
    3. PnP 1.0a, DMI 2.7, WfM 2.0, SM BIOS 2.7, ACPI 5.0
  • Unique Features

    1. Support for APP Center
      * Available applications in APP Center may vary by motherboard model. Supported functions of each application may also vary depending on motherboard specifications.
      @BIOS
      Ambient LED
      EasyTune
      Fast Boot
      Game Boost
      ON/OFF Charge
      Smart Backup
      System Information Viewer
    2. Support for Q-Flash
    3. Support for Xpress Install
  • Bundled Software

    1. Norton® Internet Security (OEM version)
    2. Realtek® 8118 Gaming LAN Bandwidth Control Utility
  • Operating System

    1. Support for Windows 10 64-bit
  • Form Factor

    1. Micro ATX Form Factor; 22.6cm x 17.4cm

EAN Numarası: 4719331808884

Soket Tipi Lga 1200
Chipset H410
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 64 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 2 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll