Gigabyte Z390 Aorus Pro Intel Z390 Soket 1151 DDR4 ATX Gaming(Oyuncu) Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Gigabyte Z390 Aorus Pro Intel Z390 Soket 1151 DDR4 ATX Gaming(Oyuncu) Anakart

 

Gigabyte Aorus Pro - Vahşi PençelerAORUS Çekirdeği falcon’un saldırgan doğası ve avlanma gücünden esinlenmiştir. Falcon, AORUS tasarımının ince detaylarında örneklenen nitelikleri, olağanüstü verimliliği ve hassaslığı ile avını hızlı bir şekilde vurmak için keskin pençelerini kullanır.

 

RGB Fusion 2.0AORUS Anakartları ile RGB Fusion, Adreslenebilir LED'lerle daha da iyi. * RGB Fusion, kullanıcılarına PC'ler için yerleşik RGB ve harici RGB / Adreslenebilir LED ışık şeritlerini kontrol etme seçeneği sunuyor. Z390 Serisi AORUS Anakartlarındaki RGB Fusion, renkler ve desenlerle dolu haliyle artık Adreslenebilir LED desteği ile geliştirildi. Her LED'in dijital olarak adreslenebilir olduğu harici Adreslenebilir LED şeritlerle*, kullanıcılar daha fazla desen, stil ve ışıklandırma deneyimi yaşayabilir.

AORUS Anakartları 5v veya 12v Adreslenebilir LED aydınlatma şeritlerini ve 300 LED ışığını destekleyecektir. Adreslenebilir LED'lere sahip RGB Fusion, yeni modeller ve çeşitli hız ayarları ile birlikte gelecek.

* Adreslenebilir LED'ler sadece Anakartlarda, harici LED Şeritlerde, Adreslenebilir LED ŞeritlerdeAnakart satın alımında mevcut değildir.

 

Çok Bölgeli Işık Gösterisi TasarımıArtık her zamankinden daha fazla LED özelleştirme sunarak, kullanıcılar PC'lerini yaşam biçimlerini yansıtacak şekilde uyarlayabilirler. Tam RGB desteği ve yeniden tasarlanmış RGB Fusion 2.0 uygulamasıyla, kullanıcı, anakartı çevreleyen LED'ler üzerinde tam kontrol sahibi olur.

 

RGB Fusion YazılımıTüm yeni RGB Fusion yazılımı ile kullanıcılar desteklenen tüm ürünlerde farklı renk seçenekleri ile farklı ön ayarlı LED aydınlatma konfigürasyonlarına erişebilir. LED'leri favori müziğinizle senkronize etmek veya CPU sıcaklığını göstermek için renkleri değiştirmelerini bile ayarlayabilirsiniz. Gerçek aydınlatma uzmanları için, her biri kendi etkileriyle tamamen bireysel olarak özelleştirilebilen özel bir ürün ayarı vardır.

GIGABYTE RGB Fusion Programı
Sadece bilgisayarınızı renklendirmeyin, arkadaşlarınızın gıpta edeceği bir sanat eseri yapın. GIGABYTE RGB Fusion mobil uygulaması ile kullanıcılar oyun PC’ si içerisindeki aydınlatmayı izler gibi kontrol edebilirler. Bu, kullanıcılara farklı modlar için renkleri ve hızları deneme ve ayarlama gibi kolay erişim imkânı sağlar, tüm bunlar kullanıcıları bu ayarlar için PC'nin klavye vemonitöründen uzaklaşma imkanı sağlar.

 

12+1 Fazlı Dijital Güç TasarımıAnakart 12 + 1 fazlı dijital CPU güç tasarımı kullanır. Bu, hem dijital PWM Denetleyici hem de DrMOS'u içerir. Bu% 100 dijital kontrolör ve ek 8 + 4 Solid-pin CPU Güç Konektörleri, anakartın en güçe aç ve enerji duyarlı bileşenlerine güç sağlamada inanılmaz hassasiyet sunar. Bu, meraklıların yeni 8 çekirdekli 9. nesil Intel Core işlemcilerden en yüksek performansı almasını sağlar.

 

2x Bakır PCB İle Optimize CPU Güç Dağıtım DüzlemiGIGABYTE'ın özel 2X Bakır PCB tasarımı normal güç yüklerini daha fazla işlemek ve kritik CPU güç dağıtımı alanından ısıyı uzaklaştırmak için bileşenler arasında elverişli güç dağıtım yolları sağlar. Bu, anakartın hızaşırtma durumu sırasında gerekli olan artan güç yüklemesinin üstesinden gelebilmesi için önemlidir.

 

Gelişmiş Termal TasarımAnakart, meraklılar, overclockçular ve oyuncular için mükemmel MOSFET soğutma performansı sağlayan devasa ısı emicisini, Direct Touch Heatpipe'ı, kalın termal yastık ile birleştirerek yüksek performanslı termal tasarım kullanmaktadır.
- Çoklu Parçalı Soğutucu: Soğutuculardaki çoklu kesimler, ısı yayılım yüzeyini arttırarak termal performansı iyileştirir ve şık estetik görünümünü korur.
- Isı Borusu: Direct Touch Heatpipe, MOSFET'ten ısı emicisine ısı transferini sağlar, aynı zamanda en iyi soğutma performansı için iki parçalı MOSFET ısı emicisini bağlar.
- Kalın Termal Ped: 1.5 mm daha kalın termal ped kullanarak, soğutucu ve bileşenler ve daha hızlı ısı transferi arasında daha iyi temas basıncı sağlayabilir.

 

Önceden Kurulmuş G/Ç KalkanıEntegre bir G/Ç korumasıyla, GIGABYTE Ultra Durable PC'yi oluşturmak daha da kolay ve rahat. Kullanıcılar, önceden kurulmuş G/Ç kalkanının dayanıklı tasarımıyla mükemmel dayanıklılık bekleyebilirler.

 

Çift PCIe Gen3 x4 M.2AORUS Gaming Anakartları, sistem potansiyelini en üst düzeye çıkarmak isteyen meraklılara M.2 teknolojisini sunmaya odaklanmıştır.

 

Aorus M.2 Isı Koruması - Gigabyte Ultra-Verimli M.2 Termal KorumaGIGABYTE, dayanıklılığı göz önünde bulundurarak M.2 SSD cihazları için termal bir çözüm sunar. M.2 Termal Koruma, bir sorun ortaya çıkmadan önce ısıyı dağıtmaya yardımcı olduğundan yüksek hızlı M.2 SSD'lerden gelen tıkanma ve darboğazları önler.

 

DDR4’ü 4266MHz ve Sonrasını DesteklerAORUS, 4266MHz ve ötesine uygun uyumluluğu sağlayan test edilmiş ve kanıtlanmış bir platform sunuyor.

 

ALC1220-VB Sürükleyici Oyun AtmosferiALC1220 120dB (A) Akıllı Kulaklık Amplifikatörlü SNR HD Ses, düşük ses ve distorsiyon gibi sorunları önleyerek, başınızda ki ses cihazınızın empedansını otomatik olarak algılar. 
Yeni VB serisi ses kontrol cihazı ile sesinizi dünyaya hem ön / arka mikrofon SNR ile hem de 110 / 114dB (A) 'ya kadar canlı olarak aktarın.

Oyun İçi Sesli Sohbet Sırasında Daha Fazla Karışıklık Yok
Daha yüksek ön dinamik aralıklı mikrofon girişi, oyuncuların daha net duyulmasını sağlar. Daha fazla yanlış anlamaya, daha fazla kafa karışıklığı yok!

 

Üstün WIMA & Ses KapasitörleriAORUS anakartları HiFi sınıf WIMA FKP2 kapasitörler ve yüksek kaliteli ses kapasitörlerinin bir kombinasyonunu sunar. Üst düzey ses kapasitörleri yüksek kaliteli ses ekipmanı için uygunken, bas ve zengin yüksek frekanslarda zengin ses sağlamak için en son teknolojiyi kullanan WIMA FKP2 kapasitörler, yüksek kaliteli Hi-Fi sistemlerinde yaygın olarak kullanılmaktadır. Bunun özel AORUS AMP-UP Audio teknolojisine eklenmesi, en zorlu audiophiles için ideal yerleşik ses çözümünü sunar.

 

Performansla Doldurulmuş OptaneZ390 AORUS Platformu Intel'in en yeni Optane teknolojisini destekliyor. Optane, geleneksel mekanik sürücülere kıyasla kullanıcılara önemli bir destek sağlayan bir önbellek gibi davranarak depolama performansını artırıyor.

 

CFosSpeed İnternet Hızlandırıcısı Ağına Bağlı Intel GbE LANIntel GbE LAN, kalabalık LAN ortamlarında daha iyi yanıt vermeyi sağlamak için ağ gecikmesini artırmak ve düşük ping süreleri sağlamak için yardımcı olan bir ağ trafiği yönetimi uygulaması olan cFosSpeed'e sahiptir.

 

USB Type-C Ön Panel KonnektörüYeni nesil bağlantıyla donatılan AORUS Gaming Anakartları zaten geleceğin şasisini destekliyor. USB 3.1 Gen1 için yerleşik USB Type-C başlığı, bir USB 3.1 Gen1 sürücüyü bağlarken veya yeni mobil cihazınızı şarj ederken erişiminizi kolaylaştırır.

Intel USB 3.1 Gen2 Kontrolcü İle Geleceğe Bağlan
Intel'in orijinal USB 3.1 ana bilgisayar denetleyicisi, 10Gbps'ye kadar hızlara sahip USB 3.1 bağlantı noktaları sağlar. Önceki nesle kıyasla bant genişliğinin iki katına ve ayrıca USB 2.0 ve 3.0 ile geriye dönük uyumluluğa sahip olan yeni geliştirilmiş USB 3.1 protokolü sayesinde çok daha gelişmiş USB 3.1 protokolü kullanılabilir. Type-C ve daha geniş bir cihaz yelpazesi üzerinde daha iyi uyumluluk için geleneksel USB Type-A konektörü.
- Dünya’nın sıradaki evrensel konnektörü
- Ters çevrilebilir USB 3.1 Gen2 Type-C konnektörü

 

Smart Fan 5Smart Fan 5 kullanıcıları, oyun PC'sinin serin kalırken performansını koruyabilmelerini sağlayabilir. Smart Fan 5, kullanıcıların fan başlıklarını anakartın farklı yerlerinde farklı termal sensörleri yansıtacak şekilde değiştirmelerini sağlar. Sadece Smart Fan 5 ile hem PWM hem de Voltaj modu fanlarını destekleyen daha karma fan başlıkları, anakartı daha fazla soğutmayı daha kolay hale getirmek için üretildi.

 

Smart Fan Kontrol TasarımıFan Stop
Belirtilen eşiğin altına düştüğünde herhangi bir fanın tamamen durmasını sağlayan Fan Stop ile fan sessizliğini elde edin. Sensörün hangi sıcaklıkta ve hangi sıcaklıkta ayarlandığına bağlı olarak hangi fanın durduğu - tüm bunlar sizin isteğinize göre özelleştirilebilir.

Hibrit Fan Pin Bağlantı Başlığı
Sıvı soğutma kurulumunuz üzerinde tam kontrol sağlayın! Smart Fan 5, Hybrid Fan Pin Başlıkları veya harici termistör sensörleri aracılığıyla akış hızı ve su sıcaklığı hakkında ikinci bir bilgiyi alır -PC'nizde mutlak ustalık sağlar. 
* Tüm Hibrit Fan Başlıkları, fan veya pompa olsun, farklı PWM veya Gerilim modlu soğutma cihazının türünü otomatik olarak algılayabilir.

 

Katı Pin Güç KonnektörleriZ390 AORUS anakartlar, ATX 24pin ve ATX 12V 8pin + 8pin güç konektörlerini, CPU aşırı yükleme sırasında kararlı bir güç kaynağı sunmak için sağlam bir kaplamaya sahiptir.

Sağlam Pin Güç konnektörü avantajları
- Elektrik için daha büyük temas alanı
- Daha yüksek güç ve üretilen ısıyı sürdürmek için daha fazla metal miktarı
- Ultra dayanıklı ve uzun ömürlü

 

Ultra Durable PCIe ZırhıEndüstri Lideri Ultra Durable PCIe Armor
GIGABYTE’ dan yenilikçi PCIe metal koruyucu, gelişmiş Grafik kartlarının gereken desteğini sağlamak için PCIe konnektörleri güçlendiriyor. PCIe metal koruma, topraklanmış sistem gibidir, ayrıca olası müdahalelere karşı koruma sağlar.

Ultra Durable Bellek Armor
AORUS'un tek parçalı paslanmaz çelik ekran tasarımı, PCB bozulmalarına ve bükülmeye, plakanın bükülmesine karşı ve olası herhangi bir ESD girişimini önler.

 

Gigabyte Patentli DualBIOS TasarımGIGABYTE Ultra Durable anakartlar, GIGABYTE'ın, PC'nizin en önemli bileşenlerinden biri olan BIOS'tan birini koruyan ayrıcalıklı bir teknoloji olan GIGABYTE DualBIOS özelliğine sahiptir. GIGABYTE DualBIOS, anakartınızın virüs, donanım arızası, uygun olmayan OC ayarları veya güncelleme işlemi sırasında elektrik kesilmesi nedeniyle BIOS hatasından kullanıcıları koruyan hem bir 'Ana BIOS' hem de bir 'Yedek BIOS'u olduğu anlamına gelir.

Kolay Kurulum İçin “G Connector” DizaynAlan kısıtlı ve göstergeler küçücük olduğu için ön panel konektörlerinin küçük kabloları ile başa çıkmak zor olabilir. G-Connector ile tüm FP kablolarını bir kerede bağlayarak, süreci basitleştirebilirsiniz. Bir sonraki bilgisayarınızı inşa etmek ve size bazı hayal kırıklıklarından tasarruf etmek için üretildi.

 

Gigabyte BIOSYeni Kullanıcı Arayüzü: Tüm yeni EASY MODE, CPU saat, Bellek, Depolama, Fan gibi bir sayfada önemli donanım bilgilerini gösterir.
Favorilerim: Hızlı erişim için sürekli kullanılan öğeleri favori menüye ekleyin.
Depolama Bilgileri: SATA, PCIE ve M.2 arabirimi dahil olmak üzere her türlü depolama bilgisini gösterir.
Değişiklikler: Bios'u kaydetmeden ve çıkmadan önce tüm değişiklikleri listeleyin. Genel ayar değişikliklerini hızlı bir şekilde gözden geçirin.
Optimize Edilmiş Bellek Kurulumu Hatırlatıcısı: Kullanıcı iki bellek modülü yüklediğinde ancak tek kanal modunu çalıştırdığında doğru kurulum hatırlatma mesajını görüntüler.
Sezgisel Yük Hattı Eğrisi: Her yükleme çizgisi kalibrasyon ayarını sezgisel bir eğri grafiğinde açıkça gösterir.

 

Gigabyte UygulamalarUygulama Merkezi
GIGABYTE APP CENTER, tüm GIGABYTE MB yardımcı programlarının ve sürücülerinin yararlı bir portalıdır, APP CENTER'dan kurmak istediğiniz herhangi bir programı seçebilir ve en son yardımcı programlar ve sürücülerle güncellemenizi sağlayabilirsiniz.

EasyTune
GIGABYTE'ın EasyTune uygulaması basittir ve arayüz kullanımı oldukça kolaydır, kullanıcıların Windows ortamında sistem ayarlarının ince ayarlarını yapmalarına veya sistem, hafıza hızlarını ve voltajlarını ayarlamalarına izin verir. Smart Quick Boost ile bir tıklama otomatik olarak sisteminizi hız aşırtmaya alır, daha fazlasına ihtiyaç duyduğunuz da size performans artışı verir.

@BIOS
GIGABYTE @BIOS uygulaması, sisteminizin BIOS'unu basit ve kaygan bir grafik kullanıcı arayüzü kullanarak Windows içinden güncellemenizi sağlar. @BIOS, GIGABYTE sunucularından en son sürümü otomatik olarak indirebilir veya BIOS'unuzu bilgisayarınızdaki bir dosyadan güncelleyebilirsiniz. @BIOS ayrıca mevcut BIOS'unuzu bir dosyaya kaydetmenizi, önceki BIOS'unuzu bir görüntüden kurtarmanızı ve BIOS'unuzu bir görüntüye yedeklemenizi sağlar.

Sistem Bilgisi Görüntüleyicisi
GIGABYTE Sistem Bilgi Görüntüleyicisi, mevcut sistem durumunuza erişmenizi sağlayan merkezi bir konumdadır. Saatleri ve işlemci gibi bileşenleri izleyin, tercih ettiğiniz fan hızı profilini ayarlayın, sıcaklık çok yükseldiğinde uyarılar oluşturun veya sisteminizin davranışını kaydedin; Bunlar Sistem Bilgisi Görüntüleyicisi'nin yetenekleridir.

 

CEC 2019 Hazır - Basit Bir Tıklama İle Güç Tasarrufu YapınCEC Gereksinimi: PC güç tüketimi kapalı moddayken, bekleme modunda, bekleme modundayken belirli bir seviyenin altında olmalıdır. GIGABYTE anakartlar, yüksek güç verimliliği sağlayan donanım bileşenleri ve ince ayarlı BIOS'ları ile boş modda daha düşük güç tüketimi elde edebilir ve yeni CEC 2019 (California Energy Commission) güç tüketimi gereksinimine tamamen uygundur.

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Z390
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 128 GB
Form Faktörü ATX
Ram Slot Sayısı 4 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll