KINGSTON KVR800D2N6/2G 2Gb Ddr2 800MHz Kutulu Pc Ram

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kapasite 2 GB
Tipi DDR2
Frekans 800 Mhz
Kit Single
Gecikme Süresi CL 6

KINGSTON KVR800D2N6/2G 2Gb Ddr2 800MHz Kutulu Pc Ram

 

Sistem belleği olarak da isimlendirilen RAM, bilgisayarların en önemli parçaları arasında yer alıyor. Performansı yüksek bir bilgisayara sahip olabilmek için; anakart ve işlemci ile uyumlu bir RAM kullanmak gerekiyor. Güçlü özellikleriyle öne çıkan Kingston 2GB 800MHz DDR2 Ram (KVR800D2N6/2G) ürünü sayesinde verimli bir bilgisayara kavuşmak mümkün hale geliyor. Kapasitesi ve hızı ile göz dolduran ürün, bilgisayarın ideal işlem hızına erişebilmesini kolaylaştırıyor. Bilinçli bilgisayar kullanıcıları RAM seçerken, birçok farklı kritere dikkat ediyor. Ürünün özelliklerini inceleyerek, anakart tarafından desteklenip desteklenmediğini kontrol etmek yararlı oluyor. Kingston markasının kaliteli ürünü ile bilgisayarınızdaki RAM’i değiştirebilir ya da kullandığınız RAM miktarına takviye yapabilirsiniz.

İyi bir sistem belleği ve onu destekleyen güçlü bir anakart ile donanımlar rahat ve hızlı bir şekilde çalışabiliyor. RAM özellikleri arasında en fazla dikkat çekenlerden birisi de kapasite oluyor. Bu noktada ilk olarak, anakartın desteklediği maksimum RAM kapasitesine uygun modelleri belirlemek gerekiyor. Ürünün sahip olduğu 2 GB kapasite, standart bir kullanıcı için gerekli olabilecek işlem kapasitesini sunuyor. Günümüzde kullanılmakta olan bilgisayarların çoğunda, sistem belleğine sonradan ekleme yapılabiliyor. Bilgisayarlarda daha profesyonel işler yapmak isteyenler ya da oyun oynamayı düşünenler de halihazırdaki RAM kapasitelerini arttırmak için ürünü tercih edebiliyor. Kingston 2GB 800MHz DDR2 Ram (KVR800D2N6/2G) modeli ile sistem belleğine takviye yapabilir ve bu sayede bilgisayarınızdaki birçok temel programı rahatça kullanabilirsiniz.

Bilgisayarda verilerin kısa süreli olarak tutulduğu yer olan sistem belleği, hızı ile donanımın genel performansını da etkiliyor. Kingston kalitesiyle üretilen model, hem kapasitesi hem de hızı ile beğeni topluyor. Sistem belleğini seçerken bilgisayardaki anakartın desteklediği hıza uygun olmasına özen göstermek gerekiyor. Bilgisayarlar çalışırken, RAM hız değeri ne kadar yüksek olursa olsun, anakartın sahip olduğu hızı temel alıyor. Bu nedenle, çok yüksek hızlara sahip sistem belleği çeşitlerini almaktansa, anakarta uygun hızda olanı tercih etmek yararlı oluyor. RAM ve anakart hızları uyuşmadığında sistemde sorunlarla karşılaşılabiliyor. Kingston RAM modeli, 800 MHz hızı ile programların verimli bir şekilde çalışabilmesine imkan tanıyor. Anakartınızın değerini de göz önüne alarak sahip olabileceğiniz RAM sayesinde iyi bir performans fiyat dengesi ortaya çıkmasını sağlayabilirsiniz.  

Bellek tipi de ana kart ve RAM arasındaki uyum için önemli bir etken oluyor. DDR2 tipindeki RAM modeli, sadece bu RAM çeşidini destekleyen anakartlar ile çalışabiliyor. RAM ve slot uyumu için bu detaya mutlaka dikkat etmek gerekiyor. Sistem belleğinin CL miktarı da hızı etkileyen önemli RAM özellikleri arasında yer alıyor. RAM in işlemciden aldığı komuta verdiği tepki süresi olarak açıklanabilecek CL değeri ne kadar azsa RAM de o kadar hızlı oluyor. Ürünün sahip olduğu CL değeri, ideal bir bilgisayar deneyimi yaşayabilmeyi kolaylaştırıyor. Ürünün RAM tipinin yanı sıra voltaj değerinin de ana kartınızla uyumlu olup olmadığına bakmanız, donanımın düzgün çalışabilmesi açısından gerekli oluyor.

Bilgisayarınızın RAM miktarını belirlerken kullanım şeklinize göre seçimler yapmanız faydalı oluyor. Eski RAM’in yerine takılabilen ürün, gerekli durumlarda mevcut bellek miktarını arttırmak için de kullanılabiliyor. Modelin özelliklerini inceleyerek, anakartınız tarafından desteklenip desteklenmediğini belirlemeniz gerekiyor. Ürün, ev ya da iş yeri kullanımınız için gerekli olacak birçok programı çalıştırabilecek ideal hızı sağlıyor. Daha fazla veriyle işlem yapan programlarda RAM ihtiyacınız artarsa, ürün ile sistem belleği kapasitesini yükseltmeniz yararlı olabiliyor. Kaliteli ve işlevsel özellikleriyle fark yaratan Kingston 2GB 800MHz DDR2 Ram (KVR800D2N6/2G) ürününü uzun süre rahatça kullanabilirsiniz.

 

Özellikler :

 

CAS Hızı 6 ns
Kullanım Tipi DDR2
Ram Hızı 800 MHz
Ram Kapasitesi 2 GB
Uyumlu Sistemler PC

 

 

 

Kapasite 2 GB
Tipi DDR2
Frekans 800 Mhz
Kit Single
Gecikme Süresi CL 6

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll