LENOVO IdeaPad 320 80XH00AMTX Intel Core i3-6006U 4GB 1TB 15.6" FreeDos Onxy Black

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i3
İşlemci Hızı 2 Ghz
İşlemci Nesil 6. Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd Yok
Bellek 4 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Grafik
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Boyutu 15.6"

LENOVO IdeaPad 320 80XH00AMTX Intel Core i3-6006U 4GB 1TB 15.6" FreeDos Onxy Black

 

Tatmin edici performans sergileyen bir notebook edinmek isteyenler, tercihlerini Lenovo Ideapad 320 Intel Core i3 6006U 4GB 1TB Freedos 15.6" taşınabilir bilgisayar 80XH00AMTX modelinden yana kullanabiliyorlar. Lenovo’nun IdeaPad ürün ailesi içerisinde yer alan laptop, kullanıcıların diledikleri işletim sistemini kolayca yükleyebilmeleri için işletim sistemsiz olarak yapılandırılıyor. Yeni nesil donanım bileşenlerini beraberinde getiren ve zengin bağlantı noktalarıyla teknoloji tutkunlarına serbesti kazandıran ürün, boyutları ve ağırlığıyla taşınabilirlik özelliği de sunuyor.

Hem İş Hem de Günlük Kullanım için İdeal Seçeneklerden

· HD çözünürlüklü 15.6 inçlik ekranıyla işletim sistemi ya da uygulamaları dilediğiniz gibi kontrol edebilir, multimedya içeriklerini eksiksiz görüntüleyebilirsiniz.

· Türkçe Q klavyesi ve TouchPad’i sayesinde, ek bir çevre birimi olmadan da bilgisayarı kullanabilir, yazışma süreçlerinizi sürdürebilirsiniz.

· Modern kablosuz ağ bağdaştırıcısıyla internete ve yerel ağlara bağlanabilir, açık alanda ve yolculuklarınızda da dünyayla iletişim halinde olabilirsiniz.

· Yeni nesil USB portlarıyla çevre birimlerinizi ve harici depolama aygıtlarınızı değerlendirebilir, bilgisayarınızın işlevselliğini arttırabilirsiniz.

· Yüksek kapasiteli bataryası sayesinde, bilgisayarınızı prize bağlı olmadan da çalıştırabilir, seyahatlerinizi daha verimli geçirebilirsiniz.

Performanslı Donanım Bileşenleriyle Keyifli Kullanım Süreci

Ekran Genişliği: 15.6 inç

İşlemcisi: Intel Core i3-6006U

Grafik Yongası: Intel HD Graphics 520

RAM Kapasitesi: 4 GB DDR4

Depolama Alanı Kapasitesi: 1 TB

Ağırlığı: 2.20 kg

Lenovo Ideapad 320 Intel Core i3 6006U 4GB 1TB Freedos 15.6" taşınabilir bilgisayar 80XH00AMTX, teknik kabiliyetleriyle pek çok noktada günceli yakalıyor. 15.6 inç genişliğindeki ekranıyla 1366x768 piksel çözünürlüğünde görüntülere hayat veren notebook, dijital içeriklerin ek bir ekrana gerek duyulmaksızın görüntülenebilmesine imkan tanıyor. İhtiyaç duyulduğu takdirde; monitör, televizyon ve projeksiyon cihazlarına da görüntü iletebilen laptop, yüklenecek işletim sistemlerine bağlı olarak akıllı telefonlardaki görüntünün bilgisayar üzerinden takibini de mümkün kılıyor. Numerik tuşlu Türkçe Q klavyesi, dahili hoparlörü, VGA çözünürlüklü web kamerası ve dahili mikrofonuyla iletişim olanaklarının en iyi şekilde değerlendirilebilmesini sağlayan Lenovo IdeaPad 320, zengin bağlantı noktalarıyla memnuniyet yaratıyor. Aralarında, USB-C portunun da bulunduğu toplam üç adet USB portuyla donatılan üründe; kart okuyucu, Gigabit Ethernet portu ve HDMI çıkışı da yer alıyor. Ayrıca, optik disklere veri aktarmak ya da ilgili disklerdeki verileri bilgisayarına kopyalamak isteyenler, cihazın üzerinde bulunan DVD yazıcıdan destek alabiliyorlar.

Intel’in altıncı nesil Core i3-6006U işlemcisinden gücünü alan Lenovo Ideapad 320 Intel Core i3 6006U 4GB 1TB Freedos 15.6" taşınabilir bilgisayar 80XH00AMTX, çalışma hızını 2.00 GHz frekansına yükseltebilen çift çekirdekli işlemciyle yeterli düzeyde performans gösteriyor. Modelin grafik hesaplamalarından sorumlu yonga ise işlemciyle birlikte gelen Intel HD Graphics 520 oluyor. DDR4 yapısındaki 4 GB kapasiteli belleği ve 1 TB kapasiteli sabit diskiyle güncel uygulamaların kullanımı ve depolanması noktasında beklentileri karşılayan notebook, özellikleriyle teknoloji meraklılarından tam not alıyor.

Markanın En Başarılı Ürünlerinden

Oldukça sade bir kutu içeriğiyle kullanıcılarını karşılayan Lenovo Ideapad 320 Intel Core i3 6006U 4GB 1TB Freedos 15.6" taşınabilir bilgisayar 80XH00AMTX kutusundan; bilgisayarın kendisi, garanti belgesi, şarj cihazı ve kullanım kılavuzu çıkıyor.

Teknoloji Alanında Öncü Markalardan: Lenovo

Legend Group bünyesinde faaliyet gösteren ve 1984 yılında kurulan Çin merkezli Lenovo, bilgisayar donanımı ve yazılım geliştirme konusunda uzman markalardan biri olarak kabul ediliyor. Ürün gamını her geçen gün genişleten ve dünyanın dört bir yanında milyonlarca kullanıcıya ulaşan marka, on binlerce çalışanıyla sektörün en önemli oyuncularından birine dönüşüyor.

Masaüstü Bilgisayar Deneyimini Mobil Platforma Taşımak İsteyenlere Özel

Masaüstü bilgisayarının performansından memnun olmayan ve güçlü bir masaüstü bilgisayarın sunduğu kullanım deneyimini mobil platformda deneyimlemeyi amaçlayanlara seslenen model, IdeaPad ürün ailesinin karakteristik özelliklerini taşıyor. Lenovo’nun yazılım desteğiyle daha fazla değer kazanan notebook, yeni sahiplerini bekliyor.

320 (15, Intel)

  • IdeaPad 320’nin tüm bileşenleri, hayatınızı kolaylaştırmak için tasarlanmıştır. Güçlü işlemci ve bağımsız grafik seçenekleri sayesinde her görevi kolaylıkla yerine getirebilir. Önceden Windows 10 Home yüklenmiş olarak sunulan bu modelde, uygulamaları açmak ve yazılı ya da sözlü sorularınızı yanıtlamak için tasarlanmış Cortana asistanından faydalanabileceksiniz. Yeni modern tasarımdan daha anlaşılır bir masaüstü arayüzüne kadar birçok özellik, IdeaPad 320’nin sadeliğini en iyi şekilde yansıtacak biçimde tasarlanmıştır. Karşılaşacağınız en büyük zorluk, size en uygun renge karar vermek olacaktır.

 

Özellikleri

Güvenebileceğiniz Performans 8. Nesil Intel® Core™ i7 işlemciye ek olarak sunulan maks. 12 GB DDR4 bellek ile yıldırım hızında yanıtlar ve güvenilir performans garantisi sunulmaktadır. Birden fazla programı aynı anda çalıştırın ve web sekmeleri arasında sorunsuzca geçiş yapın; birden fazla işi aynı anda, kolaylıkla yerine getirebileceksiniz. IdeaPad 320’yi şık bir yekpare kasa ile yeniden tasarladık ve eğlenceli, farklı renk seçenekleri ekledik: Platin Gri, Akik Siyahı, Kar Beyazı, Kot Mavi, Erik Mor ve Mercan Kırmızı. Daha da iyisi, IdeaPad 320, size uyum sağlayacak şekilde tasarlanmıştır. Aşınma ve eskimeye karşı özel bir koruyucu kaplaması bulunmaktadır, ayrıca havalandırmayı iyileştirmek ve ürün ömrünü uzatmak için de alt kapağa kauçuk detaylar ekledik.

 

Ultrabook, Celeron, Celeron Inside, Core Inside, Intel, Intel Logosu, Intel Atom, Intel Atom Inside, Intel Core, Intel Inside, Intel Inside Logosu, Intel vPro, Itanium, Itanium Inside, Pentium, Pentium Inside, vPro Inside, Xeon, Xeon Phi, Xeon Inside ve Intel Optane, Intel Corporation'ın veya bağlı şirketlerinin ABD ve/veya diğer ülkelerdeki ticari markalarıdır.

 

Teknik Özellikler

 

10/100 Ethernet    Var
Bellek Hızı    2133 MHz
Bellek Yuvası    Belirtilmemiş
Bluetooth Özelliği    Var
Boyutlar    378 x 260 x 23 mm
Cihaz Ağırlığı    2 kg ve Altı
Dokunmatik Ekran    Yok
Ekran Boyutu    15,6 inç
Ekran Kartı Bellek Tipi    Onboard
Ekran Kartı Hafızası    Paylaşımlı
Ekran Kartı İşlemcisi    Intel HD Graphics
Ekran Kartı Tipi    Dahili Ekran Kartı
Ekran Kartı    Intel HD Graphics
Ekran Özelliği    HD
eMMC Kapasitesi    Yok
Garanti Tipi    Resmi Distribütör Garantili
Harddisk Kapasitesi    1 TB
HDD Hızı    Belirtilmemiş
HDMI    Var
İşlemci Cache    3 MB Cache
İşlemci Hızı    2 GHz
İşlemci Nesli    6.Nesil
İşlemci Tipi    Intel Core i3
İşlemci    6006U
İşletim Sistemi    Yok (Free Dos)
Kart Okuyucu    Var
Klavye    Numerik Tuşlu, Q Türkçe
Kullanım Amacı    Ev Kullanıcıları - Öğrenci, Ofis ve İş
Max Ekran Çözünürlüğü    1366 x 768
Optik Sürücü    DVD Dual Yazıcı
Paket İçeriği    Notebook
Parmak İzi Okuyucu    Yok
Pil    2 Hücreli
Ram (Sistem Belleği)    4 GB
Ram Tipi    DDR4
Renk    Gri
SSD Kapasitesi    Yok
Usb 2.0    Yok
USB 3.0    2
USB 3.1    1 Adet
Ürün Modeli    Notebook
Webcam    Var

 

 

EAN Numarası: 191800055434

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i3
İşlemci Hızı 2 Ghz
İşlemci Nesil 6. Nesil
Sabit Disk 1 TB
Ssd Yok
Bellek 4 GB
Ekran Kartı Tipi Paylaşımlı
Ekran Kartı Intel
Ekran Kartı Modeli Intel HD Grafik
Ekran Kartı Hafızası Paylaşımlı
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1366x768 px
İşletim Sistemi Free Dos
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Genel

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll