LIAN LI STRIMER PLUS 3X8 PIN RGB UZATMA KABLOSU

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

LIAN LI STRIMER PLUS 3X8 PIN RGB UZATMA KABLOSU


Lian Li Strimer Plus 3x8-Pin ARGB Uzatma Kablosu Genel Özellikler

Lian Li Strimer Plus

  • Adreslenebilir RGB uzatma kablosu
  • Çoklu bağlantı desteği
  • Eşsiz RGB efektleri
  • Birinci sınıf kalite
  • Silikon/PVC

Strimer Plus Serisi

Strimer Plus Serisi, Adreslenebilir RGB uzatma kablolarıdır. Anakart üzerinde bulunan 24 pin güç bağlantı noktasıyla ekran kartı üzerinde bulunan 8 pin güç bağlantı noktasına çoklu bağlantı desteği sunar. Benzersiz RGB'siyle bilgisayar tutkunlarına daha parlak ve daha karmaşık aydınlatma efektleri vadeder. Strimer Plus serisi uzatma kablolarıyla ile kablo yönetimi daha zarif, canlı ve göz alıcı hale gelir, kasalarda bileşenlerinizi renk şöleninde sergilemenize olanak tanır.

Eşsiz Aydınlatma Efektleri

Bol ödüllü selefinin güncellenmesiyle ortaya çıkan Strimer Plus, daha cesur ve daha gelişmiş bir aydınlatma vadederek kişisel bilgisayarınızın parıldamasını sağlar.

Daha Parlak ve Daha Karmaşık Aydınlatma Efektleri

120 adet LED’i 24 pin güç bağlantısından ya da 108 LED’i 8 pin bağlantıdan güç alacak şekilde kurgulanabilen Üçlü 8-pinli Strimer Plus kişisel sisteminizin gelişmiş aydınlatma ile parlamasına olanak tanır.

Esnek ve Kurulumu Kolay

Şeritlerle bezenmiş örgülü kablolar sınıfının zirvesinde yer alan Strimer Plus, özenle tasarlanmış silikon katmanların içine sarmalanmış LED şeritleriyle göz doldururken, kolayca bükülerek kasanızın içine dilediğiniz biçimde konumlandırılabilir.

Yüksek Malzeme Kalitesi, Dupduru Görünüş

Strimer Plus kolaylıkla hizalı bir şekilde bükülebilir. Muntazam ve duru bir görünüm için LED şeritlerin ve örgülü kabloların aynı yönde büküldüğüne emin olunuz.

Mükemmel İşçilik

Örgülü kablonun üzerine silikon katmanıyla özenli bir şekilde kaplanmış LED şeritler ve baştan sona kendini gösteren malzeme kalitesiyle Strimer Plus, kişisel bilgisayarınızın zerafetle ve kusursuz bir şekilde parlamasını sağlar.

Tak ve Çalıştır

Modüler tasarımlı gelişmiş mühendislik eseri Strimer Plus, hızlı ve kolay konumlandırılan bir ürün olarak kişisel bilgisayarınıza daha fazla RGB dokunuşu sağlar.

RGB Aydınlatma Senkronizasyonu

24 pinli kontrolcü ve 3 x 8 pinli Strimer Plus kullanıcılara aydınlatma efektleri üzerinde tam kontrol imkanı sağlar. Kullanıcılar ayrıca anakartta bulunan 3 pin 5V Adreslenebilir RGB başlığına kontrolcüyü bağlayarak tamamen senkronize bir sistem oluşturabilirler. Kullanıcılar bağlantı işlemini yapmalarının sonrasında M1 butonuna 3 saniye basılı tutarak anakartın yazılımı sayesinde aydınlatma efektlerini kullanabilirler.

84 Aydınlatma Efekti

Eğer kişisel bilgisayarınızla daha fazla heyecan arayan bir donanım tutkunuysanız 1’den 11’e kadar olan modlar 77’ye kadar farklı değişken aydınlatma seçeneği sunar. Aydınlatma konusunda daha mazbut bir kişiyseniz 12’den 18’e kadar olan modlar zevkinizi tatmin etmeye kafi gelecektir.

  • Eğer Strimer Plus’ı bağlamış olduğunuz güç kaynağı gerekli olan 5V çıkış voltajını sağlamazsa 5. aydınlık fonksiyonu bundan etkilenebilir ve bu nedenle aydınlatma modları arasında geçiş yaparken hataya sebebiyet verebilir.
  • ARGB ayrıştırıcıyı anakarta bağladıktan sonra Strimer Plus’ın bağlantısını yapmayın. Kesintilere sebep olabilir. Eğer gerekliyse herhangi bir ARGB cihazını LED sinyal çıkış kablosu ile kontrolcüye bağlayınız.

Teknik Özellikler


 

Teknik Özellikler

MarkaLian Li

ModelStrimer Plus 3x8-Pin

Boyutlar364 x 85 x 34mm

Kablo300mm

Çap (AWG)18AWG

LED Sayısı162

AksesuarlarKontrolcü (24-Pin için geçerlidir)

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll