LOGITECH G633 981-000605 Gaming HeadSet

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Tipi Kulaküstü
Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy
Kullanım Alanı Oyun
Mikrofon Var
Bağlantı Tipi Kablolu
Renk Siyah
Kablo Uzunluğu Belirtilmemiş

LOGITECH G633 981-000605 Gaming HeadSet

 

 

 

 

 

Logitech® G633 Artemis Spectrum RGB 7.1 Surround Gaming Headset

 

Logitech® G633 Artemis Spectrum gerçek ses hayranlarına layık bir oyun kulaklığıdır. G633 Artemis Spectrum oyun kulaklığı, üstün bir surround ses sunmak için gelişmiş Pro-G™ ses sürücüleri ile tasarlanmıştır. Katlanabilir boom mikrofon kristal berraklığında iletişim sunar. Tüm denetimlerinize uzaktan erişin. Doğrudan kulaklığınızdan ses, aydınlatma veya ayarlanabilir makrolara erişim sağlayın. G633 kulaklığınızı değiştirilebilir arkadan aydınlatmalı özel etiketler ile kişiselleştirin ve aydınlatmayı 16,8 milyon renk seçeneğinden biriyle özelleştirin. Aynı anda iki ses cihazına bağlanın ve oyun içinde aramaları cevaplayın, müzik dinleyin ve daha fazlasını yapın. Dahili ekolayzer ile özel ses profilleri oluşturun.

 

 

 

 

 


Kişiselleştirilmiş üstün ses performansı

 

Üstün ses performansı. Artemis Spectrum, gerçek ses hayranlarına layık bir oyun kulaklığıdır. Oyunlarınızı daha önce hiç olmadığı gibi oynayın. 7.1 Dolby® Surround Ses* ve Pro-G™ ses sürücüleri, çevresel sinematik ses ile inanılmaz bir ses doğallığı sağlar. Düşmanların arkanızda sessizce gezindiğini, özel yetenek ipuçlarını, sürükleyici ortamları ve ilham verici oyun müziklerini duyulması gerektiği gibi duyun. * 7.1 Surround Ses, Logitech Gaming Software’ gerektirir.

 

 

 

 

 


Çoklu platform uyumluluğu

 

Çoklu platform uyumluluğu. Tüm oyun platformları için tek kulaklık – G633 Artemis Spectrum; bilgisayar, mobil cihazlar ve oyun konsolları (PS4™ ve Xbox One™ dahil) ile uyumludur. G633 Artemis Spectrum’u oyun donanımınızdan oyun konsolunuza takabilir, mobil cihazlarınızla kullanmak üzere yanınızda taşıyabilirsiniz. Her yerde yanınızda taşıyın.

 

 

 

 

 

 

Tamamen özelleştirilebilir

 

Tamamen özelleştirilebilir. Aydınlatmadan G tuşlarına, özel etiketlere ve özelleştirilebilir sese kadar tüm özellikleri ile G633 Artemis Spectrum sizin bir yansımanızdır. Ayarlanabilir RGB aydınlatma, 16,8 milyon renk arasından seçim yapmanızı sağlar. Sorunsuz bir oyun deneyimi için üç adet programlanabilir G tuşuna özel oyun makroları atayabilirsiniz. Yazılım ekolayzeri ses ayarlarını özelleştirmenizi ve kişisel ses profilleri oluşturmanızı sağlar.

 

 

 

 

 

 

Çok kaynaklı ses karıştırma

Çok kaynaklı ses karıştırma. Bir çağrıyı kabul etmek için oyuna ara vermeyin. Çağrıyı yanıtlayın ve oynamaya devam edin. Çoklu bağlantı seçenekleri, oyun içinde çağrıları yanıtlamak ve müzik çalmak için diğer cihazlardan gelen sesi karıştırmayı kolaylaştırır.

 

 

 

 

Özellikler : 

 

 

 

Bağlantı Kablolu
Gürültü Önleme   Yok
Kulaklık Modeli   Kulaküstü Tam Boy
Kullanım Alanı Oyun
Mikrofon Var
Renk Siyah

 

 

 

 

EAN Numarası: 5099206059184

Kullanım Tipi Kulaküstü
Kulaklık Modeli Kulaküstü Tam Boy
Kullanım Alanı Oyun
Mikrofon Var
Bağlantı Tipi Kablolu
Renk Siyah
Kablo Uzunluğu Belirtilmemiş

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll