Logitech 910-006548 Pop Heartbreaker Pembe Kablosuz Mouse

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Kullanım Alanı Genel
Ürün Tipi Kablosuz
Bağlantı Tipi Bluetooth
Türü Optik

Logitech 910-006548 Pop Heartbreaker Pembe Kablosuz Mouse

 

ÖNE ÇIKAN KARAKTER

Masaüstünüzde ve diğer platformlarda karakterinizi ön plana çıkarmak üzere tasarlanan eğlenceli bir kablosuz mouse olan POP Mouse hakkında bilgi edinin. Tasarımlarımız arasından en beğendiğiniz POP Mouse’u seçin ve eğlenceli emoji özelleştirmesi ile size ait hâle getirin.

TUŞA BASIN

Üst tuş tam anlamıyla eğlencenin başlangıç noktası. Sohbetleriniz için emoji menüsünden seçim yapın veya en sevdiğiniz emojiyi tek tuşla göndermek için Logitech yazılımı aracılığıyla tuşu atayın. Bu size uymuyorsa tuşu her zaman Mikrofonun Sesini Kapatma veya Ekran Alıntısı gibi emoji dışındaki diğer kısayollara atayabilirsiniz.

İYİ HİSSEDİN. HER YERDE.

POP Mouse yalnızca güzel görünmekle kalmaz. Aynı zamanda, avucunuza kolayca sığan yumuşak hatlarıyla kendinizi iyi hissetmenizi de sağlar. Ayrıca neredeyse her yerde kullanabilirsiniz. SilentTouch Teknolojisi her tıklamayı daha sessiz hâle getirir ve yüksek hassasiyetli izleme, daha dar yüzeylerde çalışmanıza yardımcı olur. POP Mouse’u el çantanıza veya bilgisayar kılıfınıza atın ve kendinizi ifade etme deneyimini yanınızda taşıyın.

FLOW İLE FARKLI DÜNYALAR ARASINDA GEÇİŞ YAPIN

POP Mouse’u 3 adede kadar cihaza bağlamak ve tek bir tuşla bu cihazlar arasında geçiş yapmak için Bluetooth kablosuz teknolojisini kullanın. Basit bir kopyala ve yapıştır hareketiyle farklı cihazlar arasında kolayca metin, resim ve dosya aktarımı yapmak için Flow yazılımını da etkinleştirebilirsiniz.

UZUN SÜRE KULLANIN

Logitech’in kalite ve dayanıklılık sözü ile, POP Mouse’un pil ömrü 2 yıla kadar kendini ifade etme deneyimini güçlendirir. Otomatik uyku modu güç tasarrufu teknolojisi, manyetik üst kapak aracılığıyla kolayca ulaşabileceğiniz POP Mouse pilinin ömrünü artırır.

KENDİNİZİ İFADE ETME DENEYİMİNİ KAPSAMLI OLARAK DENEYİN

Evden çalışma ortamınızı tamamlamak için bir klavye, web kamerası ve kulaklık ekleyin. Harika video ve ses özelliğiyle, sanal toplantılarda ve sunumlarda sınırları aşarak iletişimi artırın.

HIZLI KAYDIRMA

POP Mouse satır satır kaydırma özellikli tekerlek, zihninizi okuyormuşçasına yüksek hassasiyetten hızlı kaydırma moduna geçerek bir kaydırma hareketiyle uzun sayfalar arasında hızla gezinmenize yardımcı olur.

 

Teknik Özellikler

 

Marka: Logitech 

Model: 910-006548

Renk: Pembe 

Bağlantı: Kablosuz

Mouse Türü: Optik 

DPI: 4000 DPI

 

Kullanım Alanı Genel
Ürün Tipi Kablosuz
Bağlantı Tipi Bluetooth
Türü Optik

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll