Logitech G513 920-008935 Mekanik Gaming Klavye

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Bağlantı Tipi kablolu
Klavye Dili Türkçe Q
Numerik Tuşlar Var
Klavye Aydınlatma Var
Multimedia Tuşları Var
Fonksiyon Tuşları Var
Kullanım Amacı Oyun
Renk Siyah

Logitech G513 920-008935 Mekanik Gaming Klavye

 

MALZEME AVANTAJI

G513 gelişmiş Romer-G Dokunmatik, Romer-G Lineer ve GX Blue mekanik anahtar seçeneklerinin bulunduğu yüksek performanslı bir oyun klavyesidir. Çıkarılabilir, hafızalı köpükten üretilmiş avuç içi desteği ve en yüksek kalitede alüminyum alaşımlı yapısı

LIGHTSYNC RGB

Yaklaşık 16,8 milyon renkle G513'ün her tuşu özelleştirilebilir. Kendi animasyonlarınızı oluşturun veya önceden ayarlanmış efektlerden seçim yapın. Üstelik LIGHTSYNC teknolojisi sayesinde aydınlatma; oyunlar, ses veya ekranınız tarafından yönetilerek şu ana kadarki en sürükleyici RGB deneyimini sunar.

MEKANİK ANAHTAR SEÇİMİ

Üç ayrı mekanik anahtar arasından seçim yapın: Romer-G Dokunmatik, Romer-G Lineer ve GX Blue. Romer-G Dokunmatik, hissedebileceğiniz, fark edilebilir bir işlem noktası sunan orijinal Romer-G profilidir. Romer-G Lineer akıcı bir tuş vuruşu sunar. GX Blue, hissedebileceğiniz ve duyabileceğiniz canlı işleyişiyle dokunmatik ve sesli geri bildirim sağlayan özel bir tasarımdır. Tüm anahtarlar güvenilirlik ve dayanıklılık için 70 milyon tıklama ömrü için test edilmiş ve onaylanmıştır. G513 Silver yalnızca Romer-G Dokunmatik ile kullanılabilir. G513 Carbon; Romer-G Dokunmatik, Romer-G Lineer veya GX Blue seçenekleri ile kullanılabilir. G513 Silver yalnızca Romer-G Dokunmatik ile kullanılabilir. G513 Carbon; Romer-G Dokunmatik, Romer-G Lineer veya GX Blue seçenekleri ile kullanılabilir.

ÜSTÜN KONFOR

Hafızalı köpük, her defasında ilk kullanımdaki konforu yaşayabilmeniz için, baskı uygulandıktan sonra çabucak ve tamamen kendi şeklini alır. Konforlu köpük, silinerek kolaylıkla temizlenen su geçirmez ve tere karşı dayanıklı malzemeden üretilen yumuşak, güçlü ve uzun ömürlü suni deriyle kaplanmıştır. Alt kısma monte edilmiş altı kauçuk ayak sağlam şekilde yerinde durmasını sağlar. Bu avuç içi desteği ile oyuna hemen başlayabilirsiniz.

UÇAK SINIFI ALÜMİNYUM ALAŞIM

G513, hem minimal tasarımı hem de estetiği mümkün kılan olağanüstü güçlü ve dayanıklı 5052 alüminyum-magnezyum alaşımından ustalıkla üretilmiştir. 5052 alaşımın sertliği aynı zamanda rakipsiz oyun deneyimi için gereken tüm özelliklere sahip dayanıklı ve kaymayan bir kasa sunar.

USB YÖNLENDİRİCİ

Rahatlık ve hıza doğrudan ulaşın. Ek, özel USB kablo, bilgisayardaki USB yönlendirici bağlantı noktasını klavyenin üzerindeki kendi girişine bağlayarak tam güç çıkışı ve veri hızı sağlar. Şarj etmek için bir cihazı veya tek vuruş dahi kaçırmadan düşmanlarınıza saldırmak için mouse’u takın.

TAM FONKSİYON TUŞLARI

Medya ve aydınlatma denetimleri parmaklarınızın ucunda. Ses seviyesini denetlemek, oynatmak ve duraklatmak, sesi kapatmak, oyun moduna geçiş yapmak, aydınlatma efektlerini değiştirmek vs. için FN tuşunu kullanın. Logitech Gaming Software’deki (LGS) FN geçiş özelliğini kullanın ve bu varsayılan Alt komutlarını uygulamak üzere fonksiyon tuşlarınızı yapılandırın.

ÖZEL OYUN ÖZELLİKLERİ

Windows tuşuna yanlışlıkla bastığınız için oyunu kaybetmeyin. FN+F8 tuşları ile oyun moduna geçiş yapın. Logitech Gaming Software'i kullanarak ek tuşları devre dışı bırakın. Her anahtarın RGB aydınlatma profilini yerleşik hafızada depolayarak tüm sistemlerde kullanabilirsiniz.

OYUN TUŞLARI

G513 ile birlikte gelen 12 ek tuş sayesinde kritik oyun tuşlarını oyununuzda kahraman olmak için yükseltebilirsiniz. Birlikte verilen tuş sökücü ile tuşları hızlı ve kolay şekilde değiştirin ve Romer-G tuşlarınızı çıkarın.

AYNI ANDA 26 TUŞ ALGILAMA VE GÖLGELENMEYİ ÖNLEME

Aynı anda 26 tuş algılama ile istediğiniz sayıda tuşa eş zamanlı olarak istediğiniz sırayla basın ve girdiğiniz tuşların karşılığını alın.

Performans ayarlı gölgelenmeyi önleme, birden fazla oyun komutu eşzamanlı olarak verildiğinde size güvenilir denetim sağlar.

PROGRAMLANABİLİR MAKROLAR

Logitech Gaming Software kullanarak F1-F12 tuşlarına özel işlevler ve makro komutları programlayın. Oyun hayatınızı kolaylaştırın. Tek bir tuşa basarak karmaşık komutlar verin, zamanlanmış hareket veya büyü serileri başlatın.

 

Teknik Özellikler

 

Aydınlatma Var
Bağlantı Kablolu
Bilek Desteği Var
Dili Türkçe Q
Fonksiyon Tuşları Var
Klavye Tipi Mekanik
Kullanım Amacı Oyun
Multimedya Tuşları    Var
Nümerik Tuşlar Var
RGB Var
Touchpad Yok

 

EAN Numarası: 5099206080140

Bağlantı Tipi kablolu
Klavye Dili Türkçe Q
Numerik Tuşlar Var
Klavye Aydınlatma Var
Multimedia Tuşları Var
Fonksiyon Tuşları Var
Kullanım Amacı Oyun
Renk Siyah

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll