MSI 11UC-208TR Katana GF66 i7-11800H 16GB 512GB SSD 4GB Nvidia GeForce RTX 3050 Windows 10 Home 15.6" Full HD Gaming Notebook

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.40 GHz
İşlemci Nesil 11.Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli RTX3050
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Boyutu 15.6"

MSI 11UC-208TR Katana GF66 i7-11800H 16GB 512GB SSD 4GB Nvidia GeForce RTX 3050 Windows 10 Home 15.6" Full HD Gaming Notebook

 

En yeni 11.nesil Intel® Core™ i7 CPU ve NVIDIA® GeForce RTX™ 30 serisi grafiklerle donatılan Katana GF66 , oyun sırasında gerçek performansını ortaya çıkaracak şekilde optimize edildi. Yeni Katana GF66, çelik kılıçların dövüldüğü gibi özenli ve güçlü bir işçiliğe sahip. Optimal performansla çalışın, savaş alanında pırıl pırıl parlayın!

Eski zamanlarda, içinde ejderha ruhu barındıran efsanevi kılıçların varlığına inanılırdı. “Dragon Blade”, Ejder Klanı tarafından dövülen ve hiçbir silahın gücüne yaklaşamadığı bir kılıç. Her savruluşu kasırga gücünde inanılmaz bir rüzgar estiriyor ve her vuruşu gökyüzünde öfke dolu bir fırtına oluşturuyor. Onu kaldırın ve ejderhalardan gelen gücüyle savaşa girin, oyunda yepyeni zirveye varın!

OYUNA DEVAM ETMENİZİ SAĞLAYACAK GÜÇLÜ PERFORMANS

En yeni 11.nesil Intel® Core™ i7 işlemcisi ile önceki nesile göre %40’a varan performans artışı sunar. 4.6GHz çift çekirdek turbo frekansı ile bu 8 çekirdekli işlemci oyunda, üretkenlikte ve multitasking gerektiren işlerinizde maksimum verimliliğe sahiptir.

GEFORCE RTX 30 SERİSİ LAPTOPLAR, NİHAİ OYUN DENEYİMİ İÇİN TAM PERFORMANS

GeForce RTX™ 30 serisi, oyuncular ve tasarımcılar için dünyanın en hızlı laptoplarına güç verir. NVIDIA'nın yeni RT ve Tensor çekirdeklerine ek olarak en gerçekçi ışın izleme ve yapay zeka özellikleri için çoklu akış işlemcilerine sahip 2.nesil RTX mimarisi olan Ampere ile gelir.

RESIZABLE BAR

Resizable BAR, işlemcinizin GPU çerçeve belleğinin tamamına tek seferde erişerek performansını arttırmasını sağlayan gelişmiş bir PCI Express özelliğidir.

RAY TRACING

Oyun grafiklerinde en önemli özelliklerden biri kabul edilen Ray tracing teknolojisi, ışığın fiziksel davranışını taklit eden ve görsel anlamda en yoğun oyunlarda bile sinema sahneleri kalitesinde görüntüleri gerçek zamanlı olarak oluşturabilen bir yöntemdir.

NVIDIA DLSS, FPS değerlerini benzeri görülmemiş bir görüntü kalitesi ile sunmak için GeForce RTX üzerindeki adanmış AI Tensor çekirdeklerini kullanır. Bu sayede inanılmaz bir görsel deneyim için ihtiyacınız olan performans potansiyeline sahip olursunuz. Yapay Zeka devrimi artık oyunda da hissediliyor.

RTX BURADA.

Gerçek zamanlı Ray Tracing ve Yapay Zeka destekli DLSS ile günümüzün en sevilen oyunlarını daha önce yaşamadığınız bir görsel zenginlikle deneyimleyin. RTX. Şimdi burada.

OYUNCULARIN TERCİHİNE GÖRE ÜRETİLDİ.

Özel kırmızı ışıklandırma ve sağlam metal koruma ile tasarlanan bu klavye, 1.7mm tuş mesafesi ile çok daha hızlı tepki ve taktik geribildirim sunuyor. Yeni ergonomik tasarımı sayesinde oyuncuların tüm ihtiyaçlarına cevap verecek.

144HZ İNCE ÇERÇEVELİ GAMING EKRAN - BENZERİ GÖRÜLMEMİŞ HIZ VE BERRAKLIK

En hızlı oyuncu ekranı ile en canlı görselleri deneyimleyin; hiçbir detayı atlamayın.

GELECEK NESİL OYUNLARA HAZIR DEVRİM NİTELİĞİNDE SOĞUTMA

CPU ve GPU için bağımsız adanmış soğutma çözümü, 6 adet heatpipe ile uyum içinde çalışarak ısıyı düşük tutarken hava akımını maksimum seviyeye ulaştırır. Termal boruların iç çaplarını genişleterek ve MSI’ın özel termal yağlarını kullanarak uç noktada oyun seanslarında bile maksimum performansı garantiledik.

EN YENİ STANDARTLARDA LİDER GÜÇ

DDR4-3200 bellek desteği ile laptopunuzdan muazzam bir performans alın. Daha yüksek hız ve daha çabuk tepki ile bu yeni standart oyun deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak.

MÜZİK BÖYLE OLMALI

Üstün kaliteli Hi-Res ses bileşenleri ile kayıpsız bir müzik deneyimi yaşayın. Müziği olanakların el verdiği gibi değil, duymanız gerektiği gibi duyun.

NAHIMIC Ses Deneyiminizi Geliştirin

Nahimic oyun içi 3D surround ile sesleri gerçek kaynaklarında üretildikleri gibi deneyimleyin ve Sound Sharing ile Bluetooth üzerinden paylaşın.

TÜM ÖZELLİKLER BİR ARADA

Özel MSI Center yazılımı, MSI laptopunuzu istediğiniz şekilde özelleştirmenize yardımcı olur. İzleme, denetim, optimizasyon ve diğer birçok özellik bu merkezi yazılımda toplandı. Maksimum esneklik ve Smart Image Finder ve UI Skin seçeneği gibi yeni özellikler sayesinde sisteminizi kişisel tercihlerinize göre tamamen özelleştirebileceksiniz.

Battery Master

Pilinizin sağlığını koruyarak ömrünü uzatır.

MSI Companion

Özel ekran üstü gösterge (OSD) sayesinde oyunun tam ortasında bile sisteminizin durumunu izleyin, hatta ince ayarlar yapın.

Crosshair

MSI’ın özel ekran üzeri hedef artısı sayesinde daha iyi nişan alıp daha iyi atış yapabileceksiniz.

Gaming Mode

Tüm oyunlarınızı tek tıklamayla optimize edin.

Smart Image Finder

Güzel hatıralarınızı kategorilere ayırarak kolayca gezinmek için Yapay Zeka tarafından üretilen akıllı etiketleri kullanın.

MSI APP PLAYER

BlueStacks ile yapılan özel işbirliği sayesinde geliştirilen MSI APP Player, konsol modu ile mobil oyunlar ve PC platformu arasında fark etmeden geçiş yapmanızı sağlar. Ayrıca RGB klavye ışıklandırması, daha iyi grafikler ve birden fazla uygulamayı aynı anda çalıştırmak gibi özelliklerden faydalanmanıza olanak tanır. Ana akım kablosuz kontrolcüler için algısal arayüzü ile laptop üzerinde konsol keyfini yaşayın; Hotkey özelleştirmeleri ile kazanma oranınızı arttırın.

YENİ KABLOSUZ STANDARDI

Yepyeni Wi-Fi 6 teknolojisi, 802.11ax standardı ile önceki WiFi 5’e göre 3 kat daha hızlıdır. Yıldırım hızında oyun keyfi, en iyi yayın kalitesi ve kendinizi olayın tam ortasında hissedeceğiniz bir iletişim deneyimi yaşatır. Intel WiFi 6 ile optimal ayarlarda oynayın.

 

Teknik Özellikler

 

İşlemci: Intel® Core™ i7-11800H (24M Cache, 2.40 GHz, up to 4.60 GHz)

İşletim Sistemi: Windows® 10 Home

Ekran: 15.6" FHD (1920*1080), 144Hz 45%NTSC

Chipset: Intel HM570

Ekran Kartı: RTX3050, GDDR6 4GB

Hafıza: DDR IV 16GB(8GB*2, 3200MHz)

Hafıza yuvası: 2 Slot

Maksimum Hafıza: Max 64GB

HDD: 512GB NVMe PCIe Gen3x4 SSD (new)

Ön Kamera: HD type (30fps@720p)

Klavye: Backlight Keyboard (Single-Color, Red)

Pil: 3-Cell, Li-Polymer, 53.5Whr

Güç Adaptörü: 180W adaptör

Boyutlar: 359 x 259 x 24.9 mm

Ağırlık: 2.1 kg

 

EAN Numarası: 4719072825485

İşlemci Intel
İşlemci Türü Intel Core i7
İşlemci Hızı 2.40 GHz
İşlemci Nesil 11.Nesil
Sabit Disk Yok
Ssd 512 GB
Bellek 16 GB
Ekran Kartı Tipi Harici
Ekran Kartı Nvidia
Ekran Kartı Modeli RTX3050
Ekran Kartı Hafızası 4 GB
Ekran Boyutu 15.6"
Ekran Çözünürlüğü 1920x1080 px
İşletim Sistemi Win 10 Home
Dokunmatik Yok
Kullanım Amacı Oyun

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll