MSI H310M PRO-V PLUS DDR4 2666 USB3.1 mATX 1151p Vga Hdmi Usb3.1 Anakart

Bu ürün geçici olarak temin edilememektedir

Ürün temin edildiğinde tekrar satışa sunulacaktır.

Teknik Bilgiler:

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Intel H310
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 32 GB
Form Faktörü Micro ATX
Ram Slot Sayısı 2 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

MSI H310M PRO-V PLUS DDR4 2666 USB3.1 mATX 1151p Vga Hdmi Usb3.1 Anakart


MSI H310M PRO-V PLUS

  • Intel LGA 1151 soket: 8. Nesil Intel Core, Intel Pentium ve Celeron işlemcilere hazır
  • 2666MHz'e kadar DDR4 bellek desteği
  • Audio Boost - En iyi bileşenler kullanılarak optimize edilmiş oyun odaklı ses sistemi
  • Hata Teşhis LED’i: Hata teşhis LED’leri ile sorunun kaynağını hızla bulun
  • PCI-E Steel Armor: Ekran kartınızı bükülme elektromanyetik parazitlerden koruyun
  • X-Boost: X-Boost yazılımı, Optane, USB ve diğer depolama cihazlarını otomatik olarak algılayıp optimize ederek, performanslarını arttırır
  • Core Boost Teknolojisi: Çok çekirdekli işlemcilere destek vermek ve daha iyi performans sağlamak için MSI anakart, iyi yönlendirme ile güç optimizasyonu tasarımını birleştirir

Hayatınızı Kolaylaştırmak Bizim İşimizMSI PRO serisi anakartların ana özelliği, güvenebileceğiniz kalite ile en üstün performans ve akıllı iş çözümlerini bir araya getirmektir. En talepkar profesyonellerin ihtiyaçlarını bile karşılayabilecek şekilde üretilen bu anakartlar her türlü PC ile uyumludur; hayatınızı kolaylaştırmak, işinizi son derece kararlı, güvenilir ve uzun ömürlü yüksek performansla desteklemek için tasarlanmıştır.

 

 

İçerik Oluşturucular ve Profesyoneller İçin TasarlandıIntel Coffee Lake 6 çekirdekli işlemcilerin performansını maksimum seviyede kullanacak şekilde tasarlanmış olan bu anakart, oyun oynarken dünya standartlarında bir performans sunmaya hazır!

 

 

Profesyonel Ses KalitesiAudio Boost ile mümkün olan en derin ses deneyimini yaşayın. MSI Audio Boost, kullandığı birinci sınıf ses bileşenleri ile en yüksek ses kalitesini sunar. Nefes kesici bir ses deneyimi ile oyunun kurallarını değiştiren dinamik ses sahnelerinin keyfini tadacaksınız.

  • LED İle Aydınlatılmış İzole Ses Devresi; Audio Boost, ses devrelerinin LED’le aydınlatılmış bir hat izole edilmesi sayesinde harici ses kartı gibi işlev görür. Daha az sinyal gürültüsü size daha temiz bir ses olarak geri döner. LED’ler ile aydınlatılmış hatlar, Hi-Fi ses ünitesini öne çıkarırken koruma da sağlar.
  • Birbirinden Ayrılmış Ses Katmanları; Sol ve sağ ses kanallarında eşit ve mükemmel ses elde etmek için ses devresinde ayrıştırılmış katmanlar kullanıldı.
  • De-Pop Gürültü Önleyici; Audio Boost, cihazlarınızı takıp çıkarırken veya PC’nizi açıp kapatırken duyduğunuz, ani ses yükselmesi ve ses patlaması gibi rahatsızlıklardan sizi korur.
  • Yeni Nesil Yüksek Çözünürlüklü Ses İşlemcisi; EMI korumalı yüksek kaliteli bir ses işlemcisi ile donatılmış olan Audio Boost en temiz ses kalitesini deneyimlemenizi sağlar.
  • Chemi-Con Ses Kapasitörleri; Ön panelde yer alan altın ses konnektörleri, stüdyo düzeyinde kulaklıklar için benzersiz akustik ve gerçekçilik ile kristal berraklığında ses deneyimi sağlar
  • 7.1 Surround Ses Jakları; Yüksek kaliteli altın kaplama ses konnektörleri ile mümkün olan en iyi sinyal çıkışını ve en az ses bozunumunu elde edersiniz.

 

 

Eşsiz Bellek PerformansıMSI anakartlar oyun sisteminizdeki belleklerin çok daha hızlı ve kararlı çalışmasını sağlar.

Optimize Edilmiş Bellek HatlarıMSI, sunduğu DDR4 Boost teknolojisi ile bellek hatlarını optimize ederek bellek devresini tamamen izole eder. Bu sayede mükemmel bir istikrar ve performansa ulaşan sisteminizin çökmesi konusunda endişelenmenize gerek kalmaz.

 

Üst Düzeyde İstikrar ve Uyumluluk TestiMSI, en zorlu şartlar altında testlerini gerçekleştirdiği popüler markaların belleklerinin sisteminizde her görevde istikrarlı çalışmasını prensip edinmiştir. Bellek iş ortaklarımız olan Corsair, Crucial, Kingston, G.Skill ve daha birçok marka bellek modüllerini ve konfigürasyonlarını optimize ederek hız aşırtma performansının iyileştirilmesini sağlar.

 

Extreme Memory Profile (XMP) TeknolojisiSistem performansını arttırmak ve mükemmel kararlılıkta bir sistem oluşturmak için Click BIOS uygulamasından Intel Extreme Profile (XMP) özelliğini kolayca etkinleştirmeniz yeterli. Extreme Memory Profile teknolojisi ile en iyi belek hızı ve kararlılığına kolayca ulaşırsınız.

 

Sınır Tanımayan İnce Ayar İçin Dizayn EdildiAkıllı özelliklere sahip en iyi anakartlarla dolu bir geçmişe sahip olan bu anakartın en uç koşullarda bile en iyi performansı göstereceğine güvenebilirsiniz. İnce ayar ve hata giderme için parmaklarınızın ucunda sayısız araç bulunuyor. Bu sayede sisteminizi yepyeni performans seviyelerine ulaştırabilirsiniz.

 

Core Boost TeknolojisiCore Boost teknolojisi, MSI’nın birinci sınıf düzenini ve optimize edilmiş güç tasarımını birleştirerek pin-noktası hassasiyetinde CPU’ya daha hızlı ve bozulmamış akım iletimi sağlar. Sadece çok çekirdekli CPU'yu desteklemekle kalmıyor, aynı zamanda CPU'nuzun mükemmel performansa ulaşmasını sağlıyor.

 

Kısa Devre KorumasıCPU ve diğer kritik bileşenleri olası bir kısa devre riskinden koruyun.

 

Hata Teşhis LED’leriMSI hata teşhis LED’leri bileşenlerinizi rahatça izlemenizi ve herhangi bir sorunla karşılaştığınızda probleme hangi bileşenin sebep olduğunu size göstererek, hızlı bir şekilde sorunu gidermenizi sağlar.

 

USB Cihazlarınızın Performansını ArttırınSevdiğiniz oyunları, film ve müzikleri USB üzerinden transfer etmek hiç bu kadar hızlı olmamıştı! USB 3.1 üzerinde 5Gb/sn'ye kadar yıldırım hızında veri transferi gerçekleştirin!

 

Super ChargerMSI Super Charger ile akıllı telefonunuz, tabletiniz veya taşınabilir konsolunuz için sıradan USB şarj cihazlarından daha fazla güç sağlayabilir, böylece PC'nizde oyun oynamadığınız zamanlarda cihazlarınızı şarj ederek duvar prizlerine olan ihtiyacı ortadan kaldırabilirsiniz.

Çift ESD KorumasıMSI anakartlarda USB portlarında elektrostatik deşarj (ESD) koruması sağlayan entegre devreler bulunur. Böylece USB cihazlarınızı takıp çıkarırken statik elektrikten kaynaklanan hasarlar önlenir.

 

Üretkenliğinizi Geliştirecek UygulamalarKolay kullanımlı, performans arttırıcı uygulamalar geliştirmede yıllar süren deneyimin sonucunda size yalnızca en iyi kaliteye sahip uygulamalar sunuyoruz. Bu araçları anakartınızdan en iyi performansı almak ve oyunda zafer elde etmek için kullanabilirsiniz.

 

X-Boost; Depolama Performansınızı ArttırırKolay kullanıma sahip olan bu benzersiz ve özel yazılım, sisteminize bağlı tüm depolama ve USB cihazları otomatik olarak algılayıp optimize ederek performanslarını arttırmanıza yardımcı olur. X-Boost, kullanıcıların SSD performansını optimize etmelerine, sistemin çalışma hızının artmasına ve veri yüklerken veya aktarırken zamandan tasarruf etmelerine yardımcı olur.

 

MSI Command CenterMSI Command Center, anakartınızın sınırlarını zorlamanıza olanak tanıyan çok güçlü bir yazılımdır. Algısal ve basit arayüzü ile kullanıcıların sistem kararlılığını arttırmak için ihtiyaç duydukları ayarlara kolayca ulaşmalarını ve sistem kararlılığını arttırmalarını sağlar.

 

MSI Live UpdateMSI Live Update, sisteminizi en yeni BIOS ve sürücülerle güncelleyebileceğiniz faydalı ve güçlü bir uygulamadır. Sürücünün, BIOS’un ve yazılımın en son sürümünü otomatik olarak indirip yükleyeceğinden, dikkatiniz dağılmadan oyunlara ve işinize daha fazla odaklanabilirsiniz.

"... herhangi bir anakartta bulunan en iyi güncelleme paketi."
- Anandtech

 

SSD Hızı Yeterli Değil mi? MSI RAMDisk’i DeneyinMSI anakart, sistem belleğinden sanal sürücü oluşturmanıza olanak tanıyan RAMDisk yazılımı ile birlikte gelir. RAMDisk ile sistem belleğinizin bir kısmını sanal sürücü olarak kullanabilir, modern SSD disklerden bile 25 kat daha yüksek veri hızlarına şahit olabilirsiniz. İsterseniz tüm bir oyun görüntüsünü yükleyebilir, tarayıcınızı hızlandırabilir veya sayfa dosyasını kaydederek sistem performansını inanılmaz seviyelere ulaştırabilirsiniz! RAMDisk gereksiz okuma-yazma işlemlerini ortadan kaldırdığı için bu sayede SSD diskinizin ömrünü de uzatabilirsiniz.

• Sistem performansını arttırın, SATA SSD’lerden 25 kat daha hızlı
• Oyunları, uygulamaları ve tarayıcıları hızlandırın
• SSD ömrünü uzatın

 

Fast Bootİşletim sistemini UEFI Fast Boot desteğine sahip işletim sistemi ile sisteminizin başlaması için artık beklemeniz gerekmiyor! MSI Fast Boot’u etkinleştirmeniz yeterli, bu sayede sisteminiz yıldırım hızında açılır. Ayrıca Go2BIOS düğmesi ile PC’nizin açılır açılmaz BIOS ortamına geçişi sağlanır.

Go2BIOS Düğmesi
Artık BIOS ayarlarına ulaşmak DEL/F2 tuşlarına basmanıza gerek yok. MSI Fast Boot uygulamasına eklediğimiz GO2BIOS düğmesi ile doğrudan BIOS ortamına ulaşırsınız.

 

MSI Özelleştirilmiş CPU-ZMSI, CPUID ile birlikte çalışarak özelleştirilmiş bir CPU-Z geliştirdi. CPU-Z ile CPU hızı, bellek hız ve zamanlamaları, anakart BIOS sürümü gibi sisteminizin önemli bileşenleri hakkında temel bilgilere ulaşabilirsiniz.

Kullanıcı Dostu BIOSBIOS’umuz en güncel seçenekleri içerir ve herkesin kolayca kullanması için uygundur. CLICK BIOS 5’in kapsamlı özellikleri, size güvenilir ve maksimum performansı sunmak için sisteminizi en optimum ayarlara getirmenizi sağlar.

 

Flash BIOSAnakartınızın BIOS’unu güncellemek artık bir kabus olmaktan çıkıyor. MSI 300 serisi tüm anakartlarda, Flash BIOS menüsüne kolaylıkla erişebilirsiniz. Sadece CTRL+F5 tuşlarına tek bir dokunuşla anakartınızın BIOS’unu güncelleyebilirsiniz.

 

Hardware Monitor İle Fan KontrolüHardware Monitor, Total Fan üzerinden sisteminizin denetimini sağlamanıza ve önemli sistem özelliklerine basit bir grafik arayüzü ile erişmenize olanak tanır. CPU ve anakartın sıcaklığını izleyip ayarlayabilirsiniz. Sıcaklık değiştikçe, sistem fan hızını otomatik olarak ayarlayacaktır.

 

Secure Erase+ İle SSD’niz Yeni Gibi HızlıKullandığınız SSD’ler, uzun süre boyunca çalıştığında ve üzerine daha fazla veri yazıldıkça zamanla performans kaybına uğrarlar. Okuma / yazma hızları düşen ve erişim süreleri artan SSD, sisteminizin yavaşlamasına sebep olur. Optimize edilmiş bir biçimlendirme algoritması kullanan Secure Erase+ uygulaması ile SSD’nizi fabrika ayarlarına döndürebilirsiniz. Maksimum hıza ulaşan SSD’niz ile sisteminiz yepyeni olur.

 

Arka Giriş/Çıkış Portları

  • 1 x PS/2 klavy/mouse
  • 1 x VGA
  • 2 x USB 3.1 Gen1
  • 1 x LAN
  • 3 x HD ses jakı
  • 4 x USB 2.0

 

Dahili Giriş/Çıkış Portları

  • 1 x 24-pin ATX Güç Bağlantısı
  • 1 x 8-pin ATX 12V Güç Bağlantısı
  • 4 x SATA 6Gb/s port
  • 1 x USB 3.1 Gen1 bağlantısı (ek 2 USB 3.1 Gen1 bağlantı noktasını destekler)
  • 1 x USB 2.0 bağlantısı (ek 2 USB 2.0 bağlantı noktasını destekler)
  • 1 x 4-pin CPU fan bağlantısı
  • 1 x 4-pin sistem fanı bağlantısı
  • 2 x sistem paneli bağlantısı
  • 1 x ön panel ses bağlantısı
  • 1 x seri bağlantısı
  • 1 x TPM modül bağlantısı
  • 1 x kasa açılış uyarısı
  • 1 x clear CMOS jumper
  • 4 x debug LED (Hata Teşhis LED'i)

Teknik Özellikler



İşlemci8. Nesil Intel Core, Intel Pentium Gold ve Celeron
SoketLGA 1151
Yonga SetiIntel H310
Bellek2 x DIMM, Max. 32GB, DDR4 2666/ 2400/ 2133 MHz, Çift kanallı bellek mimarisi, ECC olmayan, Arabelleksiz Bellek, Intel Extreme Memory Profile (XMP) desteği
Genişleme Yuvaları1 x PCIe 3.0 x16 slot, 2 x PCIe 2.0 x1 slot
Grafik1 x VGA, maksimum çözünürlük desteği: 2048x1536@50Hz, 2048x1280@60Hz, 1920x1200@60Hz
DepolamaIntel H310 yonga seti: 4 SATA 6Gb/s port
USBIntel H310 chipset: 4 x USB 3.1 Gen1 (SuperSpeed ​​USB) port (2 x Type-A arka panelde, 2 adet dahili konnektör), 6 x USB 2.0 (High-speed USB) port (4 adet arka panelde, 2 adet dahili konnektör)
SesRealtek ALC887 Codec, 7.1-channel high-quality sound
LAN1 x RTL8111H Gigabit
Form Faktörüm-ATX, 22.6 x 18.5 cm (8.9inç x 7.3 inç)
Montaj6 Montaj Deliği 

 

 

EAN Numarası: 4719072634957

Soket Tipi Intel Lga 1151
Chipset Intel H310
Bellek Tipi DDR4
Bellek Kapasitesi 32 GB
Form Faktörü Micro ATX
Ram Slot Sayısı 2 Adet
Dahili Grafik Var
HDMI Çıkışı Var

Bu ürüne toplam 0 yorum yapıldı.


Değiştir.
  • 0
  • 5 Yıldız

    %0

  • 4 Yıldız

    %0

  • 3 Yıldız

    %0

  • 2 Yıldız

    %0

  • 1 Yıldız

    %0

  • 5000 TL ve üzeri alışverişlerinizde ücretsiz kargo
  • Sistemimiz üzerinde 256 Bit SSL güvenlik sertifikası kullanmaktadır.
  • Dilediğiniz zaman müşteri hizmetlerimize web sitemiz üzerinden ulaşabilirsiniz.
Scroll